- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #1153 üzenetére
Esetleg ebben valaki tud segíteni:
Keresek valami jó megoldást arra, hogy amit a Tidal kliens letölt offline hallgatáshoz a készülékre, azt hogyan tudnám onnan "kimásolni"? Jó lenne, ha egy sima USB-s tárolóra (pendrive) ki tudnám másolni a zenéimet és a kocsiban pedig arról tudnám hallgatni. (A BT kapcsolaton vacak a minőség).
Köszi!
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #969 üzenetére
Hajrá, de szerintem rossz cserét csináltál. Főleg, ha rá is fizettél. Bár ahogy olvasom a hirdetéseket, biztos rá kellett, valaki úgy hirdet Note 5-öt, hogy V10-et beszámol
Na de azért a Note 5 is brutál cuccos lehet. Nekem is birizgálta a fantáziám. Viszont se bővíthető háttértár, se FM rádió, se másodlagos kijelző, se manual videó és még fizessek is rá
Kizárt
A stylus meg jó dolog. Kár, hogy amikor Note 4-em volt, kb. a 2 hónap alatt vagy 1x vettem ki a helyéről
-
babosmiki
addikt
válasz
Luser2000 #969 üzenetére
Hát csak a cerkáért én nem tértem volna vissza, szerintem unalmas lesz a Note ez után.
Szeretem a Samsungokat, de szerintem túl unalmas a menürendere már, szinte mindenegyik egyforma.
Na meg a virtuális kezelőgombok is szerintem nagyon előnyösek főleg, hogy az Lg-nél így testre szabhatóak.
De azért sok sikert hozzá! -
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #920 üzenetére
Szívesen tenném, de teljesen felesleges, rájöttem, hogy mi okozza a jelenséget (egyébként az itteni tesztben lévő próbavideóról van szó, annál durván jó a hang).
Szóval teljesen véletlenül jöttem rá, hogy Legendd kollega automata módban videózott. Én viszont mindig manual videó módban videózom, és tessék kapaszkodni: ilyenkor alaposan lebutítja a hangot. Visszaveszi a basszust, egy teljesen flat hangot vesz fel. Valószínűleg azért, mert manual videó módban ugye van lehetőség a mikrofont is szabályozni, úgy mint jelszint, illetve irány. Ilyenkor nagyon könnyen túlvezérelheti a user a mikrofont, amitől a hangsáv használhatatlanná válhat. Úgyhogy valószínűleg ezt megelőzendő van teljesen máshogy EQ-elt hang manual alatt, mint automata alatt.
Bárki kipróbálhatja. Elég csak két rövid videót felvenni az utcán (közlekedő autók azért legyenek a felvételen, ott pl. jól hallani a különbséget) és fülessel meghallgatni. Brutál a különbség. Szóval nem az EU vs ázsiai verzió közötti különbségről van szó, a fene gondolta volna. De jó, hogy ezért vettem egy ázsiai V10-et
Nekem nagyon fontos a videó alatt a hangminőség, sokszor veszek fel élő zenét.
-
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #866 üzenetére
Hát, nálam ott kezdődik, hogy nem indul automatikusan az alkalmazás. Neked nem tudom miért indítja windows-zal együtt. Milyen wint használsz? Én 10-esen vagyok.
Esetleg ez működhet: feladatkezelő. Ott indítás fül. Ha az ott lévő elemek között megtalálod az LG Bridge-t, akkor arra jobb gomb és letilt. Ezzel elvileg letiltod a rendszerindításnál az alkalmazás indítását.
-
-
babosmiki
addikt
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #814 üzenetére
No, felraktam (SEA) verzióra a HKG romot. Szerencsére nincs benne semmilyen addicionális szoftver, tehát egy steril LG verziót kap az ember. (Gondolom már az előző HKG romok is ilyenek lehettek).
Végre megjavult a két SIM közötti átkapcsolás. (Igaz már a Dual SIM selectort is egész megkedveltem).
Tetszik, hogy van csendes üzemmód. Talán egy leheletnyivel gyorsabb lett a készülék.
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #816 üzenetére
Nyugtával dicsérjük a napot ... a mellékelt linken elég korrekt módon láthatóak a változások magyarul ..:-)
( a hibákról s azok javításáról, pl DAC javítása, nem esik szó diplomatikusan..)
az AUX és HighGain trükk működik..
És az összes alkalmazás (amit eddig csak DAC fixel lehetett használni, ) működnek a DAC/AMP-vel szépen .., youtube, Spotify , Poweramp alpha 700 .. stb............((ja és a hangja szebb mint ,,vallaha ,, ..
))
azonnal jelezte ,hogy kell-e nekem a csatlakozott android wear , mert az csócsálja az aksit ..
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #767 üzenetére
Azt hittem már ennyire sötét vagyok, hogy itt az infó és nem nézek utána
Akkor meg is érdemeltem volna, így viszont pórul jártam önhibámon kívül. De már túltettem magam rajta. Annyira jó ez a cucc, hogy nem tudok rá haragudni
Mást ilyenkor már piacra dobtam volna csalódottságomban. Most még a gondolata sem merült fel.
-
hito
nagyúr
válasz
Luser2000 #754 üzenetére
Igen, nagyon rendesek az LG-nél. Samsungnál is ilyen barátságos, közvetlen volt eleinte a hangvétel. Aztán ahogy nőtték ki magukat, úgy vált egyre merevebbé a hozzáállás, a barátságos, közvetlen hangnemből meg inkább hivatalos lett. De ez érthető is egyébként, illetve várható.
A V10-nek a készülék színét csodálták, vagy a kijelző színeit?
Ha az előbbi, akkor milyen színű a készüléked?
ateszapa748: nekem az már nem férne bele.
De ezt neked kell tudni, neked kell felvállalni mások előtt
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #703 üzenetére
erre gondoltál ? :
,,..Guide for reflashing back to stock rom/unrooting the LG V10 H961N Dual SIM
1. Download and then install the LG Mobile Driver from here and the Visual C++ Runtime Libraries (VCRedistInstaller) from here into your PC. In VCRedistInstaller, select all of the components (check-boxes) and press the Install button on page 3 of the installer.
Note: Don't worry if VCRedistInstaller sometimes displays a popup message during installation saying that you have the latest version installed, because it will STILL install/update the other versions of Visual C++ Runtime Libraries.
2. Reboot your PC.
3. Download the LG Flash Tool from here and the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM from here into your PC.
4. Unzip the LG Flash Tool into the root directory of one of your hard drives/partitions (e. g., "C:") and copy the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM that you downloaded in step 3 into the LG Flash Tool directory that you have just created (e. g., "C:\LG Flash Tool 2014").
5. Activate download mode on your LG V10 Dual SIM device, plug one end of the USB cable into your LG V10 Dual SIM device and the other end directly (no hubs or extensions) into one of your PC's motherboard's free back panel USB ports (they are usually in the back of the PC case, depending on the PC case) or into one of your notebook's/laptop's free USB ports.
Note: USB 3.0 ports will NOT work with this method! You need to use USB 2.0 ports only!
6. Launch LGFlashTool2014.exe in Administrator mode (right click on LGFlashTool2014.exe > Run as administrator). If you're on Windows 8 or later, run the LGFlashTool2014.exe in both Administrator AND Windows 7 compatibility mode (right click on LGFlashTool2014.exe > Properties > Compatibility tab).
7. Set "Select KDZ file" to the v10c stock KDZ file for LG V10 H961N Dual SIM that you downloaded in step 3, set "Select Type" to CDMA, set "PhoneMode" to DIAG.
8. Press the "CSE Flash" button.
9. Press START in the "Read Phone Information" window (ignore everything else: DO NOT PRESS the tempting "Read Phone Information" button, otherwise the LG Flash Tool may crash!).
10. Press OK in the "Select Country & Language" window (ignore everything else: DO NOT CHANGE ANY SETTINGS!).
11. Wait for the flashing process to complete.
Note: If you get a "Connection to Server failed. Try again in a moment." error during the flashing process, DO NOT PRESS OK! Move the error dialog box to the side of your desktop, so you can see the LG Mobile Support Tool window while your device flashes. The flashing process can take up to 30 minutes on some systems (especially Windows 8 and later), so don't worry if the LG Mobile Support Tool does not seem to be doing anything for a very long time! It's flashing your device silently.
12. Done! -
babosmiki
addikt
-
babosmiki
addikt
válasz
Luser2000 #659 üzenetére
Ha még nem találtál megoldást a dual simes probémádra, akkor ajánlom a RocketDial nevű tárcsázó és névjegykezelő alkalmazást! Magyar, ingyenes és nagyon jól testreszabható. Közte van a dual sim kezelés is, tehát minden hívás előtt feldobja, hogy melyik kártyáról akarod indítani a hívást.
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #644 üzenetére
sokba kerül a ,,geek,,-ek élete ..gyönyörű tárgy az S7 , bevallom nekem is nagyon tetszik (az adatai is , az oled.., és hogy már bővíthető a memória is.., nagyobb aksi.. tanultak a hibákból), de ...a dac/amp átlagos rajta sajnos , akkor megint egy külön cucc kell pl Fiio külső DAC/AMP (ami még megfizethető kb, 50 ).. madzagok kábelek , tölteni... ajvé..macera..
őszre lesz a G5+B&O modullal 180 is .. -
-
babosmiki
addikt
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #634 üzenetére
a V10c is a 400 megájával javarészt biztonsági frissítéseket tartalmazott, lényegi változást én nem vettem észre...( az aksiban sem, u.olyan közepes mint volt ) a 6.0-t én fel sem raknám azonnal , megvárnám az első hibajavítást, lásd G4 , a (EUS)függetlenekre a múlt héten ,,lemászott,, a 6.0 OTA-n ,tele hibával ....
ébresztések, figyelmeztetések össze-vissza . stb . .. ( anno a 4.4.4 után az 5.0 is elég gáz volt ..)
olyan nagy szarvas hiba nincs ezen a v10c- vel ami miatt mint messiást várnám a 6.0-t. Maximum ha a HighGaint lehetne kapcsolni (de ezt meg kitárgyaltuk , a fül védelme miatt nem lehet) vagy a másodlagos kijelző testre szabhatósága , aksi idő ( bár ehhez vérmes reményeket nem fűznék egy tartalék aksiban jobban bízok )
Illetve ,a HiFi mód minden 3dparty playerre való kiterjesztése lenne jó .( a G5 860 eurós német kezdőára vicces ..
)
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #611 üzenetére
Valóban a Tidal (de a premium csomag ! ami CD minőség 1410 kbps) a legkényelmesebb , igaz ez havi 3 ropi előfizetés Dr.Dre- nek :-)
Amúgy Flac/DSD esetén ahogy azt már írtam is , a poweramp(+dac fix) megvétele a legjavasoltabb , + rátelepíteni a Poweramp Alpha 700 [link]
+ high gain
profit ..enjoy it...
-
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #600 üzenetére
Azért nem árt ha még 1x belinkelem az XDA-ról, hogy alapban nem mindegyik MusicPlayer tudja az ESS DAC/AMP- ot használni ( aki V10-et vesz és csak néz ki fejéből ,hogy nem szól jól...
, pedig de ..) íme :
WORKING WITH DAC
N7 Player (only works with the 10-band equaliser disabled)
ZPlayer
PlayerPro (but NOT with the DSP installed!)
Shuttle+
Blackplayer EX
Rocket Player FREE
Spotify (only with cat game installed - see later in the thread...)
Google Music (only with cat game installed - see later in the thread...)
Neutron Player (only with cat game installed - see later in the thread...)
Tidal
Pandora
Noozy
Pulsar Music Player ProNOT WORKING WITH DAC
JetAudio
GoneMad Music Player
Poweramp
Stellio Music Player
HibyMusic
Rocket Player premium
Most streaming radio apps, including: Simple TV, MX Player, Xiialive and Tunein RadioViszont ezzel az ingyenes DAC fixel minden player szól (és csak telepíteni kell, root NEM KELL) , és a Spotify is szebb((már amennyire egy 320 kbps -mp3 streem szólhat ))..!! :
[link]
emellett nem árt az 50 ohm alatti füleseknél legalább az AUX trükk, de inkább a HighGain (impedancia növelővel ) -
Strucc
csendes tag
válasz
Luser2000 #600 üzenetére
Én kb. 1000 forintból vezetéknélküli töltésre alkalmassá tettem a telefonomat egy NFC+QI matricával az eredeti NFC helyett. A hátlapból kellett kiszedni a régit és a helyére ragasztani a QI-set.
Működik.Finnyásabbaknak van eleve ilyennel szerelt hátlap, az kicsit többe van, de ha a gari érdekes, akkor jó választás lehet..
Erről tehát nem kell lemondani. Kötelező nyilván ott ez a dolog, ahol nincs levehető hátlap/cserélhető akksi...
-
k5.20
senior tag
válasz
Luser2000 #599 üzenetére
Na ez jó hír, hogy t.i. van egyszerű megoldás.
Innentől kezdve csak meg-/átszokás kérdése az ügy, hiszen ugyanannyi döntést és mozdulatot igényel ez is, mint a Samsung-logika szerinti, csak más sorrendben.Ma jön az üvegem. Soha nem volt még egy készülékemen sem, most megpróbálom...(féltem a vasat).
Olvastam ugyan, hogy viszonylag jól bírja a V10 a zuhanásokat, ezekről az üvegfóliákról viszont tudom, hogy képesek megóvni a kijelzőt a zuhanás okozta töréstől...
Azt hiszem, még egy Spigen hátlap tokot is fog kapni, ezt viszont már használtam G2-n, G3-n és szeretem, mert jó minőség...(ugyan nem kapnék sírógörcsöt, ha kicsit olcsóbb lenne) -
k5.20
senior tag
válasz
Luser2000 #561 üzenetére
Hali, használd sokáig megelégedéssel!
Én is keresgélek, de vannak furcsaságok:
az EU-s verzióra azt mondják több helyen, hogy abban csak 3 GB a RAM.
Erre viszont sehol nem találtam utalást it a fórumban, meg máshol sem...
Van H960 és H960A - itt nem tudom mi a különbség...
és H961N - ez a keleti, dual SIM.
Köszönöm, ha valaki segít. -
stemplar07
őstag
válasz
Luser2000 #554 üzenetére
Ha a HiFi lényeges számodra, akkor megéri .. garantáltan Astell&Kern közeli hangminőség ..
LTE band 20 - 800 Mhz nem megy ( ez vidéki területeken jelent problémát, városokban nem )
root-al megoldható hogy legyen band 20.(XDA)szintetikus tesztekben aksi időben pl. a Galaxy note 5 sokkal jobb , de ezt a mindennapi használatban nem venni észre ..
a beige/fehér arany nagyon szép..amúgy gyors, smooth , magas fényerő .. közepes aksi ..(de legalább cserélhető és 64+128gb bővíthető )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest