Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre
Eljött az ideje így a 3. közös évünkhöz közeledve a szeretett M7-el, hogy rootolni fogom a telefont (több dolog miatt is, teljes adblock stb., ezt nem kell gondolom ecsetelni 
Egy kollégám ajánlotta ezt plGondoltam ha meg már rootolom + BL-t nyitok mehetne rá egy 6.0 alapú CM is.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy CM-et rakott-e fel valaki, ajánlott-e, vagy ha nem miért nem?
Jobbak lennének valamiben az alant említett egyéb kombinációk (láttam, hogy volt aájnva ilyen olyan kernel/rom stb.) Én elég járatlan vagyok ebben a témában, a kollégám csinálni, de tudom befolyásolni, hogy mit kérek tőle, ezért kérdezek
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eljött az ideje így a 3. közös évünkhöz közeledve a szeretett M7-el, hogy rootolni fogom a telefont (több dolog miatt is, teljes adblock stb., ezt nem kell gondolom ecsetelni