- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
blueye #41296 üzenetére
Igen, akkortól számlázzák, DE
ma váltottál rá keletkezett 2 év hűséged a NextMre
Ha fél év múlva veszel egy készüléket, akkor fél év múlva keletkezik egy 2 éves készülék&tarifa hűséged(NextM kategóriára és előfizetés megtartásra)....oké, hogy később kell többet fizetni, de ugyanúgy 24 hónapig
-
Onderon
senior tag
válasz
blueye #40516 üzenetére
"a számla kiegyenlítése a tárgyhót követően a számlán megjelölt fizetési határidőn belül megtörténik"
hehe úgy gondolom ez úgy lesz megoldva, hogyha adott tárgyhót nem fizeted ki időben a következő havi büntiből nem lesz kedvezményes. valszeg megunta a telekom a későn fizetőket
-
Balion
senior tag
válasz
blueye #37724 üzenetére
Hát, ha ezt csak akkor húzzák elő, ha meg akarnak tartani, és én ki is használom a lehetőséget, akkor szenvtelenségnek érzem, hogy leleplezzem ezt a taktikájukat. Hogy milyen úton beszéltem velük, meg mit mondtam ahhoz, hogy felajánlják, hogy milyen díjcsomagokkal vehetem igénybe, stb. De nekem mindegy, ha ez a topic erre való, szóljatok, csak én elsőre gy éreztem...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
blueye #37557 üzenetére
azért, mert meg lett kötve múlt héten egy üzleti csomag 6 számhoz, de két telefon nem volt készleten, így nem tudtuk elhozni. így most vadásznom kell helyet, ahová holnap bemegyek és elhozom őket, mert nem akarok végigmenni a városon az összes boltba benézni, hogy épp van-e náluk...
egy fekete iphone 4s kéne 8, és nem volt, és nem tudok elrakatni sehogy sem...
ha a tétől veszem, igen. de van egy sim, amit csak le kell cseréljek micro simre, nem veszek semmit. az mi pénz vajon?
-
-
Huroq
senior tag
válasz
blueye #34669 üzenetére
Az ügyintéző kettőnket is le akart rázni. Egyikünket azzal, hogy nem látja a megrendelést, a másikunknál, hogy nincs készleten egy sem
Én mondtam, hogy pedig weboldal szerint van készleten. És elkezdte, hogy nem tudja miért van ez kiírva, de nincs. Nem baj. Ma nem ússza meg ilyen könnyen. Mondja azt nem érvényes a kupon, de ilyen módszerekkel lerázni... Kap majd tőlem ma egy sort. -
Melack
veterán
-
válasz
blueye #33603 üzenetére
mostanság is jobban jövök ki a szolgáltatós árral, mint a szintén korrekt gyártói garis és áfás számlás legjobb független árral, pedig csak az előfizetésre írok alá további 2 év hűséget, díjcsomagra sosem.
a részlet lehetőségével is élek néha, de nem azért mert kell, hanem mert érdemes, kamatozzon nálam a pénz, de amúgy sosem vennék részletre semmit, ha akkor vagy azt követően nem tudnám bármikor probléma nélkül kifizetni egyben a terméket. -
Blackmirror
őstag
válasz
blueye #33600 üzenetére
Én a mostani telefonomat ott vettem,meg az előzőt is, de így majd keresek vmi jó helyet én is ahol gyártói garanciával lehet vásárolni a telefont.
kali:igen eddig én is megcsíptem a jobb akciókat...DE ez a mai akciójuk engem felháborít.Besenyő Pista bácsi jut róla eszembe:noooormááális?
Egyébként az ilyen akcióról ki dönt a telekomnál?"á nem fogy a lumia 920(vajon miért
) nem baaj berakjuk a szerdai akcióba,vinni fogják mint a cukrot?-aztán majd az akció sikerén csodálkozik amikor megkapja a jelentést.(ha kap,nem tudom)
Jó tudom,bonyolultabb dolog ez annál,de ennyire rossz akciót még nem láttam. -
válasz
blueye #30279 üzenetére
Köszi a tippet, gyorsan le is ellenőriztem de amit venni akarok, nem lehet kapni dominóval, csak előfizetéssel, vagy kártyafüggetlenül.
Új előfizu nem kéne, mert hang van 2, adat meg 4 (igaz ebből csak 3-at használok én), szóval igazán nem kell több.Club1: ez lesz, rendelek egyet az amazonról, a kártya abszolút nem kell.
-
erdoke
titán
válasz
blueye #29869 üzenetére
Azért az 1-2 netes külföldi nyaralás költségeihez képest az 5-10 db T&S M aktiválás nem igazán súlyos. Különösen nem hozza vissza a hotspot + helyi net az árát.
Nekem Törökországban vagy Svájcban fél óra alatt visszahozza (visszahozta) az egész befektetést, utána már tiszta haszon. -
DaveHutt
őstag
válasz
blueye #29050 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki használtan fogok vásárolni T-függő telefont. Jelenleg van egy T-mobile előfizetéses normál SIM-kártyám. Az új telefon micro SIM foglalattal rendelkezik, szóval terveztem, hogy cseréltetem a mostani SIM-emet. Megcsinálják ingyen T-Pontban, vagy fizetnem kell érte szerintetek?
-
Soulfly842
addikt
válasz
blueye #28470 üzenetére
Szerintem annyiról szól a fáma, hogy valaki pl. egy vezetékes internet díjcsomagváltásnál a te telefonszámodat adta meg (egy számot rosszul mondott, stb). Olyan jellegű lekérdezésről nem tudok, hogy beírsz egy számot egy külön telekomos rendszerbe és kidobja, hogy itt és ott lett megadva a kapcsolattartási telefonszám...
Tekintsd szerintem egyszerűen tárgytalannak az sms-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest