- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz
Soulfly842 #40287 üzenetére
Amúgy a Mozaik M miért azonos kategória a Next S-el? Egyik ismerősömet érdekelné lehet...
-
BéHGT
senior tag
válasz
Soulfly842 #40294 üzenetére
Kire írjam át? Meg minek? Az nem jó nekem, akkor fizessek megint kettőt??
Másik, meg a kisebbik Next-re nem adja ingyen a BlackBerry Instant e-mail 3-at, a Mozaik M-re legalább nem kéri a 690 Ft-os havidíjat, és az + 1 GB-ot tartalmaz. Sajnos nincs olyan sok T-s ismerősöm... -
BéHGT
senior tag
válasz
Soulfly842 #40291 üzenetére
Az elég gyenge nekem. Egész családom most megy át a Telenorhoz 9-13 év után. De mindegy, majd a vonalason fogunk beszélni, nem mobilon.
-
Balazska15
senior tag
válasz
Soulfly842 #40291 üzenetére
Persze, azert nem 100% mas irany, de 160nal tobb, es szerintem ezzel is vagyunk paran!
Ettol fuggetlenul valoban igazad van, nagyon nagy atlagban tobb embernek jobb a next, de ket honapja en is pont ezen elofizetesek kozt vacilaltam, es vegul az osszesen 260 perc mellett dontottem.
-
Balazska15
senior tag
válasz
En peldaul tobbet beszelek halozaton kivul, igy nekem jobb a mozaik m 260 perce barhova, mint a next 160 perce. Na es persze igen, a net is plusz 250mb, szoval ezt igy eros kijelenteni, hogy "szazszor jobb"
-
erdoke
titán
válasz
Felhasználói szokástól függ. Meglévő Mozaik M = 750 MB adat VoIP, Next M = 500 MB adat VoIP nélkül...
-
RedCactus
senior tag
válasz
Soulfly842 #40225 üzenetére
Köszi, de pont onnan küldtek el!
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #39941 üzenetére
Like-ra ugye nem lehet?
-
válasz
Soulfly842 #39471 üzenetére
továbbra sem értem, hogy aki a szolgáltatóval áll szerződésben, azt miért érdekelje az apple eltérő ügyintézési gyakorlata, illetve a gyártó és a szolgáltató közötti megállapodás?
a szolgáltatóra a kapcsolódó hatályos jogszabályok vonatkoznak, az ügyfél - aki a szolgáltatóval áll szerződésben - pedig az alapján vélelmezi az ügymentet.
miért szenved joghátrányt egy ügyfél akkor, ha apple terméket vásárol a szolgáltatótól, szemben azon esettel, amikor más gyártó termékét választja? -
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #39471 üzenetére
A linkelt cikk össze-vissza keveri a jótállást és a – jogilag nem létező – garanciát. Az Apple 1 év jótállást és 1 év szavatosságot biztosít a termékeihez, ami – tudtommal – itthon megfelel a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jogszabályi előírásoknak. Ahogy korábban írtam, a telefonos Apple Support szerint két év jótállás (!) jár a Telekom által forgalmazott iPhone-okhoz (is), hiszen az uniós követelmény (?!).
Jó lenne, ha valaki végre tisztába tenné ezeket a dolgokat. Én pl. azt se tudom pontosan, mi az uniós szabályozás ezen a téren, és mennyiben térhetnek el tagállamok negatív irányba. A fenti 1+1 év jótállás + szavatosság helytálló pl? Az NFH oldala szerint igen.
Amit szintén előír a jogszabály, hogy jótállás hatálya alá eső javítás esetén új alkatrészt kell beépíteni. A refurbished készülék ennek megfelelhet, tehát nem látok olyan okot, ami kötelezővé tenné az új, bontatlan készülék kiadását. -
lovace
aktív tag
válasz
Soulfly842 #39478 üzenetére
Neked legyen igazad!
Hidd el nekem is az lenne a legjobb, minél tovább tudnám hosszabbítani az előfizetésem, mert ennél jobbat nem nagyon találnék sehol! -
lovace
aktív tag
válasz
Soulfly842 #39474 üzenetére
Viszont ha hosszabbítható, akkor nem értem, hogy vatafakknak miért nem kötötték meg 2 évre a szerződését. Bár egy ismerősöm, aki T-s volt azt mondta, hogy náluk volt, aki azt is kérdezte, hogy mennyi van még hátra a főiskolából/egyetemből és ha csak fél vagy 1 év, akkor nála sem lehetett 2 évre megkötni az előfizetést.
(Talán az ő esetében is ez a helyzet áll fenn.) -
biznisz_man
tag
válasz
Soulfly842 #39376 üzenetére
Köszi, akkor ezt hogyan lehet kideríteni? Vagy akkor holnap jelentkezel?
-
biznisz_man
tag
válasz
Soulfly842 #39355 üzenetére
Köszönöm a segítséged, megy is a privát!
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #39253 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak a műholdas tévé minősége, ill. a kábeles internet elérhetősége szóba ne kerüljön. Debrecenben pl. a harmadik környéken lakok az utóbbi 10 évben, és nuku.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #39203 üzenetére
Szerintem, csak 1E-vel terhelik a számlát.
Én úgy értelmezem, hogy ha valamelyik nem teljesül 1E-vel magasabb lesz.
Azért elég durva lenne, ha 3E-vel többet fizetsz... bár ki tudja -
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #37955 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
A tokra végül a Telekom chat oldalán kérdeztem rá,és Andrea ügyintéző aztat mondta,hogy a Telekom nem forgalmazza ezt a típusú tokot és elegánsan linkelte a kiegészítők oldalon található motyókat.
-
bul07
nagyúr
válasz
Flottás csomag , a helyi önkormányzat csomagja
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #37620 üzenetére
Engem is ugyan ez a Speciális díjcsomag fogad ha belépek myT-be, Aranytárskártyás NextS-el és soha nem voltam semmilyen flottában.
1430on bejelentettem, most várok. -
Prien
addikt
válasz
Soulfly842 #36807 üzenetére
Köszönöm, mindenképp érdeklődöm majd személyesen is.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Soulfly842 #36794 üzenetére
Mobilhoz az nem elég, közjegyzői meghatalmazás kell.
-
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #36794 üzenetére
Ez hasznos infó.
-
djculture
félisten
válasz
Soulfly842 #36551 üzenetére
A felszólitástól számolva gondolom...
-
pussymagnet
csendes tag
válasz
Soulfly842 #36408 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Rendezem velük.
-
pussymagnet
csendes tag
válasz
Soulfly842 #36399 üzenetére
A részletfizetési megállapodással miként kell kalkulálni? Mekkora a maximum futamidő?
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #36401 üzenetére
Én is most nézem a kötbéres papíromat 121.890Ft van rajta.
1 év hűség mellé... azért az nem semmi tényleg.De ezt mi alapján számolják ki? Vagy itt mindegy a hűségidő?
-
pussymagnet
csendes tag
válasz
Soulfly842 #36401 üzenetére
Számolnom kell az eshetőségekkel. Nem könyveltem el semmit.
-
pussymagnet
csendes tag
válasz
Soulfly842 #36399 üzenetére
Ok, köszi. A szerződés bontás idelyétől ketyeg az elévülés?
-
válasz
Soulfly842 #36049 üzenetére
ok, én csak pozitív tapasztalatokat hallottam eddig, de nem véletlenül nem írtam biztosra a dolgot, hiszen nem ismerni az előfizető szolgáltatós előéletét...stb.
arról nem is beszélve, hogy szélsőséges esetben üzlete/ügyintézője is válogatja... -
anderledani
őstag
válasz
Soulfly842 #35057 üzenetére
Hát akkor ennyi... Mint mondtam nem vagyok jogosult egyik esetben sem az általam említett okok miatt.
-
Zsoo80
tag
válasz
Soulfly842 #35060 üzenetére
Köszi! Gondolom akkor még nem kaptak nagyobbat. Már csak várni kell 😁
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #34223 üzenetére
Engem még soha nem hívtak szerencsére.
-
djculture
félisten
válasz
Soulfly842 #34223 üzenetére
Szerintem mindenki tusztában van vele... Posta is csinált olyan akciót hogy vissza lehetett nyerni a befizetett csekket, egyszer belementem azóta hívogatnak hölyeségekkel. De már megunták lekoptatom őket gyorsan.
-
anderledani
őstag
válasz
Soulfly842 #33931 üzenetére
Nem változott csak rosszul mondtam.
És ha nincs kiemeltségi szintem akkor akár az egyik fun díjcsomagos számmal ha belépek online vehetek még egyet? Bár a szöveg így szól "nem társkártya típusú előfizetés mellé". Hát nem tudom. -
anderledani
őstag
válasz
Soulfly842 #33919 üzenetére
Sony Xperia SP-ről lenne szó. De megvárjuk a November 15(+/- 2 nap)-öt, mert akkor kezdődik az alap karácsonyi akció és (az elmúlt évek alapján) le fog menni 5-10 ezerrel majdnem minden telefon ára.
Ha nincs online kedvezmény a akkor inkább bemegyünk t-pontba. -
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #33919 üzenetére
Most már minden képpen érdemes megvárni a 11.01-et. Az új tarifák hátha változtatnak az árakon.
Mert most egy Mozaik L már nem igazán gazdaságos, még ha van is 15% kedvezmény.
-
anderledani
őstag
válasz
Soulfly842 #33829 üzenetére
De igénybe akarom majd venni az esetleges online kedvezményt. Ha nem lesz akkor természetesen bemegyünk egy T-Pontba.
-
dokee78
félisten
válasz
Soulfly842 #33838 üzenetére
Köszi!
Aranykártya alap,az csak üzletben történő érvényesítést és egyéb részleteket közölte is a nő,
a minimum árat azt nem tudtam. -
ferikek
aktív tag
válasz
Soulfly842 #33705 üzenetére
Köszönöm!!!
-
Prof01
veterán
válasz
Soulfly842 #33712 üzenetére
Ja, azt hittem, hogy a garanciáztatással is valamilyen kapcsolatban van a letiltás.
A letiltás ellen írt szerződés ér valamit egyébként, ha megvan a baj?
-
poczabence
tag
válasz
Soulfly842 #33572 üzenetére
Hello!
Siker!
Most nem szóltam semmit, csak, hogy hosszabbítani akarom, aztán odaadtam a diákot és szó nélkül megcsinálta az ügyintéző.
Köszi a segítséget!
Üdv. Bence
-
Varszegig
veterán
válasz
Soulfly842 #33576 üzenetére
Amit blueye ír, abban így is van igazság. A mobilcégek érdeke, hogy a prepaidről az előfizetésre terelje az ügyfeleit, hiszen az a stabilan tervezhető bevétel. Ehhez képest épp a "bérleteseket" bünteti az "alkalmi utasokkal" szemben.
-
blueye
veterán
válasz
Soulfly842 #33551 üzenetére
"Üzleti díjcsomagban nem lesz tiltás,
- Dominora, lezárt díjcsomagokra nem vonatkozik"Tehát ha jól értelmezem, akkor az amúgy is magas havidíjat fizetőkre lesz VOIP tiltás, több mint érdekes hozzáállás.
-
poczabence
tag
válasz
Soulfly842 #33568 üzenetére
Hello!
Köszi a választ ismét! Megpróbálom majd ezt a kártyát előhúzni, csak a kedves ügyintéző mindenáron azt szajkózta, hogy neki már az új tanévre vonatkozó matrica kell, vagy pedig iskolalátogatási papír.
Üdv. Bence
-
poczabence
tag
válasz
Soulfly842 #33566 üzenetére
Hello!
Köszi a választ! Én is így gondoltam és kb 1 hónapja be is mentem meghosszabbítani, viszont, akkor erősködött az ügyfélszolgálatos, hogy így már nem fogadja el... Megpróbálom valamelyik nap újra, hátha másikhoz kerülök, aztán az már nem fog akadékoskodni.
Üdv. Bence
-
Killing
addikt
válasz
Soulfly842 #33474 üzenetére
Milyen árbéli mozgásokat? Tudtommal egy csomó előfizetés árát növelték, nem? (Még ha csak 1-2 forinttal is)
Vagy én maradtam le valamivel? -
Edi77
őstag
válasz
Soulfly842 #33458 üzenetére
Köszönöm a válaszod
-
savoo
addikt
válasz
Soulfly842 #33008 üzenetére
Valaki árulja el nekem mi abban a logika, hogy míg a 1020-at lehet venni bármilyen fajta előfizetésre részletre is, addig pl a 925-öt csak S-től felfele?
-
atila4
senior tag
válasz
Soulfly842 #32811 üzenetére
És ezt a kapcsolattartási telefonszámot hol tudom megadni? Esetleg megváltoztatni? Mert a szerződésben nem találtam ilyent és azóta változott is a saját számom.
Kép: Gondolom ezek közül egyik sem az. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
Soulfly842 #32762 üzenetére
Hát azért van különbség aközött, hogy pl én bemegyek, és kérek a jelenleg is használt, ott az orruk alá dugott kártya helyett egy másikat, mert nem megy bele a másik telefonba, és még ezért persze 4500Ft-ot lekasztanak, amikor egy új domino kártyát egyenleggel együtt olcsóbban megkapok...
-
válasz
Soulfly842 #32691 üzenetére
Hú, köszi a kimerítő választ!
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #32691 üzenetére
Vagy előfizet a RED-re.
-
Hanon
tag
válasz
Soulfly842 #32632 üzenetére
Hűségidőm nincs, most vállalati kedvezményes Partner3-ban vagyok. Akkor erről lehet úgy Dominora váltani, hogy megtartsam a számom és utána át Like 300-ra? Nem értem ha ez így lehetséges akkor miért nem ajánlották fel.
-
gooool
őstag
válasz
Soulfly842 #32361 üzenetére
club1:
Köszönöm, itt elsősorban az eladáson és átíráson gondolkodtam, a kötbér és egyebekkel tisztában vagyok, az nem is járható esetemben, akkor inkább fizetem valahogy.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Soulfly842 #32247 üzenetére
Már nagyon régen platina vagyok tv + net miatt.
Nekem mindenképpen 1 gb kéne 1000ft ért többet nem adok ki mobilnetért!
-
lord.lakli
őstag
válasz
Soulfly842 #32192 üzenetére
Köszönjük a fantörpikus jó hírt. Szóval nem lesz több a havidíj, mert akkor ugye többet kellene telefonálni, hogy lebeszéljem az egészet, helyette a percdíj drágább, így meg kevesebbet telefonálhatok ugyanannyiért. Értem én, a T (na meg persze az összes többi is) csak az egészségünkre vigyáz, nehogy siketek legyünk.
Már csak azt nem értem, hogy pl. osztrák T-mobile miért ad olcsóbban készülékeket és ott miért kerül a korlátlan telefonálós, sms-ezős csomag 27 euróba, míg idehaza ennyiért csak lebeszélhetőséget kapsz kb. 28-30 Ft/percért. -
polonic
félisten
válasz
Miért nem lehet nyíltan kimondani, hogy a telefonadó drágulása miatt drágulnak a percdíjak?
-
válasz
Végre egy jó hír! Már annyira elszomorodtam, hogy nem emelnek semmin! Igaz, az árult készülékeiket már Dominoban is annyiért adják, mint előfizetéssel, s szépen kezdik kivezetni a "bármilyen telefont, bármilyen díjcsomagban, részletre" lehetőséget is, ami a hülye favágó esetére emlékeztet. De semmi baj, emeljék csak, egyszer csak elejtik, s hátha ez nem is lesz olyan soká...
-
albiosz
őstag
válasz
Soulfly842 #32172 üzenetére
Hú, ez nagyon jó hír.
Mégsem ebben a hónapban jár le, hanem októberben. Van arról infó esetleg, hogy akkor is lehet-e majd hosszabbítani?
-
proly01
őstag
válasz
Soulfly842 #32092 üzenetére
inkább azt írd le,hogy lesz e új árlista a T-nél holnap reggeltől,mert ha igen már dobom is át a diófán a kötelet
-
hermanyi
addikt
válasz
Soulfly842 #32110 üzenetére
Én már annak örülnék ha a hamarosan kaphatok közül végre már tényleg kapható lenne a BB Q5 .
-
válasz
Soulfly842 #32110 üzenetére
Hol és mikor gondolták túlárazottnak?
(Priviben is írhatod, hogy a One miniről van-e szó?)
-
proly01
őstag
válasz
Soulfly842 #32092 üzenetére
És holnap mikor változnak az árak?Ill. mikor vagy hány órakor kerülnek ki a weboldalra kb?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #32047 üzenetére
-
válasz
Soulfly842 #32047 üzenetére
Írj nyugodtan áremelést, mert lefelé itt már csak a színvonal megy...
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #31825 üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz
Én a repülő üzemmódra esküszöm - szerintem jóval kevesebb akksit eszik meg, mint egy komplett újraindítás -, de az ilyen paranormális jelenségek miatt én is kénytelen vagyok néha kikapcsolni éjjelre.
-
válasz
ha ritkán van újraindítva akkor szoktak jönni a gondok .... (asszonypajtás is így van vele.
...ööö...izé...Te újra szoktad őt indítani?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #31694 üzenetére
Lehet egyébként, hogy holnap lesz egy-két kisebb módosulás a T lapján, de ezt holnap valószínűleg észreveszitek. Semmi konkrét: csak úgy általánosságban.
Annyira nem lesz az kicsi módosítás
-
válasz
Soulfly842 #31464 üzenetére
ő attól félt, hogy nem lte képes telefonnal nem megy a mozaik s díjcsomag, ilyen gond viszont nincs.
AsusBoy; ezért is írtam a másik témában (is), hogy sok ügyintéző készségesebb, ha az előfizető is korrekt, és nem kamuzik.
-
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #31170 üzenetére
Nekem egy hónappal ezelőtt csak listaáron tudtak LTE-s eszközt biztosítani az LTE-képes Business M csomagomhoz. Akármennyit is írtam volna alá.
-
1430
senior tag
válasz
Soulfly842 #30937 üzenetére
No visszakerestem, és találtam egy 07.27-ei bejegyzést, melyből az derül ki, hogy lejárt a hűsége és nincs arany szintje. Tehát míg el nem éri az arany szintet, neki a WS csak egyösszegű, tarifahűség mentes konstrukciót fog eleve felajánlani készülékváltáskor.
joey20
Ha be is vezetnének ilyet, akkor is kb. ugyanakkor értesülnék róla, mint a nagyközönség.
Használj Domino SIM-et (is), ott még van 4 és 8 GB-os csomag... -
1430
senior tag
válasz
Soulfly842 #30937 üzenetére
Mert 4G-s készüléket szeretne? Akkor elnézést, ezek szerint átsiklottam azon a HSZ-on, ahol erről szó volt.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #30892 üzenetére
Egyáltalán nem igaza. Ha csak 2 évre írsz alá bármely telefonnál (mondjuk csak samsungokat néztem) akkor 1 összegbe kell kifizetned az árát, nincs részlet. Ha vállalsz 2 évet xs csomagra, akkor sincs részlet, ha s csomagra vállalod a 2 évet, akkor hozhatod el a telefonokat részletre. (még a Samsung Galaxy Youngot is ki kell fizetni 1 részletbe hacsak nem 5.400-es előfizetéssel hozod ki, legalábbis netes felület szerint...)
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #30892 üzenetére
Ez annyira változik, hogy tegnap még az iPhone 4S-t se lehetett semmilyen díjcsomagra szóló hűséggel megvenni a webshopban. Ma már lehet, de pl. a Lumia 920-at még mindig nem. Reméljük, hoigy a szép új oldalon ezentúl nem az lesz a normális működés, hogy 3-4 napig tart minden árváltozás implementálása.
-
sch_a
addikt
válasz
Soulfly842 #30839 üzenetére
Akinek sima Like van, annak marad a Net&Roll 200 az egyetlen limitbővítő opció? Már csak Like 50-et és Like 300-at látok, de én még a sima Like-ra írtam alá hűséget.
Jut eszembe... Ha én be akarok menni egy T-pontba a diákommal, hogy újabb 2 évet hosszabbítsak, akkor választanom kell majd a Like 50 és a Like 300 között, vagy maradhatok abban amiben eddig is voltam? Illetve a hosszabbítás előtt meg kell várnom az eredeti 2 év lejártát, vagy ezt bármikor megtehetem?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Soulfly842 #30841 üzenetére
Értem én ezt is, de a konstrukciók miért nem elérhetők? Még dolgoznak rajta?
-
válasz
Soulfly842 #30795 üzenetére
Hát, ha ti mondjátok, hogy a 21 megabitnek is örülni kell hogy LTE...
-
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #30795 üzenetére
A személyes véleményem meg az, hogy az egyre "nagyobb sávszélességek bevezetésének" korlátja a rendelkezésre álló frekvencia sávszélessége. Jó az LTE, csak a vezetéknélküli átvitelnél mindig ott lesz az, hogy cellánként x embernél többnél nem fog menni az x mbps-nál több, mert az adott frekvenciablokkba csak annyi fér amennyi...
-
Smile8822
senior tag
válasz
Soulfly842 #30793 üzenetére
Értem és köszönöm a segítséget
-
SPF
senior tag
válasz
Soulfly842 #30759 üzenetére
Köszi a választ! 7 giga nem kell, csak valami kis csomagot (500mb) akartam egy hónapra.
-
válasz
Soulfly842 #30759 üzenetére
A 7 gigás az szerintem nem LTE képes. Nekünk is a 7 gigás Businessnet M van és az 21 mbit/s. Az XL-től felfelé lesz 60 mbit/s. [link]
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #30690 üzenetére
Nem kell sűrűn tölteni, a középsőnek pl. most azért töltöttem rá 1500 Ft-ot, mert az előző után eltelt a fél év...
A havi 2500 lényegesen több, mint amit elhasználnak beszélgetésre (iskolában csak ha nem találják egymást/minket), viszont a 150 MB net két gyereknek szinte semmi. Mondhatjuk, hogy a piaci igénynek megfelelő, elsősorban mobilnetet tartalmazó csomag rejtélyes módon hiányzik a kínálatból...
Ha később változik a felhasználói szokás, azaz többet szeretnének beszélni, talán megfontolok valami előfizetést, de ilyen napi 1-2 MB net viccnek is rossz egy mai okostelefon mellé. Ha nem lépnek a mobilszolgáltatók, majd valaki más elkezd WiFi hálózatokat kiépíteni és összekapcsolni alacsony havi díjért, és akkor marad a fél évre 1500 Ft Domino, illetve az a net szolgáltatás, ami a legfontosabb (mobil) helyeken elérhető, de nem napi 1-2 MB-ot ad havi 5-600 Ft-ért... -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #30663 üzenetére
telefonon--->chaten.
De jó lemérték nekünk a 4G-t, objektíven, mérhető paraméterek függvényében, hogy megértsük
Tudom, hogy nagy számok törvénye: lesznek akik így sem értik, de...
-
morphin
tag
válasz
Soulfly842 #30440 üzenetére
Nos utólag belátom én is, hogy hülyeség domino-ra váltani meg vissza. Én úgy tájékozódtam a my-tmobile-ban, hogy Arany nélkül nem lehet 0THM-re elvinni semmit sem. Pláne, hogy belépve nekem nem ajánlott fel semmit sem. Nem titok egy S4-et szeretnék és annak az adatlapján egyedül úgy vehetem meg, hogy 2év hűség tarifa hűség nélkül 186-ért. Bármi másra megyek azt írja nincs keresési eredmény. Ha új havidíjasra nyomok akkor meg mozaik xs hűséggel már csak ~160k lenne.(mert még 10% kedvezmény is jár ha webshopon rendelném)
Hol van akkor az igazság?
Köv héten bemegyek egy T-Pontba aztán megkérdezek mindent szerintem. -
erdoke
titán
válasz
Ha a szappantartó műanyag pingpongütő és a dinnye (8 mag) a követni való, akkor remélhetőleg nem fognak beállni a sorba.
Biztosan szerencsés vagyok az almás termékekkel, ill. balszerencsés a Samsung gyártmányokkal, de az utóbbi 4 év termése nálam ez:
7 Apple termék: 0 garanciális beavatkozás
3 Samsung termék: 2 garanciális beavatkozás -
Soulfly842
addikt
válasz
Ejha, azért a fogalmazás 'mikéntjében' és 'milyenjében' érződik, hogy éppen a Campus fesztiválra hangolás milyen metódusánál járok
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #30398 üzenetére
Szomszédomnak van Samsung tévé + Samsung tablet páros, szenved is rendesen, ha valami tartalmat át akar vinni a tévére. Átjött hozzám, megcsodálta, hogy az 55-ös LCD-jégeső megegyező árban vett 65-ös Panasonic plazmának mennyivel jobb képe van, aztán újra, amikor két tapival kidobtam az asszony közel 2 éves i4S-éről a Full HD videót az Apple TV-n keresztül. Just worked...
Szóval elismerem, a Samesung nem találó név. -
morphin
tag
válasz
Soulfly842 #30388 üzenetére
Szia!
Akkor vagy az lesz, hogy arannyá válok egy min. nettó 5000-es számlával (88pont kell most azt írja 5000 meg 100pont) [amit még nem tudom mire költök el] vagy kilépek aztán vissza újként alapból megkapom a kedvezményt illetve a részletfizetés lehetőségét.
Barátnőm március körül váltott Mozaik S-ről Like nem tudom mire és akkor őt kiléptették (vagy átrakták kártyásnak) és utána vissza...hogy miért azt nem tudom,de elvileg így kapott valami kedvezményt.
Ilyet akkor nekem is lehet gondolom a számom megtartásával.
Még valami előtörleszteni lehet v ne akarjak jó fej lenni velük? (mondjuk ez magam miatt van, hogy ne kelljen minden hónapban hanem mondjuk negyed-fél évente előre...
Köszi!Üdv
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #30393 üzenetére
Note 10.1 LTE megváltam tőle. iPad Retina jött a helyére a héten a T-Home jóvoltából. Két mobilnet előfizetésem van de csak 25% kedvezmény jár rá. Mivel IPTV van nálam és nem pedig Sat.
Sufni boltos dolgot nem értem. Én csak Telekomtól vásárolok.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #30393 üzenetére
Jól el is van dugva. T-Home oldalán van fent,csak épp a link a kezdő oldalra dob vissza.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #30391 üzenetére
Illetve ha T-Home Sat Tv előfizetés van akkor 40% kedvezmény jön le a mobilnet havi díjából.
-
whiskeys
őstag
válasz
Soulfly842 #30274 üzenetére
de váltásról nem ír, hogy nem lehet másikra váltani.
-
n@p@lm
őstag
válasz
Soulfly842 #30267 üzenetére
egyébként szerintem sem akarják...
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #30097 üzenetére
Szó sincs arról, hogy csak ezen probléma miatt látnánk úgy, hogy a színvonal csökken. Úgymond hab a tortán. Én 1998, az öcsém 1999 óta előfizető, mindkettőnknek több előfizetése van.
-
tPedro_
őstag
válasz
Soulfly842 #29947 üzenetére
Ertem, koszi. Csak azert erdekelt ,mert feleslegesen nem fizetnek tobb szaz forintot. (A flottan beluli ingyenesseg nem erdekel.)
-
válasz
Soulfly842 #29840 üzenetére
Elhiszem Neked, hisz te dolgozol ebben, csak ezért gondoltam, hogy nem lehet hűséget vállalni a régi Like-ra ha lejár valakinek mióta megszüntették:
"A Szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó elõfizetõk a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hûségidõ vállalására már nincs lehetõség (Ált. Díjszabás 2.1.4.)."
Márciusi számlából idézve.
-
válasz
most is kellene olyan lehetőség, mint a korábbi ilyen jellegű módosításkor, hogy jelképes 1 ft ellenében soron kívül is letölthető az új oplogó, bár azóta sokat módosult a technológia...
-
Gedeon31
addikt
válasz
Nem nagyon sikerül azóta nem is alszom rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest