Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Na feltettem én is a Next Launchert , nem rossz, bár nekem a Sens is tetszik, szóval gyakorlatilag beállítottam olyanra mint a sense csak 1-2 kissebb dolgot változtattam, (app-drawerbe háttér, kis animáció, betűszín változtatás) . Témák közül egyik se tetszett, pedig kipróbáltam a legjobb fizetőseket is.
Mikor elösször megláttam nagyon nem tetszett, most így testreszabás után kezd jobban tetszeni, mint a Sense, habár 1-2 dolgot hiányolok belőle, pl.óra -időjárás widget az app-drawerből.
A problémám az, hogy mivel az elején nagyon nem tetszett, a "home" gombnak alapjáraton a a Sense felületet adtam meg, valakinek van ötlete, hogy tudnám visszaállítani Next Launcherre?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest