- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
thomas77 #96965 üzenetére
Teljesen jó a leírás és józan ésszel is tetten érhető.
Hálózaton belül 9 Ft, Hálózaton kívül 19.
Amikor külföldön vagy és egy 30 -as telekomos számot akarsz hívni, akkor az nem hálózaton belüli hívás.
Idegen hálózatról egy magyar szám hívása az értelemszerűen hálózaton kívüli hívás. Eszerint 19 Ft/perc.
Mától egy kicsit szabadabban fogok fogalmazni, de a józan ész és a titoktartás keretein nem lépek át. Saját elhatározásból úgy döntöttem, hogy elválunk egymástól a Magyar Telekomtól függetlenül más irányba haladok tovább.
-
törölt tag
válasz
thomas77 #96631 üzenetére
Mikor változott?
Bár amennyit ott a magyar kártyát használtamAzon csak hívnak, de hívni a helyit használom. Olyan csomagot is tudok rá venni bmikor, amivel 10-11Ft-ért hívom még a magyar számokat is. (Most is 120percet (meg x megát) vettem 2 euróért, de van pl 500perc 4-ért, 300perc+20sms 3-ért, stb.)
Azért a most igen jó opció volt, enélkül már nem éri meg az új domino. -
válasz
thomas77 #96458 üzenetére
Sehonnan nem kellene tudnod, így működik a rendszer, de attól még szabálytalanul, simán tovább lehet lépni, nyert ügyed lesz, mert minden leírásban éjfél szerepel, még a fordulónap tekintetében is, így szinte mindenkit érint a probléma, akinek meghatározott adatkerete van.
-
válasz
thomas77 #96366 üzenetére
Díjmentes promóció, illetve olyan opció, amit megfelelő tájékoztatás mellett bevezetnek, hosszabbítanak és kivezetnek, amikor csak akarnak, teszik ezt jogkövetkezmények nélkül, de attól függetlenül az ászf megfelelő mellékletében megtalálható: Link
kakix: Az még csak 3 év körüli típus, remélhetőleg nem fog túl sokáig tartani, érdemes közben majd rákérdezned is akár, hogy hol tart a dolog.
gyarmatinic: Az S8 tekintetében érdemes várni, az S9-ek forgalmazásának bevezetését követően, biztos olcsóbbak lesznek majd idővel.
-
válasz
thomas77 #96172 üzenetére
Domino SIM esetén jellemző inkább az 1 - 2 hét, ha az képben van valamilyen formában, annak az ellenőrzésével sokat pepecselnek, bármilyen más módon rendeltem, mindig megkaptam 2 - 3 napon belül, havi díjas előfizetéssel és előfizetés nélkül, csak készüléket rendelve is. (Még a BF keretében, péntek hajnalban rendelt TV készüléket is hozta hétfőn délelőtt a futár, pedig akkor biztos sok rendelés volt.)
-
-
válasz
thomas77 #96092 üzenetére
Ahogy korábban tapasztaltam, van egy rossz tulajdonsága a rendszernek, a frissítési intervallumban nem veszi figyelembe az éjfélt, tehát azt, hogy egyik napból másikba lép a számlálás.
Egyedi fordulónapnál vettem észre, amíg nem korlátlan mobilnetem volt, hogy ha például 7-én volt a fordulónap, akkor ha 6-án 23 óra után még forgalmaztam, mert volt még bőven az adatkeretből, éjfélkor meg megkaptam az új, teljes adatkeret, akkor a néhány órával később esedékes adategyenleg frissítéskor levonta a keretből az adott intervallumban forgalmazott adatmennyiséget, viszont azt is, ami éjfél előttre esett, mert éjfél után már nem forgalmaztam, de az éjfélkor megkapott teljes keretből hajnalban pont annyi hiányzott, amennyit előzőleg 23:00 és 23:59 között használtam el például sebesség mérésre (pontosan tudom, hogy mennyit forgalmaz egy mérés). -
-
válasz
thomas77 #95453 üzenetére
Samsung esetén kérdéses a kétkártyás, hogy szoftveresen adott a firmware verzió függvényében a VoLTE kapcsoló vagy sem, mert hazánkban olyat nem forgalmaznak hivatalosan.
A Mate 10 Pro már hivatalosan is benne van a Telekom támogatási listájában és azért nem is féltem ilyen tekintetben a Telekomos egykártyást lecserélni a nem szolgáltatós, kétkártyás Mate 10 Pro-ra, mert utóbbi is forgalmazva van itt hivatalosan. -
válasz
thomas77 #95428 üzenetére
Az a jó, ha nincs gond, ez lenne a normális.
Bő 2 hónapig Telekomos Mate 10 Pro-val használtam a VoLTE funciót, néhány napja viszont vettem egy új, kétkártyás Mate 10 Pro-t, de azt már nem a szolgáltatónál, mert ők egykártyást adtak korábban és most is csak olyat forgalmaznak, viszont a nem Telekomossal is okés a VoLTE. -
Top cat
addikt
válasz
thomas77 #95374 üzenetére
Kikapcsoltam, ugyanúgy 8-10 csörgés után megszakad a vonal
Feladtam, szerintem ez rendszerszinten megy így, nem lehet rajta változtatni.
Észre sem vettem volna, hogy ez van de egyik ismerős nemrég besértődött. Háromszor is hívott egymás után és azt hitte én mindig kinyomtam pár csörgés után. Pedig a közelébe sem voltam a telefonnak.
-
válasz
thomas77 #95005 üzenetére
Végső esetben szoktam én is csak a telefonos vagy személyes ügyfélszolgálathoz fordulni, ha valami online nem megoldható, de vannak esetek, amikor muszáj.
Más: Csak sikerült végre rendbe tenniük a webshopot, tegnap 12:45-kor adtam le rendelést, már akkor feltűnt, hogy jól kezeli az állapotokat, folyamatosan frissül, e-mail is jött mindenről, ma is 4 perccel a GLS levele után jött a Telekomos is, hogy a futár átvette kiszállításra, illetve amikor átvettem és elektronikusan aláírtam, alig zártam be az ajtókat, jött az SMS a teljesítettre módosulásról, valamint az e-mail a kapcsolódó dokumentumok letölthetőségéről - amiket amúgy már tegnap feltöltöttek.
-
válasz
thomas77 #94979 üzenetére
Ehhez nem találtam külön leírást, de az a jellemző, hogy az ajándék/promóciós keret fogy először.
Cilindrik: Szia,
Böngészős használatról tudok nyilatkozni a Facebook kapcsán, mert a párom úgy használja - illetve amikor/amíg nem korlátlan mobilinternetem volt, akkor/addig én is -, úgy jól működik, bár a keret sosem fogyott el, de korlátlan tartalmakat biztos nem vonja le a keretből, ellenkező esetben közel sem tartana ki a fordulónapig.
Az ismerősök felhasználói szokásaitól is nagyban függ, de valóban elég sok arányában a külsős tartalom.
A keret elfogyását követően:
Ha elfogyott az adatkeretem, akkor is tudom használni az ingyenes tematikus forgalmi kategóriákat?
Nem, a törvényi szabályozás szerint a forgalmakat azonosan kell kezelni, tehát a díjcsomag feltételeinek megfelelően ilyenkor minden forgalmazás megállításra kerül.
Forrás: Link (Használati feltételek) -
válasz
thomas77 #94969 üzenetére
Bárhol nézem most, nem tudom úgy értelmezni, havi 10 GB-ról lenne szó.
Régebben Domino csomagnál sem volt, aztán lett, itt meg ajándékról van szó, így pláne nincs jelentősége, hogy milyen előfizetés mellé adják azt a extra/+10 GB-ot.A szerződéskötéstől számított 1 éven át felhasználható extra 10 GB adatforgalom, melyből 100 MB EU roaming helyzetben is felhasználható.
Forrás: Link
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
thomas77 #94937 üzenetére
Az alkalmazásba ugyan belép a telón, de az "adja hozzá előfizetését"-nél nem jut tovább sajnos. Szóval nem jutok el a "testreszabás" és egyéb lehetőségekig sem. Automatikus bejelentkezés 0-100% --> "Hello István" --> "Add hozzá az első mobil, otthoni.... " --> "Telefonszám , Jelszó (ide gondolom az 5-jegyű Domino kódot kellene(?)) ---> klikk az Előfizetés hozzáadására ---> legalul üzenet: "Már létrejött a Telekom fiók kapcsolat" --> vissza ugrik a telefonszám / jelszó megadására, és nem történik semmi sem. Mit csináljak?
-
HXY
addikt
válasz
thomas77 #94843 üzenetére
A UPC WiFree nálad rendesen működik?
Mert nálam mint a mesében hol volt net, hol nem volt.
__________________________________________________________________Én a Telekom-nál mindig 20-30 megabit között mérek, valószínűleg 30 megabitre le van korlátozva a Dominos net csomag.
-
válasz
thomas77 #94799 üzenetére
Én Telekomos Mate 10 Pro-val használom, a hangminőség a 3G-hez képest is jobb (ott a HD feltétele, hogy mind a két fél Telekomos 3G hálóra csatlakozzon, VoLTE esetén ez nem elvárás), pláne ha a másik fél is VoLTE képes, a kapcsolási idő is parádés, illetve az akkumulátort is jobban kíméli a VoLTE telefonálás.
Ahol nincs 3G, hanem csak 2G és 4G, ott pláne előny a VoLTE, illetve bizonyos telefonok valóban előszeretettel váltanak akkor is 2G hálóra telefonáláskor, ha amúgy elérhető a 3G is, olyankor is segít a 4G hanghívás.
Karácsonykor olyan helyen voltunk vidéken (Link), egy hétig, ahol 2016. decemberéig csak 2G volt, azóta van 4G - amit közben újabb torony felhúzásával javítottak is -, de 3G nincs a környéken, az ilyen helyeken - gondolom máshol is van ilyen - feltűnő a különbség, ha egymás után kipróbálja az ember mind a kettőt. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
thomas77 #94628 üzenetére
Mivel belépéskor 5.000 forintot engednek el, ezért a belépési díj kötbére fix 5.000 forint, nem időarányos, mivel nem havonta kapod a kedvezményt.
Az akciós melléklet szerint nincs külön jogkövetkezkénye a 10GB promonak, 41es akció.
A havidíjas kötbér pedig a választott csomagtól függ, amit elő 3 hóapban elengednek, azt vissza kell fizetned, ha idő előtt felmondod a szolgáltatást, 27es akcióban le van írva, mire ennyi kedvezmény van. Ebből csak azt kell kifizetni, amit kaptál, tehát 1 hónap után 1 hónapra jutó kedvezményt.
-
-
-
válasz
thomas77 #93644 üzenetére
Annak nincs jelentősége, arra írtam, hogy én is egyszerre (30 másodperc eltéréssel) kapcsoltam be több Domino előfizetésen az ajándék opciót, az egyiken azonnal jó, maximumnak mutatta, a másikon meg csak órákkal később, addig lefogyasztott sáv és 0 ft ajándék egyenleg volt, később és azóta mindegyiken feltöltött csík és maximum egyenleg.
Lackooo84: Megjegyzi az, nekem legalábbis a Chrome és az Edge igen.
-
-
válasz
thomas77 #93410 üzenetére
Az S7-en ha megfelelő firmware verzió van, akkor alapban is megjelenik a VoLTE kapcsoló, nem kell hozzá aktivált VoLTE funkciós előfizetéshez tartozó SIM kártya.
A 4X passz, azzal nem vagyok képben, illetve csak annyit olvastam róla korábban, hogy régió függvénye is a dolog. -
válasz
thomas77 #93407 üzenetére
SMS-t tudtommal nem küldenek az ilyen úton eszközölt aktiválásról, nekem legalábbis nem jött.
Aktiváltattam telefonon, utána a telefont újraindítottam és már működött is.Feltételek:
- a telefonokban legyen szoftveres VoLTE kapcsoló és az BE állásban álljon (sok telefon VoLTE képes hardveresen, de ha nem kap szoftveres kapcsolót is, akkor nem működik megfelelően, igaz ez akkor is, ha adott tekintetben nem megfelelő firmware verzió kerül felhúzásra, vagy manuálisan belenyúl a tulaj, tiltogat olyan folyamatokat, amik kellenének hozzá)
- megfelelő 4G lefedett területen kell tartózkodni
- a telefonon legyen engedélyezve a 4G elérés
- megfelelő SIM kártya kell hozzá (ami 4G képes, az jellemzően jó)
- megfelelő előfizetés kell hozzá (Domino és a flották egy része nem okés)Érdemes lehet telefonon rákérdezni, hogy bekapcsol állapotúnak látják, vagy sem.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
thomas77 #92881 üzenetére
Valószínű a kékeknél is ezért indul be az év végi Hello promo 5990 Ft-ért...:
https://www.hwsw.hu/hirek/58059/telenor-hello-data-korlatlan-adat-beszed-sms-mobilszolgaltatas-tarifa.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest