- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #7721 üzenetére
Igen, nekem volt régi nokiám, annál mondták, hogy merítsem le minél jobban. Aztán újabb telefonjaimnál monták, hogy nehagyjam lemerülni, meg amint lehet dugjam töltőre. Később pedig iPhoneom volt, illetve iPod touchom, ott nem mondtak semmit, nem is érdekelt, de aksik jól birták, mert 2 év után is jók voltak. Itt meg azért jutott csak eszembe, mert sokan pl. ezért se ezt a telefont választották, mert "nem lehet cserélni az aksit" - idáig aksikkal nem foglalkoztam, mert nem gagyi samsungom volt - de mivel itt külön felhívták rá a figyelmet, gondoltam rákérdezek, hogy növelhetem az élettartalmát az aksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest