Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnstn
tag
válasz
gatto_ #31537 üzenetére
GE rom-ban az es file explorer simán átnevez vagy átpakol.
galaxys80: A mérleg egyik oldalán gyorsaság és extrém mértékben testre szabhatóság esetleges garanciavesztéssel, a másikon pedig egy laggoló, korlátozottan használható méregdrága vas. Nálam nem kérdés, melyiket választom.
-
stnstn
tag
válasz
gatto_ #31534 üzenetére
Komolyan mondom, nem értem a nyüglődéseteket. Megvettétek a világ egyik legjobb telefonját és folyamatosan csak a rinyálás megy. Mikor jön a 4.4, mért nem jön már, itt a leaked de bug-os, végre megjött, de laggol, sok a gyári szemét. Egy jó custom rom mindent megold. A gari lehet(!) elveszik, de ha veszel egy ferrarit aminek a csomagtartójában gyárilag 1 tonna ólom van, nem kiveszed? A legerősebb pc is megnyekkenne ha kötelezően rajta kéne tartani a microsoft által valaha kitalált összes f@szságot. Ahogy néhány hozzászólásban olvastam a knox sem akkora mumus gari szempontjából, hála a samsung-os szerelők hozzáállásának. Kezetekben a megoldás, éljetek vele.
-
stnstn
tag
válasz
Ghostman78 #29859 üzenetére
Több mint három éve használtam droidon, előtte pedig pna-n. Sygic-re tértem át, teljesen jó és offline.
-
stnstn
tag
válasz
Ghostman78 #29848 üzenetére
Nálam 4.3 és 4.4 alatt is csinálta, hagytam is a fenébe áttértem másikra.
-
stnstn
tag
válasz
ronson88 #29644 üzenetére
A problémádra két megoldás is létezik:
1. Kingo root-al rootolod a telefonod, majd feltelepíted a Titanium backup-ot és jegeled/eltávolítod a felesleges alkalmazásokat, Így a knox 0x0 marad és megmarad a touchwiz kezelőfelület. (bár szerintem túl van ez lihegve, ahogy előrébb olvastam a samsungos ember szerint csak szoftveres probléma esetén érdekli őket)
2. Root után felraksz egy Google Edition stock romot (pl. ezt) és lesz egy szűz rendszered amit úgy laksz be ahogy neked tetszik. Így a knox 0x1 lesz és jelen állás szerint nem lehet nullázni.
-
stnstn
tag
válasz
vick33 #29083 üzenetére
A GPE 4.4.2 romok már nem resetelnek, nincs lagg, ellenben baromi gyorsak. Épp a minap volt kezemben egy S4 touchwiz-el, kényelmetlen volt kezelni, pedig csak néhány tized másodperc lehet a különbség a reakcióidőkben az enyémhez képest. Az biztos, hogy a következő egy nexus lesz, semmi szükségem a csili-vili funkciókra, csak egy erős vas kell amire azt pakolok fel amit én akarok.
-
stnstn
tag
válasz
EasyKnight #28984 üzenetére
Sokkal(!) gyorsabb, és csak az van rajta amit te akarsz + mindig friss.
-
stnstn
tag
válasz
N.otorious #28852 üzenetére
Igaz, bocs
-
stnstn
tag
-
stnstn
tag
válasz
szabo.norbi #28844 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből, de ezért szeretem:
-
stnstn
tag
válasz
szabo.norbi #28844 üzenetére
1. root ezzel
2. recovery telepítés innen
3. ha nehezen megy a recovery billentyű kombó akkor használd ezt
4. töltsd le ezt (szerintem ez most a legjobb 4.4) és másold rá a sd-re (külső-belső tökmindegy), nem kell kicsomagolni! (az oldalon 2 rom van, egy stock és egy cm-hez hosonló)
5 .lépj be a recovery-be, válaszd a clean to install a new rom menüpontot
6. install zip from sd cardKnox ugrik. Mielőtt elkezded csinálj back up-ot. Lehet, kell másik modem is, én most XXUFNA1-el használom, atom stabil.
-
stnstn
tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a gmail widget hátterét lehet-e más színűre állítani, és ha igen akkor hogyan?
-
stnstn
tag
Tegnapi a legfrissebb verzió. Azt próbáltad?
Nekem most az MK8-as van fent a Jamal-féle rom-al reggel hét óta, eddig stabil. Az előző verziók még hívás közben is újraindultak néha.Odin-ban a cp-be (régebben phone) kel betallózni (úgy emlékszem, de majd valaki okosabb megmondja)
-
stnstn
tag
válasz
Gizmo94 #27336 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Anno én is azért regeltem ide, mert azt hittem rengeteg okosságot találok, hogyan lehet kicsikarni a legnagyobb teljesítményt az aktuális csúcskészülékből, főleg hogy abszolút amatőr vagyok. Aztán szépen lassan megtanultam mindent a saját káromon, rengeteg googlizással. A telefont részletre vettem, tizenvalahány romot kipróbáltam, a konox-ot megugrasztottam (légy boldog samsung, ha így jobb neked), de még mindig imádom a vasat. Aki csak villogni akar egy ilyen telefonnal de rendesen kihasználni a képességeit nem, annak inkább a szifont ajánlanám.
-
stnstn
tag
válasz
kavics325i #23315 üzenetére
Ez így megy mióta világ a világ.
Én úgy tervezem, hogy megkérdem a leendő vevőt, milyen szoftverrel akarja és rootolva vagy nem rootolva.
(Mondjuk lehet, hogy ez a többséget inkább elrettenti, de ők használjanak továbbra is bloat-al agyonterhelt, laggoló official csodákat. Lassan olyan lesz ez is mint az almás aranyketrec. + még ez is, persze csak a mi biztonságunk érdekében!) -
stnstn
tag
válasz
stnstn #23310 üzenetére
A tabletemet a "hülye azért nem vagyok"-ban vettem, gyári garis - és minő szörnyűség - gyárilag rootolt.
Régóta csak Samsung telefonom van, imádom az S4-esem, de ez a KNOX mizéria erősen elbizonytalanít a jövőbeni vásárlásokat illetően. (szerencsére még időben felment rá a Google Edition)tothl: persze, ha a pc-met megfúrom az se, de egy szoftver csere azért ne minősüljön már szándékos fizikai rongálásnak...
-
stnstn
tag
válasz
kavics325i #23308 üzenetére
Pontosan! Nem bérlem, megvettem! Enyém! Miért ne cserélhetnék szoftvert, ha nekem úgy tetszik? Ez csak egy mini számítógép. Ha nem winfost használok ugrik a pc-m garija?
-
stnstn
tag
válasz
kiseper #23248 üzenetére
Próbáld ki a JanJan féle kicsontozott Google Edition 4.3-at. Most épp Nova-val használom, NoBloat-tal még ezt is kigyomláltam.
RAM: 577MB foglalt, 1.22GB szabad. Antutu 27820. -
stnstn
tag
válasz
FrankMonzano #21814 üzenetére
Ez nem jó?
-
stnstn
tag
Enyém dettó és szintén cirill.
-
stnstn
tag
válasz
norbi93 #18630 üzenetére
Enyém S4, barátomé One. Sokat nyúztuk mind a kettőt. A One sokkal szebb és gyári romokkal talán egy picit gyorsabb. Mindkettőnk szerint minden másban jobb az S4. (nagyobb kijelző, kivehető akksi, kártyával bővíthető, 2 kattintással mindent találsz hozzá a neten, stb.)
-
stnstn
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. TouchWiz helyett felraktam a 4.3-as Google edition-t, de a Samsung jópofa kamera app-ja nagyon hiányzik. Van valami megoldás, hogy visszarakjam úgy hogy a Google edition marad?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest