- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dptrsk #66073 üzenetére
Szerintem a 4gnél már nincs lélegző cella, ott nem terhelésfüggő a lefedettség, az a 3g volt.
A többi meg ha így van akkor átverés, és büntetni kellene keményen, nem valami high tech felszereléssel kéne lefedettséget mérni, hanem átlagos telefonokkal. Igaz akkor nem lehetne villogni meg számokkal dobálózni a reklámokban.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #65811 üzenetére
A kutya se kérdezte, h bmit is be akarok-e állítani, csak küldték automatikusan, sok év után tavaly derült ki egy része annak, amit írtál, a beállítási lehetőség és az üzleti ingyentelenség ma éjjel. És mindez szép, h van, de a tájékoztatás igen tré. Arról nem is szólva, h sztem evidensnek kéne lenni MINDEN előfizetéshez az egy ingyenesnek a számlában. Legalábbis egy vmirevaló cégnél.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #65791 üzenetére
Szerintem köze nincs ehhez. Egyszerűen csak a díjcsomagok alaptartozéka lett a mobilinternet, s az relevánsabb, hogy ha lemondod a kiegészítő internetet akkor azt követően is aktív maradjon az interneted és ne kelljen alapnetekkel szórakozni, felesleges köröket futni... (ez már működik is...)
-
törölt tag
válasz
dptrsk #65720 üzenetére
Ehh, köszi, már az is felmerült bennem, hogy egymagába beköttetni az analóg hoppát
(#65723) Vangelis: 12 * 17990 Ft = 215 880 Ft, és nem a tied a cucc
Szóval ha anyagilag már nem engedheti meg a bérlő, hogy a következő esztendőben is ezt csinálja, akkor kifizetett 216 000 Ft-ot, és a telefont is vissza kell adni
-
zolka95
őstag
válasz
dptrsk #65625 üzenetére
A netcsomag, amit ma vettem az 690Ft netplusz s.
Ha a google-be írod be a netplusz s-t akkor az előfizetőknek való netcsomagot adja be (bár nem értem mért drágább az előfizetőknek ugyanaz)
Ha kikeresed a domino kártyás netcsomagokat akkor ott 690Ft-ot ír a Netplusz S-re
És máskor is bekapcsolta a mobilnetet mikor feltöltöttem a kártyám, de mindig kikapcsoltam. Ez a telefon hibája vagy mi?
-
313313
addikt
válasz
dptrsk #65552 üzenetére
Párom 2 hete cserét sim kártyát hivatalos T-pntba.
Előadta magát mit szeretne, kirakta a majd 5 éves kártyát, mire az ügyintéző közölte vele, ez díjköteles, 4.500ft. Párom nem esett kétségbe, közölte, hogy csinálja meg ingyen mert a neten rendelt telefont, T-Mobile-tól, ahhoz kell majd. Erre a kis hölgy kicserélte neki ingyen.
Szóval megy még erősen a sim kártya cserés lehúzás 4.500ft-ért, ha kisebbet szeretnél... -
ROBERTOH
őstag
válasz
dptrsk #65519 üzenetére
Köszi a választ! Én vagyok a tulajdonos. A cserét ott egyből megcsinálják, vagy várni kell rá, amíg legyártják a micro sim-et? Régi sim-et le kell adni? T pontokban árulnak micro-normál sim átalakítót?
És az utolsó kérdés: személyes ügyintézés ingyen van, vagy fizetni kell érte? -
Mottie
őstag
válasz
dptrsk #65201 üzenetére
Like S dijcsomag, de en pont befejeztem a húgom pedig pont kezdi az egyetemet.
Így arra gondoltam átírnánk az ő nevére és így megspórolnánk a szerződésbe foglalt 5000 ft kötbért. Ellenkező esetben Dominora váltom, vagy akár meg is szüntetem.Viszont ha ez nincs ingyen akkor az utóbbi esetek egyike történik majd.
Köszi az infót
-
válasz
dptrsk #65097 üzenetére
Ezt most nem nagy értem, kifejtenéd? Szerinted az én esetemben hol a hiba pontosabban? Miért nem tudja külön számolni a T a Spotify zenehallgatásom a sima netezéstől? Azt hiszi, hogy ha Spotify-t hallgatok, akkor is a mobilon netezek, mert ők ezt látják. Ezért nem tudják különválasztani a kettőt.
-
eddie17
addikt
-
anadroid
senior tag
válasz
dptrsk #64587 üzenetére
A Mobilotthon (nem a prémium, a régi 0 Ft-os előfizetési díjú) csomagomra vettem 24 havi részletre, 0 Ft előre fizetéssel Note 4-et, úgy, hogy a Note 2-m részletei még futottak a szintén lezárt Mozaik XS-en. A Mobilotthont már legalább 5 éve lezárták. Előtte 11 hónappal egy Galaxy S4-et vettem rá, és még a részletek lejárata előtt vettem a Note 4-et. Most is vehetnék részletre a lezárt Mozaik XS-hez telefont.
-
-
StLui
veterán
válasz
dptrsk #63701 üzenetére
Mondjuk online ügyintézésre az is vicces, hogy egy problémamegoldás közben T átállította a 3 (egy számlán fizetett) telefonszám közül egy másikat vezérszámnak, és az lett a megoldás, hogy csak akkor tudok online intézni bármit ha újra bemegyek hozzájuk és ott nekiállunk ismét jelszavazni
2-3 éve is hasonló volt
-
Littoral
aktív tag
válasz
dptrsk #63705 üzenetére
Ez már így messzire vezet. Ha jelzem, hogy nem megy online, akkor mi lehet?
- nem működik a rendszerük (nem rajtam múlik),
- működik, de nem tartalmaz megoldási lehetőséget a problémára (ez sem rajtam múlik),
- teoretikusan hülye vagyok hozzá (vagy idősebb, vagy analfabéta, stb.), hogy úgy mondjam, ez sem rajtam múlik......szóval megint ott tartunk, hogy ezekért pénzt kérni van-e annyira etikus, mint az ábécében, amikor kérek húsz deka felvágottat és szeletelik nekem úgy, hogy azt egyébként én is meg tudnám csinálni otthon, ha egyben megvenném.
-
Littoral
aktív tag
válasz
dptrsk #63701 üzenetére
2 perces munka, de:
Fizetik az alkalmazottat
fizetik a PCt
fizetik az IT csoportot
fizetik a közmű számlát
fizetik a bérleti díjatEzért hívják "vállalkozás"-nak ezt a műfajt. Ez a húzása ennek a "vállalkozásnak" olyan, mintha a boltban külön-külön fizetnél még az adott termék árán felül azért, hogy odaadja az alkalmazott a húst, felvágottat, stb., amihez magad nem férsz hozzá, és közreműködés kell ahhoz, hogy megvedd. Az alkalmazott és a technikai/logisztikai háttér azért van, hogy az adott termék és szolgáltatás eljusson a vásárlóhoz. Normális helyen az ár tartalmaz minden összetevőt. Ha sokallják az ügyfélszámot (= képtelenek kezelni), egyszerűbb, és legalább ilyen ügyfélbarát megoldás lett volna, ha belépőjegy ellenében engednének csak be az üzleteikbe.
-
kezdő
senior tag
válasz
dptrsk #63630 üzenetére
És a hülyének is megéri havi 100 óra ingyen hívást becserélni havi 300 percre
Amúgy ok, nincs 4G,felfogtam.
Azért kérdeztem, mert ha visszaolvastok akkor mindig az aktuális Like-os kérdező volt "hülyének" nézve, mondván x ideje minden díjcsomag, még a Dominosok is 4G képesek. -
[P]laci
senior tag
válasz
dptrsk #63608 üzenetére
tisztelettel megjegyezném, hogy először telefonáltam és értelmes válasz hiányában mentem be az üzletbe (ismerőshöz tanácsért - nem akartam bunkó lenni, ezért vártam ki a sort is), majd újra telefonáltam és 2-3 hetet ígértek, meg hogy talán meg tudják csinálni...
btw a hozzáértőktől azt kaptam telefonban válaszként arra, hogy kinél érdeklődjek, hogy sikerült-e vmit intézni, hogy "majd nézegessem az online felületet 2-3 hét múlva"... -
Thome
veterán
válasz
dptrsk #63184 üzenetére
Tehát akkor megnyugodhatok, majd 9. után visszaugrik a szám a valós összegre?
Mondjuk ha megszorzom 1.27-tel a 8250-t, az még mindig csak 10.477ft, a júniusi záróm pedig 10.752ft. Tehát sehogy sem egyezik.
(#63183) kali: Értem, mindkettőtöknek köszi. Hirtelen kiverte a biztosítékot a két összeg, mondjuk így is magas a 11 ezres júniusi számla, mivel közel sem telefonálok annyit, de ennek már utánajárok.
-
generic
senior tag
válasz
dptrsk #62679 üzenetére
Igen, a késés miatt lett anno a késedelmi díj, végrehajói díj, stb.
És ez ki lett fizetve, mikor újra Magyarországon voltak. 5(!!) éve. Volt róla papír is, hogy megszűnt a tartozás.
Felajánlották, hogy fizessük ki most részletben. Sajnos az ügyfélszolgálatos sokadszorra sem értette meg, hogy nem azért nem fizetik ki, mert nem tudják, hanem mert nem érzik jogosnak a tartozást.Második ügyintéző kicsit képzettebbnek tűnt, ő az aki megtalálta a rendszerben, hogy 5 éve be lett fizetve, de nincs engedélye (
) , hogy pontosabban belenézzen, felsőbb engedély kell neki, holnap vissza szólnak.
-
zoli62
addikt
válasz
dptrsk #62675 üzenetére
Tudom, te írtál nekem akkor is, amikor először ezt megkérdeztem, de gondolom neked tavaly volt, nekem meg most. Azóta egy rendszerfejlesztés során simán változhatott ez. Mindenesetzre vizsgálat alatt van a dolog, de már egy választ kaptam a két hibabejelentésemre, miszerint ez nem hiba...
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #62643 üzenetére
Kérdésre válaszolva:
Ha mobilinternetről vált havidíjasra mobilinternet tarifahűség mellett, akkor igen, ezt kell alapul venni.Ha mobilinternet kategórián belül akar másik mobilinternetre váltani, akkor nincs ilyen egzakt módon leírva.. (de a linkelt mobilinternet árlista irányadó ebben az esetben)
-
Feherfy
tag
válasz
dptrsk #62596 üzenetére
Próbálkoztam vele, de azt mondták hogy a kedvezmény kizárólag a webshopon leadott rendelésre érvényes. A technikai hibára hivatkozva ha megrendelném nem akciósan (~30 ezer forinttal drágábban), elvileg kérhetném a különbözet jóváírását, de ennek a kifizetése nem garantált.
-
Soulfly842
addikt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
dptrsk #61591 üzenetére
Fedezi bőven is mert kb 8 ezer szokott lenni a számlám. (bár most pontosan nem tudom, mert lemondtam a biztosítást meg díjcsomagot is váltottam lefelé + külön netet is rendeltem)
Úgy gondoltam, hogy a részletek is bele számítanak, de ezek szerint nem.
Most van 17 ezerért részlet plusz a teló számla amit nem tudok mennyi lett.Na, most kíváncsi leszek, hogy ami marad a 16 ból, azt a következő számlán is jóvá írják-e amíg le nem beszélem vagy a többi bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest