- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
4Grider #73662 üzenetére
Bocsi, de nekem nem szükséges utána olvasni.
Idegen hálózatból a szolgáltatói telefonszámok (más szolgáltatóknál is eszerint működnek!)
(Régebbi Telekom díjszabásból fotózva, a 1430-as telefonszám is eszerint működik
)
Ha felhívtál régebben pl. egy UPC ügyfélszolgálatot telekomos kártyáról, azt is nem egyedi díjazás szerint tünteti fel a rendszer, hanem kék számként.
-
bopeti98
őstag
-
Oryctolagus
tag
válasz
4Grider #73501 üzenetére
Mert 5000 Ft-nál nem költenék többet egy mobiltelefon előfizetésre.
Mert többet internetezek, mint telefonálok, előfordul hogy egyáltalán nem hívok senkit.
Ezzel ugyan azt érem el mintha move xs rendelnék net plusz xl-lel.
Ellenben a domino esetén megmarad 1500 Ft plusz amit átvihetek a következő hónapra.(5000 Ft lélektani határ esetén)
Kicsit zavaros, de én értem. -
bopeti98
őstag
válasz
4Grider #73495 üzenetére
Igen, 3 eszközzel is próbáltam.
Amúgy egy Net & Roll S díjcsomagról van szó, amit DuoNet kártyával meg van osztva egy 4G-s Lenovo tablet, és egy DualSim-es szintén 4G-s telefon között. Plusz kipróbáltam az előfizetés mellé anno adott USB LTE modembe is.
Az összes eszköz tudja az itthon használt összes frekvenciát. Erre direkt figyeltem vásárláskor.
A telefon kint az udvaron B20-as LTE-t ír, ami a lakásba érve eltűnik és átvált 3G-re. -
taip
senior tag
válasz
4Grider #73460 üzenetére
Nekem is az a problémám, hogy a 10.x-es címre nem tudok kívülről bejutni.
Amúgy meg nem ügyfélszolgálatos volt, hanem tovább kapcsolt egy technikushoz, szóval nem értem. Egyébként lehet, hogy igaza van (azt mondta, hogy a NAT-olt cím 100-zal kezdődne, nem 10-zel) de akkor sem tudom, hogy tudnám ezt feloldani és honnan jött ez a cím. -
=Thor=
tag
válasz
4Grider #72499 üzenetére
Ha le van tiltva, akkor hogy tud forgalmazni? (A beépített adatforgalom-mérő szerint sem volt adatforgalom.)
Az elmúlt 2 évben miért nem jött elő eddig ez a probléma, amikor ugyanúgy használom a telefont? (Letiltom, ha nem kell a mobil-adatforgalom.)
Az utolsó mondatodból pedig nagyon remélem, hogy nem azt érzem ki, amit...
-
törölt tag
válasz
4Grider #72419 üzenetére
Ugye épp előbb írtam, hogy Bp-n és a nagyvárosokon kívül egykutya, hogy Telenor vagy Telekom, mert nyugaton a Telenor, keleten a Telekom építette a 800MHz-et, így ahol egyik nincs, ott a másik se lesz, ahol istencsászár a Telekom, ott a Telenor is az lesz. (Nagy)városokban meg nem nagyon van lyuk.
-
törölt tag
válasz
4Grider #72396 üzenetére
Lehet műszerrel mérve, vagy szakmai szemmel van különbség a két T mobilnetje között, én nem tapasztaltam. És továbbra sem nagyon értem, hogy Budapesten és a nagyobb városokon kívül hogyan lehetne, ha közös a 4G hálózat.
Sőt a Telenor nekem összességében kisebb pinget, gyorsabb oldalbetöltődést biztosít és speedtesten is jobb értékeket mérek náluk. Viszont térerőben csapnivaló amit alkotnak városon kívül és ezzel a Telekomos netet is tönkrevágják. -
MaxxDamage
félisten
válasz
4Grider #72032 üzenetére
Sajnos változtatni nem lehet, mert a jelenlegi előfizetésem nagyobb díjcsomagba van, mint amire szeretném váltani, ezért nem lehetséges azt az előfizut. (valahogy így van...) lefelé nem lehet, csak felfelé... akkor max az megszűnik és lesz egy teljesen új számom.....
/KAP pontjaim talán megmaradnak, mert az névre szóló nem?/
L
-
PainKiller13
őstag
válasz
4Grider #72011 üzenetére
Én is csodálkozom rajta, én Telekomos vagyok, de osztálytársammal épp hétvégén tárgyaltuk a fősulin hogy neki itt fejér megyében sehol sincs 4G és a 3G is borzalom. Egyébként Oneplus One-ja van, ami tudtommal tudja a 4G-t. Battán a finomítóban pedig simán megy neki a 4G elég jó tempóval.
-
válasz
4Grider #72011 üzenetére
pont ezen gondolkodtam én is az utóbbi hozzászólók esetén, hogy miként tapasztalhatták, hiszen a vidéki 800 MHz 4g/lte közös a két t-nek, így lefedettségben nem lehet különbség, akik eltérést észlelnek, azoknak a saját eszközi oldalukon valószínűsíthető az ok, illetve sebességben is inkább csak annak függvényében, hogy milyen előfizetésük/díjcsomagjuk van.
-
törölt tag
válasz
4Grider #71702 üzenetére
Itt sem értem ilyen esetben miért nem használják a mikrós felhordót ők sem. A baj nem is ez, hanem, hogy a Telenornál és a Vodánál 2-3 évenként van 1-1 kisebb leállás, a Telekomnál meg 3-4 havonta, de egy évben egy fél országot érintő több órás mindenképp az utóbbi 4-5 évben már menetrendszerűen. Pedig az övéké VOLT a legjobb vezetékes és mobilhálózat az országban. A baj ez.
-
goop
őstag
válasz
4Grider #71100 üzenetére
Megnéztem ma, Pécs, 10 emeletes panel, ablak mellett 1800 as 4G, a szobák belseje felé haladva megy le a térerő, majd hirtelen felugik maxra, és lőn, abban a másodpercben vált át, 800 as LTE-re. Szóval ezért van pár hete még a liftben is 4G.
Sebességet is mértem hirtelen, 1800: 33/6 Mb , b20 800Mhz: 47/20 Mbit/s. Ezek szerint jó sok embernek van, b20 at nem tudó kínai telefonjaszerk: offba teszem, mert amit írtam a telenorra vonatkozik:
-
válasz
4Grider #70905 üzenetére
Viszont nincs rajta tiltva a voip. Egész stabil a net rajta, mostanában próbálgatom egy feltöltőssel. Így voippal az első időkben megoldható a pár Ft-ért telefonálás percenként. Egy 3000-es lebeszélhető feltöltés 500 mega net. Az elég sok voipra elég, és ha az nem megy, akkor 60 perc beszélgetésre emellett még mindig futja. Szerintem nem rossz.
-
tomy86
addikt
válasz
4Grider #70651 üzenetére
Ez nagy tévedés. A webshopban is be tudsze jelölni olyan szűrőt, hogy csak a független készülékeket mutassa. Van egy pár.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
4Grider #70591 üzenetére
Tehát akkor ha 27-én jár le (közben kiderült nem január 27 hanem február 27) akkor is el lehet indítani most hétvégén már? Az, hogy mikor lesz a fordulónap mitől függ?
Nekem a flottába lépéshez a kiküldött levél alapján belépőkártya kell csak, itt a városban tudni fogja a szolgáltató a dolgokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
4Grider #70587 üzenetére
Nem tudtam, hogy működik...
Tehát akkor bemegyek Telenorhoz, megmondom melyik flottához akarok csatlakozni, igazolom magam és intézik?
Telekom küldi majd a számlát azzal a nappal zárva amikor a Telenor bejelenti dolgot nekik? Telenor aznap ad egy SIM kártyát? Mennyi idő lehet vajon az átállás?
-
luttyo
csendes tag
válasz
4Grider #70231 üzenetére
köszönöm a segítséget!
kipróbáltam mindent, manuális módban átállítottam a két említett dolgot...sajnos utána egyátalán nem volt net, ezért visszakapcsoltam automatára
holnap bemegyek az üzletbe és rákérdezek h most akkor hogy is van ez, milyen minőségű szolgáltatásról is beszélünk? -
ricsi0307
senior tag
válasz
4Grider #67193 üzenetére
Itt kell az embernek komprumisszumot kötnie.Megveszem töredékáron a telefont és lemondok akkor kb. a 4G-ről vagy nézek olyat ami itthon is megy. Egyébként miért jó ez nekik, hogy még az EU-n belül is más a használt tartomány országonként? Nem lenne egyszerűbb ezt egységesen kezelni?
-
törölt tag
válasz
4Grider #66069 üzenetére
És akkor mit csináljon az akinek nincs "4G only" menü a telefonján? Egyáltalán miért vált vissza a telefon ha van használható 4G hálózat? És mint a példádból látjuk: van.
Nekem amúgy is kezdenek erős kétségeim lenni a hazai 4G hálózatok minőségével kapcsolatban, mert a 800MHz-es a jobb terjedés ellenére gyengébb lefedettségű mint a 900MHz-es GSM, valamint az 1800MHz-es 4G cella térereje fele az 1800MHz-es GSM cellának. -
törölt tag
-
Ice&Lime
veterán
válasz
4Grider #64155 üzenetére
Például egy ilyen konkrát szempont alapján valahol megvan ez táblázatba szedve, hogy melyik díjcsomagnál milyen a számlázás alapja? Feltöltőkártyás díjcsomagok esetében ezt találtam: ..."mérése 60 másodperces egységekben történik, minden megkezdett egység díjköteles."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest