- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #13577 üzenetére
S-OFF nem kizáró ok, hogy gyári ROM-ot használj. Vagy próbálj ki egy másik ROM-ot, vagy tegyél fel egy gyárit, és a Tasker-t ne tedd fel. Leírtam korábban, hogy nálam a Tasker az egész romot hazavágta, amíg fent volt. Azt hiszem még reagáltál is rá.
Leszedted? Megnézted nélküle?
-
Sebright
csendes tag
válasz
NandorHUN #13530 üzenetére
Ha Telekomos vagy, akkor toltsd le a Telekom nevu alkalmazast. Abban forintban kiirja h mennyit telefonaltal halozaton belul es kivul. Nyilvan ha ezt leosztod a percdijjal akkor percben is megkapod hogy mennyit telefonaltal
FONTOS hogy mobilneten legyen a telefonod amikor elinditod az alkalmazast, mert wifivel nem megy.
-
toeki
senior tag
válasz
NandorHUN #13528 üzenetére
talán ez jó lehet:
[callmeter] -
Kevin's
senior tag
válasz
NandorHUN #13513 üzenetére
Próbáld ki a Weather Locker HD-t -t én ezt használom nagyon nagyon szuper és ráadásul még ingyenes is
-
balika333
tag
válasz
NandorHUN #13468 üzenetére
Én mindig teszek rá fóliát. A legolcsóbbat amit lehet kapni eBayen. Ugyanazt tudja mint a drága. 4 hónapja van fent no name fólia valami 200Ft volt. Alig van rajta karc, teljesen jó. 6-7 hónap után úgyis cserélem max. Ez a fólia ami fogja a port s összecseszi a kijelzőt nagy marhaság. Több éve foliázva használom telefonjaimat, soha nem volt ilyen panaszom. Én azt tanácsolom hogy vagy egy olcsó sima fóliát ( kapsz 5 darabot 800-1000Ftért) vagy egy Spigen Glas tR. Az üveg és brutális. Barátnőm i5-én van rajta lassan 9 hónapja és hibátlan. Szerintem 1-2 héten belül veszek is egyet!
Ja igen és abszolút nem érzek változást az érintőkijelző érzékenységében
Nem simogatom én a telefont
-
hurrikan
addikt
válasz
NandorHUN #13457 üzenetére
Sajnos én ezt nem mondhatom el
Az enyém jelenleg szervizben van. Több gond van vele sajnos.1. Kopik a burkolat, a feliratok (beats audio és régiós jelzések) valamint a műanyag keretről a Micro USB körül lepattog a festék a műanyagról és alatta szürke
2. Sajnos egyre rosszabb állapotba került a közelítés érzékelő, utóbbi időben már fél centiről sem működött, csak pár mm-ről, így állandóan kinyomtam a fülemmel, mert sokszor nem kapcsolt ki, vagy bekapcsolt hívás közben
3. Hívás közben rossz volt a minőség, volt hogy teljesen elment a hangja, volt hogy kihangosodott, volt pedig hogy ilyen doboz hangja lett, váltogatta ezeket a "hatásokat" nagyon zavaró volt.Az 1-es hiba nem érdekelt volna ha a 2-3-as nincs biztos nem küldöm be kopás miatt. De legalább rájöttem hogy a fém ház sem jobb egy szemmel sem mint a többi.
Üveg törik, fém kopik-karcolódik, műanyag fényesedik-színeződik..... egyik sem időtállóbb.
Kíváncsi leszek rá hogy vajon a burkolatot is lecserélik e. Vagy csak a hibás belső alkatrészeket.Ja és szürke színű az enyém. Tehát nem csak a feketékkel vannak kopási gondok.
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #13445 üzenetére
Elgondolkodtam, egy One-on de amit itt olvasok az elrettentett teljesen
Pixelhibás kijelzők, napi használatból eredendően lekopnak a feliratok+fényezés stb..Szoftveres gondokról nem is beszélve.Azt hiszem maradok az i5-nél, csak a nagy kijelző és végre a minőségi ház/ami nem is annyira minőségi mint kiderült/ csábitott volna... -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #13323 üzenetére
Nekem összefosta magát One-on. Az egész ROM meghülyült tőle (akkor még valamelyik Sense romot használtam).
Pedig csak a Wifi on/off dolgot állítottam be hogy ha látja a saját hálózatomat kapcsoljon be, távozásnál pedig ki. Le kellett törölnöm a progit, mert használhatatlan lett a telefon.
(#13323) NandorHUN
Én mindig toolkit alól frissítem a TWRP-t, ahogy írod. Annyi, hogy a friss TWRP-t bemásolom a toolkit megfelelő mappájába.
-
vkp
aktív tag
-
Loboda
senior tag
válasz
NandorHUN #13122 üzenetére
Csinálj mentést! Ha rootolt akkor Titanium Backup, ha nem, Helium - App Sync and Backup!
-
joey04
titán
válasz
NandorHUN #12406 üzenetére
ha a képernyő fehér része sötétebb / más színű lesz v kevesebb benne a fehér akkor eltűnik, pedig a statuszbár szine nem változik...
ezért mondom, hogy szerintem nincs semmi baj azzal a képponttal. próbáltál képernyőmentést csinálni? Hátha azon is rajta van, és akkor biztos nem a kijelző a hibás, hanem a sense bugos. -
exelsior1
senior tag
válasz
NandorHUN #12406 üzenetére
Ilyenek vannak, ill olyanok amik csak bizonyos esetben látszódbak. Gyakran volt olyan rossz pixelem ami csak feketén látszódott, ha világosat jelenített meg akkor meg semmi, és fordítva is, nem öröm de egy halott pixelnél jobb, ezeknél akár remény is van hogy a play-es "csoda" programok működjenek.
-
Exelsior
őstag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
NandorHUN #12336 üzenetére
Vagy csak nem ébredtél fel rá
Régen talán a market tudta hogy küldött mailra egy alkalmazás listát, hogy mik vannak. Erre van most vmi progi? És akkor össze tudnánk hasonlítani, hogy mik az egyező programok, amik okozhatják a gondot.
Sajnos én nem engedhetem meg magamnak hogy éjszakára lenémítsam a telefont
Esetleg GSAM? Azt eléggé sokan használjuk... -
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #12021 üzenetére
Papíron fele annyi a ROM persze van egy kártya foglalatod(amiben nincs gyárilag 16GB-os kártya), de mint írtam az nem váltja ki tökéletesen a beépített háttértárat. A SoC tök ugyanaz csak magasabb órajelen, semmivel sem tud többet, elér 200ponttal többet Antutuban minden másban észre sem venni
A kijelző nagyobb, de banyek ne mondjátok már nekem, hogy az feltétlenül csak jobb lehet mert akkor rohanok és lecserélem a One-om egy Fonepad-ra. ITT egy szép kis összehasonlítás, ez már nem egykezes művelet lehúzni az NB-t és, hogy ezzel a zsebemben már tuti nem tudnék leülni az is biztos a One is éppen határeset. 5"-el és 3200-as akkuval ugyanakkora méretben lenne mint a One akkor aláírnám, hogy sok mindenben jobb, de az akkut kivéve semmi...
-
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #11916 üzenetére
Kipróbáltam már az InsertCoin-nal a 30 lépéses hangerőt, de nem működött. Vagyis nem úgy ahogy számomra szükséges lett volna. A 30 lépés csak a hangerő csúszkára vonatkozott, a hangerő valójában csak minden harmadikra változott... Pl. az első 3 állásban néma maradt a teló...
-
Feribacsi555
senior tag
-
cudarz
tag
válasz
NandorHUN #11859 üzenetére
3G Watchdog, asszem van magyarul is. Méri hogy 3G-n eddig mennyit használtál, mennyi van hátra, és hogy a hónap elmúlt napjai alapján ha konstans módon használod a netet, benne maradsz-e a keretedben vagy túlléped. Én ezt használom évek óta, stabilan teszi a dolgát.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
NandorHUN #11774 üzenetére
ez tényleg így van , bár hozzáteszem, hogy egy zsebben, vagy táskában kulcs, toll, stb mellett nem árt a tok, szóval ott is sérülhet
az én hozzáállásom viszont az, hogy azért vettem egy szép telefont, hogy nap mint nap érezzem a prémium érzést amikor kézbeveszem, szóval ha kicsit néhol használat közben megkopik az nem érdekel, mivel mind a mellett hogy ez a telefon már-már egy művészeti alkotás, azért még használati tárgy is egyben
kinek őrizgessem?
hisz magamnak vettemde én is beszereztem hozzá egy szilikon tokot, ha túrázni megyek, akkor majd ráteszem
-
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #11750 üzenetére
Based on 2.24.401.1 firmware
Android 4.2.2 with Sense UI 5.0
Stock look, no visual changesMulti-language (WWE)
Deodexed, Recompressed & Zipaligned using SDK r22.0.1
Bloatware removed
Unsecured boot.img
Persistent ADB enabled
SuperUser, Busybox, SQLite
OpenVPN support
Init.d scripts support
Sysro/sysrw commands support
System signatures check enabled for security and safety
Performance optimizations
Memory optimizations
Ramdisk tweaks
Option to remove apps (AROMA installer)
Option to install additional mods (AROMA installer)
Excellent battery life!
All applications updated to the latest version
Support almost 24 hours a day
...and many more!Mindegyik romban van optimalizálás...Csak éppen nem mindegyikben sikerül úgy ahogy kellene. Példa a ViperOne 2.0 ami nálam 2500p dobott kevesebbet Antutu alatt. Szóval nem mindegy mi és hogy működik a motorháztető alatt. Egyébként nem azért közöltem, hogy most mindenki hanyatt-homlok OrDroid-ot telepítsen. Mindenki használja azt, ami számára megfelelő, és bevált.
Másik érdekesség...
S4-en lefutattam annó a 3D Markot...
ICE STORM 11410p
ICE STORM EXTREME 6707pEz One-on, ami 200Mhz-el kisebb órajelen fut...
ICE STORM 11396p
ICE STORM EXTREME 6893pAntutu 24500p környéke volt, ez One-on 24636p.
Akkor ennyit az optimalizációról, és a papíron gyengébb paraméterekről.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
NandorHUN #11691 üzenetére
még nem vettem hozzá tokot
de ezzel szemezek -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #11614 üzenetére
Milyen? Szerintem fos. InsertCoin-hoz képest 10% kevesebbet tudott nálam 3D-ben...(Benchmark). Valahogy nem az igazi. Sosem éreztem must have romnak. InsertCoin pics@n rúgdossa simán. Ez a sok tweak nincs jó hatással a teljesítményre, ráadásul sok fícsör csak főzött kernellel elérhető. Ez az alulfszelős dolog is ki tudja mennyit számít. Nincs időm kikísérletezni hogy lekapcsolt kijelzőnél mennyi az optimális CPU órajel ami kellhet a kijelző nélkül futó progiknak. Ahogy arra sincs affinitásom, hogy a max órajelet van e értelme visszavenni, illetve próbálgatni mennyi alulfeszelést bírnak el az órajelek. InsertCoin-ban semmi ilyen nincs mégis zseniális ROM, be kell állítgatni és használni. Semmiképpen se cserélném a helyedben. Ez az OrDroid 8.4.0 viszont ígéretesnek tűnik. InsertCoin-hoz hasonló egyszerűség, semmi sincs túlbonyolítva. Jó cuccnak néz ki, de még csak pár órája használom.
-
Avicularia
veterán
válasz
NandorHUN #10736 üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszak, sőt én nagyon meg vagyok elégedve az xe200pro-val. Csak a topikjában olvasható dolgok nem tetszenek, az hogy Thomas nem adja meg az általa ígért 1 év garanciát, valamint nagyon sok elhullik idő előtt. Mondjuk én nem sokat használom, kocsival járok, ott meg nincs szükség fülesre. Már több mint másfél éves egyébként.
-
zack
nagyúr
-
Levente17
tag
válasz
NandorHUN #9778 üzenetére
Szerencsére nem kellett újratenni mostmár működik.
#Szpisti:Nekem is még megvan a HOX-om de azzal sosem volt ilyen probléma.
mumk1: Igen volt már.Ma amikor netezni próbáltam észrevettem, hogy működik.De lementem és újraindítottam azért a routert.
Közben letöltöttem a 4.2.2-őt.Visszakeresem hol kell kikapcsolni az alsó fekete sávot.
És köszönöm azoknak akik segítettek.
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9743 üzenetére
2 megoldás van. Vagy visszatérsz a Sense-re, vagy fogod, megveszed a Beautiful Widgets Pro-t és olyan widgetet csinálsz magadnak amilyet akarsz, de az app drawer-ben ez sem lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9739 üzenetére
Jah...Akkor tedd hozzá hol találkoztál vele. Sosem használtam Sense-et, így azt sem tudom kitalálni mire gondolhattál. Ez ilyet nem tud. De talán jobb is. Az időjárás, és az óra nem app drawer-be való hanem lock screen-re és home screen-re.
(#9740) adam.zoltvai
Nem egyszerű művelet. Tudtommal ki kell nyitni hozzá a bootloader-t ehhez pedig ugye S-OFF kell.
Segítenék, de én is csak egyszer csináltam telefonos segítséggel. Azért úgy nem biztos hogy neki mernék állni, hogy az én instrukcióimat követed. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9736 üzenetére
Még most sem értem. Az app drawer-ben a telepített alkalmazások listája van. Minek kell oda widget? Vagy hogy? Onnan szokás progit kihúzni a home screen-re, vagy a widgetek közül kirakni valamit a home screen-re.
De hogy te milyen widgetet akarsz az app drawer-be, és miért nem elég home screen-nek az az alapból az a 6 oldal amit még ki is bővíthetsz, szerintem te magad se tudod. -
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9627 üzenetére
Lehet utólag is, újra kell telepíteni wipe nélkül (install without wipe), utána megmarad minden beállításod, programod, amit eddig csináltál.
Mondjuk egy cache-t és dalvik cache-t azért érdemes törölni a biztonság kedvéért. (TWRP - Wipe - Advanced wipe - cache és dalvik cache bejelöl)
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9620 üzenetére
Telepítéskor az aroma installerben beállítható, csak alapból a google stock féle van kiválasztva, mert a fejlesztő (baadnews) azt jobban kedveli, és nyilván az ő igényei szerint vannak az alapértelmezett beállítások.
Olvasd el figyelmesen telepítésor miket kérdez az aroma.
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #9585 üzenetére
Miert ide küldi ez a szar, ha egyszer a privatra kattintok?
Ed Parker: Szerintem ezen kar vitatkozni, mivel mindenki maskepp hasznalja.. Mondjuk a 6 orat akkor is kevesnek erzem, nem tudom, ezt hogy hozod össze. Ennyi kijelzöidövel nekem kb olyan 16 ora körül szokott menni.
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9580 üzenetére
(#9575) Loboda
A TWRP látja, még az exFat-re formázott kártyát is, csak mountolni kell.
(#9576) NandorHUN
Nyugi, nem történt tragédia, nem kell venned otg kábelt, ha nincs.
Ha nincs a pc-den adb és fastboot, akkor telepítsd fel innen az 1.1.2-es verziót. A könyvtárba ahová telepítette, másold be az Insertcoin romot.
A telefonon lépj be a recovery-be, ott az Advanced menüben az ADB Sideload menübe, majd alul Swipe to Start Sideload
A Pc navigálj a windows intézővel a Minimal ADB and Fastboot könyvtárba, itt Shift + jobbklikk az egérrel egy üres helyre, majd a menüben válaszd a parancssor megnyitása itt. A parancsorba írd be:
adb devices
Ha kiiírja a telefonod sorozatszámát, akkor minden ok, lehet másolni a romot.
adb sideload romodneve.zip
Ha az adb nem látja a telefonod, fel kell tenni a HTC drivert, majd megpróbálni egy újraindítás után.
-
Loboda
senior tag
válasz
NandorHUN #9571 üzenetére
Rosszul wipe-oltad, és törölte az sd tartalmát!
Vagy adb parancsa recoveryből felmásolod a rom zippet az sd-re, vagy pcről futtatsz egy gyári RUU-t!
Marad az s-off de gyári lesz a rendszer, tudsz ismét win alól másolni fájlokat az sd-re!(#9574) zaibatsu
Nem emlékszem hogy recovery instalnál látja e a külső meghajtót. -
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9537 üzenetére
Nem a "tetszik, nem tetszik"-en van a hangsúly. Hanem melyik mit tud kihozni a telefonból és egy jobb fülesből. A kezelés meg a kinézet nem érdekel. De eddig a Neutron szól a legjobban a Marketes progik közül.
Persze ettől még lehet mást használni, csak küllem alapján nem érdemes választani. -
TheProb
veterán
válasz
NandorHUN #9555 üzenetére
Ugye kell hozzá az android SDK, ahova kicsomagoltad és frissítetted, stb. a következő elérsi úton lesz:
D:\asdk\sdk\platform-tools (nálam pl. itt, lényeg h a platform-tools mappába kell másolni). Ide másolod a recovery fájlt majd shift+jobb egér az üres háttérre majd "parancsablak nyitása", ezután jön az a rész amit zaibatsu írt a fastboot-ra -
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9544 üzenetére
Mivel ez img fájl, ezt fastboot segítségével tudod feltenni:
- Másold be a recovery fájlt abba a könyvtárba, ahol az adb és a fastboot parancsfájlok vannak
- Lépj be a bootloaderbe. (hangerő le + power gomb)
- Csatlakoztasd a számítógéphez a telefont, várj amíg a fastboot felirat a telefon képernyőjén átvált fastboot usb-re
- A számítógépen töltsd be a parancssort, majd írd be az alábbi parancsokat:
- fastboot erase cache
- fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.0.1-m7.imgEzután már be tudsz lépni az új recoverybe.
-
Nightfall75
tag
válasz
NandorHUN #9537 üzenetére
A firmware frissítést azért érdemes feltenni, mert a hivatalos rom is ezzel jön ki, és erre van optimalizálva az adott rendszer. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne menne a korábbi firmwarrel pl. egy 2.24-es főzött rom.
A mostani firmware frissíti többek között a bootloadert 1.54-re, tartalmaz egy új touchscreen drivert (telepíteni kell a legfrissebb recovery verziókat hozzá, különben nem megy majd az érintés a recoveryben), és talán ami a legfontosabb, egy új rádió drivert is (ez felelős a vezetéknélküli modulok stabilabb működésért: wifi, bluetooth, gps, nfc, jobb hálózati jelerősség, ezáltal hosszabb akksi üzemidő stb.) Az hogy pontosan mi módosult, csak a htc mérnökei tudják, mi max. csak empirikus módon kitapasztalni tudjuk. Ha a firmware zipbe belenézel, láthatod a különböző img fájlokat, itt meg lehet nézni mi mit jelent.
Egyszóval, ha feltelepítesz egy 2.24-es főzött romot és gondok vannak a hívás minőségével, gyenge a térerő vagy a wifi, érdemes elsőként frissíteni a hozzávaló firmware-t is a radio.img miatt. Bár azt lehet külön is telepíteni.
Ha viszont rászánod magad, figyelmesen olvasd el a telepítési utasításokat.
-
ThorsHUN
őstag
-
k.soma
senior tag
válasz
NandorHUN #8285 üzenetére
70-80°C ?
Az nem lehetséges.. szerintem max. 50-60 körül újra kéne indulnia a telefonnak.
Én húztam a GPU órajelén (400-ról 450-re) mivel azt írták, hogy az S4 is azon az órajelen van gyárilag.. akkor már nekem miért ne?CPU órajel húzásnak értelmét nem látom viszont, nem hiszem, hogy a szintetikus teszteken kívül máshol meglátszódna.
Szerk.: Szerintem csak nagyon melegnek érzed.. de nem olyan meleg az papíron.. szerintem nincs 40°C sem.
Ha nem adsz neki feszt, nem nagyon fog jobban merülni. Nekem is most ugyan ez az összeállítás van a telefonomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest