Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr
üzenetére
Látom az értő olvasás sok embernek nem erőssége a fórumban.
Nem azt írtam h azért van bajom vele mert nem bírja egy hétig hanem azzal h ugyanolyan használattal egy idő után gyorsabban merül mint előtte pedig nem használom másképpen. Főleg mikor reggel felkelek egy 7 órás alvás után és merült 11%-ot míg mondjuk előtte egy héttel 3%-ot merült ugyan ennyi idő alatt.
Amúgy is ha végig követted volna a fórumot láthatnád akinek tudtam segítettem a kamera vitában benne se voltam azzal speciel elégedett vagyok. Eddig egy bajom volt régebben akkor is ugyan az és senki ne mondja h ez hardveres probléma mert akkor nem volna az h két hétig jó utána meg fele annyi ideig bírja. Én sem b*szogattam senkit mikor szifon meg s4 összehasonlítások voltak pedig abból volt pár hsz. Gondoltam lesz aki tud válaszolni normálisan a kérdésemre de itt úgy látszik kezd egyre több MEGMONDÓ"ember" lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest