Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Macrodroid
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz s3nsitivity #31387 üzenetére
Mondjuk én használok mp3 lejátszót a telefon mellett... Szóval maradjunk annyiban hogy mindenki igénye szerint.
Továbbra is az a véleményem okostelefonnak mind méretileg mind teljesítményileg kiváló.
Fényképezőnek nem tökéletes, de én is beteszem a zsebbe a Pana TZ30-at ha olyan helyere készülök, valami 40K-ért vettem az aprón és biztos vagyok benne hogy a következő 3-4 telefonom mellett is ki fog szolgálni és nem sokkal nagyobb súly és helyigényű mint egy telefon.
Ha meg el kell kattintani valamit hirtelen (kátyú, gyerek első lépése, hívókép stb) arra bőven elég ez a telefon is.
-
capulet75
addikt
Apróban találtam 1 perc alatt, 45-ért odaadná, kompakt, és semmiféle csúcskategóriás telefon nem ér a nyomába. Zsebben elfér. Azt hiszem ezt le is zárhatjuk.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Valkűr
addikt
Ja de 140 ezres telefonra futja? Ugyan már... Ha pedig tanultál a fotózásról, ami már ne haragudj meg, h ezt mondom de a hozzászólásidból nem derül ki, sőt a teljes hozzá nemértést tükrözik. Bármelyik normális kompakt sokkal jobb képet csinál akár 5 megapixelben is mint egy IPhone vagy Nokia. Ha tisztában lennél vele mitől jó egy kép, illetve mitől lesz jó akkor nem csak a megapixel háborúra támaszkodnál. Egy normális kompakt gép 5 megapixele elég egy A4-es fotó kinyomtatásához. A lapkaméretekről már nem is beszélve. JA és akkor egy szót sem emlitettem a DSLR gépekről, amiből szintén van használtan a telefon fele áráért használható darab. De úgy látom egyre értelmetlenebb veled erről beszélgetni, mert vagy nem érted vagy nem akarod megérteni miről beszéltem, beszélünk.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 - 64Gb - 85% akku - Teljesen karcmentes
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest