Hirdetés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
egy bő félév után az itthoni 150-ről(SamsStore) pl Alza levitte 100-ra az árat, nem mondom, hogy occó ezzel szemben egész jó ,,laptop élményt,, nyújt DEX módban, nagyon sok gyors billentyű, (3 fokozatú háttérvilágítás) egész jó trackpad, (aluból minden, minőségi felépítés) tartalom fogyasztásra sokkal komplexebb, jól használható a 14,6" oleddel.. a mostani 360+100, 460 árral geekeknek ... (mindenesetre ésszerűbb mint egy Galaxy S8 fold..ár értékben)

-
stemplar07
őstag
,,occó,,
kis billentyűzet a 11 Ultrához [link] huh 400 dodóért ?
-
stemplar07
őstag
Akkor van benne GPS
S11 U Wifi
Helymeghatározás
GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS -
Zotya 80
csendes tag
-
Pano
veterán
-
meri
aktív tag
-
Pano
veterán
Hali!
Találtatok már S11-re valami normális tokot?
Rászántam és megvettem a gyári book covert, de funkció szempontjából fabatkát se ér. -
Szaszabond
aktív tag
-
Zotya 80
csendes tag
hát konkrétan már nem tudom, hogy most mi van. kikapcsolatam a wifit, meg minden adatot. Most látja a műholdakat....úgyhogy akkor lehet, hogy mégis van benne gps. Ez beltérben van.

pár nappal ezelőtt egyetlenegyet sem látott....
mondjuk a wifi vételi erőssége is klasszisokkal gyengébb mint az s7+ -nak. Siman eldobálja a kapcsolatot ott ahol az előző tab még vidáman vette.
Beltérben próbáltad ki a gps tesztet?
-
Donki Hóte
veterán
hát konkrétan már nem tudom, hogy most mi van. kikapcsolatam a wifit, meg minden adatot. Most látja a műholdakat....úgyhogy akkor lehet, hogy mégis van benne gps. Ez beltérben van.

mondjuk a wifi vételi erőssége is klasszisokkal gyengébb mint az s7+ -nak. Siman eldobálja a kapcsolatot ott ahol az előző tab még vidáman vette.
Akkor van benne GPS
-
Szaszabond
aktív tag
Akkor ez eldőlt, de azért dobjál már föl egy screenshotot a GPSTest applikációról, hogy hány műholdat lát.

-
Donki Hóte
veterán
-
Thom!
veterán
Akkor ez eldőlt, de azért dobjál már föl egy screenshotot a GPSTest applikációról, hogy hány műholdat lát.
Este tudok csak.
-
Zotya 80
csendes tag
-
Donki Hóte
veterán
-
Thom!
veterán
-
Zotya 80
csendes tag
-
Thom!
veterán
Mert írt valamit, aztán kérdeztünk tőle és nem válaszolt.
Mert a Tab S9 FE wifinél is ugyanez volt a kérdés, ott is össze vissza voltak az infók a neten, a gsmarena is azt írta először, hogy nincs benne, van fent róla teszt a youtube-on ahol KONKRÉTAN állítják, hogy NINCS benne, miközben a kezemben fogtam az eszközt és volt benne gps. És hiába kommenteltem a videó alá, azóta is úgy van fent.
Mert hihetetlennek tűnik, hogy az olcsósított mindenkor legolcsóbb S9 FE-ben volt gps vevő, ebbe meg ne tennének.
Mert a saját két szememmel láttam a samsung honlapján, hogy 5 napja még oda volt írva a specifikációhoz, hogy gps only 5G, Két napja meg már nem volt odaírva.A mai internet egyik tanulsága, hogy azért mert valaki állít valamit, még nem biztos, hogy úgy van. Lásd éppen az F9 FE rövid életű fórumát, ami tele volt a mikrolaggokkal és egyebekkel szóló írásokkal, mert a tesztben ilyet írtak. Ott én voltam a tulajdonos, aki a kezében fogta az eszközt, és hiába írtam, hogy hogy marhaságokat írnak azok, akik csak olvastak róla. Pedig tőlem még kérdezni is lehetett volna és válaszoltam is volna.
S11 van GPS.
S10+ is van GPSMind1 van itthon.
-
Zotya 80
csendes tag
Vedd meg a wifi only verziót. Ha van benne GPS, akkor örülsz, ha nincs, akkor bepereled a Samsungot

(Azért az érdekes, hogy van itt egy kolléga, akinek van S11 wifi only tabletje, aki állítja, hogy nincs benne GPS, mégis többen ragaszkodnak hozzá, hogy a leírások szerint van benne
)Mert írt valamit, aztán kérdeztünk tőle és nem válaszolt.
Mert a Tab S9 FE wifinél is ugyanez volt a kérdés, ott is össze vissza voltak az infók a neten, a gsmarena is azt írta először, hogy nincs benne, van fent róla teszt a youtube-on ahol KONKRÉTAN állítják, hogy NINCS benne, miközben a kezemben fogtam az eszközt és volt benne gps. És hiába kommenteltem a videó alá, azóta is úgy van fent.
Mert hihetetlennek tűnik, hogy az olcsósított mindenkor legolcsóbb S9 FE-ben volt gps vevő, ebbe meg ne tennének.
Mert a saját két szememmel láttam a samsung honlapján, hogy 5 napja még oda volt írva a specifikációhoz, hogy gps only 5G, Két napja meg már nem volt odaírva.A mai internet egyik tanulsága, hogy azért mert valaki állít valamit, még nem biztos, hogy úgy van. Lásd éppen az F9 FE rövid életű fórumát, ami tele volt a mikrolaggokkal és egyebekkel szóló írásokkal, mert a tesztben ilyet írtak. Ott én voltam a tulajdonos, aki a kezében fogta az eszközt, és hiába írtam, hogy hogy marhaságokat írnak azok, akik csak olvastak róla. Pedig tőlem még kérdezni is lehetett volna és válaszoltam is volna.
-
Donki Hóte
veterán
Vedd meg a wifi only verziót. Ha van benne GPS, akkor örülsz, ha nincs, akkor bepereled a Samsungot

(Azért az érdekes, hogy van itt egy kolléga, akinek van S11 wifi only tabletje, aki állítja, hogy nincs benne GPS, mégis többen ragaszkodnak hozzá, hogy a leírások szerint van benne
) -
meri
aktív tag
Nekem higgyél, ne a szemednek
Samsung oldalán nincs elkülönítve a WifiOnly és az 5G modell specifikációja, szóval amit ott írnak, az korántsem biztos, hogy vonatkozik mindkét modellre
Saját oldala van a Samsung oldalán a Wifi-s és az 5G modelleknek. Mindkét esetben szerepel a GPS a "Helymeghatározás" alatt. A "Hely" / "Location" a gyorsmenüben be van kapcsolva? A beállításokban is elérhető... valami ilyesmi lehet:

-
Donki Hóte
veterán
-
Donki Hóte
veterán
-
gretzky77
veterán
letöltöttem a GPS test appot. A Tab s11 wifi only pontosan 0 darab műholdat talál. meg se nyikkanik. Mellette e telefonon normélisan látja óket és működik.
Ránéztem én is a Samu oldalára ott wifis gép esetén is azt írja van GPS!
-
Zotya 80
csendes tag
letöltöttem a GPS test appot. A Tab s11 wifi only pontosan 0 darab műholdat talál. meg se nyikkanik. Mellette e telefonon normélisan látja óket és működik.
És gps "gomb" van rajta, ha lehúzod a sávot? Úgy gondolnám, hogy ha nincs gps, nincs gomb sem.
Amúgy tegnapelőtt megnéztem a samsung honlapját, és ott írták a technikai adatok között, hogy gps csak az 5g-ben van.
Aztán miután Meri írt, újra megnéztem, most már úgy van írva, hogy mindegyikben van. -
Szaszabond
aktív tag
-
gretzky77
veterán
Köszi, ilyen mélységben nem kerestem utána, de van ahol az szerepelt nincs van ahol igen. Én is úgy tudtam, hogy ilyen téren nem tesz különbséget a Samsung úgy mint az alma a wifis és cellular változat között. Köszi a megerősítést
-
meri
aktív tag
Nem, mindegyikben van (S11 / S11 Ultra, Wifi / 5G). Srácok, ez nem hitkérdés, nézzétek át a specifikációt. A XXI. században azért ez már nem annyira nehéz...

-
Zotya 80
csendes tag
Szerintem az enyémben nincs. Wifi only 512gb. A helymeghatározás nem GPS chippel hanem mobilhalozati cellainformació és wifi alapján adja meg.
Akkor hihetetlen szerencsém van, ugyanis álmomban sem gondoltam, hogy a wifisben nem lesz gps, így meg sem néztem, nekem a gps fontos. Majdnem wifist vettem, de végül az 5g-s mellett döntöttem. Basszus még az S9 FE wifiben is van GPS!
-
gretzky77
veterán
Szerintem az enyémben nincs. Wifi only 512gb. A helymeghatározás nem GPS chippel hanem mobilhalozati cellainformació és wifi alapján adja meg.
Ohh akkor lehet mégiscsak a cellularban van gps!
-
Szaszabond
aktív tag
-
gretzky77
veterán
-
meri
aktív tag
Mindegyik S11 modellben van GPS.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Aki használ csak wifis Tab S11-et az meg tudná erősíteni, hogy a sima wifi verzió rendelkezik e beépített GPS -sel. Neten ellentétes infókat találtam van ahol azt írják van benne de van ahol azt, hogy csak cellular verzióban van!
Előre is köszi -
Zotya 80
csendes tag
Ne légy már nevetséges, azért vegyen több millió ember egy számára fölösleges alkatrészt, mert az kell az újságdigitalizálóknak? Akkor miért ne járjon mindenki szöges gumival, hiszen vannak olyan munkahelyek, ahol az bizony kell az autóra?
Ezt úgy hívnák elvileg, hogy portfólió-diverzifikáció, ügyféligények megértése és kielégítése. Akinek kamerás tablet kell, majd olyat vesz, nekem viszont legyen kamera nélküli. Vagy ez a lehetőség föl sem merült benned, Mr. Fantázia?Ismerve a több különböző verzióban gyártott termékek többletköltségét és a kamera filléres árát, valóban nettó hülyeségnek tűnik gyártani kamerás és kamera nélküli verziót. De természetesen mivel neked nem kell rá kamera, nyilvánvalóan az emberek többségének sem kell, hiszen mi más lenne a norma világszinten, mint a te igényeid.
Az konkrétan nem lehetséges, hogy a Samsung mondjuk felmérte, hogy a vásárlók közül hány százalék használja majd a kamerát, és ennek megfelelően döntöttek a gyártásról. Főleg, mondom mégegyszer, egy filléres alkatrész beépítésekor.
De szerintem írd meg nekik, hogy mennyire hülyék már és kapjanak már a fejükhöz! De a legjobb az lenne, ha a következő bármilyen döntésükkor felhívnának valakit, akinek esze is van. MEGVAN! Mondjuk Téged!
-
Litván Zongora
aktív tag
Ez azért van, mert nem tudod beleélni magad mások helyzetébe, illetve nincs fantáziád. Csak két példa, az egyiket én csináltam 10 évvel ezelőtt. Újságok digitalizálásához sokkal jobban megfelelt egy Tablet, mert a képernyőjén sokkal jobban látszott az eredmény, mintha telefonnal vagy fényképezőgéppel csináltam volna.
A másik, hogy rengetegen dolgoznak olyan helyen, ahol kell a képernyő a munkához, dokumentumokhoz, UGYANAKKOR fotókon kell rögzíteni termékkihelyezést, belépő/kilépő kamionokat, helyszíneket, stb. Ezer és ezer olyan MUNKA van, ahol nem elég egy telefon képernyője, ugyanakkor képet is kell rögzíteni.Ne légy már nevetséges, azért vegyen több millió ember egy számára fölösleges alkatrészt, mert az kell az újságdigitalizálóknak? Akkor miért ne járjon mindenki szöges gumival, hiszen vannak olyan munkahelyek, ahol az bizony kell az autóra?
Ezt úgy hívnák elvileg, hogy portfólió-diverzifikáció, ügyféligények megértése és kielégítése. Akinek kamerás tablet kell, majd olyat vesz, nekem viszont legyen kamera nélküli. Vagy ez a lehetőség föl sem merült benned, Mr. Fantázia? -
Kasya
nagyúr
Roviden osszefoglalva:

PPSSPP igy is szuper, szvsz a legtobb embernek kielegito.
Winlator Vulkan driverrel kimondottan SD specifikus. De utobbi idoben a GameHub nagyon belehuzott, lehet jobb lesz a jovoben...es felhasznalobaratabb.
Switch emulalas bar még "béta", kivalo jo par jatek alatt.
RPCS3 aka PS3 emulalas meg mindent megesz.
A problema nem a GPU ereje, hanem a driver hianya. GameHub elvileg mar dolgozik rajta. -
Zotya 80
csendes tag
Ezt kifejtenéd? Mondjuk már itt a cucc a kezemben, szal mindegy, de kb. ez életem tabletje eddig, mire nem fogom tudni használni?
-
Zotya 80
csendes tag
Engem is, valahogy olyan másodosztály-érzésem van egy ilyen kaliberű terméknék, pedig tesztek szerint jók az SoC-ik....
Túlságosan becsípődtek a 2010-es évek közepes MTK-ival szerzett rossz tapasztalatok.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a "vágódeszkák" nekem túl nagyok. 11"-os, 16:9-es képarányú "normál" tablet már szinte nincs is a piacon.
Ezt hogy érted? Ez egy 16:9-es 11 colos tablet nem?
-
Zotya 80
csendes tag
Úgy lehetne előrelépni kamerák terén a tableteknél, hogy végre lehagyják a francba az egészet, és az árából tisztességesen fölszerelik a terméket.
A szelfit meghagyhatják azonosításra, és kész.
Mi a fenének egy tabletre kamera? Évtizedek óta nem emlékszem egy esetre sem, hogy a telefonom - ami ráadásul mindig nálunk van - ne lett volna sokkal kézreállóbb és minőségibb megoldás, mint egy tablet.Ez azért van, mert nem tudod beleélni magad mások helyzetébe, illetve nincs fantáziád. Csak két példa, az egyiket én csináltam 10 évvel ezelőtt. Újságok digitalizálásához sokkal jobban megfelelt egy Tablet, mert a képernyőjén sokkal jobban látszott az eredmény, mintha telefonnal vagy fényképezőgéppel csináltam volna.
A másik, hogy rengetegen dolgoznak olyan helyen, ahol kell a képernyő a munkához, dokumentumokhoz, UGYANAKKOR fotókon kell rögzíteni termékkihelyezést, belépő/kilépő kamionokat, helyszíneket, stb. Ezer és ezer olyan MUNKA van, ahol nem elég egy telefon képernyője, ugyanakkor képet is kell rögzíteni. -
Szaszabond
aktív tag
Vegülis nem rossz . A cerkatartó hiánya a gyári billentyűzeten nagyon frusztrál. Remélem a pro keyboardon megoldják és tényleg magic keyboard lesz világító billentyűkkel. Akkor jó lesz...
-
meri
aktív tag
Na beszereztem egy TAB S11-et. Egy Tab S7+ -t váltott.Még szoknom kell a méretet..., meg a one ui8-at.
Vegyes érzéseim vannak lehet nem kellett volna váltanom...így 3 óra használat utánNem rossz kis tablet ez azért, de ha az S7+ méretre bejött, akkor inkább egy S9+ vagy S10+ lehet a megoldás. Az S7+ egyébként egy k. jó cucc, de nekem pl. túl nagy volt.
-
phain
tag
A Samsung.com/hu webshopban szoktak lenni erős kuponozós akciók, ott veszik.
https://prohardver.hu/tema/kupon_kunyeralo/friss.html
Buktató annyi van, hogy ha valami miatt javíthatatlan a tablet, a számlán szereplő - akciós - összeget adják vissza, nem amennyiért te vetted.Ohh értem !
Nagyon köszönöm
-
Dr.NX
veterán
A Samsung.com/hu webshopban szoktak lenni erős kuponozós akciók, ott veszik.
https://prohardver.hu/tema/kupon_kunyeralo/friss.html
Buktató annyi van, hogy ha valami miatt javíthatatlan a tablet, a számlán szereplő - akciós - összeget adják vissza, nem amennyiért te vetted. -
phain
tag
Nekem egy pofátlan kérdésem lenne:
Miért van hardveraprón egy csomó hirdetőnél laza -100ezer el olcsóbban a Tab S11/Ultra a kiskereskedelmi árakhoz képest ? Hol van az "apróbetűs rész" a storyban ? -
Szaszabond
aktív tag
Na beszereztem egy TAB S11-et. Egy Tab S7+ -t váltott.Még szoknom kell a méretet..., meg a one ui8-at.
Vegyes érzéseim vannak lehet nem kellett volna váltanom...így 3 óra használat után -
Donki Hóte
veterán
Úgy lehetne előrelépni kamerák terén a tableteknél, hogy végre lehagyják a francba az egészet, és az árából tisztességesen fölszerelik a terméket.
Mi a fenének egy tabletre kamera? Évtizedek óta nem emlékszem egy esetre sem, hogy a telefonom - ami ráadásul mindig nálunk van - ne lett volna sokkal kézreállóbb és minőségibb megoldás, mint egy tablet.Teljesen elhagyni nem lehet a hátsó kamerát, mert egy csomószor kell QR kódot beolvasni, szelfi kamerával az nehézkes lenne...
-
Litván Zongora
aktív tag
Nekem most egy TabS10+ tabletem van, nemrégen vetttem, a korábbi TabS9-et megkapta az asszony. Szóval mindkét tablet itt van a kezem ügyében, ha mondasz konkrétan valami applikációt, ami nem fut jól az MTK procin, azt szívesen kipróbálom mindkét tableten
Amúgy az S9-ről az S10-re váltva semmi problémát sem vettem észre, mondjuk gyorsabbnak sem érzem a mindennapi használatban
Az S11 tablettel kapcsolatban meg csak annyit fűznék a dologhoz, hogy kamera fronton jó lenne előrelépni, mert ha ugyanazokat a szenzorokat kapja, mint az S10 sorozat, akkor az csak dísz a tablet hátulján. A Samsung kameraszoftvere sem túl jó, az S9-hez találtam telepíthető GCam applikációt, kicsit mindjárt jobbak lettek a fényképek (na, azért nagy előrelépésről nem beszélhetünk
). Egyelőre az S10-hez még nem találtam GCam-et, majd keresek...Tudom, hogy egy tablet esetében sokadrangú kérdés a kamera, de 2025-ben már röhelyes az a képminőség, amit ezek a "csúcskategóriás" eszközök nyújtanak
Mi a fenének egy tabletre kamera? Évtizedek óta nem emlékszem egy esetre sem, hogy a telefonom - ami ráadásul mindig nálunk van - ne lett volna sokkal kézreállóbb és minőségibb megoldás, mint egy tablet. -
Donki Hóte
veterán
Nekem most egy TabS10+ tabletem van, nemrégen vetttem, a korábbi TabS9-et megkapta az asszony. Szóval mindkét tablet itt van a kezem ügyében, ha mondasz konkrétan valami applikációt, ami nem fut jól az MTK procin, azt szívesen kipróbálom mindkét tableten
Amúgy az S9-ről az S10-re váltva semmi problémát sem vettem észre, mondjuk gyorsabbnak sem érzem a mindennapi használatban
Az S11 tablettel kapcsolatban meg csak annyit fűznék a dologhoz, hogy kamera fronton jó lenne előrelépni, mert ha ugyanazokat a szenzorokat kapja, mint az S10 sorozat, akkor az csak dísz a tablet hátulján. A Samsung kameraszoftvere sem túl jó, az S9-hez találtam telepíthető GCam applikációt, kicsit mindjárt jobbak lettek a fényképek (na, azért nagy előrelépésről nem beszélhetünk
). Egyelőre az S10-hez még nem találtam GCam-et, majd keresek...Tudom, hogy egy tablet esetében sokadrangú kérdés a kamera, de 2025-ben már röhelyes az a képminőség, amit ezek a "csúcskategóriás" eszközök nyújtanak
-
Technoman
őstag
-
Kasya
nagyúr
Ezeket a procikat nem ismerem. Ezek kb hol helyezkednek el a Snapis "galaxisban"? Nekem eddig azt tanították, hogy a Snapi a csúcs (legalábbis Android vonalon) Tényleg ennyire jók lennének, hogy dobta miattuk a Samu a Snapikat? Ha jól emlékszem a 9-es S szériában még (gen 2-es volt és a 10-esnél váltottak Mediatekre. Akkor én is csodálkoztam.
Alapvetoen jok, de "minden" Snapira van optimalizalva, igy egyes alkalmazasok (pl. emulatorok) gyengebben, vagy sehogy sem futnak rajta.
A gyarto reszerol a legfontosabb kulonbseg, hogy olcsobb, mint a Snapi (akár 50%-kal). -
Technoman
őstag
Ezeket a procikat nem ismerem. Ezek kb hol helyezkednek el a Snapis "galaxisban"? Nekem eddig azt tanították, hogy a Snapi a csúcs (legalábbis Android vonalon) Tényleg ennyire jók lennének, hogy dobta miattuk a Samu a Snapikat? Ha jól emlékszem a 9-es S szériában még (gen 2-es volt és a 10-esnél váltottak Mediatekre. Akkor én is csodálkoztam.
-
TomFace
tag
De a Xiaomikban Snapdragon van.
Amúgy tudom, hogy jók A 9xxx-es MTK-k, csak valahogy nem vonzanak.
Egyetértek, S9+ van és nem szeretnék mediatekre váltani
-
bollokcs80
Korrektor
De a Xiaomikban Snapdragon van.
Amúgy tudom, hogy jók A 9xxx-es MTK-k, csak valahogy nem vonzanak.
-
kbyte1024
veterán
Nem akarok vitát generálni de ezek bizony igen jó vadak ám
simán parkban vannak a Snapikkal. Én most (1hónapja ) cseréltem le a Xiaomi pad 5 -öt egy 7pro-ra. Az se volt gyenge de ez.....van ám öröm
-
bollokcs80
Korrektor
Engem is, valahogy olyan másodosztály-érzésem van egy ilyen kaliberű terméknék, pedig tesztek szerint jók az SoC-ik....
Túlságosan becsípődtek a 2010-es évek közepes MTK-ival szerzett rossz tapasztalatok.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a "vágódeszkák" nekem túl nagyok. 11"-os, 16:9-es képarányú "normál" tablet már szinte nincs is a piacon.
-
Kasya
nagyúr
A premier 2025 végére, várhatóan augusztus–szeptember hónapjaira tehető...
A MediaTekkel engem elvesztettek.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix Scar 17 X3D notebook - R9 7945HX3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4090 16GB WIN11
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - Akció
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D,,32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkCentre M70q Gen 3 Tiny Mini PC - 12. gen 16GB RAM 256GB SSD- Számla/Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 I i5-8GEN I 8/16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Gari

kis billentyűzet a 11 Ultrához

)