- VoLTE/VoWiFi
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #61930 üzenetére
Nekem eddig igaz vezetékesnél de mindig csak lejjebb mentek az árak új hűségvállaláskor. A net 4700-ról 4400-ra a telefon 2900-ról 2200-ra a TV 3900-ról 3100-ra. Plusz egy boxot is lemondtam az -870 azthiszem.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #61930 üzenetére
Szerinted nem de én meg már tapasztaltam hogy elveszik. A régi árat nem tudod fizetni mivel számlát nem lehet sehogyse kiegyenliteni a nem reajta lévő összeggel, ez nem működik átutalásnál és beszedésnéál se se csekknél. Volt egy ismerős aki ezt játszotta amugy hogy bankjánál átutalt a telekomnak egy kisebb összeget azok meg nem számolták el és kiadták egy idő utána juszticia tartozáskezelő cégnek. Vége nem tudom milett de már foglalni akartak birósági uton azt tudom. Úgyhogy én ezt nem ajánlanám mert a birósági foglalások és tartozás megvásárló cégek itthjon a legnagyobb maffia. 50 ezeres számlákért 2-3 épvet ülnek rajta folymatosan nyakára járnak az adósnak utána meg jön a végrehajtó és volt házad nincs házad.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #61925 üzenetére
Alternatívaként ő is felmondhatja a szerződést, csak akkor bukja a kötbért. Nyilván részükről ez a megoldás szóba sem jöhet, akkor viszont ne erőszakoskodjanak a szerződés időtartamának belüli emeléssel. Lejárat előtt szóljanak, hogy bocsi, de közben fentebb ment, maradsz ebben a csomagban, vagy ugrasz másikba.
A legjobb aláírás a héten
-
Mr. Teddy
őstag
válasz szabogabor10 #61928 üzenetére
Sőt kell küldeni részedről egy kétoldalú szerződésmódosítást a t-mobilenak, hogy mostantól 0ft-ot fizetsz havonta a díjcsomagért, ha 15 napon belül nem válaszol, hogy nem fogadja el akkor érvényes...
És mire az a t-mobilnál átmegy a bonyolult rendszeren 15 nap simán letelik -
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #61928 üzenetére
Csak akkor a hűségkedvezmények elvesznek és ugyanott vagy ... Különben ha köt két féll egy szerződést mindegyiknek kutya kötelessége betartani. Az hogy elkezd emelgetni bármelyik szolgáltató azzzal megszegi a szerződést és vállalnia is kell az ügyfél által biróságon benyujtott kártéritést. Ennek igy kellene működni külföldön is ez van.
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz szabogabor10 #61925 üzenetére
Azzal semmi baj, ha árat emel, de én nem erre vállaltam két év hűséget.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
madrac
senior tag
válasz szabogabor10 #61766 üzenetére
Mindenesetre régebben ilyen kényszerszünetek nem voltak. Lehet hogy rom függő akkor, vagy elképzelhető hogy letiltották volna az alap 3g adatforgalmazást?
-
madrac
senior tag
válasz szabogabor10 #61764 üzenetére
Érdekes amit mondasz, mert régebben (másik rom) úgy emlékszem akkor is forgalmazott amikor csak 3g-t mutatott. Aztán lehet hogy az volt a szokatlan működés. Mindenesetre elég gyakran vált vissza rá és akkor kell neki pár mp mire felvált újra h+-ra és magához tér. Na most ez pl. mobilnetes játéknál (ingress) ami folyamatos adatkapcsolatot igényel, roppant idegesítő.
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #61740 üzenetére
Hónapok óta a Telekom alkalmazásban fizetem a számláimat, nincs olyan gond, mint a weboldalon.
-
vwpolopg
őstag
válasz szabogabor10 #61693 üzenetére
Na ez jól hangzik, köszi. És megrendeléskor ez is ,,feltölti" az elfogyott alap bennefoglalt netemet, mint ha egy netplusz valamit rendelnék?
Szerk.: Egyébként le se tojták, hogy 30 napon belül válaszoljanak a panaszomra, ma járt le... holnap megy a levél minden fontosabb szervnek...
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz szabogabor10 #61661 üzenetére
Tényleg ~3ezer forint egy SIM?
(#61662) Teko001: köszi!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #61643 üzenetére
volt hogy csak negyedike után volt számla, de sztem holnap már fent lesz! legalábbis ez az egyetlen elfogadható magyarázat arra, hogy miért vacakol a honlap megint...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #61643 üzenetére
Odáig el se jutottam most, hogy megnézzem.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #61607 üzenetére
Köszi!
-
taip
senior tag
válasz szabogabor10 #61612 üzenetére
Oké, köszi.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz szabogabor10 #61610 üzenetére
Most is így van, csak nem értem, miért.
A kiállítás és a fizetési határidő között van kb. 3 hét. Ezalatt nyilván megkapom papír alapon és meg tudom nézni, le tudom ellenőrizni. Ha már levonták a folyószámlámról, már nem sok értelme van, hogy megnézhetem elektronikusan.Ha átállok papírról elektronikusra, akkor rögtön látni fogom?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Ákinard
aktív tag
válasz szabogabor10 #61333 üzenetére
Szerintem pont hogy Mo-n bevett gyakorlat az egy év. Máshol ekkora összeggel 2-3 hónapig él egy SIM. Nem 1 évig... Tehát még jó is a rendszer.
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #61228 üzenetére
Szerintem csak elírták, max. az adatmennyiségeket fogják emelni a versenytársak ajánlatainak ismeretében.
-
30z.Samu
félisten
válasz szabogabor10 #61169 üzenetére
És a számlázásuk korrekt? Mert ahol vagyok, ott korábban volt 1-2 érdekes kaland.
Sic Parvis Magna
-
Teko001
őstag
válasz szabogabor10 #61132 üzenetére
4 óránként bontják
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #61136 üzenetére
Ahogy nézem ez a link csak a kártyás emeléseket tartalmazza, lehet, hogy előkerül majd egy számlás PDF is. május 29.-én pedig kikerül elvileg az ÁSZF is, tehát akkor már biztosat lehet tudni.
De a mobilinternet csomagok díját a Telenor is megemeli az előfizetéses csomagokban is.A Telekommal ellentétben a Telenor nem ad számlásoknak lelépési/havidíj kedvezményt az emelések miatt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #61109 üzenetére
Nem számolnak fel díjat, ha ATK csomagra vált az előfizető, mivel azt csak telefonon/személyesen lehet.
Ha mezei Move XS-be szeretne valaki váltani, az már csak online ingyenes. -
törölt tag
válasz szabogabor10 #60988 üzenetére
Köszönöm
Így sikerült is és össze is vontam egy bejelentkezési adat alá a kettő. -
n@p@lm
őstag
válasz szabogabor10 #60901 üzenetére
nekem most se...
-
raskolnikoff
őstag
válasz szabogabor10 #60843 üzenetére
De ezt én is megtehetem vagy csak a jelenlegi főkártya tulajdonos?
Valamint megmaradnak-e a pontjaim, kell-e hűséget kötni?A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz szabogabor10 #60841 üzenetére
arra gondolok hogy saját előfizetésem legyen, független.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
zoli62
addikt
válasz szabogabor10 #60831 üzenetére
Mindenesetre megreklamáltam, mert hívtak és én is hívtam, manuális keresésnél nincs honos hálózat, illetve nagyon alacsony a térerő, de ez már régi ügy, azóta se csináltak vele semmit.
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz szabogabor10 #60707 üzenetére
Voda ebből nagyon jó, hogy pl a 12 ezres csomagban lévő 2GB-ot leforgalmazhatod kint is... Mondjuk nem tudom milyen osztrákoknál és a németeknél a Voda...Annyira rossz nem lehet.
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #60650 üzenetére
Nem vagyok jogász ezért nem tudom hogy ha nem írják le hogy nem garantálnak semmit az ugyan az a helyzet-e mint mikor leírják?
Amikor valaki valami szolgáltatást igénybe vesz, gondolom jól körül kell írni a szerződésben hogy mit kapok a pénzemért, mi az amit elvárhatok és mit nem, itt gyakorlatilag nem várhatok el semmit és ez meg van fogalmazva így ha bíróságra viszem az ügyet legalább hamar eldől, hogy bocs de mehetek a fenébe mert tudomásom volt róla hogy semmit nem várhatok el a pénzemért.
Jöhetne ide valami ügyvéd aki jól megaszondja hogy mit kell tartalmaznia egy rádiós szolgáltatási szerződésnek.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #60648 üzenetére
Igen de ha ilyen 2 megabiteket igérnek, akkor én meg lemegyek a pincébe a telefonommal együtt és azt mondom, hogy bocs gyerekek kérem a kötbért mert igértétek hogy az esetek 80-90%-ában megkapom a szolgáltatást, de nem kaptam meg mert napi 8 órát egy atombunkerben aludtam mialatt nem tudtam igénybe venni a 2 megabitet sem meg térerő sem volt. Akkor ezt a szolgáltató hogy oldja fel jogilag? Milyen jogot sért az ha megtiltja hogy pincében vagy a holdon nem használhatom a szolgáltatást vagy akkor felsorol az ÁSZF-ben tételesen 100000 helyet ahol semmit nem garantál? Akkor nem egyszerübb ha sehova nem garantálja?
Ha ti szolgáltatók lennétek, hogy oldanátok meg ha valaki visszakövetelné a havidíját mert talált egyjogos kibúvó lehetőséget a fizetés alól?[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #60645 üzenetére
99,99%-os rendelkezésre állással sem garantálhatnak többet 0 megabitnél, tulajdonképpen mivel rádió technikáról beszélünk, azt is mondhatnák akármilyen százalékra hogy bocsi de a fizikai törvények miatt bármikor előfordulhat hogy a jel nem jut el hozzád. Semmit sem tudunk garantálni, de ha nem a másik univerzumban laksz, hanem egy adótornyunk által lefedett helyen, akkor nagy esélyed van rá hogy igen. Ezért mondom hogy a kormány beleavatkozása nélkül is a semmit sem tudunk garantálni elv a teljesen logikus.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Ákinard
aktív tag
válasz szabogabor10 #60628 üzenetére
Beállítások/Személyes hotspot? Én is így osztottam meg a román netet az útitársammal.
-
addikt
válasz szabogabor10 #60622 üzenetére
De azért az nem rossz hogy már a Next S ATKhoz is van valamilyen EU opció, vodánál meg úgy tudom, hogy csak a tízezres redtől.
Mivel ez volt a téma.
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz szabogabor10 #60537 üzenetére
Nem találom a szerződést, honnan tudom kideríteni, hogy van-e egyáltalán készülékhűségem? A megrendelő értesítőn csak előfizetés hűség szerepel, szóval kétlem.
Off: Visszaolvasva sem találok kivetni valót a hangnememben, de ezt majd a moderátorok eldöntik.
Szerk: Cégeset kötök én is, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
HellAbove
tag
válasz szabogabor10 #60527 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen
"The quieter you become, the more you can hear."
-
veterán
válasz szabogabor10 #60516 üzenetére
Bár én még örüljek, mert Next csomagra váltás miatt 3 hónapig adnak extra 1 GB-ot az alap 500 MB mellé...csak annyi a gond, hogy inkább 3-4 GB-ot kellene adni, és nem 3 hónapig ajándékba, hanem alapból... 500 MB manapság egyszerűen nevetséges adatmennyiség.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
djculture
félisten
Amíg kifizetik az emberek és a regnáló kormány agyonadóztatja a cégeket addig nálunk csak áremelés lesz, majd szépen visszamegyünk a 90-es évekbe és lesz 160ft/perc. Engem már különösebben nem izgat egy magyar hálózatos mobilom van azon is ha egy hónapban 5 percet telefonálok már rekord.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
..... Sajna majd mindjárt jönnek, hogy ott más a piaci helyzet
..lerágott csont.. de teljesen igazad van!
Jah lehet kettőt
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
ferob
őstag
válasz szabogabor10 #60429 üzenetére
Az milyen idegesítő, hogy a Telekom mobilalkalmazást használva, akárhányszor megnyitja az ember mobilinterneten keresztül, akkor is küldi az SMS-t.
Az nekem külön nem tetszik, hogy ők önkényesen eldöntötték, hogy kiveszik azt a lehetőséget, hogy beállítható legyen, egy adott telefonszámmal történő belépéskor milyen számra küldje a biztonsági értesítést.
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #60412 üzenetére
Nem akarok itt politizálni ,de az is közre játszott ,meg gondolom nem Paks és környéke a kedvenc térségük és azt részesítik előnyben ahol igazából Telekom előfizetők vannak.
-
Gedeon31
addikt
válasz szabogabor10 #60407 üzenetére
Igen azt már észre vettem akár pár száz fős falvakban stabil LTE van.
Szerintem Pakson soha nem lesz band 3 mivel itt mindenki Telenoros az erőmű miatt. A 20000 flottából 90% itt van.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #60333 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a díjszabásban a korlátlan opcióknál nem térnek ki külön az EU-ra, ezért szerintem hasonlóképpen a netplusz-hoz ez egy belföldön igénybevehető kedvezmény.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #60330 üzenetére
Ma a sajtót is végigjárta. Szerintem a hivatalos sajtóközleményt követően rakták csak ki.
-
Beca1990
senior tag
válasz szabogabor10 #60304 üzenetére
jó.. de én lejebb már nemtudok váltani ha értitek...
Move XS-től nincs kisebb csomag amire letudnék. igy lehetséges e vagy felesleges erőfeszítés? -
törölt tag
válasz szabogabor10 #60304 üzenetére
"ÁSZF-es illetékes"
Inkább save desk lesz az
(#60306) Laca1212 Telefonon intézd, ne a webshopban ami szét van esve napok óta...
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz szabogabor10 #60299 üzenetére
Ááá ne haragudjatok, köszi
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #60261 üzenetére
Sajnos nem. A kiírt adatforgalmon felül csak a travel&surf-t tudod használni/aktiválni.
(#60270) erdoke
Én már Május 2-án kapcsoltam be ilyen opciót. Benne van a rendszerekben, aktiválható.
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #60273 üzenetére
Fene tudja. Havi 590-ért egy évig annyit telefonálhatok haza, amennyit az előző 2 hónap átlagában itthon is telefonáltam. Emellett kapok 300 MB internetet. Közben EU-ba 159-179 Ft-ért telefonálok, Svájcban és Törökországban (-ba) pedig a gatyám rámegy a beszélgetésre és az e-mailekre. A Voda megoldása ezekre is kiterjed.
-
Varszegig
veterán
válasz szabogabor10 #60247 üzenetére
Most őszintén, kinek kell a next csomag? Leszarom a lebeszélhetőséget, az sms árakat, sok net legyen, és jónapot.
Ja, és a "kedvező" ár, az 2 év hűséggel, hűség nélkül 9900? Havonta? Normális? Kimegyek külföldre, és veszek ennyiért kb. 4 GB feltöltőkártyás netet, van egy független mifim (fillérekért a Turkcelltől), és használom. Nem 300 MB![ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz szabogabor10 #60247 üzenetére
Akinek a legnagyobb next csoamgja van, már alapból rosszúl járt
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #60232 üzenetére
Visszahívást kértem, elmondtam a szitut, válasz: természetesen, holnaptól már aktív is a kedvezmény.
Azért tök jó, hogy előtte háromnál elhajtottak. Terjedjen az infó és próbáljátok meg minél többen. Tényleg bekapcsolható MoveXS-nél akkor is, ha kötbér és hűség is van az előfizetésre.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #60197 üzenetére
Az adott országban ahol kint vagy ott érvényes lesz.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #60162 üzenetére
Amit írtam, az hangalapúra vonatkozott, ha jól követtem az eseményeket, akkor mobilnetes csomagokra
400/800 forintot adnak, de ne nekem legyen igazam.Ez a hűség úgy néz ki, hogy az "elfogadástól" 1 év hűség.
Tehát neked 2 hűséged fog "ketyegni", az egyik lejár 1 év múlva a másik 1,5 év múlva.
Ami annyit jelent, hogy ha netalántán elfogadástól 1 évig meg akarnád szüntetni, akkor a kötbér magasabb.
Tehát megszüntetni csak másfél év múlva tudod kötbérmentesen -
semetka
őstag
válasz szabogabor10 #60034 üzenetére
Másik telefonomról se lehetett hívni, sőt próbáltam fater telójával is, de mindig azt mondta hogy nem kapcsolható. Így még nem jártam sosem
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
válasz szabogabor10 #60028 üzenetére
Lehetséges hogy nagy tömeg miatt lehet ilyen? Tabánban voltam koncerten. Miután lejöttem a dombról, onnastól minden oké volt.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Vangelis
félisten
válasz szabogabor10 #59893 üzenetére
Amikor jó ideje megjósoltam, hogy jönni fognak a havidíj kedvezmények hűségért cserébe se nagyon hitte el senki.
Aztán csak bevezették, mert már készülékkel nem tudták megvezetni az embereket.Ezért kellett tarifahŐség is.Lehúznák róluk amit még lehet!
Az a baj, hogy sokan vagyunk itt a topicban, de sokan így sem fogják tudni, hogy lehet tarifát váltani vagy akármit is csinálni csak benyelik sajnos.
A boltokban az ügyintézők meg elhajtják az ügyfeleket..., hogy nem lehet semmit.
Legutóbb is volt tapasztalom de kint még tudtam beszélni a előfizető társammal és vissza is ment és leváltott kisebb vagy talán a legkisebb díjcsomagra....Oda kell nagyon figyelni, mert tudja a szolgáltató is, hogy sok embert meg lehet vezetni ... nem kicsit nagyon..
-
Vangelis
félisten
válasz szabogabor10 #59890 üzenetére
Persze .. még több haszon amíg lehet....
-
milenda
tag
válasz szabogabor10 #59872 üzenetére
Köszönöm.
-
Frenky25
tag
válasz szabogabor10 #59862 üzenetére
Nem lehet megszüntetni az előfizetést ha készülék kedvezményt is igénybe vett az előfizető, ebben az esetben csak, a meglévő csomagot lehet kisebb díjú csomagra váltani.
Szerk: Közben úgy látom előttem már írták!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #59862 üzenetére
Nem!
Az csak csomagot módosíthat. -
Frenky25
tag
válasz szabogabor10 #59854 üzenetére
Beszéltem velük Május.15-ig lehet leváltani bármelyik díjcsomagra, aztán én felmondom az egészet, ilyen húzást.....
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #59832 üzenetére
Nem, az a júniusi ászf változás lesz.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #59824 üzenetére
Az szerintem marad.
-
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59817 üzenetére
Vodaszerű változás nem hiszem,hogy lesz de ha lesz arról egész biztos, hogy hallani fogsz. Voda nem kevés pénzt forgatott bele a marketingjébe.
/Viszont az a RED eu meg pont azoknak nem jó akiknek igazán kéne...de erről született egy egész jó cikk vagy MAn vagy IT cafen//Soul: 04.30-tól publikus/
[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59805 üzenetére
de. De ma meglátjátok. Hivatalosan ma megjelenő dolog mert holnaptól lép hatályba de valamiért még nincs kint az oldalon.
-
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59800 üzenetére
Nem, nem erre. Megnéztem a weboldalt még nincs fent.
Dokee gsm boltokban lehet kapni előre aktivált simeket...
Amúgy hivatalosan nem, mindenhol valós cím és személyi kell hozzáÉs igen pl. az új ÁSZF tartalmazza azt is, hogy Domino NetPlusz L és felfelé 10/2rol 150/50mbps-re változik
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
válasz szabogabor10 #59797 üzenetére
Én már láttam az ÁSZF változásait.
Vannak benne kissebb lépések. Mától a Telekom oldalán is eléritekXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #59785 üzenetére
Csehországban ma találkoztam telekomos LTE hálózattal. Persze semmi értelme a 30-60 MB-os, 790-1580 Ft-ba kerülő roaming adat csomagommal. (Amit délután hosszas próbálkozás után se tudtam beaktiválni, aztán estére hirtelen megjavult.)
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #59792 üzenetére
Holnap kiderül, közzéteszik a legújabb ÁSZF-et.
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #59785 üzenetére
Az lte roamingnak tenyleg nincs ertelme addig legalabbis, amig el nem terjed a volte a vilagviszonylatban.
-
n@p@lm
őstag
válasz szabogabor10 #59417 üzenetére
lerágott csont, de én már várom a nyarat.
na nem csak azért mert a lányokról lekerül jó pár felesleges ruhadarab, hanem esetlegesen beindul a digi. -
smiti
veterán
válasz szabogabor10 #59397 üzenetére
Sok problémám nem lenne ezzel, ha a készülék elérhető lenne bármelyik üzletben is, vagy teszem azt nem két napja küzdenék vele! Ez már a minősíthetetlen kategória számomra.
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
Teko001
őstag
válasz szabogabor10 #59318 üzenetére
A Next díjcsomagok nagy részén hűség van, így pontosan tudják, hogy mennyi esély van rá, hogy valaki átlép az általános mozgáson kívül. Előbb-utóbb biztos lépni fognak valamit, de előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy átmenj a Vodához Egyébként, ha a Telekom most lépne, akkor ahogy a Vodafone is, új díjcsomagot hozna létre. Viszont abba nem léphetsz át általában, ha díjcsomagra vállalt hűséged van, vagy mint sokan, készülékkel vették például. Egyébként az előfizetői roaming pont az árak miatt meglehetősen kis részét képezik a bevételeknek, ugyanakkor költsége szintén van, nem mind saját zsebre megy.
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #59310 üzenetére
Van nekik valami kedvezőbb csomagjuk. Úgy tudom a Vodánál is csak egy ilyen kedvezőbb csomagban érhető el roaming díj mentesség.
ⓑⓣⓩ
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
313313
addikt
válasz szabogabor10 #58867 üzenetére
Azért az apróbetűs részt is olvasd el...
"...A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig..."
Telenornál is hasonló feltételek vannak a MyTariffnál, helló szép új világ....Szerk.: UPC meg korlátlan netet ad, 1Mbps mellett.
Szerk2.: radi8tor1 honlapjukra is kirakták a tarifákat...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
válasz szabogabor10 #58756 üzenetére
Ha most csöndben maradtál volna, okosabbnak tűntél volna...
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #58756 üzenetére
Ezen pontosan mit értesz? Fogták magukat a Telenorosok és azt mondták hogy szivassuk meg a másik operátor ügyfélkörét, hátha páran átjönnek hozzánk?
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #58749 üzenetére
Az sem derül ki a kijelentésből hogy az adott térerő probléma állandó jelleggel jelentkezik e az adott cellában, vagy csak ma hirtelen, mert ha többletterhelés van egy cellán a rajta levő kliensek miatt az általában csak átmeneti helyzet, általában esti órákban vagy szabadnapokon jelentkezik. Ha többé kevésbé állandósult a probléma akkor azt lehet hogy nem is a kliensek okozzák hanem technikai hiba. De bármelyik is legyen , jelezni ugyebár mindkét szolgáltató felé lehet, akinek vannak eszközei a probléma megoldásában.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #58749 üzenetére
Az hogy felmegy pár plusz telenoros egy cellára az tudja csökkenteni a térerőt?
Az hogy a telenor sávját is használhatjuk nem növeli a meglévő kapacitást?
Illetve a kijelentésből nem derült ki hogy 800-as celláról van e szó, mert csak azok vannak közösítve, azok is a rendelkezésre álló vivőkapacitás közösítésével.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
válasz szabogabor10 #58461 üzenetére
Szóval akkor a T-nél tényleg ezek a feltételek és kész? Az nagyon jól hangzik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lacko84
aktív tag
válasz szabogabor10 #58450 üzenetére
2 hónapja lejárt a hűségem.Komolyan elgondolkodtam érdemes e újra hosszabbítani?! Bár hova lehetne menni,a másik kettő szolgáltató se jó.....
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #58343 üzenetére
Nekem Note 4 max 3g kapcsol vissza legtöbbször.
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #58353 üzenetére
Kersz egy muszakis kollegat az ugyfelszolgalaton es neki elmondod.
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #58345 üzenetére
Ez kevés informáició ahhoz, hogy bármi konkrétumot is mondjak. Jóval részletesebben kéne látnom a dolgokat. Még lehet, hogy monitoroznii is kéne, hogy mi történik a hálózaton.
De konfiguráció miatt is lehet ez.
Senki nem kontárkodik bele a másik hálózatába, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz szabogabor10 #58345 üzenetére
3G szétkapcsol hívás alatt ez nekem a telóimon edig is ilyen volt (évek óta)
ⓑⓣⓩ
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #58343 üzenetére
Butaság, amit írtál.
Ez egyáltalán nem ettől függ, hogy milyen hálózatra vált vissza CSFB-nél a telefon. -
Vangelis
félisten
válasz szabogabor10 #58334 üzenetére
Nekem szerencsére valamiért elfelejtették..... kiszámlázni!
-
talamasca
senior tag
Az ikon sztori miatt is lesz pofon, ha nem lépnek el pozitív irányba...“Black as midnight on a moonless night.”
-
legenda
az ikon esetén túl sok teendőjük nincs, csak azt kell(ene) engedélyezniük, hogy bármelyik olcsóbb díjcsomagba átléphessen az az előfizető, aki még hűséggel rendelkezik a díjcsomagra.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
marositech
senior tag
válasz szabogabor10 #58252 üzenetére
Páran említették előttem. Túl jó eza csomag, ennyi az oka.
Ha nekik nem érdekük az ügyfelek megtartása, lelke rajtuk.
Én meg ilyen sötét céggel még életemben nem találkoztam...még a személyes ügyintézésnél nagyon észrevehető a munkatársakon, hogy fullosan kiégtek.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
marositech
senior tag
válasz szabogabor10 #58248 üzenetére
Sajnos...de ilyenre nem volt példa, hogy erőszakosan megszüntetik.
Eddig úgy volt, hogy megszűnt egy csomag, de előfizus emberke addig fizethetett elő ameddig akarta.
Vagy kapott egy jobb havidíjat és lecseréli önszántából. Én ezen akadtam ki nagyon.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #58235 üzenetére
Biztos lesznek elegen, elég sok iPhone felhasználó van (asszem' ezt a csomagot csak iPhone-hoz lehetett igényelni).
⭐ Stella
-
veterán
válasz szabogabor10 #58232 üzenetére
Arra figyelni kell, hogy e-pack nélkül 5790 Ft a Move M havidíja, viszont csak 5490 Ft a lebeszélhető. Csak szólok, ha valakit esetleg érint.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Deck
titán
-
legenda
válasz szabogabor10 #58149 üzenetére
óbudán is az volt egy rövid ideig, de már okés.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #58032 üzenetére
Készenléti üzemidőben már az 5S is elég jó, a 6 pedig végképp. Böngészős üzemidőben pedig nem fog odavágni az 50-60 MB limit.
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #57891 üzenetére
Aktív csomag nélkül is azt a hálózatot mutatja, amin tud(na) forgalmazni. Egyébként ilyen napi 30-60 MB mellett valóban kevés értelme van. Ezt tegnap csináltam:
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- VoLTE/VoWiFi
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla