- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Tehát boltban ha újabb 2 év hűséget aláírok, akkor megkapom annyiért, amennyi az akciós árlistán van részletre? (a netes 10%-ot meg ugye így el kell felejteni )
Felvetődött bennem, hogy új előfizetés, és a régit átvágom domino-ra, de azt olvastam annak van 2700 Ft díja (amit felhasználhatok ugyan), de aztán menni ide-oda bejelenteni az új számot, nem tudom megéri-e, főleg, hogy részlet fizetésnél az havi szinten pár száz forint, hogy netes 10% kedvezmény csak új előfizuval járna.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Vangelis
félisten
Értem, de a voipre gondotlam.
a "9" essel kezdődő voip-s számokra.
Mert vagy a fülem rossz vagy ott is történt valami.
Otthon nekünk ilyen van és a melóhelyen is.
Az is visszhangosabb volt. de lehet már csak beképzelem.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Rendben, akkor ezzel bemegyek köszönöm.
Még 1 kérdés.
Felmentem most a MyT-Mobile oldalra, hogy ellenőrizzem a számlámat, és nem egy dolog van, amit nem értek. Első az hogy mennyi lett a múlt havi számlám, ugyanis múlt hét végén ellenőriztem, akkor olyan 9000 forint körül volt az aktuális havi forgalom, a lenti kép meg azt mutatja hogy a vége a 14000et súrolja. Ez így most hogy, ha nem ment egy darab emelt díjas sms-se?Másik az, hogy hogy lehet az aktuális havi forgalmam a kép tanulsága szerint 9k?
(#29637) qdak
Így van, nekem is annyi, bár a számlám mindig változó, hogy mennyi
All→M8
-
Mozaik XS + Limitbővítő, Január vége óta.
Ha jól emlékszem Csütörtökön vagy Pénteken korlátozták, hogy mikor pontosan azt nem tudom mert mikor használni akartam estefelé akkor már jött az SMS hogy elértem a limitet. Eddig mindig elértem elseje előtt a limitet, de utána elsején mindig visszaállt, kivéve most.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Soulfly842
addikt
Az érdekes lenne, ha már fent lett volna, mert 2-3 hete megy a tesztüzem (hivatalosan még csak most indul) és az a belsős orosz nevű hölgyemény is nem régen ad róla számot de helyette akkor most már azt az oldalt nézegetem ) lehet abban a felsorolás félében kell keresni a szerkesztői minden részletre kitérő naprakész odafigyelés móduszait is
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tatabánya nincs még bejelölve a térképen, pedig ott már virított az LTE felirat.
Mondjuk azért kicsit vicces, hogy Hódmezővásárhelyen előbb lett LTE, mint Szegeden...kíváncsi lennék azért, mi (esetleg ki..) alapján állítják fel a sorrendet ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
őstag
Akkor Go!Net S-em van, csak megnéztem a T honlapját, ott az M volt a legkisebb csomag, de akkor létezik, csak újonnan nem aktiválható, értelek. Vagyis perpillanat az átállás miatt nem vagyok lekorlátozva és örüljek a fejemnek?
(és annak Örülök, h akkor tényleg nem kell öncsonkítanom)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Go!Net M. Hogy mióta, azt sajnos nem tudom, nem otthon vagyok. Viszont most nézem, h jelen pillanatban ez a csomag 100 megát ad 1000 HUF-ért, viszont amikor én ezt aktiváltam, akkor ha jól emlékszem 30 mega volt 600 HUF-ért.
Ha most az van, h nincs mobilnet előfizetésem, mert megváltoztak a feltételek és visszatettek ebbe a NetStart baszomfaszomságba (mert miért ne), ami qrva drága, egyszer már megszoptam vele, akkor levágom, majd kipanírozom a makkom és dobszó mellett megeszem.[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
-
Plasticbomb
addikt
Valami hasonlót művel nekem is most tegnap délután óta a Mobilnet.
Domino Web csomagot vettem, eddig okés volt minden. De most, ha akarom használni, cirka 30 secentként a TS meg a netes játékok connection lost-olnak. USB Stickben használtam eddig, de most teszt céljából beraktam az S2őmbe, és azon keresztül osztom a netet a laptopomra. Az Androidos TS kliens ugyanúgy connection lost-ozik, és a gépen dettó ugyan ezt csinálja továbbra is. Közben a telefonon netrádiót hallgatok a TuneIn Radio alkalmazással, szaggatás mentesen... Ötlet?[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
legenda
na ne, minden áldott nap dobálta az üziket az aktiválásról, az egyenleg pedig nem fogyott, utólag beszéltük le a 990 ft-ot is!?!?
olvasom ezt a 3 alkamas dolgot, de itt több alkalom volt, az biztos!
mindegy, már megszoktam, hogy nálam semmi sem egyszerű...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
re_mod
tag
-
legenda
köszi!
a limitbővítőknél szerepel a leírásban, hogy; A limitbővítő szolgáltatások aktiválására naptári hónaponként egyszer van lehetőség.
az is érdekes, hogy külön szerepel minden bővítőnél, hogy; x opció aktiválására naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Minden további újra aktiválás után az opció havi díjával azonos mértékű aktiválási díjat számítunk fel.
akkor most?!?!
utóbbiból nekem nem jön le, hogy nem nyomhatnám végig külön - külön mindegyiket egy hónapban díjmentes aktiválással, hiszen ilyen utalás sehol sincs, mindegyiknél csak külön, és konkrétan adott opcióra írják!
problémás ez szolgáltatós leírásilag, legalábbis nekem, na...
igaz, sok helyen még a mai napig nem javította a szolgáltató a leírásokat, például a net&roll 1gb lte esetén még mindig csak a Mozaik L, XL, XXL díjcsomagok és a T-Mobile ikon LTE 200, 400, 600 díjcsomagok szerepelnek, amihez rendelhető, pedig ez április 01-től nem igaz...
van még néhány ilyen, de nem kötekedek tovább, pláne nem veled, hiszen egyrészt nagyon segítőkész vagy, másrészt sokszor bebizonyítottad már, hogy 10 illetékes ügyfélszolgálatossal felérsz!
van olyan számlám, ahol egy adott hónapban először aktiválva lett a sima net&roll 1gb, majd még szintén adott hónapban a net&roll 1gb lte, és utóbbi aktiválási díja is jóváírásra került, bár akkor nem a limit bővítése miatt történt a dolog, hanem lte hálózat elérése végett, de ennek nincs is jelentősége.dedike; már látom, vagy alkalmaz minket a szolgáltató, vagy beperel, mert reklámozzuk a kiskapukat...
(hétfőn egész áldott nap panaszlevelet fogok írni, bár nem saját részről, hanem megbízásból, de tényleg sok a gond a "t-home" szolgáltatások ügyintézésével/számlázásával, ezt saját részről is tapasztaltam már, de legalább van tapasztalatom, mert a saját háborúmat már megnyertem velük szemben! )[ Szerkesztve ]
-
Beladon
aktív tag
Neked is köszi a választ!
Eddig egyszer fordult elő , hogy nem kaptam meg időben (a már említettek miatt) most passzolok, hogy mi lehet a gond. Azért is volt ez kérdés mert nem arra a címre megy a posta ahol lakok és nincs kedvem minden nap átkelni a városon (eleve plusz benzin költség azért, hogy fizethessek...) csak a T-s számla miatt. Így várok a legközelebbi időpontra amikor majd arrafelé leszek és kiderül megérkezett e már. Legkésőbb 20.ára úgy is kiderül. Ha nem jött max. beszaladok egy t-mobilhoz új számláért. (ha emlékem nem csal 25.-e a fizetési határidő) Mindenesetre furcsa volt mert eddig igen pontosan ideért rendszeresen.
-
csabám
addikt
Akkor várok türelmesen, hogy minden megjelenjen sorban a távszámlán.
Ezt a webes felületet pedig hanyagolni fogom, ugyanis számomra igencsak gyatra és lassú (like telenor online)!Nagyon szépen köszönöm az érthető leírást
Igencsak megválaszolásra került minden kérdésem![ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
OgKush
senior tag
Még 1 kérdés,
web-es felületen próbáltam csomagot válltani, és ezt írja: "Az Ön jelenlegi előfizetéséhez ez a díjcsomag nem rendelhető meg"
"Díjcsomagját csak meglévő hűségidejének lejártát követően válthatja le."
Hol tudom megnézni, hogy még mennyi van hára? Vagy ezt nem lehet net-en megnézni?
Illetve ha van mondjuk még 6 hónap, de én most szeretnék válltani akkor mi van? Mindenképpen megkell várnom a 6 hónapot? -
peugeotmate
őstag
Már rengeteg mindenen gondolkodtam.
A család révén lehet be tudnék kerülni egy T_Mobile-os céges flottába, de ott valószínűleg magasabb a havidíj mint most(még nem tudom). Viszont jóval kedvezőbbek a percdíjak. A Vodafone flottába való belépésre meg itt a Hardveraprón keresztül lehetne lehetőségem. Viszont ahhoz telefont is kéne váltanom, mert a mostani T-Mobile-os. A Like díjcsomagnak amúgy mennyi a felmondási összege?meg
-
djculture
félisten
Szolgáltatást nem tilthatja le ha csak a készülék árával lóg valaki pont ezt döntötte el a bíróság, hiába írja bele bárhova ha ezt tenné akkor egy jogerős bírósági végzést sértene. Akinek letiltanák annak ezek után simán kártérítést ítélnének meg.
Készüléket azt éppen letilthatná szerintem mert arra irányul a tartozás, de abból megint egy vizsgálat lehetne mivel ha le van tiltva a készülék a szolgáltatás használata is akadályoztatva van.[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Ú, köszönöm szépen ezt a levezetést. Ezt látva már nem biztos hogy olyan jó ötlet ezt véghez vinni. 40 ezret legalábbis per pillanat nem érne meg egyikünknek sem a váltás.
Valószínűleg ősztől én is a felsőoktatásban leszek. Akkor az én nevemre is lehetne írni a mostani Like előfizetést. Utána meg nővérem tudna kötni egy másikat, pl. a Like 300-ast a saját nevére, mint új előfizető?meg
-
aicon
senior tag
Köszönöm, ez már mindjárt jobban hangzik.
Meglepett volna az, ha az ügyfélnek fizetnie kellene azért, hogy leellenőrizze a számlázását.Már csak az a kérdés hogy a hozzám legközelebb eső t-pontban is tudják-e ezt...
Nem túl jók a tapasztalatok...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
kengyel
nagyúr
Szia ! Igen sajnos az már a 3G is előjött. Most jelenleg nem tudom mit tegyek ,csak be kellene vinni a készüléket. Igen bele lett íratva a hibajelentés rögzítésébe ,hogy itt több készülékről ugyan az jelenkezet . Más lehetőségem nem igen van, be kell vinnem. Ilyen esetben a T. szervizel, vagy a gyártóhoz küldik ?
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Idáig folyamatosan csak a GSM hálózatot használtam. A topicba adták a tippet ,hogy próbáljam meg 3G hálózaton hogy csinálja e a hibajelenséget. Így a mai naptól álltam át 3G+automatikus hálózatra. Azóta volt is kimenő,bejövő hívásom ,de a hiba "még" nem jelentkezett .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Köszönöm a válaszod. Igen mindent írok, már 2 darab hibajelentés leírása megtörtént. Még várok egyet ,és akkor bejelentem. A mostani készülék sincs még 1 hónapos. A 2G hálózatnak ehhez semmi köze ? Mert általában azon használom a telefont. Most hirtelen tesztelem a 3G is hátha....... kipróbálok szinte minden alternatívát.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
-
tipuka
addikt
Ezt akkor igazán jól találták ki, így korrektnek is érzem.
Akkor mégegyszer leírom jól gondolom-e:
Ha lejárt a hűség, áttérek előfizuból Domino-ra, majd Domino-ból átmegyek egy általam választott előfizetésre az előleg fejében, amit majd ott szabnak ki, hogy mennyi. Így akkor meg tudom úszni a 6000 Ft.-t.
Jól gondolom, vagy túlgondoltam? -
tipuka
addikt
- Majd másik csomag lesz a húség után az biztos, mert az Eco-hoz nem jár mobilnet( de ez most nem is idetartozik )
- Akkor azt a hitelképesség most már itszta, akkor majd bemegyek infórmálódni mennyit kell előlegnek adni. (azt amúgy mikor kapom vissza?)
- Amit utoljára írtál a Dominóval kapcsolatban az nekem meg is felel, de így akkor ingyen van a leválás? ha nem akkor esetleg van másféle megoldás? (a pénz a lényeg nagyon, azért érdeklődtem az előleg fizetésnél is) -
tipuka
addikt
köszönöm szépen a választ,:
- igen, bőven elmúltam 18, de még nem dolgozom és megoldható, hogy mind a ketten ott legyünk a leválásnál az megoldható, és a szeptemberig tartó hűség sem probléma.
- az lenne a kérdésem még, hogy mi a legolcsóbb normál (fő) díjcsomag? mert én egy kb 2ezer ft-os Eco-ban vagyok.
- hitelképességem nem tudják leellenőrizni, mert tanuló vagyok, így ez probléma lehet, ha sokat kérnek előlegbe.
- utolsó kérdés: az átírási díj mindenféleképpen 6000 Ft, vagy, ha lejár szeptemberben a hűségem akkor ingyen is megoldható lenne? (esetleg olyan opció, hogy szeptemberben átmegyek kártyásba és úgy válok le, igazából bármi megfelel, ha lehetne vele spórolni)[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
Szerintem eddig is volt átírányítás, én biztos nem piszkálgattam ezt (telóban ma próbáltam kikapcsolni foglaltra, de nem engedte). Feleségemé a T-s szám, szóval közösen tudunk intézkedni, ha kell De először látni akarom az előző havi részletes számlát is. 2 hónappal ezelöttit is ki tudják adni, ügye?
-
Soulfly842
addikt
"Éppen azt írtam, hogy ez "készülékváltásban" (szaknyelven upgrade formájában) is megoldható, de ha bemész üzletbe, akkor 99,9%, hogy a meglévő előfizetés lemondására és új vásárlására fognak rábeszélni (mert az az ügyintézőnek jó)."
Azért nem ilyen egyszerű a történet. A mobilinternet rotational churn-t elég szigorúan ellenőrzik, levállogatják. Lehet egy-két következetlenebb személy tudatosan is elkövet egy-egy ilyet, de fejvesztés terhével járhat.
-
Tim82
félisten
Éppen azt írtam, hogy ez "készülékváltásban" (szaknyelven upgrade formájában) is megoldható, de ha bemész üzletbe, akkor 99,9%, hogy a meglévő előfizetés lemondására és új vásárlására fognak rábeszélni (mert az az ügyintézőnek jó).
Világos, szinte mindegyik szolgáltatónál/banknál hasonló szokott lenni.
az új hívószám legalább 8 hónapig nem gyűjt majd beváltható pontokat (míg el nem éri az arany szintet), bár ez sajnos mára nem feltétlen nagy érvágás...
Köszönöm, hogy szóltál róla. Mindenesetre nekem sem nagy érvágás ez, akkor igyekszem beszámíttatni az eddigi pontokat az első részletbe.
Konkrét tapasztalatom erről a tarifahűségről nincs (más kötbérnél már 30 nappal a hűség vége előtt is a hűség utáni áron lehet vásárolni), de a rendszert ismerve óra-perc pontossággal veszi figyelembe a hűség lejáratát. Szóval kár rohanni.
Igazából nekem szombaton kora délután jár le az eddigi hűségidő (megnéztem most a két évvel ezelőtti szerződéskötéskor kapott pénztárbizonylaton a nyomtatás pontos idejét). Nyilván nem volna gond, ha "nem rohannék", de igazából nagyon örülök annak, hogy a díjcsomagváltást + új készülék elhozását még a héten el tudom intézni, egyéb elfoglaltságok miatt nem tudom, mikor kerülne rá sor később.
Köszönöm a segítséget és elnézést, ha értetlennek tűntem volna - jobbnak láttam mindent tisztázni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
legenda
én csak azt látom, hogy domino csomagban sok készülék olcsóbb, mint listaáron, de írok konkrétumot is;
a páromnak rendeltem galaxy s advance készüléket webshop útján, és olcsóbb volt, listaáron.
azóta változott az ára - drágult -, de még mindig van különbség;
domino feltöltőkártyásan; 63.991 ft
listaáron, előfizetés nélkül; 67.441 ftdrágább telefon esetén, még húzósabb a különbség, például egy galaxy s4;
domino feltöltőkártyásan;189.091 ft
listaáron, előfizetés nélkül; 209.990 ftt-pont vásárlás esetén azonos az ár, biztos erre utalsz, de egyrészt rugalmasabb a webshop vásárlás, másrészt nem rossz dolog a 8 munkanapos elállási lehetőség, és végül nagyon sokat lehet spórolni, pláne drága készülékek esetén!
Mr. Teddy; igen, listaár esetén is pont úgy szerepel a függőséget jelentő sl megjegyzés.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Már ezt sem használom ki, kisebb díjcsomagra szeretnék váltani (Net&Roll S). (Ezt persze annak idején nem láthattam előre. )
Tehát akkor ha jól értem, csak úgy vonatkozik rám ez (innen a Net&Roll S + 24 x 5190 Ft részletfizetéses konstrukció, aranykártyás előfizetőként), ha a régi előfizetést lemondom a hűségidő lejártával, és újat kötök? Vagy ez megoldható simán a két díjcsomag közötti váltással is?
Megtehetem én ezt a váltást a jelenleg élő hűségidőm utolsó napján?
A pontbeváltást részletfizetéses konstrukciónál ki tudom használni, pl. az első részlet csökkentésére?
Köszönöm az eddigi segítségedet. (Meg előre is a válaszodat.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM