- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
válasz MaxxDamage #48749 üzenetére
Platinakártyára 20% kedvezmény megy az önrészből.
-
legenda
válasz MaxxDamage #48751 üzenetére
amennyiben nem javítható - vagy az nem éri meg számukra -, illetve sem új, sem pedig felújított formában nem tudnak hasonló paraméterekkel rendelkező típust adni, úgy más típusú készülékre cserélik a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának* maximum 110%-ig terjedő értékben.
*kiskereskedelmi árlista; link
az aktuális készüléked ha nem látod a listában, akkor majd megadják, hogy annak mennyi volt adott szempontból az ára, hogy viszonyítani lehessen a 110%-ot.
részletek itt; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
válasz MaxxDamage #48751 üzenetére
Igen, amíg az ár tartományba belefér
-
legenda
válasz MaxxDamage #48749 üzenetére
8. A Készüléket elsősorban típusazonos Készülékre cseréli a Szolgáltató. Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a fenti 4. pontban meghatározott 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül, a Szolgáltató döntése alapján
a Szolgáltató a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező felújított Készülékre cseréli a sérült Készüléket, vagy
a Biztosított legfeljebb a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő aktuális vagy utolsó (kikerülési) bruttó listaára 110%-ának megfelelő értékben hasonló paraméterekkel rendelkező új Készüléket választhat.
forrás; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz MaxxDamage #48181 üzenetére
Szerintem inkább a Sony software-esen buta. Gyártóoldali tiltás miatt nem működik, s nem pusztán a tvgo 'erőltetésén' múlik ez. A 'sony androidja' sokszor úgy érzem gyerekcipőben jár a konkurenciához képest.
-
A@ron
tag
válasz MaxxDamage #47880 üzenetére
igen, csapjad neki. Annyi, hogy nem lecserélés lesz, hanem hozzáadódik, így 1 GB+200 MB netet használhatsz majd. A fordulónap nem változik.
-
lord.lakli
őstag
válasz MaxxDamage #47880 üzenetére
Nem az LTE miatt fogy gyorsan a net, hanem mert használod
-
#TOTTI
őstag
válasz MaxxDamage #46413 üzenetére
107e volt a telefon, kezdő részletet nem fizettél, szóval 107e oszlik 24 felé? Azzal a dokumentummal nem mész semmire, ha nem tudod igazolni a befizetést, ami ha jól gondolom meg sem történt? Írd már le a történteket mert máskülönben nem tudok együtt érezni veled.
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46408 üzenetére
Mindenesetre akkor én nem a vásárláskor befizetett összeget firtatnám, hanem azt, hogy a fennmaradó hátralék -ot fizessem, és ne többet!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
addikt
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46397 üzenetére
Hát ez tényleg bonyolult!
Nekem itt valami nem stimmel!
Olyan nincs szerintem, hogy az önerőt megkapod, mint kedvezmény.
Az önerő az önerő, a kedvezmény meg kedvezmény.
A készülék meg annyi, amennyit odaírnak, hogy fizetendő!
Ha az önerő kedvezmény, akkor azt ki fizette be helyetted?Szerk.:
Mindenesetre én úgy sejtem, hogy azért akarják most kifizettetni Veled, mert nem fizette be senki Helyetted![ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46380 üzenetére
Milyen módon fizetted be azt az önerőt?
Ha üzletben, akkor van bizonylatod is, mert mindig mindenről adnak!
Ha interneten a webáruházból bankkártyával, akkor pedig van bankszámla kivonatod, amit kiküld a bank, vagy kérhetsz tőlük, ha nem, ill. általában le is töltheted, ha webbankos vagy!
Pénzmozgásnak mindig van nyoma! Keresd meg! Bemutatod, aztán kész! Felesleges ezen ennyit szenvedni!
Ha nem akarod kétszer kifizetni, akkor ennyit Te is megtehetsz!
(Nem akarom védeni Őket, de tudjuk milyen a rendszerük! Segíts magadon! Kb. 5 perc, és perdöntő! Ennyi!)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
zoetsa
tag
válasz MaxxDamage #46354 üzenetére
A Békéltetőben nagyon ügyesek és lelkesek, rólam sikeresen levakarták a upc-t A t sem lehet nehezebb
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #46360 üzenetére
Természetesen meg kell lennie a rendszerükben.
Az is tuti látszik, hogy ki és mikor törölte.A telekom rendszere elég jónak tűnik (szerencsére néha nem). Ha a telenornál kellene valamit előkeríteni az már nem biztos, hogy menne. (hoppáá... sorry! szolgáltató) Ott sok dolgot nem találnak, mintha egy tákolmány lenne.
Lényegtelen.
kaptál már valami hivatalos választ? Vagy még semmi... mert én azt megvárnám és aztán lépnék a következő szintre!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46354 üzenetére
Én most már értem, hogy igazad van. Szerintem ezt így prezentálod a T-nek, ők is látják. Egyértelmű, pont a kezdőrészlet hiányzik. Ha nincs róla bizonylatod, az se gond, mivel rajta van a papíron amit letöltöttél.
Szerintem - nem vádaskodni akarok, csak ez a legegyszerűbb megoldás, ami eszembe jut - az ügyintéző rosszul rögzítette a vásárláskor, nincs berögzítve szerintem a kezdőrészlet."B" terv! Mondd, hogy küldöd Vangelist!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46340 üzenetére
Akkor viszont erős gyanú hogy igazad van!
Mellesleg a 98 akárhány ezer 24-gyel osztva nem is egész szám, nem valószínű hogy úgy kijönne.
Tényleg kb a kezdőrészlet nincs meg. Úgy van lepapírozva, mintha nulla befizetéssel hoztad volna el -
Beca1990
senior tag
válasz MaxxDamage #46338 üzenetére
nekem is ilyen papírom van tavaly előtt vettem Samu S3-at.
Az a kezdőrészletnek nevezett valami az a kedvezmény mértéke -
glaci
őstag
válasz MaxxDamage #46340 üzenetére
Akkor azt tényleg elb@xták!
A kezdőrészlet befizetéséről van bizonylatod?
Ha igen, akkor nem lehet sok vita![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46338 üzenetére
Mennyi a havi törlesztőd amúgy?
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46333 üzenetére
Már hogy a fenébe ne 98-at törlesztenél? 9k volt az önerőd, hitelt csak 98-ra kaptál, tehát azt törleszted. Egyszerűen érthetetlen, hogy mit nem értesz.
A 70k kötbér meg azért van, mert a teló teljes ára feltételezhetően 177k volt, te 107k-s vételáron vetted kedvezményesen mert vettél előfizetést (?), ezt a 107k-s kedvezményes vételárat úgy fizeted ki, hogy 9k önerő 98k hitel, amit törlesztesz. Ez szerintem tök egyértelmű, és nem értem mi a panaszod.Ha ki akarod fizetni a telefont,
- és felmondani az előfizetést, akkor a 98k törlesztő + 70k készülékkedvezmény fizetendő,
- és fenntartani az előfizetést, akkor 98k törlesztő fizetendő és megy tovább az előfizetés.Érted?
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #46333 üzenetére
Hol írják, hogy csak 98-at törlesztesz összesen (az a 107 ezerből fennmaradó rész)? 107 ezret törlesztesz (mivel ennyi a vételár), amiből 9-et kifizettél rögtön az első számlában, így maradt még 98 (ahogy a számlán is szerepel). De én feladom, mert szerintem nem fogom megérteni a probléma lényegét. Vagy nem akarod fizetni a részleteket? Mert akkor tényleg csak 98 ezret kell fizetned, valamint mellékesen a 70000-es kötbért és tied a telefon.
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #46330 üzenetére
Biztos én is rosszul értelmezek valamit, de szintén nem értem, hogy hol a probléma. Sehol nem írják, hogy kamatot kell fizetned. Az derül ki, hogy 24 hónapos hűség mellett vettél egy Xperia Z-t 24 havi részletre 107760 Forintért. Ebből rögtön kifizettél 9228 Forintot és a fennmaradó 98532-t az elkövetkezendő 23 hónap alatt törleszted.
" legyen a termék összege 98.532 HUF , nem peddig 107.760 HUF"
Miért lenne?? 9228 (kezdő részlet amit ez első számlában kifizettél) + 98532 (ami hátralékként szerepel, mivel ennyi van még vissza a teljes vételárból = 107760Ft (vételár)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46330 üzenetére
Nem részletre vetted akkor?
Befizetett 9k+ hátralék 98k, az 107...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #46312 üzenetére
Akárhányszor nézem, én nem értem mi a probléma. 98k+9k=107k, és az van odaírva, hogy annyiért vetted a telefont. Vagy van valami előzménye a dolognak?
-
#TOTTI
őstag
válasz MaxxDamage #46312 üzenetére
Te mit tudsz szenvedni, fizesd ki a kötbért aztán mond fel a szolgáltatást, vagy használd! Véleményem szerint korrekt a Telekom, minden szolgáltató próbál ügyfeleket lekötni a 2016-os egységes EU szabályozásig, utána úgy is olcsó lesz a kommunikáció. Ha kell az okostelefon részletre viselni kell a terheit.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
válasz MaxxDamage #45763 üzenetére
Nekem nem inditottak ujra 3 éve amikor kicsereltek a vairy text 2-sem egy move by t-re.....azt mondta bent a ficko hogy ez a T-nel nem igy van.... Furcsallotam is
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Godimodi
tag
válasz MaxxDamage #45746 üzenetére
Értem,köszi szépen!
Láttam olyan talponállót ahol mobillal lehet fizetni a hamburgerért meg a hot dogért.Gondolom ugyanez a helyzet.Valahogy ki kell töltenem azt az űrt a számlámban -
bwin.party
aktív tag
válasz MaxxDamage #45709 üzenetére
Pannonhalma 2G terület volt, most sikerült a Telekomnak stabil 3G területre fejleszteniük. A térerő ikon igaz itt sincs tele, de legalább már javult a színvonal. A Bakony előtti részeket még mindig hanyagolják, de érezhető az LTE hiánya, mint a kábeles telefonvonal vagy az optikai hálózat megléte is nagyvárosainkhoz képest.
Amúgy adom a véleményed, mert az LTE szerintem is kiemelten fontos szerepkört tölt be a 21. században. Más kérdés az, hogy kinek milyen díjcsomagja van és milyen lehetőségekkel tud elérni bármilyen hálózatot. Majd akkor lesz érdemi javulás, amíg a garantált sebesség nem 0.0 Mbit/s lesz és az LTE-re a 4G képes eszközzel rendelkező előfizetőt bármilyen díjcsomaggal felengedik a hálózatra. Amíg itthon így viselkedik a Telekom, addig rohadjon meg!
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #45692 üzenetére
"Am. ha lemondom akkor az STB és modemet le kell adnom ?"
Igen, plusz a távirányító(ka)t. Kábelekhez, eredeti dobozhoz nem ragaszkodtak. -
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45692 üzenetére
Nekem ezt írja
Számlázott tételek 11.410,00
Hûségkedvezmények -2.000,00
T-Home kedvezmények -5.550,00Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #45682 üzenetére
Ez kimaradt az előző hozzászólásból. Jól mondták. Nekem is azt az összeget kellett végül kifizetnem, ami hűségkedvezményként szerepelt a számlán, a T-home kedvezményeket nem. Mivel utóbbit azért adják, mert több szolgáltatást veszel igénybe egyszerre és semmi köze a hűséghez.
(#45683) djculture: Nálam 14 ezres számla mellett (mert van még egy tripla előfizetésem a történtek ellenére) két tétel van a számlán kedvezményként. Hűségkedvezmény 3600 (ezt kell visszafizetni az igénybevett hónapokra) és T-Home kedvezmény címén 3750 Ft. Az utóbbinak semmi köze a hűséghez, így nem is kell visszafizetni.
Ígérem nem offolok tovább.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45682 üzenetére
Az nem kevés lóvé lenne úgy ha azt a különbözetet kellene fizetni. Nekem 13 ezerből lesz 5900 pedig csak dupla kedvezmény van
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz MaxxDamage #45678 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45678 üzenetére
fingjuk nincs róla.... szerintem.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Hegyirabló
veterán
válasz MaxxDamage #45674 üzenetére
Én maradnék a UPC-nél (most az van), csak az új lakásban nincs.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45526 üzenetére
Amellett, hogy irritál a hozzáállásod (unod a telót, nem tetszik, esetleges "összetörés" miatt hátha másik típusra cserélik, ill. korábbi eszmefuttatásod, hogy leesett és tört, ezért gariban csináltatni), emiatt fognak kib..ni egy idő után a normál felhasználókkal, mert az ilyen visszaélések miatt kezdenek el szőrözni majd mindenkivel.
Ha nem tetszik a teló, add el, vegyél másikat, de az ilyen lehúzós sztorik olyan szinten irritálnak hogy az nem igaz!A szolgáltató se hülye, egyszer-egyszer elnézi az ilyesmit, aztán változnak a szerződési feltételek, és a normál userek szívnak ezerrel. Köszönhetően a magadfajtáknak.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45523 üzenetére
Nem cserélik egyből. Először megnézik, hogy érdemes-e javítani. Nyilván ha darabokban van az egész, akkor nem kezdik javítgatni, de amíg olcsóbb javítani, mint egy újat adni, addig javítani fogják.
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45523 üzenetére
Van, hogy összetörik rendesen!
De mi a gond vele..
Mond el privátban!
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
Arra jó a biztosítás, hogy ha összetörik, akkor csak az önrészt kell kifizetni ahhoz, hogy javítsák, vagy adjanak egy újat. De másik típusú készüléket csak akkor lehet kérni, ha már nem tudnak adni ugyanolyan típust.
-
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
A biztosítás törésre való vagy beázásra.
Meg esetleg lopásra ha olyat kötsz. -
Beca1990
senior tag
válasz MaxxDamage #45518 üzenetére
akkor sem
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #45515 üzenetére
Nincs olyan, hogy nem tetszik.
Ha a szerviz azt mondja nem javítja, hanem cseréli, akkor tudod másikra cseréltetni, ha már nem forgalmazzák az adott típust. -
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45436 üzenetére
Lehetni lehet de szerintem ott sefogsz kapni pontos infót, csak személyesen
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45412 üzenetére
Hát igen akkoriban még nem volt az hogy lekorlátoznak és nem fizetsz többet..
Vangelis: Ja jöhet akció az ami ingyen van én pl drágább telót csak is függetlent vennék. Abba beleteszek egy osztrák kártyát 1000 percet telefonálhatok egy fillér nélkül itthonról is. Nem vagyok a magam ellensége.
Otthoni szolgáltatás az oké de nekem előfizetéses hazai mobile telefon az életbe nem kell, max ilyen bóvli valamik amit ha kivágok a kukába se lesz probléma.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #45412 üzenetére
Én is sokszor reklamáltam jogosan, és az idők folyamán többször is kaptam tőlük ilyen-olyan " korrekciókat.
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45410 üzenetére
Hát meg is válaszoltad magadnak a kérdést, gondolom évek óta fizeted gond nélkül a t-home-os számlát.
Fizetési hajlandóság számít tapasztalatom szerint is.[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45365 üzenetére
Akkorha lesz időm vissza olvasom
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45362 üzenetére
faxa....
Mi baja volt?Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45360 üzenetére
Szegény telefon...
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #45358 üzenetére
összetörted a Z-t?
-
Huroq
senior tag
válasz MaxxDamage #45353 üzenetére
Azért azt tudnod kell, hogy a biztosítás sem azonnali cserére jogosít. Ha tudják javítani költséghatékonyan, akkor javítják és csak egyéb esetben cserélnek.
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45353 üzenetére
Ja Aranykártyás ügyfél 10%, Platinakártyás ügyfél 20% kedvezményt kap az önrészből.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45350 üzenetére
Ha biztosítás van rajta akkor az lesz pedig ha beviszed, fizeted az önrészt és adnak másikat. Kamuzni nem érdemes mert szuper gyorsan megvonják a garit és egyebeket... Én számitógépeket javitok de én is egyböl kiszurok bármilyen fizikai sérülést és dobom vissza a cuccot..
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45348 üzenetére
Ők arra vállalnak garanciát, hogy működni fog a telefon.
Ahhoz semmi közük, hogy te közben leejted és azért romlik el.
Úgyhogy ebből 12k befizetése lesz. A cserét meg ilyen esetben el is felejtheted más típusra. -
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45348 üzenetére
Ha mechanikai sérülés van rajta akkor integethetsz a garanciának hiába mondasz te bármit. Csak abban az esetben nem ha biztosítás is volt rá kötve.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45346 üzenetére
Semmi lehetőséged nincs. Esetleg 3 javítás után lehet mondani, hogy cseréltetni szeretnéd, mert már sok bosszúságot okozott. De elsőre biztos nem hagyják most.
Sony-nál is ugyan úgy 2 évig megcsinálják a készüléket, úgyhogy nem értem hol a probléma.
Meg miért ne csinálnák meg gariban? Összetörted?
Mert ha nem akkor azért van a gari, hogy megcsinálják ingyen. -
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45342 üzenetére
Beleolvastál te a PF2 topikba? Mert ha valahol, akkor ott aztán vannak hibák, támogatottság 0. Szóval nem feltétlenül járnál jobban azzal sem.
-
club1
veterán
válasz MaxxDamage #45342 üzenetére
Jogszabályilag nincs. Gyakorlatilag pedig akkor szokták felajánlani a levásárlást, ha nem tudják tovább javítani és azonos típusra cserélni (mert pl. már nem gyártják).
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45238 üzenetére
Eltérő a két kártya száma? Amúgy meg baromira lényegtelen, mert amíg érvényes, addig mindegyiket tudod használni. Az elfogadóhelyen, csak az érvényesség dátumát nézik, nem ellenőriznek semmit. Pl ha valaki idő közben elveszíti az arany vagy platina kedvezményét, de a kártya még érvényes, akkor sem szólnak érte...
-
válasz MaxxDamage #45224 üzenetére
(#45224) -re tud valaki érdemleges választ adni ? /nagyon köszi! /
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #45219 üzenetére
Csak fel kell mutatni. De nem kötelező a kártyát sem vinned, mert a Telekom appban is bemutatható a kártya.
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45108 üzenetére
Ez az egész hüségprogram egy marhaság ebben a formában. Semmire nem jó, ha nem létezne se venné észre senki. Nem is értem minek ez, van nekem is 4 kapcsolati kártya megcsinálása került vagy 2000forintba ránézésre, soha az életben nem fogom használni. Típikus példája annak hogy kell egy semmirevaló dologra költeni..
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz MaxxDamage #45106 üzenetére
Mint a múltkor már kiderült, mobil oldalon nincs még arany szinted, majd ha az meglesz, akkor beválthatsz pontokat.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
válasz MaxxDamage #44814 üzenetére
Ezzel már így elvileg +"vásárolható" pontokért pl. Lotto igaz ? /megfelelő beáll. megvan hozzá, csak eddig arany voltam és azér nem vonta le a pontból.../
(ezt a képet a Mobile előfizetésnél található részből képlopóval csináltam , így csak erre vonatkozik nem ?!)
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #44776 üzenetére
Csak a 6 hónaposnál idősebb pontok beválthatóak.
Csak arany/platina előfizetőnek lehetnek beváltható pontjai. Domino és még nem arany előfizunak nincs mit beváltani, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz MaxxDamage #44770 üzenetére
Mar a forumtars linkelte is. Bocsi, en lusta voltam itt a borozas kozepette
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #44770 üzenetére
itt belépsz, és az elsődleges költés a KAP pontok legyenek.
-
polonic
félisten
válasz MaxxDamage #44768 üzenetére
Lehet
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44576 üzenetére
Itt látszik, ahova betetted a képet, hogy mi a neved, telszámod, szerződésszámod stb. Nem jól van kihúzva.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44574 üzenetére
Neved / tel.számod látszik.
-
St3ven
addikt
válasz MaxxDamage #44565 üzenetére
Root Call Blocker. Erre elég a próbaverzió is.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
egy éve még z-m volt, illetve azóta is sok volt nálam frissítésre...stb, de bárhogy töröm a fejem, nem ugrik be pontosan, talán itt nézelődj; hívásbeállítások -> hívásletiltás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
legenda
válasz MaxxDamage #44563 üzenetére
a legtöbb telefon szoftveresen tudja ezt, illetve sok ilyen alkalmazás is letölthető az áruházakból, díjmentesen is.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44376 üzenetére
Szerintem az a 10 ezres kupon lesz nem vagy ilyesmi kedvezmény?
-
St3ven
addikt
válasz MaxxDamage #44373 üzenetére
Ha úgy szerepel a szerződésben, akkor igen, az.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
206 cc
senior tag
válasz MaxxDamage #44139 üzenetére
Azért az a biztosítás nem teljesen így van.Évente max. 2 alkalommal bekövetkezett káreseményre fizet.1 évig nem válthatsz díjcsomagot,amennyiben 16 év alatti okozta a kárt nem fizet.Dominó vagy egyedi díjcsomagra sem válthatsz....Az önrészt ki kell fizetni ami még platina kedvezmény esetén is 10K! plusz a havi 1400.-
Szóval egy év esetén kifizetsz 18K-t egy 80 ezres telóra ami év végére kb max.50-et fog érni...Ja és statisztika alapján a telefonok 60-70%-át vagy ellopják vagy elhagyják amire az alap+ csomag még nem is fizet....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44139 üzenetére
Annyit megér mondjuk, én azthittem vagy 2 rugó havonta.
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44124 üzenetére
Én nem sok értelmét látom ennek, havi 2ezreket kifizetni egy telefon biztosítására ráadásul lopás biztosítása nélkül ami egy 1 év és negyedét éri a mostani árának. Akkor meg szokás szerint ha tönkremegy is a legutolsó kiskeres árát fogják számolni ami negyede a mostaninak.
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz MaxxDamage #44083 üzenetére
Magyarán az az egy beállítás még nem került lefejlesztésre
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44104 üzenetére
Szerintem Vangelisnek valamiért a folyószámlaszintű regisztrációja megegyezik a kártyaszintűvel. Más okot nem tudok elképzelni.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44083 üzenetére
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44070 üzenetére
Szerintem ha akarod használni a My T-Mobile-t, akkor ezek a biztonsáhi SMS-ek kikapcsolhatalanok. Nálam már korábban azzak is próbálkoztak, hogy átirányították email-re ,de akkor is jöttek az üzenetek.
Vangelis hova írtad be ezt a számot?
[ Szerkesztve ]
-
válasz MaxxDamage #44080 üzenetére
A francba
Megkérdezték müszakis kollégát is és azt mondták, hogy ez egy alap "védelni" opció amit kikapcsolni nem lehet, mert ha kikapcsolnák (ha tudnák is) akkor nem tudnék belépni az önkiszolgáló ügyfélszolgálatra..
pepe091: neked volt igazad !mindenesetre várom Vangelis kolléga bővebb leírását a folyamatról amit említett ! (megpróbálnám én is.. hátha)
(#44084) zoli62: azt mondta a T-s emberke, hogy másik T-s számra (ami valós és aktív) át lehet írányítani és arra megy az SMS.. (de nincs másik T-s számom, csak telenoros ... (ez a baj , részemről , ide írta be: (#44071)
más:
Készülék bizt. megkötéshez csak a telefont kell vinnem és bemutatnom (+ dokumentumok amiket kaptam a "csomagban, T-s szerződések stb..) vagy komplett doboz és tartozékok is kellenek oda ?L
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44077 üzenetére
Mondtam én, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem hiszel nekem...
-
Vangelis
félisten
válasz MaxxDamage #44070 üzenetére
Én beírtam egy hülye számot. 063000011100.... az enyém helyett.
Azóta nem kapom az sms-t
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44042 üzenetére
Mit kapcsoltattál ki pontosan a video call centeren keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #44039 üzenetére
Már én is sokszor beleakadtam ebbe a probléma. A biztonsági SMS-ek küldését kikapcsolni nem lehet, mert akkor nem tudsz belépni a My T-Mobile önkiszolgáló felületr Sajnos a rendszer úgy van beállítva, hogy erre képtelen.
-
zoli62
addikt
válasz MaxxDamage #43994 üzenetére
Elvileg a várakozási idő csökkentése4 miatt vezették be ez a nullás csoportot. Csak mint a te példád is bizonyítja, ez újabb hívást generál, ami ismét növeli a várakozási időt, tehát ez egy ördögi kör.
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #44039 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni.
-
legenda
válasz MaxxDamage #44002 üzenetére
amikor csak 1 - 2 egység az lte térerő a készülékeden, és hívás vagy sms miatt átkapcsol valamelyik 3g módozatba, akkor vélhetően te is jobb/maximum térerőt fogsz látni a telefonodon, de nincs is jelentősége, az lte épületben/lakásban vagy problémásabb helyen gyengébbet mutat, de attól még hasít a mobilinternet, a hívások meg úgyis 3g kapcsolaton eszközlődnek, az lte (még?) nem tudja.
-
club1
veterán
válasz MaxxDamage #44002 üzenetére
Igen valószínű, hogy azon a tornyon ami közel van hozzátok, nincs LTE csak 3G cella. Így logikus, hogy az adott helyen jobb a 3G térerő, mint az LTE, mivel utóbbit lehet, hogy egy 7-8 kilométerre lévő cellától veszed. Ha a közelebbi tornyon nem lenne 3G se, akkor az ismerősöd legfeljebb EDGE-t látna, te meg hasíthatnál az egyes térerejű LTE-vel...
-
ShadowX
őstag
válasz MaxxDamage #43996 üzenetére
Az sok mindentôl függ. Valószínûleg vagy egy cella szélén vagy, vagy nem frekventált helyen.
-
club1
veterán
válasz MaxxDamage #43996 üzenetére
Miért ne lehetne az 1800 MHz-es LTE hálózatnak adott helyen egyes a térereje?
-
legenda
válasz MaxxDamage #43987 üzenetére
kell, hogy választható legyen, ha nem is a főmenüben, de miután kiválasztottad, hogy mit is szeretnél intézni, felkínálja a lehetőséget.
egy rövid út; 3 -> 2 -> 0 (havidíjas és aranyos előfizetésemen legalábbis működik)[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #43987 üzenetére
Törvény szerint élő emberhez kellene kapcsolniuk minél hamarabb, de ez a diszpécser módszer nem nagyon vált be úgylátszik..
[link][ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz MaxxDamage #43975 üzenetére
Kijelző csere benne olyan 50-70k viszonyításként...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Teko001
őstag
válasz MaxxDamage #43975 üzenetére
Bár ugyanaz a kategória amit te mondtál, de az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistát kell nézni, abban pedig a telefon értéke 120 990 Ft
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz MaxxDamage #43973 üzenetére
Neked a 130-180-as kategóriát kell nézned.
Többit a pénztárcád dönti el, azt azért megemlítem, hogy hiába csepp álló a telefon, ha beázik akkor ugrik a garancia. Ahogy nézem a párásodásra nincs alap biztosításnál védelem, de ha bedobod egy vödör vízbe, az már beázás, amire kihat a biztosítás.
Leggyakrabban előforduló hibák a tapis telefonnál: törések(kijelző, toch, hátlap) vagy a lopás. Ezek után neked kell mérlegelned mennyit ér meg neked a dolog...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!