- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
Oké így érthető dehát ez egy cserutalvány....
"Egyébként a vásárlás pillanatában a Partnero-s eladó meg is mondta, hogy tudjak róla, hogy ha valamikor esetleg az LG csereutalványt adna ki, ő azzal nem tud mit kezdeni. Valószínűleg azért, mivel nem hivatalos LG disztribútor."
Na etz volt a pati részéáről az ordas kamu..Pontossan erről szól aa cserutalvány ha nem, tud ugyanolyan készüléket adni vagy neked amit ajáél nem felel meg ELÁLLHATSZ a szerződéstől ergo pénz vissza.
De tényleg mindegy már én másképpen csináltam volna másnak meg meglesz a tanulság.
-
kovaszoskeny
aktív tag
"Csakhogy, ezt a kereskedő nem köteles elfogadni!"
KÖTELES elfogadni.Az NNHH a saját jogaszabályait nem tudja jól?
"De, ez ilyenkor sajnos valóban egy piac. Semmilyen jogszabály nem kötelezi a kereskedőt arra, hogy előfogadja az LG szakvéleményét, és semmilyen konkrét határozatot nem tud hozni ez esetben a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság!"
Dehogynem kötelezi..Jól is néznénk ki.Ha hivatalos csereutalványra rákakkantana a kereskedő és azt mondaná,hogy ááá ez csak 10 forint...
A másik meg még jó ,hogy nem tud döntést hozni a NFH hiszen nincs is rá jogköre .Békéltető testület a jogosúlt rá első körbenDe kérlek tisztázzunk már valamit CSEREUTALVÁNYT kaptál vagy szakvéleményt nem mindegy..Mert a szakvéleménnyel jó ,hogy "kiröhögnek"
Ha nem tud ugyanoylana készüléket adni akkor jelentsd be a szerződéstől valló ellállásod és követeld tértis levében a a boltol a pénzed visszautalását 30 napon belül.NE hagyd magad
-
kovaszoskeny
aktív tag
De ne haragudj megértlek de ha csereutalványt adott az lg azt tényleg csak a kereskedőnél tudod törvény szerint beváltani ILLETVE NAGYON FONTOS ha nincs már ugyanolyan vagy AKÁR NEM akarod ott levásárolni akkor a kereskedő KÖTELES visszafizetni a vételárat.
"A PartNero - a választást meghagyva - 90.000 Ft-os javítási vagy készpénzes visszatérítést ajánlott."
Ilyen nincs a vételár jár vissza egészben.Ez nem piac,hogy alkudozik jogszabály kötelezi illetve nem is krumplit vettél..
-
kovaszoskeny
aktív tag
dac miatt neméri meg cserélni.
akku se jobb
kamera több de sem annyira jobb.(szubjektív)
általános rendszersebesség közti különbség mindennapokba elenyésző---se---
a v10 tényleg egy időtálló cucc .
V30 ra lehet majd és lesz értelme váltani jövő márciusban kb .Addig az ár is rendben lesz. -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
saddybaddy #5844 üzenetére
A DAC modul a G6(EU)om mellé van....Nem írtam,hogy a V10hez lesz..Azt írtam mellé érkezett NEM hozzá!!!
Félre értetted én se voltam egyértelmű ezek szerint.
-
kovaszoskeny
aktív tag
Hali! Lg g5 dac modul mellé ma hozzám került egy v10 is.Micsida napok ezek
Na mindegy is nem ez a lényeg.A kérdésem.Mekkora a max ohmos fejes amit könnyen kihajt a a V10 ?mik a tapasztalatok?
Köszi. -
kovaszoskeny
aktív tag
áldassék az erdeg
köszi szépen!
Használtam és kb találtam én is de nem ezeket mint te topik gazda.Nyilván te pont ezért tudtál konkrétabb tapasztalatokat linkelni amirt én találtam hivatkozás volt.
Más ...A powerampot eléggé szépen belöttem de ez a 0-100 DVC mod nem értelmezhező.Erre egy kis segítséget ismét kaphatnék?
Ismét köszi.
-
kovaszoskeny
aktív tag
Srácok massziv off.De a g5 dac modulját próbálta már valaki?G6 hoz rendeltem most jó áron volt angliából. Sajnos a g6 om eus így nem hagyhattam ki .Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest