- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
A kijelző fakó/fátyolos volt, sárgás árnyalatú, fényereje gyenge, napsütésben olvashatatlan.
Ezt nem nevezném esztétikai kifogásnak, inkább műszakinak hibának. A különböző tesztekben, fórumokban nem panaszkodtak hasonlóra, ezért gondoltam, hogy egyedi hiba és kértem volna cserét.
A 72 órás határidőről nem szóltak, ezért gondoltam elég a 8. napon bevinni.
Mivel elfogyott a készlet (legalábbis nem rendelhető, talán van még egy pár példány hasonló esetekre, de azok vélhetően már nem értékesíthetők), így gondot jelenthetett volna a cseréje. Arra gondoltam, hogy esetleg méltányossági alapon egy Defy+-ra cserélték volna...
Mindez már úgy tűnik, hogy elméleti marad...
Köszönöm a választ. -
dances
tag
"Április 20-tól (mikortól a Domino SIM és készülékcsomagok is Domino 5 díjcsomagos Domino számokkal járnak) a My T-Mobile-ban is beállítható az 5 kedvezményezett szám a Domino 5 díjcsomaghoz."
Ezt tudja valaki, hogy pontosan hol tudom megtenni, mert én ilyet a My T-Mobileban nem találtam.
-
DS39
nagyúr
ha szabad kérdezni, hol található meg? sehol nem lelem.
(a 1777-et felhívva sikerült bepötyögni az 5 számot)amúgy a webshop rendelésnél lehetett választani hogy 60 ajándék perc vagy 100 mega net, én utóbbit választottam, de nem igazán sikerül életre bírni, vhol aktiválni kell? (mondjuk nagyrészt wifizek, de ha már adják felhasználnám).
-
fi:zi'k
nagyúr
A vonalkódos fölött van egy matrica, azt tették rá gyárilag. Ezen csak a szám szerepel.
Elől meg van egy másik amit utólag ragasztott rá vmi T-s ember, ezen az van, hogy "Az ön hívószáma: ...".
Alapvetően nem szándékozom kibontani, mert lehet megválnék tőle.Ha telefonnal vettem, akkor mindenképp a nevemen van a kártya?
-
Nietzsche_
tag
Többek között erre. Mindezek mellett pl. arra, hogy már t-mobile-nál is megoldható a két hétnél hosszabb (max. fél éves) saját kérésre való szüneteltetés (a hüségido ezzel kitolódik). Sokaknak volt ez probléma pl idoszakos kulfoldi tartozkodasnal... t-homenal meg az altalad is emlitett ujitas sok reklamaciot es elegedetlen ugyfelet eloz meg akik nem nemfigyelnek fel az emlekezteto levelre, hogy a husegido lejar rovidesen es igy nem kapjak meg a husegkedvezmenyeket.... bocsi az ekezetekert: sebteben, mobilrol...
ugyfelszolgalatot is sokszor terheltek husegido lwjarati kerdesekkel, sok nyigtol mentesul ezzel mindenki.
-
slice14
veterán
Még egy kérdés.... Ha veszek egy androidot telót dominóba, és a függetlenités díjávval megdobom az összeget akkor onnantl kezdve ha jön rá frissítés a független verziót tölti le vagy a t-s verziót meg kel várni? Vagy a függetlenités a t-nél hogy müködik pl androidos telóknál, szoftveresen vagy mint régen az telóknál (Egy kódot adott a szolgáltató, és azzal lehetett függetleníteni.).
-
-
erdoke
titán
Ezek a tarifakedvezmények igen viccesek. Bár nincs erre vonatkozó információm, de erősen gyanítom, hogy mára a platinakártyások nagy többségét se a csúcsidő, se a 200 MB-os mobilnet 590-ért nem hozza lázba. A többit nem számoltam ki, de csak igen speciáIis esetekben jelent számottevő megtakarítást, pl. ha pár számot rendszeresen nagyon sok perccel hívsz, vagy ha az SMS-re is felhasználható csomagokat rendre elfogyasztod, de jó lenne még olcsón plusz SMS.
-
Ennyire féltek a telefonos ügyintézőktől?
Mondjuk én ezerszer szívesebben intézem el telefonon, mint személyesen. Nem igazán tudnék olyat mondani, amikor csalódnom kellett a 1430-on talált ügyintézőben, míg személyesen volt már problémám...
...de mintha valahol Te is azt írtad volna, hogy inkább telefonálnál, mint a személyes ügyfélszolgálatot válaszd. Vagy nem jól emlékszem?
djculture:
+ 27% ÁFA
-
Integra
titán
erről "elfelejtettek" tájékoztatni..
na mindegy, akkor felhívom őket és megkérem hogy ezt a kampányosdit kapcsolják ki de izibe.
Nietzsche: tavaly szeptember környékén aktiváltam a kártyát. rátölthetek még pénzt.
ja meg látok egy ilyen sms-t is: 1777: domino kártyája 2012.04.15-én lejár, hasznlatához feltöltés szükséges. információért hívja a tmobil hálozatából dijmentes 1777-es számot.
de miért? -
woodpaul
őstag
1430:
Köszönet a válaszért!
Aranytárskártya Fun-t én is nézegettem. Régebben Apám révén Aranytárskártyás voltam, most nem tudom, mi a helyzet. Mindenesetre, amikor elfelejtem befizetni a számlámat, őt is cseszegetik...Hol lehet ezt ellenőrizni?
Szerk:
Dominó választása esetén a számom megtarható? -
Integra
titán
próbáltam a saját westeles előfizetésemről belépni a feltöltő kártyás menübe a hozzá tartozó kódommal, de nem engedett. nem tudom a smi-et kiszedni a modulból, levan zárva. állítólag menüben ki lehet kapcsolni. másik westeles feltöltőkártyás sim-ről enged belépni hogy kikapcsoljak minden ilyet? vagy lehet hogy pont nem fogok ezek után már ilyeneket kapni? anno azonnal titkosíttattam a telefonszámot, mikor megvettem, senki sem ismerheti, soha senkinek nem adtam meg.
-
Integra
titán
aszongyahogy
"1777: TIPP előfizetését törötük. köszönjük, hogy igénybe vette szolgátatásunkat. új regisztráció a 777-es számon. t-zones"és a legrosszabb hogy én semmilyen reklám sms-t soha nem kértem, mert ez ugye riasztórendszer része és csak az éles riasztás sms-t akarom megkapni. és erre tessék, folyamatosan kapom az ilyeneket is. van hogy 5 sms-t küld mert akkorát küldenek.. ez meg mind zabálja le a pénzt a kártyáról, mert ugye a sim kártya a telefonomra továbbít mindent...
-
peugeotmate
őstag
Jövőre érettségizem, ezért nővérem a befutó. A Domino kártyám Apum nevén van, de nem lenne gond őt is elrángatni. Úgy is ideje némi terhet átvennem a családfőtől, jobb lesz így mindenkinek.
Viszont az "igen csak" jó hír, ha nem vész el az aranykártya szint. Tudom, hogy sokat nem nyerek vele, de akkor is. Örülni kell már ennek is.Köszi mindkettőtöknek a segítséget!
-
Akkor ez jó hír, így nem vész el a kiemeltségi szintje!
(A programszabályzatban csak azt találtam, hogy:
A T-Mobile számlafizető és/vagy T-Home egyéni Telekom üzleti előfizető személyében bekövetkező változás következményeként automatikusan elveszhet az arany-, platina kedvezményjogosultsági szint.)
-
Nietzsche_
tag
"A Telenor egyébként nem ad ki ügyfélszolgálaton jóváhagyási nyilatkozatot (ez a kétkapus mószer), hanem kipostázza. Én úgy jártam, hogy bementem, mert tudtam, hogy már megváltozott a személyigazolvány számom, átírták, majd közölték, hogy jöjjek vissza holnap megigényelni a nyilatkozatot, mert éjfélkor megy át a módosítás, és lehet, hogy még a régi adatokkal adnák ki, ha most igénylem.."
Bár a voda és a telenor tényleg nem igazán adja ki egyből, de láttam már olyan ügyfelet többször is, aki kiharcolta/elintézte! Biztos megvan az oka, hogy az időt húzzák, a T-mobile bezzeg azonnal odaadja az ügyfélnek...
A második fele, nekem kicsit 'kamu-szagú'.
-
Nietzsche_
tag
ááá, tényleg. Ma egész nap élményfürdőben pihentem (jobb elkerülni a húsvéti tolongást...), zsong a fejem..
google-lel azt hittem rálelek, s egészen megörültem, amikor első találatban dobta is (gondoltam is rá, h. gyorsan kitették:
)
Igen, 04.01 (04.02 óta talán?) fut ez a promóció, h. Dominoweb feltöltésnél jár egy ilyen bónusz...
Bocsi a téves linkelésért, a téves információért.
-
.bruszli.
senior tag
Koszonom; sejtettem ( ill. logikusnak tunt,de hat ettol meg persze nem egyertelmu
) hogy igy van,de biztosra akartam tudni. Akkor meg is rendelem,talan meg unnepek elott megkapom...
Meg annyi kerdesem lenne,hogy van valami korlat arra,hogy egy maganszemely hany Domino csomagot vasarolhat evente ? Regebben ugy emlekszem volt ilyen; es en iden mar vasaroltam... -
Dot
őstag
Természetesen előtte mondtam le a go netet!
30-án kora este mondtam le a go!netet, késő este váltottam csomagot, gondoltam majd hónap fordulóval helyrejön.. de nem.Beállítgattam, de ugyan azt írja amit tegnap előtt mikor felidegesített:
"conncetion failed
connection unavilable"
Elindítok vala alkalmazást amihez kell internet, a 3G jelzés alatt megjelenik az ellentétes nyíl, de csak szaggatottan. Ekkor írja ki a fenti szöveget. -
blueye
veterán
-
mikusmate
csendes tag
Vittem jóváhagyó nyilatkozatot a Telenortól. Rendelési azonosítót is megadtam mikor bementem az üzletbe. Akkor ezek szerint ők szúrtak el valamit? (volt vele a helyszínen is gond, a hölgyike kb köpni-nyelni nem tudott mikor mondtam, hogy mit akarok
) Mindenesetre írtam egy mailt a Webshopnak.
-
St3ven
addikt
Köszi az infókat.
Még kíváncsi leszek, összejön-e nekem is az, ami Coolmat fórumtársnak.
-
Something_
őstag
Köszönöm, akkor felhívom a 1430-at és kérem, hogy az egyik számla ide hozzám jöjjön.
Mutternak a T-Pontos csajszi azt is mondta, hogy ilyen nincs, egy embernek, egy címhez mehet a számlája és most megváltoztatja a számlázási címet (az enyémet), de ez 1500 ft-ba kerül, amit kiszámláznak majd.
Ez is érdekes, ez az 1500 ft. Anno mikor rendeltem a telefont Webshop-on, valamiért Anyuék címe maradt bent számlázási címként. Gyorsan felhívtam az ügyfélszolgálatot és 1 perc alatt átírták és nem kellett érte fizetni semmit.Köszönöm a segítséget még egyszer!
-
bozsozso
őstag
Rendben tudomásul vettem, de a számla minden mondatát nem szoktam elolvasni. Sajnálom, hogy eltértem a tényleges kérdéstől teljesen. Ezekben a kérdésekben nem biztos, hogy a szolgáltatót hibáztatom. A papírmentesség oké, de még mindig azt mondom, hogy valamit minden esetben velem fognak megfizetettni a papírmentesség árán.
A szolgáltatók már lassan semmit nem fizetnek.
Elnézést az offért.
-
nem írtam, hogy távszámla esetén nem lehet azon módokat elérni, de az elektronikus esetén a kucsszó a; direktben!
a t-home számlám miatt lehet, hogy nekem is kellene távszámla, a t-mobile esetében rugalmasabb a dolog, de a t-home számla befizetésénél sajnos nincs annyi lehetőség... -
HavocS
senior tag
Köszi
Igazából 1 gigát még sose léptem át, csak 2009-ben még ez volt az egyetlen "nem túlfizetős" csomag (meg a 2 gigás aranykártyás de az engem nem érint).
Szóval a lényeg akkor hogy a sticket kénytelen leszek lemondani (hűségidő rég lejárt), és telefonra venni mobilnetet. Még annyi érdekelne, hogy telefonos SIM-re aktivált mobilnet használható usb sticken? Csak azért, mert nem nagyon bízok az okostelefonokban (nem egy ismerősöm van, akinél pár hét-hónap után meghalt), és ezek után szívás lenne, ha laptopon se tudnám használni a mobilnetet. Két előfizetés fenntartása pedig nyilván nem játszik.
-
zoli62
addikt
Értem. Nálam iis pontokra lett beállitva a GoNet. 3 hónapra. Csakhogy a beszelgetésben elhangzott, hogy a bevaltás a 90 Ft-os havidíjon történik. Akkor lett gyanús az egész, amikor a 1430-on valaki utánanézett ennek, és kiderült, hogy nem történt beváltás. Valószínüleg azért, mert nem volt annyi beváltható pont.
Én az egészben csak azt nem értem, hogy miért nem lehet beváltani a pontokat a promóciós havidíjra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Formula-1
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest