- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
callmeakos #29639 üzenetére
Először is olvasd el ezt.
Ha megteszed, érteni fogod, hogy amit most aktuális egyenlegnek látsz, az még júniusra szól. Ebből az is következik, hogy ha ezt a nettó egyenleget bruttósítjuk, akkor az 9068 x 1,27 = 11.516 Ft. Ez az összeg jó eséllyel tartalmaz 3200 Ft-nyi olyan forgalmat, ami a havidíj terhére jóváírható, ezért a Mozaik XS havidíjával most nem számolok, ugyanakkor a Net&Roll 1GB opció havidíja 1000 Ft, ami a forgalmon felül fizetendő, így már 12.516 Ft-nál tartunk és a számlaösszegtől való különbség már "csak" 837 Ft. Vagyis ennyit fizettél valamiért, ami nem került be az aktuális egyenlegbe (tranzakciós díj vagy havidíj jellegű összeg). Javaslom tanulmányozd át a számlád az elején (ahol a havidíjat és a N&R opciós díjat is írja) vagy a végén (a Kedvezmények, terhelések szakaszban, ahol a havidíj leforgalmazhatóságot is jóváírják).Vangelis
Szerintem ez volt a HD hang. Én is a visszhangos jelzővel illetném leginkább. Illetve nem mondanám "xar"-nak, csak másnak. Olyan érzésem van, mintha nem is a telefonból jönne a hang, és talán az zavar benne, hogy azt hiszem, mindenki hallja a beszélgetést körülöttem. De szerintem eljön az idő, mikor úgy megszokom, hogy az fog zavarni, ha nem lesz HD a hang.(Nekem is Lumia 800-am van)
hr2
Igen, ha havidíjas előfizető vagy, akkor gyakorlatilag "végigmehetsz" minden Go!Net csomagon a promóciós áron, de csak egyszer. (Domino-s többször is)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest