- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
thebiker #1065 üzenetére
Akkor miért adod el,ha úgyis tudod visszatérsz?
Tetszik nagyon amúgy és sztem a G4-en meg a V10-en látszik mennyire az optimalizáláson múlik a dolog! Hiába 6 mag csak a QHD alatt de sztem nagyon folyékony a rendszer! Nem mondom,hogy hibátlan de nagyon jó! S6 edge plus volt a másik kiszemelt,de miután volt sima S6-om és azért azzal nem voltam teljesen elégedett így lett V10 amit nem bántam még,foleg, hogy G4 után tudtam mire szamitjatok! -
gretzky77
veterán
válasz
thebiker #1004 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Az egy nap reggeltől estig értendő? Melóba menet bkv-n stereo bt fejessel zenehallgatás,meg net, van pár email fiókom, játszani nem nagyon szoktam, csak ritkán, mobilnet vagy wifi mindig bekapcsolva, sajna elég sokat nyúzom a teloimat így akkor necces!?
Mondjuk utcán melózom sokat vagyok kocsiban ott töltés megoldott meg van powerbankom is így nem gond ez a legkevesebb!Na győzködöm magam! Amúgy ajánlanátok?
-
sixpak
nagyúr
válasz
thebiker #915 üzenetére
Én célzottan azt vettem, pedig 4-5000 ft volt a különbség ez meg a dual sim közt...de nincs szükségem 2 simre.
Persze a dupla tárhely is jó dolog...
Tényleg, mekkora sd-t használtok?
Nekem egy 32 gigás van, de szerintem rendelek egy 128 gigásat, nagy szükségem nincs rá, elférek ezen is, de ki tudja nem-e lesz rá szükség valamikor. -
zack
nagyúr
válasz
thebiker #522 üzenetére
Oké. Köszi. Akkor G4 lesz, csak EU-s. A mostaninál nem tudom nyitni a bootloadert, mert csak az EU-s verziót lehet. Hiába lenne jobb zeneileg a V10, ha kijön rá a 6.0 és nem lehet nyitni, akkor meg leszek lőve root nélkül.
Vicc, amit művelnek a gyártók a roottal.Régen ez jóval szabadabb felfogásban volt kezelve. A zárt rendszer erőltetése nem fog vezetni sehová, max könnyebben fog bárki átlépni WP-re, ha minden rendszer zárt lesz.
-
stemplar07
őstag
válasz
thebiker #512 üzenetére
How to Install Xposed without Custom Recovery for LG V10
Közzététel: 2016. febr. 11.
*Disclaimer - This is only for LG V10 H961N only at the moment, do not try it on other devices unless you know what you are doing and you have root.Erről mi a vélemény ? Custom Recovery nélküli ..
-
stemplar07
őstag
válasz
thebiker #384 üzenetére
sajnos így van, a Viper4android miatt engem is érdekelt volna ... bár akkor no OTA ? ..
az xda-n valahol olvastam, hogy megoldották root nélkül a másodlagos kijelző bizonyos funkcióit..az utolsó ilyen műveletem az iPad air jailbreak volt, de miután 2x kellett utána (pangu) teljesen újrahúzni, mert megfagyott az egész ,úgy döntöttem hagyom a fenébe..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest