Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az a srác inkább lány, vagyis már lánynak sem mondható, de no problem
Írtam a Samsungnak arra az e-mail címre, amit megadott az ügyfélszolgálatos hölgy, kíváncsian várom a válaszukat. Remélem hamar megoldódik a dolog. Bárhogy is járok, valószínűleg ismét Samsung lesz, erről a viszik-hozzák szervizelésről nem tudok lemondani
-
scapegt
őstag
válasz
scapegt #63540 üzenetére
Hívtam a Samsungot, de kár volt, csak elvették a kedvemet
Jogutódot kell keresni, forduljak a fogyasztóvédelemhez ... ennyi. Sem telefon, sem pénz, sem más, akihez fordulhatok. Ráadásul még kiterjesztett garanciát is vásároltam tizenXezer forintért, amiből 3 hónap ment le és az is kuka ...
-
scapegt
őstag
válasz
Alister71 #63539 üzenetére
Most hozta meg az MPL a csereutalványt, az van rajta, hogy a Sky Mobilles Kft. adta el a telefont, viszont az új készülékről az átvételi elismervény teljesen üres, azt majd később kell kitölteni. 3 hónapig érvényes, ez is rajta van. De hogy hogyan tovább, azt nem tudom ... még jó, hogy a szervizt sehogy nem lehet elérni telefonon ... így egy kicsit érdekes lesz megkérdezni tőlük, de a Samsung hátha válaszol valami okosat.
Közben megnéztem a céget, felszámolás alatt van
-
scapegt
őstag
válasz
szárnyacska #63534 üzenetére
S4-et még lehet venni. Akkor hogy intéződik vajon?
-
scapegt
őstag
válasz
Tesztelo.hu #63530 üzenetére
Akkor majd mehetek a csereutalvánnyal a Samsung Márkaszervizhez/Márkakereskedéshez? Vagy hova?
Bárhogy keresem a céget, nincs már meg, az url is eladó. Ha a számlát visszakapom, rákeresek, létezik-e még a cég. Egyébként már írtam a Samsungnak levelet, hogy ilyenkor mi a helyzet.
Aki járt már így, hogy csereutalványt kapott, az hogy vásárolhatta le? Megállapítják egy új S4 piaci értékét és azt az összeget lehet levásárolni? Nézhetek esetleg másféle telefont, vagy csak S4-et kaphatok? Ami egyébként nem lenne baj, mert szerettem nagyon, de lehet, mást választanék.
-
scapegt
őstag
válasz
Eclips21 #63528 üzenetére
Nem tudom, mi van a bolttal, mert a számla ma még nincs nálam, holnap kapom a csereutalványt és a telefon papírjait, már ha egyáltalán visszaküldik azokat. A számla gondolom fog kelleni, azon van a cég neve, egyébként az ujmobilshop.hu volt azt hiszem, viszont ott most csak 1 fotó van és e-mailt lehet küldeni, ennyi.
Hogy megy ilyenkor egyébként, milyen értéket kapok vissza? Olvastam olyat, hogy több opció is van, az egyik az, hogy az árát kérem vissza, na de az egy 2,5 éves telefonnál mennyi? Amennyi most újonnan egy S4?
Tud erről konkrétabbat bárki? Kérem, írja le, köszönöm!
-
scapegt
őstag
Meg tudná valaki írni, mit jelent az, ha Csereutalványt kapok a szerviztől? Előre is köszönöm!
-
scapegt
őstag
Kéretik nem lehurrogni ezért
Elnézést, amiért nem olvasom végig a topik utolsó több száz hozzászólását, csak halkan szeretném megkérdezni, hogy várható-e már a Lollipop a telefonra? Nagyon rég ígérték, hogy idén lesz és már április van, mégsem érkezett rá semmi.
-
scapegt
őstag
Frissítés előtt nem olvastam el a részleteket, tudja valaki, mit javítottak a mai firmware update-tel (függetlenre)?
-
scapegt
őstag
válasz
devil-k #39257 üzenetére
Frissítettem néhány napja a telót, ma reggel pedig bekapcsoltam a Bt-t, ahogy eddig is (kihangosítóhoz), de kellett a Maps is, így ment a mobilnet és a Gps (bocs, Hely) és iszonyatosan meleg volt a telefon és úgy merült, mint az állat ... gondolom az új frissítés ...
Ezt leszámítva viszont szerintem tényleg jobb az energiagazdálkodás, nekem mintha tovább bírná a telefonom ugyanolyan használattal.
-
scapegt
őstag
-
scapegt
őstag
Az akkut még nem néztem (5 hónapos a telefonom), de 2 napja volt factory reset és ennek ellenére ma 2x volt restart. Lehet kihívom a szervizt (feltéve hogy helyrajzi számra is kijönnek) mert ez már idegesítő és nem tudok vele mit kezdeni. A SIM jó tipp lehet, arra nem gondoltam. Már kb. 4-5 éves és régen többször megszakadtak a beszélgetéseim, de gondoltam, hátha csak a hálózat rossz.
-
scapegt
őstag
Szinte mindennapos (naponta akár többszöri) újraindulások (és néha kikapcsolás) csak szoftveres hiba miatt történhetnek vajon? Vagy akár utalhatnak hardveres gondra is?
-
scapegt
őstag
Hali! Bocsi, ha már volt róla szó, rákerestem, de nem találtam.
A 4.4.2 gyári rendszer FOTA-n való frissítése óta a készüléken telefonálás közben nem működik a hangerő gomb. Csak akkor tudom lehalkítani vagy felhangosítani a másik felet, ha elveszem a telefont a fülemtől és felvillan a kijelző. Nagyon idegesítő, hiszen amíg elveszem, addig nem hallom, mit mond a másik
Mi okozhatja ezt? Gondolom csak szoftveres hibáról van szó.KitKat előtt pedig többször újraindult magától a telefonom, pl. hívott valaki, megcsörrent a telefon, aztán újraindult, persze bekapcsolás után eszébe sem volt kiírni, hogy ki hívott ... volt, hogy a Galériába akartam csak belépni és akkor is restart lett belőle.
Elképzelhető, hogy hardveres baja van a telefonnak szerintetek?
Köszi!
-
scapegt
őstag
válasz
samu496 #24880 üzenetére
Meg van már a megoldás. A hülye kijelző lezárás csinálta. Egyébként sem szeretem, mindig ki van kapcsolva, csak most tetszett, hogy átírtam a feliratot rajta és hagytam, de már kikapcsoltam és ugyanúgy megmarad a PVZ 2, mint korábban, nem dob ki. Ezen túl viszont azt kell sajnos mondjam - csak hogy szaporítsam elégedetlenségem okait - hogy szinte játszhatatlan sok zombinál a PVZ 2. Előtte is akadozott, de ez már túlzás, olyan, mintha kb. 10-15 fps-sel menne
Valamit csak csináltak szoftveresen is, csak az a baj, hogy most még lassabb, mint volt.
mkoch820: Az a baj, hogy a kijelző ismételt csíkosságát nem jeleztem helyszíni javítás kérésekor, szóval azzal nem is fognak most már foglalkozni gondolom jövő hét kedden. Megemlítem majd, de amikor kint járt a szervizes a héten, az sem látta a csíkokat. Meg kellett neki mutatnom azt a fotót a kijelzőről, amit ide is belinkeltem kb. 2 héttel ezelőtt. Aztán amikor meglátta, nekem úgy tűnt, hogy látott már ilyet...
-
scapegt
őstag
válasz
csabám #24873 üzenetére
A kijelzőt most már hanyagolom, a helyszíni javítást a rezgőmotor miatt kértem jövő hét keddre. Biztos fognak nézni, de minek adnak ki a kezükből valamit tesztelés nélkül.
Egyébként lehet, hogy csak én fújom fel ezt a kijelző csíkosságot, mivel senki nem írt még ilyet. Mondjuk fura, hogy ha másnak is ilyen, hogy hogy nem veszi észre, főleg, hogy itt mindenki olvassa ezt a fórumot és pont annak a hátterénél látszik a legjobban
-
scapegt
őstag
válasz
csabám #24871 üzenetére
Nem vibrál, hanem látni a ragasztást, függőleges csíkokkal van tele a kijelző. Annyiból javult a helyzet, hogy ezen véknyabbak a csíkok és annyira nem látszanak, mint az előzőn.
Még valami feltűnt, bár ez szoftveres és tudom, nem életbevágó ... a PVZ 2-vel ha játszok és kikapcsolom a kijelzőt és visszanyomom, a rendszer kilövi a játékot, mintha nem is futott volna. Szerviz előtt ezt nem csinálta.
-
scapegt
őstag
Egyébként azt még hozzátenném a szervizelés mizériámhoz, hogy a kicserélt kijelző is csíkos
De már letojom, nem érdekel. Azért egy kis időre felmerült bennem a gondolat, hogy talán nem S4-et kellett volna venni S2 helyett, hanem valami mást ... most egy kicsit elment az egésztől a kedvem ennyi szívás után.
-
scapegt
őstag
válasz
epakla #24852 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, hogy a kijelzővel együtt cserélték. De tesztelni nem szokás a szervizben? Akkor a papíron milyen "teszt"-en ment át??? Már az első bekapcsoláskor is furcsáltam a rezgést, ők meg nem vették észre, pedig egész nap ilyeneket javítanak?
3 hetes a telefon, de már 3 napot nem nálam töltött belőle és már 1 pecsét van a jótállási jegyen. Sebaj, jövő héten rákerül egy második is, mert ez így nem tetszik.
Más:
A Nova-t ajánlottátok, de már most felsült nálam a program. Csináltam mentést róla mielőtt jött a futár, SD-re mentett ugye (legalábbis gondoltam én naív) és most vissza akartam állítani, de nem lát semmitKezdhetek elölről mindent. Remek ... a Go legalább vissza tudta állítani magát szépen. Vagy ha én vagyok béna, akkor sorry, valaki segítsen, pls.
Goldmen75:
Amit még írtam, bár ez nem olyan "cuki" feature"Ja és nem tudom, volt-e már szó róla, de véletlen találtam egy olyan beállítást is a lezáró képernyőn, hogy át lehet írni a Társ a mindennapokban szöveget és a színét is lehet állítani a betűnek, ill. hogy legyen-e óra és dátum megjelenítve." A Társ a mindennapokban felirathoz kell bökni hosszan, megjelenik egy keret és lefelé húzni az ujjadat, amíg meg nem jelenik egy ceruza gomb, utána lehet módosítani.
-
scapegt
őstag
Az előbb beléptem a menübe és a rezgést megnéztem és hihetetlen ... azt hiszem, hívhatom újra a futárt. Valamit nagyon elcsesztek a szervizben, alig rezeg és iszonyat sz@r hangja van (rezonál a telefonban valami). Olyan, mintha csak a jobb felső sarokból rezegne a telefon és ott is csak éppen csak
Csak azt nem értem, hogy egy hülye kijelzőcserénél miért nyúlnak hozzá a vibramotorhoz???
-
scapegt
őstag
válasz
mkoch820 #24843 üzenetére
Semmi gond
Találtam egy újabb easter egget
Az eszköz névjegyében az Android verzióját bökdösve előjön egy képernyő. Csekkolja le, aki nem tudott róla és érdekli is
Ja és nem tudom, volt-e már szó róla, de véletlen találtam egy olyan beállítást is a lezáró képernyőn, hogy át lehet írni a Társ a mindennapokban szöveget és a színét is lehet állítani, ill. hogy legyen-e óra és dátum megjelenítve.
Egyébként ugyanúgy XXUEMK8 van rajta, mint eddig is.
-
scapegt
őstag
Az imént kaptam vissza az S4-emet a futártól. A munkalapon csak a kijelzőcsere szerepel, szoftverfrissítés nem. Gondolom sehogy nem lehet kideríteni, hogy újrarakták a rendszert, igaz? Csak mert lassú volt és azt tanácsoltátok, hogy kérjek szoftverfrissítést. Én most mindenesetre Recovery-ben csinálok egy wipe cache-t és egy wipe partitont. Elég egyszer, ugye? Vagy utána esetleg a telefon menüjéből is nullázzam?
Hogy lehet recovery-be belépni? Nem a bekapcs+hangerő fel+home gomb hosszan nyomásával? Nekem csak rezeg a telefon, indul, aztán eltűnik a logo, ismét rezeg és kikapcsol. De most már sokadjára csinálom
Úgy emlékszem, hogy amint fent írja kék betűkkel hogy recovery booting vagy mi, akkor kell elengedni a gombokat, de akár úgy csinálom, akár nem, simán bekapcsol a telefon
Mellesleg úgy rezeg, mint valami idétlen kínai gyerekjáték
Nem rémlik, hogy ilyen béna kis rezgőmotor volt benne, nagyon fura
-
scapegt
őstag
válasz
Szasza91 #24809 üzenetére
Láttam egy videot néhány hete, hogy hogy lehet megkülönböztetni a klónt az eredetitől. Azt mondták, hogy pl.:
- a LED villanó sárga a fehér helyett
- a hátlapon a SAMSUNG felirat domború a "gravírozott" helyettNekem valahogy mindkettő dolog stimmel
Persze képről kissé nehéz eldönteni, hogy valóban domború az írás a hátlapon vagy sem, de szerintem ez nem eredeti S4.
Persze sok más dolog is megkülönböztethet egy klónt egy eredeti készüléktől.
De ha ez nem is lenne elég, vagy nem állja meg a helyét, az ár egyértelműen jelzi, hogy nem eredeti. Ennyiért senki nem adná el, még akkor sem, ha lopott, mert tudja, hogy minimum 100e Ft-ot is elkérhet érte.
-
scapegt
őstag
válasz
hdekakas #24806 üzenetére
Neked miért vitték el, mi volt vele a gond?
A szervizes kollégától, aki kijött javítani (csak kék kijelző híján el kellett vigye) megkérdeztem kedden, hogy problémára utal-e az, hogy folyamatosan ellenőriz az air gesture szenzor bekapcsolt kijelzőnél és azt mondta, hogy ez gyárilag ilyen. Mondjuk nem értem, hogy ez mire jó, mert még ha csekély mértékben is, de meríti az is a telefont. Viszont a lényeg, hogy ez nem hiba, hanem gyári "beállítás". Csak gondoltam, hátha mást is érdekel a dolog.
-
scapegt
őstag
válasz
mgTerminator #24619 üzenetére
Olyat még nem láttam
Enyém Arctic blue és kissé hülyén nézett volna ki egy fekete kijelzővel. Vagy a fene tudja
Poénból mondtam neki, hogy kicseréli feketére és veszek egy fekete hátlapot és máris van egy fekete S4-em kék helyett
De nem véletlen vettem kéket, olyat szerettem volna.
-
scapegt
őstag
Hogy jártam a helyszíni javítással az imént...tegnap egyeztettem a Telemax GSM-mel, hogy ma jön a szervizes kicserélni a kijelzőt és meg is kérdezte, hogy milyen színű a telefon (kék). Erre ma jön a szervizes, nézi és mondja: "ez kék?" Mondom: "igen". Ő: "nálam csak fekete és fehér telefonhoz való van" ... szóval a helyszíni javításból elvitel lett, pedig pont azt szerettem volna elkerülni. Pár napig egy fekete "Ész"-szel nyomom
-
scapegt
őstag
válasz
mgTerminator #24596 üzenetére
Én is jártam már úgy, hogy játszottam, egyszer jelzett talán 15%-nál, hogy merül, majd nem sokkal később kikapcsolt a telefon. Az S2 5%-nál is jelzett, ez nem tette. Töltőre dugtam, 0% volt az akku
-
scapegt
őstag
válasz
epakla #24591 üzenetére
Pl.: itt kemény $2.99 + a posta $3.27. Mégsem $50, bár tény, hogy ennek nincs csomagolása, meg ki tudja milyen
Ennyi pénzért szerintem egy próbát megér.
Találtam $5.48-ért is, a posta ingyen van
-
scapegt
őstag
Elnézést az idétlen kérdésért, de hogy kell kivenni a telefonból a microSIM-et? Mert nem úgy tűnik a SIM tálca, mint amit fel lehet hajtani, a SIM kártyán pedig semmi fogás, még körömmel sem tudom megcsípni.
-
scapegt
őstag
A Nova Launcherben a dock baron van 4 ember közvetlen tárcsázásra beállítva, az egyikre rányomtam az előbb, elfeketedett a kijelző, aztán rezgett egyet, rezgett még egyet és újraindult
Ilyet a Go Launcher soha nem csinált
-
scapegt
őstag
válasz
Gyula84 #24538 üzenetére
Én nem, de pár dolcsiért is megkapod máshol, ha esetleg vennél.
zx6r: nekem amikor sok a zombi, nagyon akadozik, nálad hogy hogy nem?
(ha már úgyis beszélünk róla, mi a frászt lehet csinálni a kulcsokkal, ha már kinyitottam az összes kaput? Az 1. piramisos pályán 40 csillagból összegyűjtöttem 41-etazokkal mit lehet csinálni? Van még kb. 27 kulcsom is, de minek??
)
-
scapegt
őstag
válasz
Gizmo94 #24515 üzenetére
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő.
Hoz magával valamit, amivel megcsinálja? Mert most elvileg csak kijelzőcsere lesz, bár megkérdezte a srác a telefonban, hogy lementettem-e az adataimat, ill. meg tudom-e oldani a mentést. Egy kijelzőcseréhez szerintem nincs rá szükség, de ők tudják
Majd holnap akkor ha nem felejtem el, bepróbálkozok -
scapegt
őstag
Egyébként sajnos még mindig lassú a telefon, az smseimet néztem volna meg, aztán a híváslistát, de több másodperc volt, mire mutatta őket. Szóval este még nyomok egy FR-t meg wipe cache-t meg mindent, amit kell
és csak a Nova-t teszem vissza, remélem megoldja, viszont Odinozni nem akarok, nem is értek hozzá (S2-re is csak gyári ROM-ot tettem Odinnal), ráadásul S4-en nem is lehet ROM-ozni, nem? Mégis írjátok, hogy ezt, meg azt tegyek rá és gyorsabb lesz. Akkor most wtf?
Az imént hívtak a Telemax GSM-től, hogy holnap jönnek cserélni a kijelzőt
#24515 - Gizmo94: ha van türelmed Neked, vagy valaki másnak és elmagyarázza (hülye azért nem vagyok
), hogy mit honnan szedjek le és tegyek rá, és ez tényleg teljesen legális és nem lesz belőle gond, akkor természetesen megcsinálom, mert ez a sebesség enyhén szólva is lassú egy ilyen hardverhez képest.
-
scapegt
őstag
válasz
FrankMonzano #24491 üzenetére
S-Voice hol van?
Az a hangvezérlés esetleg?
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24501 üzenetére
Én sem tudtam róla
Más hogy jött erre rá? Teljesen véletlenül, vagy olvasta valahol?
S2-ben valóban alapból benne volt egy hasonló menü, csak picit kevesebb pont volt benne.
A Go-t már letöröltem, felkerült a Nova, most állítottam át 0,5x az animációs skálát, lassan, de biztosan haladok
Szeretném reset nélkül "feltubrózni" a sebességet, de ha így sem megy, akkor este csinálok egy FR-t és ha azután sem lesz jó pl. a Novával, akkor feladom, marad ilyen lassú ez a dög
-
scapegt
őstag
válasz
FrankMonzano #24491 üzenetére
Még azt kérlek írd le, hogy hol találom a fejlesztői beállításokat, mert tegnap véletlen beleléptem, de esküszöm nem tudom már, hogy hol.
Kipróbálok mindent amit írtatok és jelentkezni fogok. Köszönöm a jó tanácsokat
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24482 üzenetére
Tudom, hogy van
De most gondoltam, beruházok erre. Lehet, hogy kár volt. Most már mindegy. Egyébként én évek óta használom, Defy-n, Sensation-ön, S2-n is ez volt fent és minden OK volt vele, szerettem. Ezen most miért akad(na)? Nem kell rá válaszolni, inkább csak költői volt.
-
scapegt
őstag
válasz
Maxentius #24480 üzenetére
Az egyik szemem sírna, a másik nevetne, ha a Go Launcher lenne a gond, mert épp a napokban vettem meg a Prime-ot és akkor az kukába dobott pénz lenne. Persze inkább lenyelem ezt a békát, csak legyen gyors a telefonom. Egyébként nem csak én mondom rá, hogy lassú, hanem a párom is, szerinte is sokszor döcög a rendszer.
PVZ 2-vel játszik valaki? Tudom, hogy az eléggé erőforrás igényes játék, de az én S4-emen úgy akad, ha sok zombi van, mint a fene. Másnak is?
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24471 üzenetére
Az MK8 a napokban jelent meg rá talán, de passz
az én S4-em 2 hete van meg, az első fél órában 4.2.2-ről frissült 4.3-ra, az talán MJ8 volt vagy vm hasonló, tegnap pedig - mivel itt írták többen is - feltelepítettem a KIES-t, rádugtam a telót és felajánlotta a frissítést, hát megtettem.
Előtte S2-m volt és esküszöm gyorsabb volt. Ez a része kissé csalódás, mert pontosan az volt az egyik fő oka a váltásnak, hogy az lassú volt. Én Go Launchert használok, de nem hiszem, hogy az a lassúság oka, menüben is lassú sajnos.
zlatan77: ez tiszta, hidd el, gyárilag kártyafüggetlen, ahogy írtam, első nap frissült 4.3-ra, de már az is lassú volt, most az MK8 is lassúnak tűnik. Simán megakasztom bármikor a telót, még a saját menüjében is, de a fényképek is nagyon lassan jönnek elő, pedig Samsung Class 10-es microSD-m van. Ráadásul le van tiltva csomó hülye program GYÁRILAG, de hiába. A RAM-ot is eszi valami, a legjobb eddig 600 MB körül volt, de alapból 1 GB feletti a fogyasztás.
Akkor mit tanácsolsz? Minden gyári a telefonon, nem nyúltam bele soha és nem is fogok/akarok. Mitől ilyen lassú az egész? Tegnap reseteltem MK8 után és mégis lassú. Vagy gyorsítsam fel az ablakanimációkat?
Egyébként múlt hét szerdán mára kértem egy helyszíni javítást és még csak fel sem hívott a Samsung. Ennyire el vannak havazva?
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24467 üzenetére
Ezt ugyan csabám linkelte, de talán erre gondolsz:
Frissítés utáni hibák a Samsung Galaxy S4-en isLehet, hogy ezért megköveznek (
), de KIES-en keresztül frissült MK8-ra, az enyém független. Egyébként meglepődtem, hogy van új KIES, egész jó és nem is értem, miért szidják annyian
A sebességgel pedig eddig sem voltam kibékülve, számomra lassú volt eddig is a teló, talán egy picit ez az MK8 még lassítja, de lehet, hogy csak beképzelem
-
scapegt
őstag
Ma csinált egy olyat a telefon, hogy beszélgetés után le akartam tenni a telefont, de hiába nyomkodtam a piros (letesz) gombot, nem reagált vagy 10 másodpercig, teljesen meghülyült. Utána is teljesen belassult
Olyat is tapasztalok folyamatosan, hogy ha leteszek egy hívást és nyomom utána a vissza gombot, akkor újra hívja az illetőt. Ez gyárilag így van (Sikertelen hívás opciói nincs kipipálva, bár fogalmam sincs, hogy az is mit csinálna), vagy csak az enyém szívat?
-
scapegt
őstag
Vajkn miert van az, hogy Dolphinban nem megy a Youtube? Azt irja, hogy telepitsem a flasht...a bongeszoben mar engedelyeztem a flasht, megsem jo. Mas telefonon mukodik. Mi lehet a gond?
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #23940 üzenetére
Be tudtad regisztrálni is a Samu oldalán? Szervizbe küldted már és minden OK volt vele?
Gizmo94: kissé érdekes nekem is, mivel most indult el lefelé picit az ára, én 1 hete vettem 135e Ft-ért, pedig én aztán tényleg szétnézek, hogy hol mennyibe kerül amit épp venni akarok és olcsóbb sehol nem volt gyári garral.
Az enyémhez hétfőre hívtam helyszíni javításra egy Samsungos emberkét, mert kijelzőcsere szükségeltetik sajnos. Remélem az Új mobil shopos jótállási jeggyel minden OK lesz, majd nyilatkozok, ha valakit érdekel esetleg.
-
scapegt
őstag
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Mert írd le akár csak egyszer is azt, hogy "terrorista" vagy hasonló, "nekik" elég csak egy részletet kiemelni egy kontextusból és máris Te magad leszel a nemzet ellensége. Nem véletlen mennek ezek a megfigyelések, hiszen így bárkiből lehet terrorista, még a szomszédodból is. Úgyis "nekik" lesz igazuk. Szóval igenis félek, amiért lehallgatnak és logolják minden legépelt szavamat és ellopják a képeimet. Bárkiből csinálhatnak bárkit. Pont ez a lényege. Nem kell rosszat sem csinálni. Bocs az ismételt offért.
-
scapegt
őstag
Azt csak hiszed, hogy akku nélkül nem tudnak lehallgatni
Bárhogy lehet, állítólag már a SIM kártyákban is olyan elektronika van, hogy folyamatosan tudják küldeni a telefon kikapcsolt állapotában a koordinátáidat és bármi mást. Kissé elgondolkoztató, vajon miért csinálják mostanában úgy a gyártók a telefonokat, hogy a hátlap nem megbontható ... még az akkut sem veheted ki, azon kívül pedig ki tudja mi minden lapul a hátlap alatt ...
Nem véletlen van tele az összes okostelefon minden szir-sz@rral, amikben meg kell adnod a helyzetedet és minden mást is meg kell osztanod.
Na de nem erről szól ez a topik, bocsesz -
scapegt
őstag
válasz
Vagany #23395 üzenetére
Hidd el, hogy itt az irodában, az asztalon van a telefon, átállítom a fentebb leírt módon automatára és nem változik semmi -5 és +5 között, viszont ha az ablakhoz megyek, akkor észhez tér és látom a különbséget a két érték között. Itt egyszerűen úgy érzékeli, hogy túl sötét van a változtatáshoz. Nekem viszont ez így nem felel meg, mert nem látok semmit rajta, hiszen a valóságban sok fény van az irodában.
-
scapegt
őstag
Tudom, hogy sötétben leveszi a fényerőt, de ez már annyira leveszi itt az irodában fényes nappal, hogy alig látni valamit a kijelzőn. Na mindegy, maradok a kézi beállításnál, csak gondoltam, adok ennek egy esélyt a topiklakók ösztönzésére, de ennyi volt, eljátszotta ezt is
Azért köszi a hozzászólásokat
-
scapegt
őstag
válasz
Vagany #23388 üzenetére
Azért mindenért nem akarom rögtön hívni a futárt
Előbb kizárnám a user errort. Lehúzom a notibart, most maximumon van a fényerő, kipipálom az "Auto."-t, lecsökken a minimumra a fényerő, pedig +5-ön van most is, és ha lefelé húzom -5-re, aztán vissza +5-re, nem változik semmit a fényerő. Kellene? Mert nincs másik S4, amin megnézhetném. Csak ennyit szeretnék tudni.
Szerk.: odamentem az ablakhoz a fényre, ott húzgáltam -5-ről +5-re és úgy változik a fényerő. Alapból viszont ha a szobában nézegetem aránylag "sötétben", nem működik. Tehát működik ez, csak épp nem túl hatékonyan
-
scapegt
őstag
Akkor most már beszéljünk a telefonról is
Gondoltam megpróbálom az automata fényerőt, de ez valahogy nem akar jól működni. Itt vagyok egy irodában, kint el van borulva, a szalagfüggöny is árnyékol kicsit, de a fényerő minimumon van és nem értem miért.
Írták többen is, hogy milyen jó ez, de miért is? Semmit nem látok a kijelzőn, használhatatlan. Értem én, hogy ha sötét van, nem jó, ha kifolyik a szemem a magas fényerőtől, de azért ez így nagyon kevés. Vagy van még valami, amit be kell állítani? Please help me -
scapegt
őstag
válasz
b.bela1 #23343 üzenetére
A "Gesture sensor" ami világít az enyémen bekapcsolt kijelzőnél, pedig minden ilyen dolog ki van kapcsolva. Gondolom nem kicsit meríti a telefont. Így is nap végére 2x%-ra esik a töltöttség, igaz még csak 2 napja van meg, de jó lenne kicsit javítani ezen.
Egyébként kézi beállításon van a kijelző fényereje, utálom az automatát.
-
scapegt
őstag
Csak hogy más téma is legyen
Ennyire csíkos a kijelzőm. Fekete, fehér és szürke háttérnél is látszik. 2 napos a telefon
Csíkos kijelzőFényképezés közben észrevettem, hogy villog az egyik érzékelő (szemből nézve a telefont, a hangszórótól jobbra közvetlenül), megnéztem neten és az nézi az "air gesture"-t infrával, viszont végignéztem a telefon menüjét és sehol nem találom, mi lehet bekapcsolva. Az összes ilyen dolgot kilőttem már, hogy ne egye az akkut, de ezt nem tudom, hol nézem be. Valaki tudja esetleg?
-
scapegt
őstag
válasz
pixelblondie #23254 üzenetére
S2-m volt ezelőtt és ott nem zabálta a RAM-ot. Folyamatosan 1,05 GB foglalt, pedig alig tettem progit a telóra, csak a szokásosakat, abból sem mindet.
Tudtok ajánlani olyan progit, amivel ki-be lehet kapcsolgatni a wi-fit, de úgy, hogy pl. óránként kapcsoljon be 2 percre a szinkronizálás erejéig, aztán kapcsoljon ki? Köszönöm előre is!
-
scapegt
őstag
Mennyi a normális RAM használat gyári 4.3-mal? Nekem van fent egy Go launcher és olyan widgetek (4 db), melyek nem frissítgetnek, pl. to do list widget) és 1 GB feletti a RAM használat, de van, hogy 1,5 GB
Ez normális? A telefon is aránylag gyorsan merül (S2-höz képest írom mindezt).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest