- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
fi:zi'k #16917 üzenetére
ÁSZF szerint a kis lezáró matricán látható dátumhoz képest egy éven belül tud feljelentkezni a SIM a hálózatra, de ha esetleg Domino Quick SIM-ről van szó, akkor ott találkoztam már 2 éven belül is aktiválhatósággal (igaz az más típus).
Amúgy ha sikerül feljelentkezni a hálózatra és hívást indítasz, azzal aktiválod a számot (kivéve Domino Quick) és onnantól indul az egy éves rendelkezésre állási idő.erdoke
A WebShop cikk kód alapján függő kell legyen (benne van az SL rész = SIM Lock).Dicker
A 13 óra előtt feladott készülékváltási rendelések következő munkanap kiszállításra kerülhetnek, ez automatizált folyamat, szóval szerintem kedden várhatod a futárt.
Ha bontatlan a csomag, nyugodtan vedd át, nagyjából ennyi a tudnivaló.
Amúgy ha most nem is, de korán reggel már nyomon követheted a csomagod a GLS oldalán is (ha jól értem futár általi kiszállítást kértél), ahol a rendelési azonosítót kell beírnod 0006-os előtaggal (pl. ha a rendelési azonosítód 3456789 akkor a GLS csomagkód 00063456789).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest