- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
djculture #31566 üzenetére
Halkan megjegyezném, hogy tudtommal már több mint egy éve nem érvényes a Telekom WebShopjából való rendelésre ez a törvény, éppen ezért azóta nem is mellékelnek visszáru nyomtatványt a rendelésekhez, és például a Telenor is éppen ezért nem veszi vissza a rendeléseket (ha jól vettem ki a Telenoros hozzászólásokból). A Telekomnál ez a folyamat egyfajta versenyelőnyként megmaradt, de innentől kezdve szerintem nem sokra megy az ügyfél a "felszólítással". Természetesen érdeklődjön utána és jelezze, hogy valami zavar van az erőben, de szerintem többre megy a konstruktív hozzáállással. Vagy szüntesse meg a Telekom is a visszavételt, hogy ne forduljanak elő ilyen kellemetlenségek? És akkor most jöhetnek a jobbnál jobb linkek és idézetek az idevágó törvényekből, mert nehogy már...
-
balint82
senior tag
válasz
djculture #30930 üzenetére
Köszönöm, ugyanígy csináltam vagy 5x egyszer sem adta meg azt a boxot, ahova ezt a kódod be kellene írni.
Az ügyfélszolgálatos kolléga megemlítette tegnap, hogy az akció július 31-én visszavonásra került.
Na most lehet, hogy visszavonásra került, de hogy még mindig fent van:http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1305_elmenyter_katalogus
Több mint megtévesztő...
-
morphin
tag
válasz
djculture #30905 üzenetére
Nem is az idegeskedés...inkább elkeseredés fojtogat már. Haladna az ember egyről a kettőre és folyton ilyenek záporoznak az arcába. EMELÉS EMELÉS EMELÉS....HOVA??? Az én fizetésemet ki emeli vagy mikor?
Nem mondom, hogy rossz helyre születtem, mert egyben a család meg van mindenünk.Sőt...
Csak az ember fia hajlamos beleélni magát ebbe abba és mire eltervez mindent, addigra egy huszárvágással felejtheti is el. -
raziel01
veterán
válasz
djculture #30801 üzenetére
Engem eddig is korlátoztak. 1080 MB után 32Kbit lett.
Nem érdekel a sebesség. Engem az csesz fel, hogy a rohadt LTE-s telefonnal nem tudom kipróbálni az LTE-t.
2500 Ft-os csomag nem elég az LTE-hez? Milyen logika ez.
T-s ügyintézővel beszéltem erről. Azt mondta váltsak Mozaik S-re abban van LTE.
Hát kösz, nekem Like díjcsomagom van. Nevetséges.
Ha már ennyire nyomatják az LTE-t akkor engedni kéne, hogy az ember használja. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
djculture #30801 üzenetére
32Kbs? Én csak abban tudok, falun élek. Jó nektek ilyenekről beszélgettek. Csak ámulok és bámulok. Persze a díjcsomagban lévő netet ugyan úgy ki kell fizetnem.
Mondjuk inkább 12Kbs. A PH! egy oldala kb. 15ms-ig tölt be. Gyakorlatilag nem is használom, és használtam soha a mobil netet ez miatt. Nálunk ez nem is kérdés, csak is WIFI otthon, vagy melóhelyen. Beérjük ennyivel.
Magyarország én így szeretlek. Még jó hogy minden állampolgár egyenlő. -
erdoke
titán
válasz
djculture #30688 üzenetére
A NapiNetet felejtsük el, inkább az izgat, hogy a sima GoNet nélkül tényleg nem lehet aktív az ajándék net?
Ha jól értem, a következőt kellene csinálnom:
1. Jelenleg a NapiNettel aktiválódott az ajándék net, ami 1 hétig él (friss Domino kártya, hiába Platinán keresztül töltöttem fel).
2. Egy hét múlva, illetve ha a 40 MB előbb elfogyna, akkor korábban lemondom a NapiNetet, és aktiválom a 60 napig akciós GoNet L-t.
3. Havonta egyszer váltogatok a különböző GoNet (M-L) és a Surf csomagok között, amíg a GoNet akció él. -
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
djculture #30602 üzenetére
Vasárnap küldtek sms-t hogy lemerült, és kedden este kértem le. Szóval akkor az 3-4 nap, de inkább több, mert 60MB hiányzik, és az nagyon sok az én 3G-s használatomhoz mérten.
Persze akárhány napról van szó, az vicc, hogy nem friss és még fizetni is kell érte. Hihetetlen ez.
-
D@ve89
tag
válasz
djculture #30427 üzenetére
Ezt nézzétek meg: Magyarországon a legnagyobb mértékű a mobilhívásokra eső adóteher
Idéznék belőle:
"ha az adóterhelést a percdíjak százalékában nézzük, Magyarország kiemelten áll az élen, ugyanis nálunk az átlagos percdíj 40 százaléka ez a költség – már az áfa miatt is az élmezőnyben járnánk, de a különadó, a távközlési adó, illetve az idei évtől a közműadó be is biztosítja a vezető pozíciót. Ebben a mérésben még az erősen adóztató görögöket is simán verjük"Azt még hozzátenném, hogy van különbség a 10 millió fős Magyarország, és az 50 millió fős Anglia között is, valamint valószínűleg Ausztriában is máshogy alakul a hálózatépítés a hegyek miatt.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
djculture #30414 üzenetére
Origo.hu-n volt egy cikk pár hete az árakról, kitérnek a mobiltelefon percdíjakra is Ausztriához képest:
Ausztriában a mobiltelefonálásért egy szolgáltató átlagosan hat forinttal többet kap, mint Magyarországon. Az AT Kearney piackutató kimutatása szerint viszont hiába oldják meg ennyivel olcsóbban a tevékenységüket a magyar mobilszolgáltatók, csupán két forinttal alacsonyabbak a percdíjak.
A magasabb magyar adónyomásért a mobilpercdíjakban a telekommunikációs különadó a felelős. A kimutatás szerint a 27 forintos átlagtarifából 3 forintot azért fizetünk, mert a kormány a megszorítások során kivetett a szektorra egy különadót. 2010-2012 között szektoriális különadót fizettek a cégek, tavaly pedig percenként és SMS-enként újabb 2 forintot vertek rájuk. Az eredeti adó megszűnt ugyan, de a percdíjas változata augusztustól 3 forintra emelkedik. Percenként fél forintot pedig az Ausztriában ismeretlen frekvenciadíjra fizetnek a magyarok.
A négy kiválasztott termék közül a mobilozás az, ahol a fogyasztó által fizetett árban az állami terhek részarányát nézve a legnagyobb a különbség a két ország között. Míg az osztrákoknál mindösszesen 22, addig nálunk 38 százalék az állami elvonások aránya a mobilpercdíjban.
-
bads1
aktív tag
-
polonic
félisten
-
albiosz
őstag
válasz
djculture #30166 üzenetére
Köszi. 1000 HUF szerintem majd jutányos lesz érte.
Más: megrendeltünk egy Lumia 520-at barátnőmnek (ehhez jön a fölös sim is). Ebbe ugye micro sim kell, a dominos amit küld a T, az micro sim lesz?
A lényeg az lenne, hogy barátnőmnek a régi előfizetéses kártya helyett kéne egy micro sim. Tudom, hogy T csak akkor cserél, ha náluk veszed a telefont. Ebben a furcsa helyzetben mi lehet a megoldás? Adnak vajon a régi sim helyett microt vagy kizárólag a domino helyett (már ha nem alapból is azt küldenek)?Mod: most mondja valaki, hogy elvileg 2 évesnél régebbi kártyát ingyen cserélnek a szolgáltatók? Helytálló ez a T-nél is? Ha igen, akkor kérhetek micro simet simán?
-
Gizmo94
veterán
válasz
djculture #30024 üzenetére
& kali: Köszönöm a választ mindkettőtöknek. Ma leutaztam és elmentünk azért a szartért, ez volt a maximum segítség, amit tudtam nyújtani a rokonnak. A T- Békéscsabán egy vicc volt, inkább nem is részletezném. Ami a lényeg: a telefonon konkrétan 63 nap alatt elvégzett javítások: szoftverfrissítés..
Köszönjük.. A válasz: a 15 nap javítási határidő múlva lehetett volna jönni érte, ha küldtünk értesítést, ha nem.
Mondtam, ez egy vicc, a bp-i ügyfélszolgálat egyértelműen mondta, hogy ne menjen érte, míg nem kap sms-t.
Válasz: ők küldtek.. Mondtam igen? Csak az a baj, hogy nem kapta meg. Válasz: arról ők nem tehetnek.
A hab a tortán: a telefon hibája (nem működik a mobil tv, és fagy) ugyanúgy fennáll, mint két hónappal ezelőtt a javításra leadáskor.Erről ennyit. Nem tudtak vele csinálni semmit, mondtam, jó, most itt küldözgetnek egyik asztaltól a másikig két órája, adják ide azt a szar telefont, elegem van, kibaszom az első kukába, veszünk egy másikat, DE NEM ITT! A rokonomat meg 27-én letelő hűségét követően platina ide vagy oda, áthozom a vodás flottába ahol vagyok és ennyi volt a t-mobil. A telenor már leszerepelt nálam, de most a t is.. Azért köszi a segítséget mégegyszer mindkettőtöknek.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
djculture #29559 üzenetére
és ezt a kapcsolat bontogatás valahogy meg lehet szüntetni? hogy akkor bontsa, amikor én bontom a kapcsolatot?
(Azért ez nem ütközik valahol valamilyen törvénybe, jogba? És mikor valaki vesz mobilnetet, ezt az arcába vágják az embereknek? És mi van azokkal, akik számítógéphez vesznek egy ilyen csomagot, mert csak ennyire van szükségük, teszem azt öregek, akiknek a fiuk lányuk kint él külföldön, így beszélnek velük videóval, stb, és nagy ritkán megnézik az emaileket, hoyg jött e valami a gyerektől, szóval velük ilyenkor mi van? )
-
Plasticbomb
addikt
válasz
djculture #29547 üzenetére
Nem érted. Nem az a baj, hoyg levág, hanem az, hogy ezt tegnap úgy csinálta, hogy pl a játék betölt, van kb 30 sec, mire elkezdődik a csata. na, annak a 30 secnek a végén van a disconnected. most azt csinálom, hogy folyamatosan küldök valami szöveget, így már nem rak ki, csak ha hosszabb ideig tétlen vagyok, épp állok valahol, nem csinálok semmit. Előtte meg kb 5-10 secenként volt disconnect. De ha ár van valami, akkor mondják azt, hoyg na kérem szépen, akkor most baszogatjuk a netet, most ne kezdj bele semmi olyasmibe, ami fontos, mert adatvesztésed lesz.
A legkisebb vezetékes csomag is drágább, mint amit általában leforgalmazok mobilneten. (Domino Web). Kőbányán dolgozom, ezen a drága kihalt hatalmas ipari területen, így azért nem hiszem, hoyg hű de sokan lennének egy cellán...
És, mint itt más is említette, épp az az érdekes, hogy 21-22ikán kezdődött ez, és nem csak játékkal. TeamSpeak nevű voip alkalmazással is ugyanezt játsza, Böngészésnél ugye nincs gond, ott nem realtime adatokkal megy a móka, hanem letöltöm az adatokat, amik tárolva vannak, legfeljebb újra kéri a gép. De egy VOIP alkalmazásnál és egy játék kommunikációjában ez ép nem így van.
De mondom, ha mégis így van, legalább tájékoztassanak! Azért kapják a pénzt, hoyg megtegyék minimum ezt!
-
polonic
félisten
-
Víz Elek
senior tag
válasz
djculture #29384 üzenetére
Köszi a választ, ajánlottak még egy olyat, hogy vegyek egy nagyobb internetcsomagot (500mb), és azzal ellehet már lenni, és viberen hazatudok telefonálni.
Már csak az a kérdés, hogy szerdán előfizetek erre a netcsomagra, csütörtökön már megyek ki, és akkor nem jár semmi többletköltséggel, ha kint használom a mobilnetet ?
-
-
válasz
djculture #29200 üzenetére
májusban rendeltem a páromnak egy s advance telefont domino csomagban - webshop útján -, és szépen le is forgalmaztam a sim kártyáról az ajándékot - bár azóta nem használjuk az előfizetést -, szóval adják azt!
sarkanyolo2; másra nem nagyon tudok gondolni hirtelen, talán nem használtad el azóta a keretet.
-
tomy86
addikt
válasz
djculture #29186 üzenetére
Én nem emlékszem biztosan, hogy mi volt a számlán és most nem tudom megnézni. Itt olvastam akkor a lehetőségről. Ezután felhívtam a 1430-at és megkérdeztem, hogy ha jól tudom, akkor lehet olcsóbb díjcsomagra is váltani az áremelés miatt, annak ellenére, hogy hűséget vállaltam a díjcsomagra és telefont is vettem mellé részletre (akkor még másfél év volt a hűségből és a telefon részletből is volt még 2 hónap). Miután közölték, hogy jól tudom, váltottam is lefelé.
Lehet, hogy volt olyan megkötés, hogy mennyivel olcsóbb díjcsomagra lehet váltani, de már erre sem emlékszem. -
csababarca
őstag
válasz
djculture #29144 üzenetére
Lehet olyat beállítatni T-nél, hogy egy bizonyos összeg elérésénel letiltson a szolgáltató?
5200as csomagban vagyok+1000 az adatcsomagom, szóval 6200 fix. Szóval 6200nál ne forgalmazzon túl a szolgáltató.
(USA-ban leszek nyáron, felfüggeszteni az előfizut nem akarom, mert szükségem lehet azért a telefonra.) -
törölt tag
-
erdoke
titán
válasz
djculture #28902 üzenetére
Csak összehasonlításul a hírben is említett svájci és török roaming: 398 Ft minden megkezdett 100 KB...
Egy üzleti úton akár napi 2-3 db 50 MB-os csomag is megéri, ha fontos adatokat mozgatsz. Viszont a World GPRS őrültség, fél nap alatt megtérül egy független WiFi hotspot és a helyi SIM ára.
-
válasz
djculture #28747 üzenetére
engem esetlegesen érint(hetne), mivel szoktam néha részletre venni telefont, de nem azért, mert gondot okozna bármikor is egyben kifizetni 150 - 160 e ft-ot, hanem mert inkább én használjam addig a pénzt, mire visszafizetem 1 vagy 2 év alatt, addig jócskán romlik a forint, és inkább ők kapják később a gyengébbet, nálam kamatozzon a jobb, ha már adott a kamat- kezelési költség...stb mentes részletfizetés lehetősége.
tartozásom nem volt a 16 év alatt a szolgáltató irányába, ilyenekre kényesen ügyelek, és csak olyanba ugrom bele, amit biztosan ki is tudok fizetni, nem is értem azokat, akik részletre vesznek drága telefont úgy, hogy a hónap végén számolgatniuk kell, hogy mit fizethetnek ki, és mivel csúszhatnak kicsit, ha probléma lenne... -
válasz
djculture #28745 üzenetére
azért csak óvatosan, a bírósági döntés a jelenlegi szolgáltatós szerződés szövege alapján született, a szolgáltató jogászai is megcsűrhetik úgy a dolgot, hogy esetlegesen a bíróság részéről is átértékelést igényel majd a dolog, volt már erre példa többször is.
eztán én úgy csinálnám, hogy a telefon részleteinek az elmaradása esetén azonnal tiltanám a készüléket - persze a kötelező figyelmeztetés...stb után -, persze a szerződés szövegét is ennek megfelelően módosítanám, ha már az előfizetés nem korlátozható, akkor az azzal kapcsolatos lppcsőket ki is lehet hagyni.
minden rosszban van valami jó, még a szolgáltatók számára is, de ezzel megint csak az előfizetők faragnak majd rá, akár több szempontból is - bár ne legyen igazam -, mert a szolgáltató nem buta, hogy saját kárán törvényeskedjen, a jelenlegi szabályozás mellett. -
válasz
djculture #28727 üzenetére
az már más tészta, de az csak álom egyelőre, hiszen nem csak árazásban vannak eltérések, hanem a keresetben...stb is, hogy a szolgáltatókat és a szolgáltatásokat terhelő adókat ne is említsem...
azon dolgoznak hogy eltöröljék majd a roaming dijakat, akkor kíváncsi leszek ki fog itthon szerződni ilyen árak mellett, szerintem senki - ezen mondandódat úgy vettem le, hogy a magyar állmapolgár akkor majd más országokban fog előfizetést kötni, külföldi szolgáltatóval, arra írtam, amit. -
válasz
djculture #28723 üzenetére
Nem jól fogalmaztam, nem erre akartam kilyukadni, elnézést!
Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy mocskos módon utálom, ha a nemfizetők okozta bevételkiesést is azokkal fogják megfizettetni, akik rendesen állják a kötelezettségeiket (köztük velem is).
Legyen szó akár készülékárakról, akár előfizetési díjakról.
-
válasz
djculture #28725 üzenetére
egy normál vásárlás okés, de egy kedvezményes - hűséges - előfizetés esetén biztos más a helyzet, ha nem honi állampolgárról van szó, az sehol sem annyira egyszerű, kell néhány ráadás okmány (letelepedési vagy tartózkodási engedély, netán regisztrációs igazolvány vagy állandó tartózkodási kártya...stb), és nem is látok közvetlen összefüggést a roaming eltörlése, és a vázolt probléma között, az átfutás intervallumát nem is említve...
-
válasz
djculture #28723 üzenetére
annyira egyszerű lenne egy magyar állampolgárnak, hogy más ország szolgáltatójának az előfizetője legyen?
arról nem is beszélve, hogy attól még sok specifikus szolgáltatás van, ami itthon nem fog működni eltérő országos előfizetéssel, és ez fordítva is igaz.
nem csak telefonálás van a világon, emiatt félek, a roaming eltörlése még kevés lesz ahhoz, hogy gyökeres változásokat hozzon adott árazáson... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged