- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
A szokásos javítás, lassan már rutinfeladat
-
gyapo11
őstag
3d képeket szeretnék nézni, ehhez van telefon meg VR szemüveg, amibe a telefont bele kell csúsztatni. Az android telóval működik a dolog, mert a képnéző app a hangerő le/fel gombokra előre-hátra lapozza a képeket. Viszont erősen látom a pixeleket, nem elég finom a felbontása. Van egy 6s+ iphone, ez sem tökéletes, de jobb, kevésbé pixeles. Csakhogy itt már nem működik ez a lapozósdi. Mivel tudnám a képeket úgy lapozni, hogy csak a telefon egyik oldalához férek hozzá, vagy a ki/bekapcsoló gombhoz, vagy a két hangerő gombhoz?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok! Akksi cserére kit ajánlanátok 6shez?
Köszi
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Remus389
veterán
Kijelzőcsere házilag, ha valakit érdekel: [link]
Anyám telefonja
-
mistvan68
tag
válasz
mistvan68 #22227 üzenetére
Sziasztok! Eddig bírta a Pinzheng akku.Múlt héten egyik napról a másikra vége lett.2 hónap híján 3 évet ment, tulajdonképpen jobb volt, mint az eredeti, mert az is ennyit tudott, de napi használatban sokkal jobban merült, mint a Pinzheng.Tehát biztos, hogy a Pinzheng 2100mAh nem kamu az aksin.Ment bele az új ismét.Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
molnarpeter #22226 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is az általad használt Pinzheng akku van benne 2021 február óta.Tavaly decemberben egyik napról a másikra 100%-ról leugrott 84%-ra az akkuállapot.Azóta is 84%
az érték.Annyi volt a változás, hogy előtte 100%-nál nem írta, hogy szerviz, de jelenleg igen.A használati tulajdonság semmit nem változott, ahogy én használom.Én vettem bele pár hónapja még egy Pinzheng-et.Néha rátöltök és elteszem.Ha év végére lejjebb eseik a százalék, akkor beleteszem az új akkut és megint mehet a 3 év.Üdv.István[ Szerkesztve ]
-
válasz
molnarpeter #22224 üzenetére
Az én esetemben is így volt, jó rég óta nem mozdul innen, előtte pedig zuhant az érték.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #22223 üzenetére
Nálam még mindig a Pinzheng van benne, egyszer csak leugrott a százalék 68-ra, azóta is úgy van
ciklust nem tudok, nagyjából 2,5 év intenzív használat van benne. Most gondolkodom, hogy kijelző+akku cserével megszabaduljak tőle, vagy mi legyen, tartalék telefon gyakorlatilag van másik is.
11 Pro lett az utódja. -
-
Bondix
tag
7eves lányomnak gondoltam húsvétra egy iPhone 6s 100% új aksival
A kérdésem h mire elég ez a telefon még?
YouTube , játék még vállalható vagy 1-2 h és lemerül tőle?
Vagy max arra h tudom hívni ha nem vagyok vele és ő is elér engem de semmi extra? -
gyapo11
őstag
válasz
molnarpeter #22218 üzenetére
Szuper, köszi! Nem kell gombot nyomogatni.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
6s plus telót szeretném gombnyomás nélkül sleepbe küldeni. Az billentéses ébresztés ott van a beállítások között, de altatásra nem találtam módszert. Egy appot ismertető videót találtam, de a sleeksleep app nincs ott az appstore-ban. Tudtok valami trükköt vagy appot, hogy ne kelljen nyomkodni a gombot? Jó lenne a mozgásszenzor, a proximity szenzor vagy app is. Talán az app lenne a legjobb, nem kellene áramot fogyasztani a szenzorok figyelésére.
-
mistvan68
tag
Szia! Jelenleg három Apple watch van csatlakoztatva a 6S telefonomhoz.Igaz a legújabb is csak 5-ös, de mind megy.Sőt az 5-ös watch-ot a hétvégén csatlakoztattam rá.Viszont kicsit megdöbbentem, amikor először egy üzenet fogadott,hogy csak iPhon7 vagy 8-től felfelé és 16-os IOS-től felfelé lehet órát csatlakoztatni.Mindegy, mert nekem a Series 2 a 4 és 5-ös watch az csatlakozik hozzá.Üdv.István
-
lmno
őstag
válasz
molnarpeter #22213 üzenetére
S7
-
csabi98
tag
mistvan68 és Imno: Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! Ahogy fentebbi hozzászólásomban írtam korábban,lassan már cserélni fogom újabbra és csak másodlagos/munkás telefonnak fog ez megmaradni,de azért jó lenne ha még 1-2évig működne rajta pár alapabb alkalmazás. Remélem így is lesz. Pld: Messenger,Facebook,Youtube
Watch veszélye pedig nem fenyeget,mert nincs Apple Watch-om és nem is tervezek venni!
Van egy Xiaomi okoskarkötőm itthon,az amire nekem kell,bőven elég és érdekes módon az tökéletesen működik Ios-nél 6s-en!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
lmno
őstag
válasz
csabi98 #22209 üzenetére
Előbb-utóbb nehézségekbe ütközik az ember. Pl. most nemrég használtam 1 napig a 6S-t amíg szervizben volt a 11, és most derült ki számomra, hogy a Watchot egyáltalán nem lehet használni vele, ugyanis a legújabb iOS kell neki, ami ugye nincs már a 6S-re. Szóval ilyenekkel számolni kell.
-
mistvan68
tag
válasz
csabi98 #22209 üzenetére
Szia csabi98! Nekem is van és használom jelenleg is napi használatban az iPhon6S telefonom, 2016 óta.Akkumulátort pont 2 éve cseréltem ki benne egy Pingzen 2200mAh- ra, amit az Ali-ról vettem.Mivel már 32 bites alkalmazások nincsenek a store-ban vagy csak kevés, ezért kicsi a veszélye, hogy pár éven belül nem tudod majd használni.Nekem van mellette egy iPhon11 is, de minden ami az iPhon11 megy az megy a 6S-n is.Természetesen, ha az app írója úgy dönt, hogy úgy fejleszt majd, korábban a 6S-n még futó app-ot, hogy az már ne működjön azon,akkor ilyen lehet.De miért lenne ez a fejlesztőnek jó,pláne, ha fizetős app-ről van szó például.Én nem aggódom emiatt,mert még pár évet tervezek a 6S-el.Üdv.István
-
csabi98
tag
Sziasztok. Mivel még most 2db 6s is van a családban ami használatban is van ezért lenne hozzátok egy kérdésem.
Most ugye hogy már az Ios 15-tel megszűnt erre a telefonra a további szoftverfrissítés pld: (Ios 16 és újabb alverziói)
Így az alkalmazások amik telepítve vannak kb. meddig lesznek használhatóak vele? Azaz a legutolsónak kiadott szoftverfrissítés kiadása után mennyi időnek kell eltelnie nagyjából hogy a legújabb verziókat mondjuk már ne kapja meg az alkalmazásokból? Akár korábbi Iphoneok tapasztalatai is érdekelnek ebből a szempontból pld az 5s mert annak már azért egy ideje lejárt a támogatása. (És az is elég népszerű telefon volt,akárcsak a 6s)
Konkurenciánál (droid) nyílván más a helyzet mert ott ami már 2-3éve nem kap főverzió frissítést is van hogy mégis megkapja még a legújabb alkalmazás verziókat és ha azt nézzük akkor ilyen szempontból már azok sem támogatottak szoftveresen, Ios-nél ez hogy működik? Hasonló lehet mint a konkurenciánál?
Nyílván hamarosan én már cserélni fogom majd újabbra csak érdekel ez a dolog.
Minden jellegű információt,segítséget előre is köszönök![ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
Imno és Remus389: Köszönöm nektek a segítséget! Megnézem ezeket is akkor ha aktuális lesz a vásárlás!
Sima 11-ből van is 2db a családban így azt legalább ki is tudnám próbálni hogy milyen.Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
Sziasztok. Elgondolkodtam rajta,hogy kb. 2-3hónapon belül lehet vásárolnék egy másik Iphone-t a 6s helyére,így az maradna munkás telefonként.
Elsődlegesként venném, kb. 80-100ezer ft a keret és a 3 közül melyiket ajánlanátok legjobban?
Iphone X vagy Xs vagy Se 2020?
Hardverapróról szeretnék majd venni,megbízható eladótól,lehetőleg minnél jobb akkuval!
a 2020-as Se-t csak azért tettem be a listába mert még nem olyan régi készülék,és így maradna a 6s után a jól megszokott mindenhol elférő,jó kis kompakt méret,viszont itt is ottvan hogy a másik 2 nagyhoz képest kisebb sajnos az akkumulátor.
Van köztünk esetleg valaki aki 6s-ről váltott a felsoroltak valamelyikére és tudna nekem véleményt mondani? A segítséget előre is köszönöm!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
válasz
molnarpeter #22203 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Kíváncsisából kipróbáltam azt,hogy kijelentkeztem az icloudból meg vissza beléptem és mostmàr jó,megjelenik az icloudban a kulcskarika és be is van kapcsolva,viszont a Safariban továbbra sem tudok új jelszót menteni!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
Sziasztok. A napokban tűnt fel hogy eltünt a Beállítások/icloud részből a kulcskarika és ha olyan oldalra lépek (Safariban) ahol el volt mentve a jelszóm akkor nem dobja fel azt a lehetőséget hogy belépjek a megjegyzett jelszómmal mint eddig. Illetve már újat sem tudok elmenteni úgy mint régen ha valami új oldalra keverednék és meg akarnám jegyeztetni.
Már ios 15.7.1nél észrevettem ezt. Jelenleg a 15.7.3 van fent!
Másnak is előfordult/feltünt ez a dolog vagy csak nálam van ilyen?
Tesómnak ios 15.7.1 van fent jelenleg még,ott megnéztem és neki sem jelenik meg az icloudban a kulcskarika,mondjuk azt mondta neki nem is volt 1 mentett jelszava sem!
Ha valaki tud erre éppkézláb megoldást/magyarázatot azt megköszönném!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
Szia. Bocsi a késői válaszadásért,de nem néztem mostanában ezt a topikot.
Szóval igen megvettük az emelt óraszámút,ki is lett cserélve és normál használattal simán kibír a telefon kb. 1 napot de van hogy még 1.5et is! Úgy hogy 95-100% körül vesszük le a töltőről és legkésőbb 10-15%körül tesszük a töltőre!
Szerintem ez az üzemidő így nagyon baráti!
Ha segít valamit akkor az Xpro.hu oldalról rendeltük és nagyon korrektek voltak ők is![ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
válasz
lugosi #22197 üzenetére
Csak mert eddig ilyen gondom sose volt, még az elsőre betett akksival sem. Remélem nem sértettek meg semmit benne szerelés közben. Ja a hátsó kamera lencse is cserélve volt 2x, ott is az első cserét gariba cserélték, mert 1 hét után keresztbe repedt a semmitől....minden tiszta gagyi hulladék a mai világban, elképesztő.
Letöltöttem a fentebb jelzett 3u Tools progit, ez alapján Desay 1690mAh, 2019/09/12 (actual capacity 1804mAh???) akksi van benne. Reggel 100%-al indultam, fél óra alatt lement 93%-ra 4 rövid telefon és minimális használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Igen, okozhatja az akku problémája a hívás megszakadását, olyankor nagyobb teljesítményt vesz fel a telefon. De szerintem ennek elvi lehetősége van inkább, mert vannak ennél sokkal nagyobb energiaigényű folyamatok, így akkor is jelentkeznie kellene. Esetleg meg tudod próbálni a dolgot valami prociterhelőbb játékkal, vagy videólejátszással, vagy a legnagyobb felbontáson való videofelvétellel, hogy ott tapasztalsz-e valami anomáliát? Ha nem, akkor szerintem nem akku lesz.
-
Treff
aktív tag
válasz
VesaLocalBus #22163 üzenetére
9.3-ról váltottam 15.7.2-re muszájból szervizelés miatt: 2-3x olyan gyorsan merül az akksi, mint a régin. Kegyetlen, és óriási csalódás! Cserébe iszonyat gyors a rendszer, de ez nem kompenzál.
-
Treff
aktív tag
Srácok!
Pár napja a mobilboltos haveromnál új akksit raktunk a 6s telómba, azóta 4-ből 3 hívás megszakad 1-2 percen belül, utána visszahívva megy rendesen. Ez már így is a 2. akksi, mert az elsőt cseréltettem gariban, olyan gyorsan merült és hideg időben gyakorlatilag annyit bírt, mint a régi gyári 70%-os kapacitású akksim.
15.7.2 oprendszer, elmondása szerint a kínálatból a lehető legjobb minőségűt rakta bele.Akku %-ot nekem se jelzi ki, vonal van a helyén.Mi lehet a gond, mi okozhatja ezt? Most újraindítottam a telót, jobb híján.
[ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
Sziasztok. Jelenleg úgy jàrtam hogy kéne nekem 2db átlátszó üvegfólia 6s-re,de 3 gsmben voltam és jelenleg egyikben sincs nekik készleten! Olyan kérdésem lenne hogy a sima 7-8 üvegfólia méretben és kialakításban megyegyezik a 6s-re valóval? Mert az lenne nekik jó áron! Rendelni nem igazán akarnék mert drágább a szállítás kb mint maga a 2 fólia és félek is hogy eltörhet szállítás közben akár. Ha valaki tud nekem ebben segíteni hogy ez megfelelő lenne e rá azt megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
válasz
Remus389 #22189 üzenetére
Akkor megrendelem és remélem nem fogok úgy járni vele mint az enyémmel aminek a problémàja fentebb olvasható! (Igaz az más màrka volt és normál kapacitású)
Ott végül az lett a megoldás hogy leesett már 90% alá is a beállítások szerint,a pc-s 3U tools szerint meg 82% volt
Visszaküldtem nekik ők visszaküldték a vásárlás összegét és szereztem bele egy gyárinak mondott logós gyári kapacitàssal rendelkező akkut ami még jelenleg is 100%on van!
Öcsémnek azért gondoltam a magasabb kapacitásút mert sokat Youtubeozik és mondom így hátha picit hosszabb lenne az üzemidő is![ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
Sziasztok. Öcsém nemrég vett 2. telefonnak egy 6s-t,de sajnos az akku az cserés benne.
Mi a véleményetek erről az akkuról? [link]
Megéri ezt megvenni bele? Mert szinte csak pár 100ft-tal drágább az eredeti kapacitásútól.
Minőségre milyen lehet? Használ esetleg valaki ilyet? Hasonló lehet mint a Baseus High Volume akkuk?[ Szerkesztve ]
-
válasz
molnarpeter #22184 üzenetére
Nem okés ez így, 68%-nál már szerintem messze nem azt szabadna írni neki hogy támogatja a csúcsteljesítményt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #22177 üzenetére
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A lányom egy ideje nem használta a 6s telóját. Gondoltam használom.Bekapcsolom és egy női hang mond mindent! Nem tudok belépni sem mert hiába ütném be a kódot a hang felolvassa de a kód nem kerül bevitelre! Valami kisegitő lehetőség re gyanakszom. Hogy lehetne helyrehozni?
üdv -
molnarpeter
nagyúr
15.7.2 frissítés érkezett.
-
mistvan68
tag
válasz
csabi98 #22179 üzenetére
Szia! Rengeteg rossz és rossz minőségű akkumulátor van forgalomban.A rossz minőség alatt értem azt, hogy ócska cellákkal vannak szerelve.Ebből pedig az következik, hogy nagyon rövid idő alatt mélykisülésbe mennek át.A boltok polcain is többnyire ilyen távol-keleti vacakok vannak.Ez érinti az összes akkus készüléket, mint telefon, notebook (itt tombolnak a rossz celllás akkuk.), barkácsgépek és még a noname rollerek is.Szóval vegyél egy Molnár Péter által is ajánlott "Pinzhen" akkut 2300mAh-sat vagy egy Nohon ugyanígy 2300mAh-sat.Nekem, mint a 22173 írtam a Nohon van 2300mAh-ás, tavaly áprilisban cseréltem és 100%-os. Cégnél rengeteg akku megfordul a kezem között,mert javítunk és nem hittem volna, hogy ennyi rossz minőségű akku lesz napjainkra.Sajnos már a garantált eredeti is hamis sokszor.Szétszedve nem Sanyo,Panasonic, Sony cellák vannak bennük.Hozzáteszem az ezekkel szerelt 15-20 éves akkuk sokszor még ma is jók és 80% körül teljesítenek.A többcellás esetekben is sokszor csak egy-két cella szakadt vagy nem veszi más ok miatt a töltést.Üdv.István
-
csabi98
tag
Képek mentése miatt ma is pc-re kellett kötni a 6s-t és ezt a 3u Toolssal oldom meg mindig és a kezdőlapon most nézem hogy ismét esett az akku kapacitásom! A 3U Tools szerint 92% mostmár csak 6 töltés után! Azért ezek után kíváncsiságból ránéztem a beállításokban is és ott is már csak 93%-ot ír! Szerintetek csak pontatlan mindkét mérés esetén a % vagy rossz akkut kaptam? Rendellenességet eddig továbbra sem tapasztaltam!
-
csabi98
tag
válasz
molnarpeter #22177 üzenetére
Ahhoz képest akkor teljesen jól bírja!
-
csabi98
tag
válasz
lugosi #22175 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget! És igen igazad lehet,mert egy két ismerősöm is mondta már hogy akkucsere után nem jelzi ki a %-ot hanem csak egy ilyen - van a számok helyén! (Konkrétan egyébként ez egy X és egy sima 11 volt!)
Figyelgetem mit produkál és hogyan teljesít,de eddig még szerencsére hibamentes! És màr nem merül gyorsan meg ilyenek mint a régi akkuval.
pc-n egyébként megnéztem a 3U tools azt írta hogy 98%-os a jelenlegi akku és a töltések száma pedig 5[ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
Sziasztok! Kb. 1hete ki lett cserélve a 6s-emben az akku ismerősöm által egy újra amit Skyphoneról rendeltünk és egy utángyártott,de gyári cellás került bele most.
Az szerintetek normális hogy 1 hét leforgása alatt normál napi használat mellett 100ról leesett 96%ra a max kapacitás vagy esetleg más gond lehet?( Az akku sem régi mert 2021.12. Havi a rajta levő dátum és pc-n a 3u tools is ugyanezt írta hozzá!) Gond ez egyáltalàn? Mert egyébkènt működésben nem veszek észre semmi rendellenességet! Szoftveres bug lenne vagy inkább az akkuval lehet valami?
Akkucsere elôtt és után sem frissítettem semmit se a telefonon ha ez számít.
Ma reggel vettem ezt észre ha hazamegyek megnézem pc-ről 3U toolsból ott milyennek írja.
A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mistvan68
tag
válasz
csabi98 #22172 üzenetére
Szia! Egyértelműen akku hiba.Én tavaly cseréltem áprilisban.Több, mint öt éves volt az akku és 88%-osnak írta a telefon.Eredeti volt,eredeti Apple logo-val.Nekem ilyen durván nem merült,de már gyengének éreztem. Kicseréltem egy 2300mAh-ás Nohon akkura, amit az Ali-ról rendeltem.Céges telefonnnak használom,tehát megy minden, sms,hívások,bluetooth, net.
Estére 60% alá ritkán megy azóta.Este feltöltöm 100%-ig és leveszem a töltőről.Reggel 96-100% között marad.Reggel egy félórás töltés 100%-ra és go.Reggel 6 órától este 7-ig használom legjobban.Ritkán este 10-ig.A csere akkuval is mutatja az akku állapotot, ami jelenleg is 100%. Sokkal jobb a nagyobb kapacitású akkuval.Mindig be van kapcsolva.Üdv.István[ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
válasz
lugosi #22171 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítségedet!
Ma furdallt a kíváncsiság és felkerestem előbb telefonon aztán személyesen is az ismerősömet akit említettem hogy ki tudná nekem cserélni az akkut és ő is akku hibára tippel,de mondta hogy menjek el hozzá ma és megnézzük milyen akku van benne! Nos ránézett és ott előttem mutatta meg hogy Apple logós akku van benne! Azt mondta ilyet ő még nem látott hogy ilyen kapacitással ennyi idősen még esetlegesen gyári akku lenne benne. Gyári akkut egyébként a logón kívül még miről lehet felismerni? Van valami ismertető jele?
De aztmondta ha valóban még esetleg gyári akku lenne és nem valami kínából beszerzett utángyártott de kamu logós akkor érdemes lehet a kapacitás ellenére is cserélni mert tuti hogy sokkal jobb lesz utána!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
Sziasztok! Valaki találkozott már esetleg ilyen jelenséggel?
A mai nap újraindítottam a telefonomat és 37% töltöttségről leesett az akku töltöttsége 7%-ra ami szerintem nem igazán normális jelenség. Azt tudom hogy néha volt olyan régebben is hogy újraindítás után pár mp-ig amíg nem tért magához addig valótlan akku töltöttséget írt ki de általában pár mp eltelte után magához tért és már a valós töltöttséget írta,de most ez nem történt meg azaz 7%-ról nem ugrott fentebb! Okozhat ilyen jelenséget akku hiba?
Mióta nálam van még nem volt benne akku cserélve! (2. tulaja vagyok!) Jelenleg a max kapacitás 95% a beállításokban! Gépről 3U toolsban annyit tudtam meg az akkuról hogy Simplo márkának írja,de kizártnak tartom hogy ez még gyári akkuja lenne! A másik pedig hogy mostanában a sima gyári töltőjével töltve mintha gyorsabban töltene mint eddig! Ez is utalhat akku hibára vagy csak túl gondolom és más állhat a háttérben?
Egyébként ha cseréltetnem kéne benne akkut akkor kinek mi a véleménye a Deji emelt óraszámú (2300Mah) akkuról? Használt vagy használ valaki ilyet? Ezt most jó árban be tudnám szerezni és van hozzáértő ismerősöm aki csinált már pár ilyen akkucserét és ki is cserélné nekem benne ha szükséges!
A segítséget előre is köszönöm!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
csabi98
tag
válasz
dvdbackuper #22168 üzenetére
Sajna olyanom nincs!
De körbe kérdezek a közeli ismerősöknél hátha van valakinek ilyesmi csak egy teszt erejéig![ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
válasz
dvdbackuper #22166 üzenetére
Nem én vagyok az első tulajdonosa hanem második vagyok! Én nem tudok róla hogy lett volna szétszedve max akkucsere miatt!
Más módon az Nfc-t nem tudom tesztelni? Pld valami külső programmal ha létezik ilyesmiGalaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
VesaLocalBus
újonc
válasz
dvdbackuper #22162 üzenetére
Remek.
Más is tapasztalt olyat, hogy intenzívebben merül az akkumulátor?
Egy újra telepítés segíthet? -
dvdbackuper
őstag
válasz
VesaLocalBus #22161 üzenetére
nem tudsz
-
VesaLocalBus
újonc
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha feltettem a 15.7-et vissza tudok valahogy térni korábbi verzióra?
Érzésem szerint sokkal jobban merül az aksim most.Köszi
-
csabi98
tag
Sziasztok! Két kérdéssel fordulnék hozzátok!
Az egyik: Van egy ilyen telefonom és próbáltam rajta megcsinàlni az Apple Pay-t (Otp-s vagyok) és sajna sehogy sem akar sikerülni hogy működjön is! Addig eljutottam hogy a tárca alkalmazásban sikerült bevinni a kártyámat és ezt látom is ha lezárt képernyőnél 2x a főgombra nyomok,de sajnos a boltban ha fizetni akarok vele akkor nem működik! Pedig már több üzletben is próbáltam és eddig még sehol sem ment,de ha előveszem a rendes kártyámat akkor azzal gond nélkül tudok fizetni! Valaki esetleg tud erre megoldást? Valamit rosszul csinálok? Esetleg kihagytam valamit vagy pluszban kéne még valamit aktiválni a működéséhez?
A másik kérdésem: Az elmult napokban feldobta a frissítés lehetőségét hogy frissítsek a jelenlegi Ios 15.6.1-ről Ios 15.7-re! Van valami változás a jelenlegi verzióhoz képest? Megéri frissíteni vagy inkább hagyjam?
A segítséget előre is köszönöm!Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
törölt tag
válasz
Diokhan #22157 üzenetére
Több giga szabad.
Az id-t sikerült, de csak a telón, a weben sehogyan se engedte, tiszta káosz volt az egész, már feladtam, mikor a telón végül engedte, de nem is tudok visszaemlékezni már, h hogyan és mire, de végül feldobta a jelszóváltoztatást, azóta haváj.
Ami gond maradt, h a files-ban nem látszik a saját iphone menüpont, csak a felhő és a frissen törölt mappája... De amire szükség van, az működik.
-
Diokhan
addikt
válasz
#73820095 #22156 üzenetére
Gondolom a visszaállítás már megvolt?! Mennyi szabad helyet jelez a rendszer?
Az apple ID mizériát én weben csinálnám végig, egyszerűbb, mint telefonon.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
törölt tag
Próbálok itt egy iphone 6-on rém egyszerű dolgokat, de komoly gondok vannak...
1. Nem tudok lementeni egy fájlt se, mintha nem lenne a telón memória, ami azért mégiscsak kizárt...
2. Apple ID... Hogy én már hány kört futottam... Végre eljutottam oda, h megjött az email, h kérhetek új jelszót a /recover oldalon... Ja, elvileg vban... Gyakorlatilag meg közli, h a cím érvénytelen v nem támogatott... Gmailes... Uakkor új fiókot csinálni a címhez nem enged, mert már létezik, de belépni se tudok sehogyse... Úh a telón egy csomó minden használhatatlan emiatt.
Ötletek vkinek?[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Merjem édesanyám telefonját 13-ról a legújabbra frissíteni? Nem fog belassúlni? Meddig támogatottak még a 6s-ek egyátalán?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Milyen kábellel? Nekem azt szokta csinálni némelyik utángyártott, hogy éber telefonnál nem hajlandó tölteni nem eredeti kiegészítő hibaüzenettel, viszont ezek a hibás kábelek azért a lemerült telefont képesek gond nélkül tölteni, amíg be nem kapcsol... ha ilyenkor elég hamar kikapcsolom újra, fel is tölti rendesen, csak az OS ne ellenőrizze
-
Remus389
veterán
válasz
fenyojoe #22151 üzenetére
Igazából az volt, hogy leejtettem a 6S-t és berepedt a képernyője. Nem volt olyan vészes, kb. egy hónapig így használtam.
Rendeltem Ali-ről új képernyőt olcsón, szokás szerint átszereltem, de lehet selejtet küldtek vagy nem pont 6S-re valót, mert utána a Home Gomb a Touch ID-t ha kissé bizonytalanul is, de érzékelte, de a nyomkodást nem. Újra szétszedtem, ellenőriztem és megtisztogattam a csatlakozást, de ugyanaz. Ráadásul a pótképenyő is fakóbbnak tűnt. (Lehet tévedésből i6 vagy i7 képernyőt küldtek?) Illetve ha teljesen lemerül, akkor restore képernyő jelenik meg, szóval valami nem stimmel. Mindenesetre most rendeltem új képernyőt, hátha jó lesz és akkor eladom.
A asszisztív touch-ot bekapcsoltam, úgy ahogy használni lehetett, gondoltam rendelek ismét képernyőt, de aztán mondtam, üsse kő, amúgy is vágytam a i12 mini-re, meg kipróbálom milyen az iPhone unboxing feelingje.
Amúgy használtba nem olyan sokkal olcsóbbak a szép példányok, meg azoknak nem új az akksi, gondoltam legyen akkor új. 185-ért volt egy szép, de annak az akksija csak 87%-os volt. Engedni nem akart az árból. 215-ért volt az új. 165 körül karcosat kapsz gyengült akksival. Akkor legyen új azt kész.
-
Fityi
csendes újonc
Üdv! Nemrég vettem egy Hama powerbankot, ha lemerült állapotban dugom rá a telót, pár %ig feltölti, bekapcsol a telefon, majd kikapcsol a Hama, mindez kb 10-20 percen belül. Másnál volt esetleg ilyen? Tesztelgetem más kütyükkel, más töltöttségi állapotban de eddig csak így produkálta a jelenséget a teló-p.bank páros.
-
Remus389
veterán
Megvan az utód, elcsábultam végül: [link]
A fotók még a 6S-sel készültek
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
fenyojoe #22145 üzenetére
Pár nap múlva megint elkezdte csinálni, de nem minden reggelre jelentkezik... Azóta újra csináltam soft resetet, de mindig visszatér a jelenség... Nem lehet, hogy valamelyik app, vagy esetleg több is rendellenesen több energiát fogyaszt ilyenkor, amit mégsem jelez ki ebben a beállításban? Az összes app beállízását is végignéztem egyenként, de semmi fölösleges helyhasználatot vagy furcsaságot nem találtam. Tapasztalatok már esetleg hasonlót? Vajon valamelyik jobb szervizben ilyen problémákkal nem foglalkoznak?
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
mrbarbrady
tag
Akkut hozzá itthon hol kapok legjobb ár-érték arányban? Ragasztókkal együtt érdekel. Köszi!
-
fenyojoe
csendes tag
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Egyszer régebben már volt ilyen problémám, sajnos most újra előjött. Arról van szó, hogy a Beállításokban az Akkumulátor menüponton belül a Képernyő kikapcsolva résznél jelzett idő rendszeresen több óra, jellemzően a Képernyő bekapcsolva idő többszöröse, és ez főleg éjszaka feltűnő, amikor egyáltalán nincs használva a telefon. Így reggelig aztán rengeteget merül is... A felsorolt appok fogyasztása nem elég támpont, mert kb annyit járulnak hozzá az aksi merítéséhez, mint normálisan működő iPhone-oknál a családban. Ti találkoztatok már ilyennel? Valami tanács esetleg? Köszi!
iPhone 8 - iOS 14.8.1 / iPad Pro 9.7 - iPad OS 14.8.1 / MacBook unibody late 2008 - OS X 10.11 / Mac mini 2014 - mac OS 10.12
-
gyuri2008
veterán
Tudtok valami működő hivás rögzítő programot erre a telegonra?
-
Bossp
addikt
Sziasztok! egy iphone 6s+-ról lenne szó ami gyorsan lemerül 1% ra majd egy napig ott ragad. erre esetleg ötlet?! tapasztalat?
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Feltette valaki a IOS15 a 6S-re? Ha igen, mik a tapasztalatok? Üdv.István
-
gyuri2008
veterán
Nem találom a régi mentéseimet sem az iCloud sem a 3u tools sem a iTunes.
A telefonon sem.
Hova tűnhettek? -
BurgBurg
tag
Sziasztok! Tanacsra van szuksegm, illetve hogy mit csinaljak. 6S plus telefonom van, neteztem rajta, majd belassult es megjelent a fekete hatter rajta az alma logo. Probaltam ujra inditani, semmi, csak ez. Rakerestem a neten, irta hogy visszaallitas vagy frissites. Radugtam a macbook ra, es nem frissit, a visszaallitast nem valasztanam, mvel a fotokrol nincs mentesem. Lehet vhogy visszaallitani? Vmi modszert tudtok? Elore is koszi a valaszt.
-
válasz
l.skywalker #22117 üzenetére
Szia, lehet, nekem ilyen van a 6s pluson amit te is írsz, Pitaka.
-
l.skywalker
titán
sziasztok. lehet olyan képernyő fóliát kapni ami csak a kijelzőre esik, de a touch gomb-nál nincs?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz
ruszi_tomi #22109 üzenetére
Igen, ez a két dolog kell hozzá és intézik. Örülök, hogy megoldódott.
-
olhgbr
csendes újonc
A Walletnàl a plusz jelre nyomva feldob adatbázisban lévő kártyákat. Ez eddig jó mert nem kell keresgélni. Onnan törölni lehet valahogy? Valószínűleg a régi Simple kártya beragadàsa miatt nem tudok egy másik ugyanolyat hozzáadni. :F Sehogy sem.
-
-
válasz
ruszi_tomi #22106 üzenetére
Hívd őket újra, nem is értem ezt a választ amit kaptál.
-
Horvi
őstag
válasz
ruszi_tomi #22106 üzenetére
Hát akkor lehet érdemes lenne megpróbálni megint. Mondjuk holnap, hátha akkor "normálisabb" supportost fogsz ki. Bár lehet nekünk volt szerencsénk anno.
Hello darkness, my old friend...
-
Horvi
őstag
válasz
ruszi_tomi #22104 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és ők segítenek. Asszonynál is valami hasonló volt, hogy nem tudta a jelszót/felhasználót. Kért jelszó módosítást, azzal nem engedte be. Kért megint, azzal sem. Aztán felhívtuk az ügyfélszolgálatot és ők segítettek. Kiderült, hogy a rendszerükben beragadt valami a jelszó módosításnál és azért nem fogadta el bármilyen jelszót is kaptunk(a srác mondta is, hogy látja a rendszerben, hogy ez a hiba). Kb 10 perc telefonálással megvolt az egész.
Hello darkness, my old friend...
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, nagyon nem vágom az Ios-t, ezért inkább kérdezek. Adott egy független Iphone 6s, ami fél év fiókban állás után, tegnap bekapcsolás után bootlopba került. Kis keresgélés után Itunes-al helyre állítottam, 14.6ra frissült. Telefont ugye ilyenkor legyalulja, első indítasra kérte ugye a felhasználói nevet, jelszót. Mivel nem használtam régen, persze hogy elhibáztám, nem is egyszer. A fiókom letiltásra került. Közben persze eszembe jutott a felhasználói név, jelszó, semmi gond, állítsuk vissza a jelszót. A biztonsági kérdés a születési dátumom, nem fogadja el. Második opció, emailen keresztüli visszaállítás, lenne, ha nem az icloud fiókom lett volna beállítva, ami ugye letiltásra került.
Tudom,tudom, én voltam a teljesen ésszerűtlen user......
Van esély rá hogy az apple feloldja legalább csak a levelező rendszerem? Vagy van értelme írni nekik???Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Remus389
veterán
válasz
molnarpeter #22101 üzenetére
iOS 14.3 van rajta, tehát nem tudom megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dell notebook topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest