- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csehlala
csendes tag
válasz
charlie1975 #36722 üzenetére
Hihetetlen, de igaz!
Ez bizony meggyütt!
-
csutizs
tag
válasz
charlie1975 #31771 üzenetére
És cserélted az sd-t? Az volt rossz? Gyakran csinálta?
Emiatt kell majd alaplapot cseréltetnem?
Mert amúgy semmiben nem vettem észre, hogy gond lenne a belső sd-vel... -
gatto_
senior tag
válasz
charlie1975 #31576 üzenetére
Gyakorlatilag igen. Én a leírásban a 2. módszert használtam. Innen a leírásból szedtem le hozzá a root fájlt.
A custom recovery pedig szintén a leírásból, a "PhilZ Touch CWM Advanced Edition telepítés menete:" részt követtem.
Persze ezektől ugrik a Knox! -
gatto_
senior tag
válasz
charlie1975 #31574 üzenetére
Ahogy a linkelt topikot elolvastam, nincs. Mások is ezt kérdezik ott.
-
madkiller
őstag
válasz
charlie1975 #31474 üzenetére
Novat használok, de nem bírom előhozni amit írtatok. Telepítés előtt után volt factory?
Nagyjából annyi az újítás, hogy kisebb a gépígénye. A többi újítás a google saját appjaiba van, amit kiadtak az előző droidokra is. Egyrésze viszont csak stock droidon mutatkozik, mivel saját dolgokat használ a samsung pl galéria, kamera. Lett infra támogatás, de már ezt is belefaragta a samu a 4.2be. [link]Szerk.: meg van mit mondtok ezzel én eddig nem is foglalkoztam azt hittem direkt van így megcsinálva, ez is egyfajta áttünési effekt
-
mgTerminator
veterán
válasz
Új bugok vannak benne, egy részük már ki van tárgyalva, a többit meg kell keresni!
-
nfsu17
veterán
válasz
de legalább adott ki frissítést a samu, így a sírók nyugodtak lesznek pár hónapig
-
Sanci789
aktív tag
válasz
charlie1975 #31414 üzenetére
Nekem meg a lezárt képernyő ikonjait nem engedi rendezni, nekem ott szürke. Sajna factory reset nélkül tettem fel én is, most mentem ki a dolgokat Heliummal meg manuálisan, aztán megetetem a kicsikét egy kis resettel így reggel
-
madkiller
őstag
válasz
charlie1975 #31402 üzenetére
Nekem is ez volt 4.3on, xdan azt írták factoryt neki, de nem próbáltam ki.
Most 4.4en müködik.
Söt az összes samu ficsör, 4.3on hol ment hol nem.
4.3on meg megakadt néhány játék ami nem indokolná pl subway surfer, sonic dash most ezek is mennek patentúl.
Még azt vettem észre, hogy, mintha több app maradna a memóriában, telefonkönyv folyamatos, de a touchwiz még hajlamos mikrolagra, de alapból se tetszik ment vissza a nova. -
dobolson
senior tag
válasz
charlie1975 #31402 üzenetére
Akkor nem értem, hogy ez mitől függ...
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
charlie1975 #31400 üzenetére
Beállítások, kepernyo lezarasa
feloldasi effekt es ott.
-
dobolson
senior tag
válasz
charlie1975 #31400 üzenetére
Beállítások - Saját eszköz - Képernyő lezárása - Feloldási effektus.
Azonban én meg pont át szeretném állítani ezt itt, de szürke az opció, nem tudom kiválasztani. Nem tudjátok, hogy ez miért lehet? Pedig korábban már állítottam át, de most nem lehet valamiért.
-
zragon18
tag
válasz
charlie1975 #31375 üzenetére
Én most Raktam fel És eddig hibátlan minden...
CitroenC4
Persze hogy van...
Németeknél tagnap adták ki ami magyar nyelvet is tartalmaz..
-
gpek
tag
válasz
charlie1975 #31375 üzenetére
Főleg az SD kártya kezelés a kérdéses...
-
Muffi
aktív tag
válasz
charlie1975 #30186 üzenetére
Ohm akkor emailon atdobom majd az APK fajlt. Privben ird meg legyszi az email cimed!
-
válasz
charlie1975 #26196 üzenetére
szia,
nem megfelelő a product code - előtte is t-s firmware volt fent, és tmh product code? -, de a (f)ota akár a knox bizonyos problémái miatt is elutasítja a frissítést.
-
borsodika
őstag
válasz
charlie1975 #26003 üzenetére
2 féle módszer létezik: 1. Gari ugrik és rootolsz. 2. Gari marad viszont beleegyezel, hogy a telefon imei számát meg 1-2 adatot elküld a telefon kínai szerverre. Ehhez a megoldáshoz a Kingo root kell.
Szerk: Igen, a CF auto root-al ugrik a knox számláló ezáltal a gari is.
-
válasz
charlie1975 #25951 üzenetére
szia,
csak olyan van; link
igen, a vroot, de az is kompromisszumos, volt már róla szó korábban.Muffi; szia, igen.
-
vick33
tag
válasz
charlie1975 #25529 üzenetére
futtasd le ezt a kártyán.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.anotherflexdev.sdcardtester.SDCardTester&hl=hu -
válasz
charlie1975 #25526 üzenetére
az egy dolog, hogy mennyinek látja a számítógép és a telefon, és mennyi és milyen minőségű ténylegesen, mert nagyon sok hamisítvány forog a neten, amiket nem véletlenül kínálnak akár aránytalanul olcsón...
nagyon egyszerű megoldani, hogy akár egy 2 gigabyte tényleges kapacitásút 32 vagy 64 gigabyte méretűnek lásson bármilyen rendszer, ezért kell a kérdéses forrásból származó darabokat ténylegesen tesztelni, rányomni a maximális adatot, visszaolvastatni mind egy szálig, és úgy kiderül a turpisság, de csak a méretre vonatkozó, a minőség még akkor is kérdéses, ha nem adja vissza megfelelően a felmásolt adatok összességét. -
borsodika
őstag
válasz
charlie1975 #25522 üzenetére
Hivatalos forrásból vetted?
-
válasz
charlie1975 #25522 üzenetére
szia,
eredeti samsung memóriakártya, nem pedig valami másolat?
számítógéppel valósan rámásolható és visszaolvasható minden állomány, akár a teljes 64 (ténylegesen bő 59) gigabyte terjedelemig? -
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #23915 üzenetére
Nem mappát kell létrehozni, hanem a mappában egy nomedia kiterjesztésű file-t (.nomedia) és akkor az abban a mappában lévő mediafájlokat nem fogja mutatni.
-
tibi3650
tag
válasz
charlie1975 #18849 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom és nekem is az alaplap csere volt a megoldás. Előtte kipróbálta egy repartos rommal újrahúzni a rendszert, de nem lett jó
azóta semmi gondom
jah és nem foglalkozott azzal hogy a knox számlálóm 0x1 volt, megnézte de nem szólt semmit
hatalmas piros pont a szerviznek
-
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #16318 üzenetére
Az MGA tuti nem zárja
-
Giovanny
őstag
válasz
charlie1975 #16312 üzenetére
Pontosan,ahogy csabám mondja,egy file-os,és zárt bl-es,
-
csabám
addikt
válasz
charlie1975 #16312 üzenetére
Angol (UK) területre adták ki a romot.
Nagy valószínűséggel egy fájlos és zárja a bl-t.
Magyar nyelv van benne. Minden európai romban van... -
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #16101 üzenetére
És akkor miért nem keresed, miért csak keresnéd?
-
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #16098 üzenetére
MGG a legfrissebb független , de zárja a bootloadert. MGA tökéletes... szvsz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #16098 üzenetére
Akkor keress rá sammobile-on, hátha neked gyártottak frissebbet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #16096 üzenetére
Pár napja linkeltem, feltoltam mega-ra.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #16094 üzenetére
Kereső.
-
norbi93
senior tag
válasz
charlie1975 #15143 üzenetére
4 fájlos t-s romról tud valaki dobni egy linket?
szerk: összefoglalóban megtaláltam, örülök hogy folyamatosan frissített -
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #15143 üzenetére
TriangleAway [link]
-
johnbeurer
csendes tag
válasz
charlie1975 #15138 üzenetére
meg se nézte...(mmint h eredeti e a ROM) megnézte a kijelzőt látta hogy tényleg valami nem okés... kiszedte az akksit... és a matricáról nézte az imeit... (valszeg ha szoftveres gond lett volna lehet megnézi...
de kitudja) full korrekt volt... kb 10 perc alatt apró darabokra szedte az egész cuccot!
aztán meg vissza...
-
johnbeurer
csendes tag
válasz
charlie1975 #15134 üzenetére
Nekem rootolva volt a stock 4.2.2
-
johnbeurer
csendes tag
válasz
charlie1975 #15130 üzenetére
Szia!
Regelsz https://my.samsung.hu-ezen az oldalon és kérsz szervizelést!
-
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #15090 üzenetére
Ha a négy fájlos reparttal sem állt helyre akkor állítsd vissza eredeti állapotra és hivd ki a szervízt
, de azért előtte kérdezd meg nggabi-t is.
-
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #15081 üzenetére
Ha probléma van akkor főleg ajánlott a repartos 4 fájlos rom felrakása.
-
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #15072 üzenetére
Értem, egyfájlosra gyorslinket nem tudok. Most mi van rajta? nem frissíti OTA-n, vagy más régiójú rom van most rajta?
-
-=Tiger=-
tag
válasz
charlie1975 #15065 üzenetére
Sztem amúgy az általad meg az általam írt ROM egy és ugyan az... Csak jó volna hozzá egy olyan link ami nem fél napig tart amíg leszeded. :S
-
-=Tiger=-
tag
válasz
charlie1975 #15052 üzenetére
Sziasztok!
Gyári legújabb ROM-ot honnan lehet leszedni ami nem 5 óráig tart?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bazsa74
tag
válasz
charlie1975 #14613 üzenetére
Én a maxthon-t használom és kezeli. Bár az is igaz én feltettem a flashplayer-t is. Nekem ez a böngésző felelt meg a legjobban, pedig vagy tizet próbáltam ki.
-
válasz
charlie1975 #10474 üzenetére
igen, nem kell kapkodni.
-
tesopapa
aktív tag
válasz
charlie1975 #10455 üzenetére
Ha feltetted odinnal a BMF8 romot és nincs wifi akkor töltsd le ezt a BMF8 modemet és odinnal flasheld a telóra kétszer egymás után az alábbiak szerint:
Az odinba a phone részhez tallózd be a letöltött modem file-t, az auto rebootból vedd ki a pipát, majd start. Ha kész a flash vedd ki az akkut, tedd újra downloadba a telót és csináld újra ugyanezt csak most hagyhatod a pipát a rebootban. Újraindul és elvileg jó lesz.
-
válasz
tmh xxubmf4 letölthető; link
jelszó a kicsomagoláshoz; ph! -
Gizmo94
veterán
válasz
A wifi akkor nem megy, ha te rontasz el a telepítésnél valamit, pl. nem wipeolsz rendesen. Ez nem verzióhiba, hanem user error. Amit mások töltenek fel neked, az is ugyanez a verzió lesz, nem kell tőle mást várnod. BMF4 vagy BMF8 van az újabbakból.
-
rjg
őstag
válasz
Én is ezt tettem fel és nincs gond a wifivel. Ha van CWM-ed, akkor mentés után recoveryben töröld a system partíciót, a cache-t és dalvik cache-t, ezután telepítsd újra.
-
válasz
most tömörítem, utána feltöltöm neked - meg más is kérte -, majd dobom ide a linket.
-
rjg
őstag
válasz
charlie1975 #10446 üzenetére
Rákerestél már itt a fórumon, illetve olvasol privátot? Harmadik találat, éppen Neked válaszolták meg. Én tegnap szedtem le a docs.google-os linkről, tehát még ott van a tárhelyen.
-
válasz
charlie1975 #10265 üzenetére
éjszaka/hajnalban kevésbé problémás és gyorsabb is, nappal nekem is vagy háromszor megszakadt 80% környékén, de reggelre szépen lejött az xxubmf4.
MunezXBK; lehet, hogy nem zárta le rendesen a szervizes a rendszerben a melót...
-
Bazsa74
tag
válasz
charlie1975 #9933 üzenetére
Nekem már a BMF4-el jött meg, mert a szervizben lefrissült. Kicsit gyorsabb lett és talán egy kicsit kevesebbet fogyaszt az aksiból, de a legszembetűnőbb nekem az érzékelők érzékenységének javulása volt. Sokkal jobb lett. Persze az is lehet, hogy a 2 hét szerviz miatti hiánya mondatja velem
-
válasz
charlie1975 #9903 üzenetére
akkor már itt a friss t-mobile firmware; XXUBMF4
teljes nullázás után a tmh product code is visszaállhat, ha nincs szélsőségesen módosítva a rendszer. -
válasz
charlie1975 #9895 üzenetére
t-s firmware verzióra biztos nem, mivel a mea alá adott csc nem tartalmaz tmh product code azonosítót, illetve más verzióra is csak akkor, ha adott firmware verzió alatt minden összepasszol.
muveszur; az s4 kijelzője nem fog!
-
válasz
charlie1975 #9717 üzenetére
nem hiszem, hogy kölön kernel kellene.
teszteld a wifi részt; *#0011# -> opciók -> wifi -
nrbi001
senior tag
válasz
charlie1975 #9608 üzenetére
cserélj kernelt, xda-n ezt a tippet olvastam
-
nrbi001
senior tag
válasz
charlie1975 #9599 üzenetére
nekem egy gyári rom felhúzása után megoldódott, vagy az első hsz-be le van írva miket kell átnevezni és akkor megjavul
-
Poplacsek
senior tag
válasz
charlie1975 #9560 üzenetére
Én inkább a Camera FV-5-öt használnám!
-
zseko
veterán
válasz
charlie1975 #9555 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #9517 üzenetére
Mert nem jól ment fel a modem. Custom romokra kényes. Rakj fel odinnal egy gyári mea romot, lesz wifi, majd wipe nélkül rakd újra a romot.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #9417 üzenetére
Amihez raktad a lucky patchert annak a.com fájlját is törölnöd kell a system/app mappából. Egy példa,ha Titanium Backuphoz használtad, akkor com.keramidas.titaniumbackup fájlt törlöd. Utána egyből lesz helyed és telepítheted újra. Vagy az általános bölcs tanács: vedd meg blablabla......
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #9407 üzenetére
Tedd fel a bmf8-at....ra tedd fel az omega v7.0-at(bmf8) atom allat es nem szovegel semmit....
-
tesopapa
aktív tag
válasz
charlie1975 #9213 üzenetére
Küldtem privátban is még 2 linket, de ide is beteszem:
-
tesopapa
aktív tag
válasz
charlie1975 #9034 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
charlie1975 #9034 üzenetére
Ha van időd én feltöltöm neked. Melyik kell? A sima vagy a Slim?
(#9033) belashx
Kipróbálom.
-
válasz
charlie1975 #9008 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #8819 üzenetére
Próbáltam kihámozni... Nem lesz benne semmilyen olyan újdonság szerintem, amiért kifejezetten megérné cserélned.
MunezXBK Gondolom, bízva abban, hogy a cseredarabot nem tiltják le hamarosan.
Egyébként mi értelme lenne?
lajki7 Ezsem ágában sincs megválni tőle, dehát neki meg venni nincs esze ágában sem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #8806 üzenetére
Ezt a katyvaszt legalább te magad értetted?
-
zack
nagyúr
válasz
charlie1975 #6997 üzenetére
Root kell hozzá.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #6974 üzenetére
Keresd meg az előző telepítés mappáját és delete.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
charlie1975 #6932 üzenetére
Biztos Lucky Pachert használtál.
-
KKevin
tag
válasz
charlie1975 #6918 üzenetére
A viber fel van telepítve? Nekem S3-nál attól produkált ilyen merülést audio_out2 wakelockkal.
-
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #6810 üzenetére
nincs
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #6610 üzenetére
Binárist akar frissíteni, nem? Most fejből meg nem mondom, mert minden teló gyári itthon.
De nem busybox kell hozzá?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #6605 üzenetére
Biztos? Tölts le SuperSU-t és nézd meg.
-
nggabi
félisten
válasz
charlie1975 #6388 üzenetére
másik kábel, másik usb, másik gép. ebben a sorrendben
-
Gizmo94
veterán
válasz
Akkor az is lehet még, amit torrente777 írt, hogy vagy a driverek nincsenek rendben, vagy annyit tennék még hozzá, hogy az usb kábel is lehet hibás, próbáld meg másikkal. Ha akkor sem jó, akkor lehet, hogy elszállt a bootloadered, ebben az esetben amit Sanci789 írt neked jó lehet, legvégső esetben kékbéka lesz a gyógyszer.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
lehetséges dologok:
- nem csomagoltad ki normálisan a zip-es md5 fájlt. amit flashelni akarsz az konkrétan .md5 kiterjesztésű?
- Odin 3.04-el próbálkozol?
- próbáltál másik romot is rárakni? mondjuk ME2-t?
- vagy nem figyeltél oda és valamit nagyon elbasztál flashelés közben és brickelted a telód. ekkora próbáld meg ezt: [GUIDE] Unroot/Unbrick, Flash official stock firmware on Galaxy S4 GT-I9500 & I9505. Ezen belül szerintem ez kell neked.szerk:
ezekre, hogy:
NAND Write Start!
sbl3.mbn
rpm.mbn
aboot.mbn
Complete(write)operation failed.egyből brick-es oldalakat hoz be a google, tehát valamit elbasztál
remélem segít a link amit küldtem, és vissza tudod hozni az élők sorába
-
torrente777_
aktív tag
válasz
charlie1975 #6374 üzenetére
Én újraraknám a driver eket. Vagy hibás a letöltött rom.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6374 üzenetére
Ide nem linkelhetem, de privátban hamarosan fogom...
szaboba2 Igen, érdemes, egészen addig, amíg tudsz vele telefonálni, mindig érdemes. Az EFS mappában ugyanis a telefonod összes azonosítója van, így az IMEI-számod is. Ha pedig az elszáll, akkor van egy pda-d. Tehát persze, minél előbb mentsd le, utána pedig másold ki a pc-d re is.
A fórum keresőjébe beírva, hogy EFS, meg fogod találni a kommenteket, amik leírják neked, hogy miképpen kell.Szerk: torrente777 által már leírásod is van, keresned sem kell.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6362 üzenetére
Nem lesz így már jó azzal a rommal, ha többször kifeküdt az Odin flash közben.. El fog szállni az egész, ha így folytatod. Töltsd le a háromfájlos, repartos romot, az helyrehozza.
És nem kötekedésképpen, de alapvető ismeretek nélkül sokkal óvatosabban romoljatok, vagy igen hamar sok bánatos S4 tulaj lesz itt. Az egész telefont lehet kukázni egy nagyon elszart flashhel, tehát figyeljetek oda.. Olvassatok első hsz-t, vagy ha ebben a topikban nincs mindenre kiterjedő, akkor az S3 topikét. Megéri..szaboba2 Mindenekelőtt kezdd az EFS mappa mentésével, annál fontosabb nincs. Utána lehet bűvészkedni bármit. De ha azt elrepíted, az sírós lesz.. Márpedig bármelyik romolásnál elszállhat. Akkor is, ha mindent jól csinálsz. Hogy miért? Csak. Ezekről olvasgassatok a Galaxy topikok első hsz-eiben.. Nem lesz káros..
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6359 üzenetére
Sammobilrol toltsd le. Azt probald. Tuti jo lesz.
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6354 üzenetére
Sammobilrol szedted a romot?
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6350 üzenetére
Írja a portot? Pl: com12 ?
-
válasz
charlie1975 #6342 üzenetére
szia,
a re-partition nincs véletlenül kipipálva?
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6346 üzenetére
Vedd ki a pipát a re-partition-ból!
-
zack
nagyúr
válasz
charlie1975 #6344 üzenetére
PIT nem kell. Egy fájlosnál eleve nem, 3+1 fájlost meg csak akkor szokás, ha teljesen gyári állapotot akarsz.
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6342 üzenetére
De mit akarsz felrakni? Ha a gyári 1fájlos romot, akkor azt a PDA-ba tallózd.PIT nélkül!
charlie1975:Akkor vedd ki a pipát a re-partition-tól! -
válasz
charlie1975 #6300 üzenetére
tegnap nekem is többször beállt délután és este is a hotfile, meg lassú is volt, de hajnalban lejött, mint a villám. (t-s xxuame2)
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6286 üzenetére
Az hát, csak felvágta drive-ba, ott meg egyből rárontott a sok éhenkórász, szedik ezerrel, te meg lemaradtál.
-
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #6282 üzenetére
-
Sanci789
aktív tag
válasz
charlie1975 #6272 üzenetére
ahol lehet uninstallálni az alkalmazásokat, ott rányomsz arra az alkamazásra amit át akarsz rakni, és ott van, hogy áthely. sd kártyára
Én se találom a HDR videót. Valaki megtalálta?
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6263 üzenetére
Hát, én sosem javaslok nem tiszta, azaz wipe nélküli telepítést, de igen, feltolhatod a romodra a másikat így egy az egyben is, próba-szerencse alapon, ebben az esetben megmarad mindened, de könnyen lehetnek a későbbiekben ebből lagok, fc-k, amiknek meg nem nagyon lehet örülni...
-
migabi24
nagyúr
válasz
charlie1975 #6263 üzenetére
igen
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6259 üzenetére
Már rootolt rom. Tartalamazza a rootot, neked nem kell rootolnod.
-
csabám
addikt
válasz
charlie1975 #6062 üzenetére
Tessék itt van rögtön kettő is!
-
torrente777_
aktív tag
válasz
charlie1975 #4223 üzenetére
-
torrente777_
aktív tag
válasz
charlie1975 #3653 üzenetére
Jobb egy tiszta telepítés!
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
charlie1975 #3006 üzenetére
Nekem müködik! Érintés nélküli mozdulatokat bekapcsoltad?
Közben megtaláltam hogy tudod beállítani. Az érintés nélküli mozdulatok beállítást hosszan nyomva bejönnek az albeállításai. Ott az elsőt kapcsold be!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest