- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttom26
csendes tag
válasz
zsoleer #10890 üzenetére
Itt a fórumon én is ezt olvastam. De amikor az átvétel utáni napon bevittem a készüléket és elkezdtük kitölteni a visszaküldési papírokat kérdeztem az ügyintézőt, hogy a csere opció miért nincs a papíron? Akkor mondta, hogyha cseréltetni akarom akkor menjek át a szervizes kollégához és azonnal cserélik.Megmutattam a szervizesnek a pixelhibát, hozott egy bontatlan dobozt (végre
), bekapcsoltam a készüléket, megnéztem hogy hibátlan-e (apróbb illesztési hibák ezen is vannak, de semmi komoly vagy zavaró) kijelző perfekt, úgyhogy kitöltötte a papírokat és megvolt az új készülék.
Szóval műszaki hiba esetén ugyanúgy cserélik a webshopos készülékeket is a T-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest