- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti
üzenetére
Igen, nekem volt régi nokiám, annál mondták, hogy merítsem le minél jobban. Aztán újabb telefonjaimnál monták, hogy nehagyjam lemerülni, meg amint lehet dugjam töltőre. Később pedig iPhoneom volt, illetve iPod touchom, ott nem mondtak semmit, nem is érdekelt, de aksik jól birták, mert 2 év után is jók voltak. Itt meg azért jutott csak eszembe, mert sokan pl. ezért se ezt a telefont választották, mert "nem lehet cserélni az aksit" - idáig aksikkal nem foglalkoztam, mert nem gagyi samsungom volt - de mivel itt külön felhívták rá a figyelmet, gondoltam rákérdezek, hogy növelhetem az élettartalmát az aksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest