- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Ooo, ez igy aranyos
Gondolod a GSM boltok majd megfizetik a markaszerviz oradijait es alkatresz arait? Ne legyenek illuzioink afelol, hogy nem ebayrol rendelik a filleres alkatreszeket es a paravan mogott pattintjak bele. Sajnos ez igy megy. Az elso ev gyari, a masodik takolos, heteket varos, magyarazkodos, agyverzest kapos "gari".
-
zack
nagyúr
Te látod a lényeget. Páran nem.Ők azt gondolták, ebben az a lényeg, hogy én vagyok valaki.
Kellene az értesítési led, és a jobb aksi idő. Ha kihasználom a 2. kijelzőt, szerintem nem menne el 1 töltéssel reggeltől estig.A 2. kijelző automatikusan megjeleníti az értesítéseket? Mert ez kiváltaná a led-et. Ha folyamatosan megy a 2. kijelző, mennyit bír? Napi 1,5-2 óra hanghívás, BT, 1,5 óra zene (Spotify), 1-2 óra navi (Sygic, Waze), email (5 fiók push).
-
-
sixpak
nagyúr
Ja, követem...amúgy nekem sem kéne, de a linkelt cikked első oldalán impozáns az a csomag....erre gondolok.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Szia
Én múlt héten szerdán rendeltem meg tőlük, péntekre ígérték, de aztán csütörtökön hívtak, hogy már aznap délután tudnák hozni, naná, hogy kértem
és az sem volt gond, hogy másik szállítási címet mondtam nekik mint a megrendelésen
Cseh készülék (Cze) H960A, teljesen rendben volt minden, rendes, imei-es, ÁFÁ-s számlát kaptam mellé.
A készülék gyönyörű, minden szuper "öröm és bódottá"
Egyébként ma frissítettem MM-re, kb 35 perc alatt megvolt Bridge-el
-
hito
nagyúr
Az enyém fekete és a barázdált hátlapját lecseréltem egy eredeti fekete bőr hátlapra. Nehéz szavakba önteni, hogy ezzel mennyire dögös. Iszonyú jól áll neki. Bárki a kezébe veszi, úgy kell fellocsolni. A második kérdésük meg, hogy EEEEZ LG???
gretzky77: ja, segít...megadja az LG szerviz címét
Ha rewo volt az eladó, Ő tényleg korrekt, ne aggódj
-
hito
nagyúr
Na hajrá, örülnék ha átbútoroznál ide
Egyébként egyre barátságosabb árban van a V10. Ez egyrészt jó, másrészt annyira nem, mert értéktelenedik el a V10-em. Tarthatná jobban is az árát, főleg hogy szerintem most egész egyszerűbben nem létezik jobb. Persze ez csak az én véleményem.
-
stemplar07
őstag
-
blackmoto
senior tag
Nem az volt a lényeg, hogy mivel, hanem, hogy amit itt írnak :
"Nem kellett csalódnunk a V10 fényképezőjében. A dinamikatartomány a HDR mód bekapcsolása nélkül is rendben van, részletgazdagság szempontjából pedig az egyik legjobb kamerának számít ez a piacon. Persze meg lehet figyelni némi túlélesítést, ami kicsit szemcséssé tudja tenni az apróbb tárgyakat, betűket, de még így is jól láthatóak maradnak a távoli dolgok, feliratok. Zaj viszonylag kevés van"
az szimplán gáz betűről betűre hülyeség. Persze ez csak az én véleményem. Meg is tarthattam volna magamnak, az is igaz.
De az ilyesfajta ajnározást nem bírom.
Egyébként nem azért hozom pont ezt a következő három telefont példának, mert nekem 735-ös van, de érdemes a képen a bal oldali nő haját megnézni, ha a részletességet akarjuk elemezni. Rád bízom, hogy melyik készülék által lőtt képen a legrosszabbak a hajszálak.
GsmArena összehasonlító:
[link]Persze csak két megapixeles felbontáson, vagy 9*13-as nyomaton nézve jók is lehetnek ezek a képek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crypto Trade
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest