- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Már lassan egy éve nem piszkáltam meg a firmware-t, annyira bejött a 4.4-es Google Edition.
Ezt is KNOX-mentes 4.2-re raktam föl anno.
A kérdésem az, hogy CM12.1 is fölmegy még erre a BL-re? Legfrissebb PhilZ van fönt. Azt tudom, hogy modemet cserélnem kell majd Lollipop-kompatibilisre. Esetleg az bekavarhat? -
Kapanyél
őstag
Kikapcsolt képernyőnél lejjebb veszi a CPU frekvenciát, hogy ne pörögjön, fogyasszon. A SetCPU-val be tudod állítani a kikapcsolt képernyőnél is a min-max frekiket.
A governor pedig magát a frekvenciák kiválasztásának módját adja meg, hogy pl. érintésre vagy gombnyomásra mennyire ugorjon föl, milyen sebességgel essen vissza a freki, ha nincs nagy CPU terhelés, stb.Ha a SetCPU-nál maradsz, akkor hozz létre egy profilt benne, ami a Screen Off-ra megadja, hogy ne essen 400MHz alá a freki. De talán tud egy bizonyos app-hoz is min-max értékeket rendelni, nem használom egy ideje.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Csarli85 #40477 üzenetére
75-től már találsz, 80-tól meg már szép is kapható, ami működik, megy, kész...
Ez függő, leharcolt is, dárga is az alkatrész és a munkadíj is, és még foglalkozni is kell vele.
Szervizes srácnak is csak akkor éri meg, ha utána el tudja adni, azaz megáll neki 60-65-ben max. -
Kapanyél
őstag
válasz
motoflug #40463 üzenetére
Zárképernyő parancsikonként kitettem a zárképernyőre a Shazam-ot, a Shazam-ban pedig beállítottam, hogy indításkor keressen.
Mivel Google Play Edition (szűz Android) ROM-ot használok, már nem emlékszek, hogy TW-ROM-ban is van-e ilyen zárképernyős feloldós parancsikon... ha nincs, akkor keresni kell egy másik lockscreen appot, ami támogatja a feloldási parancsikonokat. -
Kapanyél
őstag
Érdemes ART-ot használni? Van inkompatibilis app? Mi történik a Dalvik-kal, ha átállítom ART-ra a rendszert? Csak a Dalvik cache törlődik és annyi? Simán vissza lehet állni?
Mik a tapasztalatok? -
Kapanyél
őstag
Az ikont nem ismerem, én GE ROM-ot használok, azon állítható, hogy a régi típusú legyen vagy az új.
A WiFi speciális beállításainál van egy olyan opció, hogy bizonyos alkalmazások meg a google hozzáférhet-e akkor is a hely információkhoz, ha ki van kapcsolva a WiFi? Ez nyilván nem a GPS-re vonatkozik, de elképzelhető, hogy ha a helybeállításoknál nyitva hagytál valamit, akkor azzal is ezt csinálja a kis rohadék. -
Kapanyél
őstag
A türelmesek 4.2.2-es bootloader-e aranyat ér.
-
Kapanyél
őstag
Sejtettem, hogy a matt fólia szar lesz, de még annál is okádékabb!
Mintha zsíros lenne az egész. -
Kapanyél
őstag
válasz
migabi24 #34716 üzenetére
Ilyen. Az S1, S2, Note (ezek voltak nekem) feketéje nem volt teljesen fekete. Kicsit derengett, sosem értettem, miért. Az S4-é koromfekete, töksötétben is. Ez meg utánhúz, mert ezek szerint a SAMOLED panelek g2g válaszideje "végtelen" kontraszt esetében nem túl jó. Ezért volt kicsit hajtva alapból az eddigi telefonok kijelzője, azok vélhetően mégrosszabbul teljesítettek volna ebből a szempontból.
Meg kell emelni egy kicsit a fekete szintet és máris megszűnik a jelenség. -
Kapanyél
őstag
válasz
kurion #33410 üzenetére
A GE ROM-okban nincs ilyesmi program. WatchOn elvileg van, pár napja linkelte itt valaki, de még nem tettem föl. SHealth-ről nem tudok, de millió és egy program van, ami ilyesmire alkalmas.
A szenzorok egyébként működnek, a kernel kezeli őket: a megfelelő applikációval lehet is olvasni mindet, így a fenti alkalmazások is tudják használni. Nem tudom, hogy ezek igénylik-e a TW framework-öt? -
Kapanyél
őstag
válasz
pedrobike #33386 üzenetére
Én a Skype-ot próbáltam, azzal nem ment a videotelefonálás. Hangouts megoldotta. Amúgy Viber is működik rendesen.
Mappa szinkronizációval nem volt gondom, sőt, ezen ki is lehet kapcsolni őket normálisan. (pl. G+)
Ja, és a Shazam nem működik. (SoundHound és Google zenefelismerő viszont igen)kurion:
Google Play Edition alá nyilván azt a Ktonnsez verziót használom.Egyszer véletlenül az AOSP-t töltöttem le, be is állt tőle rendesen. Csak a full ROM reinstall segített.
-
Kapanyél
őstag
válasz
kurion #33380 üzenetére
Itt többen is ezt a Google Edition ROM-ot használjuk, nekem nagyon bevált. Ésszel ki van pucolva, gyors, lagmentes, jó akkuidővel.
Hátránya, hogy új verziókhoz full wipe-ot javasol a fejlesztő, cserébe ritkán módosít rajta, mert jó.
Ez alá egy KToonsez kernel és öröm, bódottá.
CM-ek nálam nem működtek, a többit nem próbáltam.
Amúgy szerintem a gyári ROM is tök jó. Root után ki lehet szépen pucolni azt is, megmaradnak a legyintgetős faszságok, és van hozzá TW-változata is a KToonsez-nek. -
Kapanyél
őstag
válasz
cbrfireblade #33326 üzenetére
Jobbnak éppen jobb, de két hónap és annak ára is gatya lesz.
Mondjuk droidos gépek közül véleményem szerint az most a legjobb, így sok választásod nincs, ha a legjobbat szeretnéd. -
Kapanyél
őstag
Most, hogy árulom a sajátom, megnézegettem a hirdetéseket. Ami 90 alatt van, az mindig bibis: vagy szolgáltatós/hűséges, vagy repedt vagy bolti garis, stb.
100-at én is kérek érte minimum, főképp mivel hirtelen nem tudom mit vennék most helyette.
(Az 5s-re még várok kicsit, amíg lejjebb megy, most pont abban a szakaszában van.) -
Kapanyél
őstag
válasz
baradi #32735 üzenetére
Egyértelműen jobb helyen van a hangszórója, nem kell figyelni, hogyan/hová rakod le (főleg tokban).
Kihangosítva is dinamikusabb és hangosabb az iPhone, ill. a beszédhang minőségét is jobbnak találtam, de ez utóbbi az S4 esetében is kiváló, így valójában nem is számít.Egyébként meghirdettem az S4-et, lesz helyette 5S és egy Android vagy Win8-as tablet. Mert hát az iOS az olyan, amilyen... De telefonáláshoz és IM kliensek futtatására jó lesz.
-
Kapanyél
őstag
-
Kapanyél
őstag
válasz
atirag #32634 üzenetére
Én i5-ről váltottam S4-re.
Az i5 mindig gyors, sokkal jobb a hangja és jobb helyen van a hangszórója. Nem recseg/ropog, cserébe csúnyábban kopik. A kijelzője fényerősebb és jobb a betekintési szöge is (a SAMOLED hamarabb torzul az üvege miatt, az IPS panel megtartja a fényerőt is keskeny szögből nézve).
Az S4-gyel meg megcsinálsz olyat is, amit az iOS-szel soha. Döntsd el, mi kell.
Ja, és anno rá kellett dobnom, hogy i5-öm legyen, aztán rá kellett dobnom, hogy S4-em legyen, most rá kellene dobnom megint annyit, hogy újból i5-öm legyen... Ergo a különbség dupláját veszítette el fél év alatt az S4, miközben az i5 alig 10k-t esett a használt piacon. -
Kapanyél
őstag
Szintén zenész. Aki nem bírta ki, az váltott AOSP 4.3-ra majd 4.4-re és maradt is azon BL frissítés nélkül.
Valahogy nem hiányzik a telefon előtti legyezgetés meg a szemmozgás-figyelés, sem a Samsung Apps.
Cserébe 2 napig töksimán elmegy a gép.
(Dandvh GE ROM van fönt, KTonnsez kernellel, +xposed Gravity Box, Xui mod és AppOps modulokkal).
Ja, meg ODIN-nal alá toltam a FNA1 modemet, mert miért ne.
Remélem, knox-mentesen 200%-kal többet ér majd a használtpiacon! -
Kapanyél
őstag
válasz
Steelheart2 #30762 üzenetére
Régebben a Go-Lockert használtam, rengeteg skin van hozzá, talán működik a GoLauncher nélkül is.
-
Kapanyél
őstag
válasz
mgTerminator #30554 üzenetére
Nem. Szinte semmit sem tud, csak gyors és jól ki lehet pucolni, de ahhoz elég a root is.
Szóval megérné, mert tényleg jó ROM, de a jótállást nem dobnám érte. -
Kapanyél
őstag
válasz
Devilhun_HUN #30417 üzenetére
Mi van benne a 4.3-hoz képest, ami hiányzik? Csak a tudat?
-
Kapanyél
őstag
Évek óta ugyanazokat az alkalmazásokat használom, van hogy beszarnak egy-egy frissítés után, ilyen előfordul. i5-tel is ugyanezek voltak a használati szokásaim és ott érdekes módon sosem volt bajom. Egyetlenegyszer éreztem, hogy egy újraindítás már elkélne, mert picit néha megakadt a Facebook...
Még akkor sem vált instabillá, miután jailbreak-eltem és minden fost ráaggattam. Volt néhány respring meg safe mode, de leszedtem a szar tweak-et és tökéletes volt. Szóval az alapvető különbség, hogy iOS-nál nem rántja semmi magával a rendszert, ami instabillá tenné az addig jól működő appokat. Ami egyszer jól megy, az jó is marad. Cserébe tizedannyi funkció, olyan-amilyen, stb. Kinek mi a fontos. -
Kapanyél
őstag
válasz
Petyyyyy #30395 üzenetére
Nekem az a bajom vele, hogy alapvetően szar. Mármint az Android. Egyszerűen megbízhatatlan. Ha gyári ROM, ha kiherélt GE ROM, tökmindegy, pár nap és elhasal, megáll, lefagy, fos. Van, hogy nem tudok fölvenni egy hívást (100-ból 2x, nem sok, de én 100-ból 100-at szeretnék). Az alkalmazás leállt... jelentés... és hiába van alatta 3x ilyen erős hardver, ezeket pont nem fogja megoldani. Azt hiszem, amint konstans 140 alá mennek az 5S-ek, megint köcsög almazabáló leszek.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Vagany #29915 üzenetére
85-ért mennek, már ha kell valakinek. i5 fél év alatt alig egy tizest esett, az is inkább csak az i5s miatt, ami bejött 150 alá. A legjobb vétel egy fél éves iPhone, azzal ki lehet húzni úgy egy évig, hogy 15-nél többet nem buksz rajta. Igaz, ehhez használtan kell megvenni.
Nyilván kinek mi a preferenciája, én nem vagyok hajlandó 150-nél többet kiadni egy telóra, amit fél-egy éven belül lecserélek, jellemzően 50-60e-es bukóval (még így is). Úgy, hogy bármilyen más tech-kütyü sem drágább már 180-nál (normális tab, noti, TV, stb.) Kicsit elrugaszkodtak a telefon árak az utóbbi 3 évben. -
Kapanyél
őstag
Az i5s-ért többet fizetsz, mert jobb?
Ahogy ismerlek, nem fogod JB-elni, márpedig anélkül Andorid után szerintem halálos lesz, de meg lehet szokni.
Viszont fél év alatt az S4-en 80-90e-et bukott mindenki, aki újonnan vette meg, az i5s-en feleennyit sem fogsz.
Nekem Note után az i5-nél ez kifejezetten szempont volt, amíg nem jelent meg az S4. Ugyanannyiért el is tudtam adni az i5-öt, konkrétan 2 nap alatt. -
Kapanyél
őstag
Tegnap sikerült véletlenül AOSP verzióhoz készült kernelt letöltenem és frissíteni a GPE ROM-ban éppen meglévőt, természetesen a Google logónál nem jutott tovább, csak rezgett, mint amikor valami FC-zik.
(a régi kernel visszatöltése sem oldotta meg a problémát)
Ha már wipe, gondoltam, kipróbálom az aktuális CM11 nightly-t, talán többet tud, mint a GPE ROM. Legutóbb azzal gyűlt meg a bajom, hogy nem nagyon engedte az alapértelmezett launcher-t lecserélni (10.2).
A mostani odáig jutott, hogy mikor elkezdtem görgetni a választható nyelvek közül, többé nem állt meg...
Hamar sikerült letudni ezt is.
Aki ezt tervezte kipróbálni, egyelőre várjon még vele. -
Kapanyél
őstag
válasz
galaxys80 #29813 üzenetére
Amennyiben nem gyári állapotú a FW, úgy próbálkozz meg egy AppOPS installálásával, ahol alkalmazásonként/folyamatonként állítható az egyes tételek jogosultságai, köztük az ébren tartás is.
Amióta kigyomláltam az összes alkalmazásból a szükségtelen jogaikat, valamint egy boot managerrel kiiktattam az automatikusan induló processek közül is a nem kívánatosakat, gyakorlatilag csak akkor merül, amikor ténylegesen használom is.
KToonsez kernellel pedig a saját ajánlott CPU government-jével még a magokat is külön ki lehet kapcsolgatni.Fentieket GPE ROM-mal művelem egyébként.
-
Kapanyél
őstag
válasz
kecsetihunor #28564 üzenetére
Állítsd át a DPI-t 200 körülire, más ötletem nincs. Így viszont a kezelőfelület is apró lesz.
Ehhez viszont kell egy XPosed framework talán. -
Kapanyél
őstag
GE ROM-on most kaptam egy kamera szoftver frissítést, nem tudom, a többire jött-e, de hátborzongatóan jó lett tőle a sötétben készített képek minősége, valamint megszűnt az AF töketlenkedés is, bár ez csak CM/AOSP ROM-oknál jelentkezett eddig is, TW-n nem.
-
Kapanyél
őstag
Akciós a PowerAmp, ha valakit esetleg érdekel. 224 Ft az újévi akció keretében, nem tudom még meddig.
-
Kapanyél
őstag
Hali!
Kis élménybeszámoló következik. Néhány napja föltoltam egy 4.4.2-es Google Edition ROM-ot, konkrétan ezt.
KNOX-mentes bootloaderre tettem föl, az is maradt. Alapból van root-jog meg pár nyalánkság, de semmi extra csicsa.
Elsőre meglepett, hogy a CM-hez képest mennyire kevés dolgot lehet a menüben állítgatni de ezen az előre bekészített XPlosed keretrendszer és az ezen keresztül elérhető GravityBox és XuiMod nagyon sokat segítenek. Ezek egyébként olyan szintű parasztvakítást tudnak okádni, hogy tényleg mindenki leteszi a haját, ha meglátja. A görgetési és ablak-áttűnési animációk a végletekig testre szabhatóak, lefolyik a kijelzőről!
Akkus üzemidő egész jó, egy teljes napot bőven kibír sok nyúzással (4 óra kijelző használat simán megvan, sok-sok zenehallgatással. RAM néhány óra használat után 7-800MB szabad folyamatos GMail-FB-Viber szinkronnal, reccenést/újratöltögetgést egyáltalán nem tapasztalok.
Kernelt nem cseréltem, mert a topikjában emlegetett random reboot-tal még csak 1x találkoztam és a KToonsez kernelt fosok fölrakni. Viszont MODEM-et cseréltem MKE-re mert a MEA nem volt kompatibilis a KitKat-tel.
Kicsit furcsa volt, hogy e-mail alkalmazást nem rakott alapból bele, de mellékelt több verziót is, így ez nem probléma. A ROM-ból egyébként az alap Nova launcher-en kívül minden tiltható mindenféle varázslat nélkül, ám egyébként sincsen fönt semmi nagyon fölösleges, de azért nem egy slim változat: szerintem tökéletesen eltalálta, mit kell benne hagynia. Természetesen gapps bohóckodásra nincs szükség.
A Light Manager tökéletesen működik vele, végre.
Amit nem találtam benne, az a vibra erejének állíthatósága. További negatívum, hogy a fejlesztő nem ajánljla a sima update-et, így kicsit nehézkes a full wipe miatt. Szerencsére nincs napi frissítés.
Teszteket nem futtattam, mert pont leszarom a pontszámokat, egyelőre akadásmentes még durva élő háttérképpel is. Tőlem megkapja az ajánlott plecsnit. -
Kapanyél
őstag
Tegnap kipróbáltam a MIUI-t, Paranoid-ot meg a CM10.2-t.
A MIUI nagyon szép még mindig, de launcher-t nem enged cserélni, csak kínkeservesen és kilövi folyton.
Színes LED-et csak maga kezeli, Light Manager összefosatja.CM10.2 csak a legújabb PhilZ kernellel, legfrissebb CWM-mel megy föl, különben IMEI eltűnik, fekete képernyő, stb.
Amúgy nem képes a hálózati módok között váltani, csak GSM/WCDMA/LTE megy. Váltáskor fc-zik.
A launcher-t ez sem szereti annyira lecserélni, legalábbis a TSF-fel nem barátkozik, de azért működik.ParanoidAndroid egész kellemes, de béna a hybridUI. Ha nem akarok alulra softkey-eket, mert ugye az van hardveres is a telón, akkor csak a stock UI-t használhatom, amiben meg nem tudtam megadni az egyedi DPI-t apponként.
Egyedül az automatikus fényerő állítás kalibrálhatósága tetszik a CM-alapú ROM-okban, de ezen a hardveren már nem érezhető semmilyen sebességjavulás a gyári TW ROM-okhoz képest.
Teszem is vissza az utolsó nyílt bootloader-es pre-rooted TW-t. -
Kapanyél
őstag
...ja meg azt tudjátok-e, hogy az aktuális CM is frissíti a bootloader-t? És ha igen, akkor az visszaállítható?
-
Kapanyél
őstag
Nem tudjátok, MIUI alatt működik a színes felső státusz LED?
-
Kapanyél
őstag
válasz
csabám #13864 üzenetére
Eddig csak nem bejelentkezőseket néztem, pont a Google Reader leállása miatt.
Most meg nem mondom, miket próbáltam már, de általában nem találják meg az RSS-feedet és ha kézzel hozzáadom a listához a pontos linket, be sem hozzák...
Akkor nézek valami szolgáltatást, köszi a tippet! -
Kapanyél
őstag
Tudtok ajánlani egy pofonegyszerű, valóban működő, ingyenes RSS-olvasót? Elég sokat kipróbáltam, de mind szar volt.
Nem is értem, mi a francért nincs a böngészőkbe integrálva, mint asztali gépeken... -
Kapanyél
őstag
Hi!
Már én is terveztem a ROM cserét, hogy kapnák be!
Írjátok át az APN-t wnw-re, 3G-n megy, csak az internet.telekom apn kresselt be, szóval LTE nincs most. -
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Kísérletezgettem a Light Manager-rel (amivel a státusz LED színét és működését lehet állítgatni) és kikevertem az alap színeket úgy, hogy azok a lehető legjobban hasonlítsanak a valósra.
Narancs: FF4300
Sárga: E57B00
Rózsaszín: FD1313
Bíborvörös: FF008D
Fehér: FCE66F
Cián: 1CF3D0 -
Kapanyél
őstag
-
Kapanyél
őstag
válasz
Gizmo94 #10579 üzenetére
Necsessz...
Akkor a Lucky lesz a ludas, amit reklám eltávolítás miatt használok kizárólag, amióta nem müxik az adfree.
Titanium-ból a free is elég nekem, azt sem használom, már csak megszokásból rakom föl. Le is szedem mindkettőt. Ja, amúgy a Boat Browser kresselt be, free.
Köszi! -
Kapanyél
őstag
Mi a megoldás a nincs elegendő tárhelyes hülyeségre? Az egyik frissítésnél jött elő, az app is eltűnt, cache-ek törlése nem volt elég. Természetesen van elegendő hely mindenhol...
Ötlet? -
Kapanyél
őstag
Csak pár gondolat:
- a Gorilla Glass nem üveg! Óvatosan a WD40-nel, nem tesz jót a műanygoknak
- az iPhone5 jobb akkuidőben, arról váltottam, ugyanúgy használom -
Kapanyél
őstag
A CM kernel kezeli a szenzorokat az S4-ben? Csak szoftver nincs hozzá? Nem a szemezgetősre gondolok, hanem a többire: barométer, hőmérő, páratartalom érzékelő, stb.
MÁS:
Az S4 kijelzője tökmás, mint az eddigi SAMOLED-ek! Ennek full koromfekete a feketéje, nem dereng semmit! És persze nem is sávosodik, nem foltos a fekete, szinte tökéletes a grayscale... Vagy csak az enyém ilyen jó? (9505) -
Kapanyél
őstag
Köszönöm, ebből a legfrissebb volt fönt, de kipróbáltam most a rolcsibácsi által linkeltet is, de sajnos azzal sem jó. Egyedül a Firefox kezeli rendesen, a többi csak elindítja a plugint, de kép-hang nem jön be.
Nektek melyik böngészővel megy mondjuk a YouTube, Desktop-módban?
Internet, Chrome, Dolphin (ez nem kezeli egyáltalán a Flash-t), Boat Browser és Mozilla Firefox és Firefox Beta amikkel próbáltam, de csak e kettő utóbbi vitte szépen.lajki7:
Bevallom, nem próbáltam ki, mert utálom, ha kirakja a zárolt képernyőre a privát dolgaimat, de a leírása alapján azt gondoltam, hogy ez lesz a megoldás. "Fogadott üzenetek villámnézete az állapotsorban és a zárolt képernyőn" -
Kapanyél
őstag
válasz
Sorcery #7931 üzenetére
Menj be az üzenetekbe, az SMS/MMS listába. Nyomj egy menü gombot, majd Beállítások. A lista majdnem alján van egy olyan csoport, hogy Értesítések beállításai, ebben az utolsó pont az Üzenet megtekintése. Innen vedd ki a pipát.
MÁS: valaki tudna linkelni egy valóban működő Flash plugin-t? Ami van most - 11.1.115.63 - az szar. Semmit nem jelenít meg, vidót sem játszik le, stb. Régebben sem volt jó, mert televágta zöld csíkokkal pl. a YouTube videókat, de legalább működött.
-
Kapanyél
őstag
Az intelligens képernyő elforgatás rendesen működik nálatok? Itt olyan, mintha be sem kapcsoltam volna, pedig fordulás előtt szemez velem. Ötlet?
-
Kapanyél
őstag
Miért?
Annyira mindegy, mi a product code... Legfeljebb, ha sikerül egy nagyon messzi régiós CSC-vel megáldott ROM-ot választani, akkor az APN neveket és beállításokat nem fogja behozni a SIM alapján.
Meg persze csak az adott régióban jön frissítés hozzá, de az ugye nem szempont, ha már előkerült az ODIN. -
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Legfrissebb gyári fw-hez van alternatív linkje valakinek? 9505-höz...
Köszi előre is! -
Kapanyél
őstag
OC alatt UC-t értek, csak kell hozzá kernel, ami támogatja, hogy pl. SetCPU-val magam állíthassak be profilokat. Előző Galaxy-jaimat is mindig lejjeb állítottam párszáz MHz-cel, több órányi készenlétettel hálálta meg. És hát a CPU governorok közül is van olyan, ami gyorsabban reagál és csutkára vissza is tudja venni a frekvenciát, stb.
-
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Valaki össze tudná foglalni pár szóban a kernel kínálatot TW-hez és CM-hez?
Mit tudnak, mennyire gyorsak, stabilak, akkuval hogyan bánnak, stb.?
(CPU UV/OC, root, kijelzőt-audiót-LED-eket érintő funkciók, stb.) -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest