-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
leftyke
aktív tag
Nem találok semmi infot erről a dologról. Elég hivatalosnak tűnnek. HTC 8x-et akarok, nem vagyok a nyílt oprendszeres dolgokért, most is wp-t koptatok az az koptattam gallyra. Ezen viszont megakadt a szemem, evvel az árral megérné az ismerkedést! Vannak amúgy hibái ennek a telnek, vagy a rendszernek amit a htc variál hozzá? Fagyás meg a szokásos android nyavalyák?
-
adodaniel
őstag
Ezzel én is egyetértek. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy utcán csak agybadugós van...Mondjuk az is érdekelne azért, hogy a 99%-os arány hogy jött ki neked (zack). Gondolom kinéztél a villamos ablakán és egy <10 elemű mintából szűrted ezt le, ahol ennek a <10 embernek sem mindenkinek volt még agybadugósa se...
-
zack
nagyúr
Most lehet kötni az ebet a karóhoz, de én általánosságban írtam, te meg azon lovagolsz, hogy sikerült találnod ellenpéldát, ami cáfol engem.
Ettől még nem feltétlen lesz igazad, mert fejest nem telefonhoz választanak az esetek döntő többségében, hanem asztali rendszerekhez. Itt meg sok esetben az impedanciát nem is figyelik, mert nincs jelentősége, vagy mert a kinézett darabnál más döntött a megvétel mellett. Ha ez véletlenül pont egy alacsony impedanciás fejes, akkor esetleg használható One-nal. Arról meg ne is nyissunk vitát, hogy fejest használni utcán mobil eszközzel. 2 kezemen meg tudnám számolni hány embert láttam fejessel az elmúlt években utcán. Persze vannak konszolidáltabb verziók, de nem véletlen hogy utcán fülest használ a zenét hallgatók 99%. Az meg, hogy otthon mobilról használjon valaki fejest, elég nagy fakírságra vall, mert akinek ilyen fejese van, annak van komoly asztali rendszere, és otthon azt használja.
Meg aztán nem is ez volt a lényege az irományomnak amibe kapaszkodsz... "64 Ohm és felette" ami a lényegi része volt, ehhez képest te belekapaszkodtál az első mondatba, aminek a folytatásából kiderül, mire gondolok (64 Ohm és felette). Az, hogy te találtál komoly fejest 40 Ohm környékén, nem tudom mit igazol, mert egyrészt nem ez az általános a fejesek között, másrészt nem mond ellent annak, amit írtam.Mindenki:
Ennyit a Key Lime Pie-ról...Itt a 4.4 Kit Kat!
[link]
-
-
zack
nagyúr
Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Azért összehasonlítanám milyen mélyeket tol ki magából egy asztali erősítővel, és a telefonnal.
Gyanítom zongorázni lehetne a különbséget dinamikában. Fejeseket nem erre találták ki, és a telefonokat se. Az, hogy használható, az egy dolog, de kétlem, hogy egy 100k fejes kihasználható One-nal.
-
zack
nagyúr
Szerintem egyik telefon sem fog tudni meghajtani egy komolyabb fejest. Ezért téma inkább a füles telefonos topikokban. 64 Ohm felett már necces, és nem egy fejes van e felett. Ezeket a telefonokat nem erre tervezték.
Egyébként a One fülese a telefonhoz csomagolt fülesek között nagyon jó. A többség ennél jóval kakibb. -
Kevin's
senior tag
Igen ez volt az első amit megcsináltam ,de ez sem segített a problémán .. így ezért gondolom , hogy garancia lesz ebből . Ami a legjobb , hogy egyik napról a másikra lett ilyen csak tudnám miért
Nem ejtettem le és nem is telepítettem semmit sem mégse érzékel jól a kijelző
-
sarkanyolo2
őstag
(#12688) Xaels (#12687) k.soma (#12689) Szpisti
Köszi a válaszokat!
Rengeteg lenne a One-al a telefonálás. Multimédia? Néha egy kis videó/fotó készítés, youtube videó nézés. A kocsi beépített kihangosításához való csatlakozás nagyon fontos lenne, de ez ma már alapfeltétel kellene legyen bluetooth-on nem?
Irodai szoftver MS dokumentumok nézegetéséből állna esetleges apró szerkesztéséből max. -
Nuada herceg
őstag
Nem tudom. Már annyian falra festették a HTC végét.
Beállok én is közéjük.Kicsit olyan érdekes (kétségbeesett) lépésnek tűnik ez nekem.
Amúgy meg írták, hogy ez a negyedév megint minuszos volt, az előző
kettőhöz képest.Szóval sehol, csak vészmadárkodom. Az olyan kemény lenne.
-
ForRedGlory
félisten
Nem kéne. Mondjuk akkor "kézi" táskája van, hogy múltkor belefért egy router dobozostól. Csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Hihetetlen mi bele nem fér egy női táskába.
Mondjuk szerintem fekete lesz, már meg is rendeltem. 8 napon belül úgyis visszadobhatom, ha nem kell, mert webshopon veszem.
-
mumk1
addikt
Ja, látom magam előtt, ahogy fél Ázsia sikítva tépi le szeme fényét, hogy cseréljen eredetire.
-
Avicularia
veterán
Szerinted ki választja ki a szerződött partnert?
Én tudom, hogy nem a htc javít, de szerinted kin kellene elvernem a port? Bevittem a szolgáltatóhoz, aki továbbküldte a szerződött htc javítóhoz, akik nem tudni miért továbbküldték egy külső céghez javításra, ez szerepel is a javítási adatlapon, de hogy melyik cég volt ez azt nem tudni. Szerinted kit kellene anyáznom? -
-
exelsior1
senior tag
5 és fél óra. Egyre jobb. Az Xperia Z-vel, meg S4-el a 3 órának is örültem
Eddig egész jó a One. Állítólag nagyon sokat fog a 4.3-al javulni az üzemidő, remélem igaz. Azalatt a 3 nap alatt amíg I5-öm volt az egyetlen amiben jobb volt, hogy simán tudott 6 óra kijelzőidőt 50%-os fényerőn. Persze a legjobb a Note 2 100%-os fényerőn 7-8 órával (4.1-el 9-10 óra is megvolt
)
-
k.soma
senior tag
-
Valkűr
addikt
"De jól csengő név a Sennheiser is, ők is inkább eldivatosodtak az utóbbi időben."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Kezdem sorolni a legjobb füleseket a piacon, amik közt nem egy Sennheiser található: HD800, HD650, HD600, HD598, PCX350, HD202, IE800, CX700, IE60, CX880 mind a maga kategóriájában a piacon kiemelkedő...Nem gondolnám, h ennyi fülessel ami ilyen sikereket elért divat felé indulna
Az megint más kérdés, h gyárt abba a kategóriába is ahol a divat számít, de ez nem más mint szimpla üzleti fogás..
-
-
joey04
titán
Ezt a 2 ujjas dolgot, meg a kapcsolókat nagyon elszúrta a Google. Kényelmetlen a 2 ujjas megoldás (persze ott a jobb felső sarok 1 ujj esetén, de az plusz kattintás), és a kapcsolók is rosszul vannak megoldva. Pedig én jobban szeretem, ha valami rendszerszinten van megoldva és nem kell hozzá kiegészítő, de ebben az esetben egy Power Toggels jobb megoldás.
91: Az akku lényegesen jobb, microSD bővíthetőség, nagyobb kijelző, erősebb vas. Oké, ez is elég erős, meg ez is elég nagy, de nem ez volt a kérdés. -
Acsifun
aktív tag
Az oké hogy balra irom az ekezetet de a szotár alapbol kitalálja ugye és persze átdobja normal ékezetesre...igyhat lehet visszatörölgetni, egyesevel javitgatni... engem is nagyon szokott idegesiteni.
Nincs valami mod ami letiltja az ilyen karakterek bevitelet alapbol sms irasnal?? Ez a jobbra dölöset irok nemmegoldas, ua. mintha nem irnek ekezetet.:S
-
BenHans
addikt
Erre az Amoled--->SLCD váltásra emlékszem. Kb Bp összes boltját körbetelefonáltam, hogy amoledes van-e még(ebből még csak amoledeset akartam, nem véletlen), és össz 2 volt mikor ősszel én vettem és mindkettő az xxl-nél, egyet gyorsan le is foglaltam, hogy megyek érte még aznap, és mire odaértem a másik nem volt ott, csak a nekem félretett.
-
Dr.Anonymus
addikt
én is csak mobilon/ tableten szoktam néha játszani, inkább utóbbin, de nem voltam egy nagy játékos soha
shadowgunt nagyon szerettem (a multiplayert is), de a samurai-t még nem próbáltam a madfingertől
de kösz a tippet akkor valamikor kifogom
a madfinger egyébként híres arról hogy szarik a vásárlóira
ez főleg szerintem annak köszönhető hogy a professzionális játékaik ellenére inkább egy hobbi fejlesztő csapat az egész társaság, akiknek kb. egy emberük van arra a célra kinevezve, hogy a játékosok visszajelzéseivel foglalkozzon.. ami pl.a 16 milliós deadtrigger letöltés számot nézve kicsit kevés
de reméljük fejlődnek -
Dr.Anonymus
addikt
igen ez simán okozhatta a kijelzőbeli különbséget
engem a thd szívás az asus tr.primeom miatt annyira nem érint (remélem a játék készítők leszoknak róla, a deadtriggernél már látszik ez az irány, hogy egy játék legyen más settinggel)
de az állandó laggolás, melegedés érintett -
Dr.Anonymus
addikt
én a slcd-s dézit kaptam, és annak is jóval jobb szín hűsége volt mint a nagybátyám -szintén slcds - DHD-jának
ezen a képen jól látszik miről van szó
(nem tudom hogy a képen látható dézi amoled-es e, de a desire Z biztos nem és ahhoz képest is gyenge a HD)
no de nem offolok többet -
PiE137
senior tag
Sztem a telefon úgy szép, ahogy van, kár elcsúfítani tokokkal!
Az iPhone-nál is azt rüheltem, hogy a szép telefonra bugyit meg minden s..rt rá kellett húzni!
Én vettem hozzá egy műbőr tokot 1.500-ért, aztán jónapot!
Ésszel kell kézbe venni, nehogy földön landoljon, a többire ráhatásra elég egy fólia. -
SzlobiG
félisten
Azt hogy valamit optimalizálni fog ez a program nem kikapcsolni mindent.
De csak gondot okozott számomra. S3 ebből jobb volt az többet bírt, gondolom S4 még többet bírhat.
(#11434) toeki Nem én arra gondoltam, hogy kiteszem a napra és a kijelzőn keresztül majd szívja a naftát.
-
Szpisti
addikt
-
zack
nagyúr
Látom az árazást magyar pénztárcához igazították.
Az árazás parádés lett, de videó alapján nem tűnik nagy durranásnak.
Más:
Az én telóm is megy vissza gariba. Keret kopás, és 1db pixel hiba a status bar vonalában (fekete alapon fehér).
A kérdésem az lenne, valaki garanciáztatta már HTC Dev-vel nyitott bootloaderrel? Csak mert ha kapok újat, azt csak azzal fogom tudni nyitni.Ki tudja lesz e rá egyáltalán S-OFF, és érdemes e várni rá.
Gari miatt viszont túl sokat nem akarok várni, mert 2 hónapos..,És jobb esélyekkel indulok egy cserét illetően mint 3 hónap múlva. De aztán lehet várok még inkább az S-OFF-ra, mert megérné azzal nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest