- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
polberto #3647 üzenetére
Na erre irtam mar, hogy ez nem bootloop. A BL-nal a logoig eljut, de nem indul a rendszer.
Ne riogass ezzel tobbet kerlek! Nem hianyzik a panik, meg a fals info. Az alaplapod siman megpusztult, ennyi. Ez sajnos akarmelyik keszuleknek elofordul. Meg jo, hogy van, volt garid.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
polberto #3503 üzenetére
Attól még MM-be lehet menni, mert IMEI alapján az ő rendszerükben van nyilvántartva és ki kell tölteniük a gari jegyet... mivel ezt amikor kellett volna, nem tették meg
/továbbá vedd fel a kapcsolatot azzal akitől vetted, ha szűkséges!/
Felveheted az LG ügyfélszolgálattal is a kapcsolatot, ők is fognak segíteni a megoldásban!
Hétköznap Reggel 8 és este 18:00 között ott az élő chat , amit ajánlok számodra ! (ez is egy kiindulás)
Sok sikert!
(#3505) polberto: Mindenre van megoldás, csak el kell indulni a megoldás felé és kivitelezni!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
polberto #3501 üzenetére
Szia!
Szerintem MM-be kellett volna kitölteniük a gari jegyet (ha csak az van) és ez még remélhetőleg korrigálható.
Valami dokumentumod csak van arról, hogy te nyertél náluk egy ilyen telefont? (pl. MM rendszerében biztosan!) és akkor tuti fognak segíteni neked! Sok szerencsét kívánok!(én TV-vel jártam így Euronics-ba.... Szervizes Futár (aki LG hivatalos szervizes volt) vitte be a gari jegyet és töltette ki a TV vásárlása után 3 évvel
- igaz volt számla is a vásárlásról.. na neked is kell lennie valaminek a nyereményről... ) kopogtass elsőként az MM-nél)
(én MM-et nem ismerem, nem vásároltam még ott, talán 1x ha voltam olyan üzletben... így tapasztalatom nincs velük, de ott is emberek dolgoznak, elvégre..)
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest