- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Jók ezek a "mondások".
Én egy V10 kanyar után tértem vissza Note5-re. (Lásd a korábban általam erről írtakat).
Kutya baja. Kollégám is használ egyet, az is megy, ahogy kell. A topikban sincs panaszkodás (hogy mennyire nyűgös, problémás hardveresen).
Fasza készülék mind a kettő.
A V10-el sem nyúlsz mellé. -
gretzky77
veterán
Szia ez a tidal milyen? Múltkor már nézegettem,de a Hi-Fi része fizetős így nem próbáltam ki! Én is spotifyt használok ott szinte minden megvan amit hallgatok, de ezt a Tidalt nem ismerem,mennyire van zenével ellátva ill. mennyire éri meg a Hi-Fi része mert az ugye azt hiszem 3e havonta?! Ugyanúgy használható offline? Köszi
-
joco1977
tag
Üzenetként megjelenik rajta alapvetően minden olyan üzenet, amely az android értesítő sávjában is: SMS, email, Google Now kártyák üzenetei, instagram, facebook stb üzenetek.
Alapjában véve a másodlagos kijelzőn a következő slideok/oldalak vannak:
- Aláírás: ide rövid kis üzenetet lehet beállítani
- Futó appok: itt a jelenleg futó alkalmazások ikonja jelenik meg, így könnyen lehet közöttük váltogatni
- Alkalmazási hivatkozások: itt 5 olyan alkalmazást tudsz beállítani, amit a leggyakrabban használsz, pl. diktafon, QuickMemo, böngésző stb., és amire akár sürgősen is szükséged lehet
- Gyors névjegyek: itt 5 névjegyet tudsz beállítani, amit a leggyakrabban használsz
- Közelgő tervek: a naptárban lévő közelgő eseményeket és feladatokat mutatja
- Zene: a háttérben futó zenelejátszót lehet vele vezérelni.Amit én még szeretek a másodlagos kijelzőben az, hogy például böngészés, levélolvasás közben beérkező híváskor nem jelenik meg a teljes tárcsázó a fő kijelzőn, hanem a másodlagos kijelző két szélén a fogad és elutasít hívásikon bukkan fel, középen pedig a hívó neve, így eldönthetem, hogy fogadom vagy nem a hívást, miközben látom továbbra is a főkijelzőn futó alkalmazást.
-
zombinyul
addikt
Sok sikert hozzá! Én is vennék egyet szívem szerint, csak most annyi kiadás szakadt a nyakamba, hogy inkább kihagyom. Egyedüli félelmem a méret lenne, néha a G4-et is túl nagynak érzem (viszont az i5s-t borzasztó jó kézbevenni, imádom hogy ilyen kicsi és minőségi, ezért az SE is nagyon bejövős), bár tartalomfogyasztásra tényleg remek dolog a nagy kijelző.
Majd írd le a tapasztalataid!
-
hito
nagyúr
Vezető beosztásban vagyok, használnám a stylust.
Ha úgy nézzük én is a saját vállalkozásomban, de nem értem mi az összefüggés
Attól többet használja valaki a stylust? Bár ez tényleg csak szokás és felhasználás kérdése, ezzel nem akarok vitába szállni. Szerintem mérföldekkel jobban jársz a V10-zel, de ez csak az én véleményem
-
Ixion77
addikt
Én a V10 mellett döntöttem. Okok:
- Ha komolyabb felhallgatót használsz, sokkal jobb a hangja
- A második kijelző nem tűnt nagy fontosnak, de a gyakorlatban annak bizonyult: naponta min. százszor használom
- Sokkal strapabíróbb, könnyebben szerelhető, javítható
- Cserélhető az akku, ami hosszú távon óriási előny (nálunk mennek a családban körbe a készülékek, és ez a telefon használható lesz 5 év múlva is)
- Olcsóbb
- Nem ég be
- Van MicroSD slot, és gyárilag támogatja az ExtFat-ot is -
hito
nagyúr
Nincs itt semmiféle döntéshelyzet. Egyértelmű, hogy V10
Vagy szeretnél -1 kijelzőt, -1 FM rádiót, fix tárhelyet bővíthetőség nélkül, rosszabb hangminőséget, rosszabb kamerát, nem törésbiztos kuckót? Mert ha igen, akkor mindenképpen a Note 5-öt válaszd
Cserébe kapsz egy stylust, amit ha úgy használod, mint a userek 95%-a, akkor 1 évben 3x talán ki is fogod húzni a helyéről.
-
-
stemplar07
őstag
Teljesen egyetértek, valóban rétegtelefon :-) a HiFi mániásoknak (ps. Hardver , azért a 4 GB ram és az 5,7 +2,1 kijelző , kicsit nagyobb fényerő, némi pluszt ad , G4 után komolyabb fogása van, masszívabb nehezebb, amellett ,hogy csak a HiFi miatt váltottam a G4-ről novemberben..amúgy teljesen jó volt , viszont hangban közelében sincs a V10-hez))
annak a bizonyos, a ,,rétegnek,, aki eddig + egy Fiioo X3II / X5 / X7 ,iBasso ,Ak100-120 kategóriát hurcolt a zene miatt , esetleg egy akármilyen AMP-t pl
ami még elviselhető árú.. FiiO E12A Mont Blanc for IEM ) annak univerzális ,,svájcibicska,, lett úgy ,hogy a hangminőség , és az erősítés nagyon ott van.. (igaz,
kis trükkökkel DAC fix, HighGain mód, poweramp Alpha700 )
-
sixpak
nagyúr
Soha nem hallgatok fejhallgatóval zenét (bár az előbb rendeltem egy HyperX Cloud 2-t, de az játékra lesz, bár azt mondják, hogy a maga kategóriájában, 30ezer forint körül, elég jónak számít, akár zenére is).
A telefonon van egy Onkyo remote app, azzal küldöm a zenét az erősítőre, helyi hálózaton.
Nagyon tetszik a G4, de semmi esetre sem szeretnék 5,5 inch-es telefont, pláne az 5,9-es után.
Kicsit még parázok a V10 miatt is, de ott csak a main screen 5,7 inch, arra még rájön a second screen (remélem jól tudom), úgy már nem lesz kisebb (fogásra), mint a GPro2. -
zombinyul
addikt
A WP-től egyre többen pártolnak el. Benne vagyok számos WP csoportban Facebookon (2 évig Lumiákat használtam, meg is vannak még, de porosodnak a szekrényben), rengetegen váltanak iPhonera, meg Androidra. Egyszerűen nevetséges az MS töketlenkedése, sokan már nem is bírják elviselni. Már én is szívesebben használok Droidot, pedig teljesen gyári állapotba van a G4-em is. Összehasonlíthatatlanul jobb az LG féle Android, mint a WP.
De ezt csak offban, egy karcsú kis lábjegyzetként jegyzem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest