- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
stnstn #31541 üzenetére
Nálam sem kérdés.
Nálam egyáltalán nincs lag.(Legalábbis én nem látom és a lényeg ez).
Korlátozást sem érzek, mert én korábban is mindig gyári romot használtam.
Nekem fontosabb a stabilitás, mint a gyorsaság.
Egyet viszont nálad sem értek.
Ha ennyire fontos a romolás és a csupasz droid, miért nem Nexus? -
galaxys80
veterán
válasz
stnstn #31536 üzenetére
Az állandó nyüszítéssel kapcsolatban teljesen egyetértek veled.
Viszont amit a garanciáról írsz azzal nem.
A Samsung legnagyobb előnye a többi gyártóval szemben a prémium garancia.
Ezt kockáztatni szerintem őrültség.
Most lehet azt mondani, hogy több embernek már garanciáztatott a szervizes 0X1-el is, de mi van, akkor ha a futár reggel bal lábbal kelt?
Vagy holnaptól utasításba adják nekik, hogy minden 0X1-es telefonnál tépjék össze a garipapírt?
Egyébként is a bloatware-ek 90%-át root nélkül is lehet tiltani.(#31539) mgTerminator
Szerintem az egyáltalán nem baj.
Viszont, ha aztán ebből problémája lesz, akkor csak magát hibáztassa. -
-
falijja
őstag
válasz
stnstn #28996 üzenetére
Nem tudom ide a fórumba volt belinkelve és azt szedtem le...a 2 -ős kamera nem megy de ezen kívül nem találkoztam problémával...videók alapján ez a kamera az lg g pro-ból van kiszedve...az egyetlen negatívum hogy nem tudok egyből az elkészített képre ugrani hiába nyomom a kis kép ikont bár ezen az segít ha hosszan érintem akkor kinagyítja....az alap kameránál ezerszer jobb szvsz jobb képet is csinál mint a gyárival...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
stnstn #28212 üzenetére
a recovery felrakással kezdődött tegnap! nem tette fel az odin. aztán feltette, de mégsem lett recovery, sehogy nem tudtam előcsalni. sőt, elszállt a telóm úgy hogy el sem indult. ekkor raktam fel a hivatalos MKF romot, azzal minden elindult. újra Rootoltam, lett recovery is, de egy hibával nem telepíti.
mind1, csorog a 4.4.2 lefelé. -
mycso
veterán
válasz
stnstn #27612 üzenetére
Nálam tegnal óta ez van fent és semmi probléma vele. Bár nekem hiányzik a sok samsung feature, így nemsokára hanyagolom is.
Ami nálam nem megy: TitaniumBackup (pedig az újabbaknak mennie kellene art alatt) fel sem települ.
Shazam nem megyJa igen, art-al használom és a modemem MJ5.
-
zx6r
aktív tag
válasz
stnstn #27612 üzenetére
Úgy emlèkszem ezt is próbáltam már...de az az èrdekes ,hogy mindegyik kitkat romnál csak lezárt kèpernyőnèl jött elő ,nyomkodás közben sosem jött elő a dolog.Ezt a modem csere dolgot èn is olvastam már ,de ezt odinnal kell gondolom,csak azt nem tudom melyik modemre,vagy hogyan
-
rjg
őstag
válasz
stnstn #23252 üzenetére
Én tettem vele egy próbát, de baromira ette az akksit, hiába tettem fel a topikjában linkelt energiagazdálkodási profilokat a KTweaker-rel. Lecseréltem erre. Sebességre ugyanaz, de üzemidőben hozza a stock 4.2.2-t. Feltettem rá az xposed-t és abban a gravitybox-ot és szinte az összes stock-ból hiányzó Samsung feature-t be tudtam állítani. Így van egy kvázi Nexusom
pattanós rendszerrel, Samsung garanciával és vassal. Ha kijön az S4 GE-re a KitKat, az xda-s srácok egy-két hét alatt átportolják a sima i9505-re is és megint a legfrissebb rendszer használható ezen a vason.
(#23234) kiseper
Ha ki akarnál próbálni nem Samsung vagy nem CM származék ROM-ot, a fenti jó választás lehet. -
b.bela1
őstag
válasz
stnstn #23317 üzenetére
A chiptől való rettegést is értem, ami nem alaptalan. Azt is tudom, hol a vége...
De miért baj már az is, ha nem akarják, hogy - mondjuk ki: mindenféle kínai kacat, szar aksikkal, kijelzőkkel (mert az is van) töltőkkel "vértezd" fel a cuccodat, utána meg megy a sírás, hogy szar. Legalább nem tudják Ebayon rádmelegíteni a fost. De ugyanúgy a legközelebbi telefonosboltban sem bírnak átb@szni.
Másik. Az van félreértve, hogy lehet rootolni. Csak ára van. De mondjatok valami, ebben a g.ci világban, aminek nincs.
Úgyhogy szerintem teljesen felesleges itt virtuálisan összeverekedni, azért, mert a samu knoxosította a telókat. Ja, és az előbb jött egy guglis frissítés. Megint más lett valami. Meg sem nézem, ha nem merül.
De milyen szemetek! B+ ezek sem kérdeztek meg, hogy akarom-e. Lassan a guglit is bojkottálni kell.
És utána?FrankMonzano : engem is érdekelne.
-
kavics325i
őstag
válasz
stnstn #23317 üzenetére
Az igazság az,hogy két készüléket szeretnénk venni. Na most az asszony(mer' ő okos
) azt mondta,hogy neki esnégy köll. Már ott tartok,hogy neki adom ezt és választok más cégtől telót ÚGY,hogy egy jó pár hónappal ezelőtt eszem ágába nem lett volna más milyen telót venni
-
stnstn
tag
válasz
stnstn #23310 üzenetére
A tabletemet a "hülye azért nem vagyok"-ban vettem, gyári garis - és minő szörnyűség - gyárilag rootolt.
Régóta csak Samsung telefonom van, imádom az S4-esem, de ez a KNOX mizéria erősen elbizonytalanít a jövőbeni vásárlásokat illetően. (szerencsére még időben felment rá a Google Edition)tothl: persze, ha a pc-met megfúrom az se, de egy szoftver csere azért ne minősüljön már szándékos fizikai rongálásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest