- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #899 üzenetére
talán a számlafizető és/vagy számlázási cím lehet más,másé..
-
válasz
Heineken Tom #898 üzenetére
A Pannon "vaskalapos" gyakorlatából kiindulva nem. Amennyiben arra gondolsz, h. a számla szólhat-e más névre, mint az előfizetői szerződés, hát... Általában ezt sem teszi lehetővé a gyakorlat, hiszen a számlával is igazolod, h. a készülkék a te tulajdonod -akkor jön jól, mikor pl. elveszíted a jótállási jegyet.
-
Heineken Tom
tag
Megoldható, hogy 2 külön névre írják előfizetéses teló vételénél a telefont és az előfizetést??
Értem ez alatt, hogy az előfizetés az én nevemen legyen, a telefon pedig másén?
-
nike_
addikt
válasz
dragonfx #896 üzenetére
Azthiszem úgy van, hogy ha egy telefonnak lejár az előfizuja, és te nem folytatod, hanem vagy átmész Vodához vagy Pannihoz, akkor elvesztek a pontok. Ha kártyásat akarsz vennni T-nél, akkor is ugyanez van. Csak akkor ér valamit ha megint előfizus mobilt veszel a T-nél.
-
dragonfx
veterán
hi!
Ha aztírják a számlám végén kártyám típusa arany és 255 pontom van ez mit jelent miylne ekdvezményt kaphatok miegymás? milyen feltételekkel?miket?
-
marsu
veterán
Ma előfizettem egy web'n'walk szolgáltatásra ....
Fergeteges sebességgel netezek:
Download: 197 kb/s
Upload: 98 kb/sMásodikra egy picit jobb lett:
-
decibel
aktív tag
Az eddigi dominos számom megtarthatom, ha ezentúl előfizus szeretnék lenni?
Köszi
-
1430
senior tag
Az a baj, hogy nem tudom tesztelni a saját számaimon, de az biztos, hogy interneten is működik a pontbeváltás egyes szolgáltatásokra (1-24 hónapra fizetheted ki a szolgáltatást). Ha nem boldogulnál, hívd a 1430-at, mi is be tudjuk váltani a pontokat, de ezesetben 3, 6 vagy 12 hónapra lehet csak kifizetni a hívószámkijelzést (576, 1152 vagy 2304 pont).
Említetted, hogy próbálkoztál a pontbeváltással. Ha az önkiszolgáló üfszolg. kapcsolat program oldalának jobb alsó sarkában az SMS értesítésnél a "megrendelve" szót látod, sikeres pontbeváltás esetén SMS értesítést kell kapjál. Vagyis ha nincs SMS, nem sikerült a pontbeváltás. Ennek egyik oka lehet, ha a Kapcsolat kártyád jelszava még alapállapotú (kártyasorszám utolsó 3 száma). Az előbb említett oldal jobb alsó részében van jelszómódosítás lehetőség is, vagyis megadhatsz egy 3 jegyű számot új jelszónak, ami bármi lehet, kivéve a kártya sorszámának utolsó 3 számjegyét. Talán ez volt a hiba, de ha hívod a 1430-at, a kártyajelszót is tudjuk módosítani...
-
stichus
tag
1430, meg tudnád mondani, hogy hogyan is lehet pontosan hónapokra előre pontokkal letudni a számkijelzést. a netes ügyfélszolgálaton, ha kikapcsolom a számkijelzést, akkor lesz egy új menüpont, hogy aktiválás és aktiválás kap pontokkal. akartam előző hónapban pontokkal aktiválni, de nem ajánlott fel semmi időtartamot, csak bekapcsolta. viszont nem vonta le a kapcsolat pontot, hanem ugyanúgy visszakapcsolták a számla szerint, ahogyan volt, és a számlán rajta volt az összeg. talán várni kell valamennyit a ki- és bekapcsolás között? vagy ez a neten nem megy? eddig ott mindent tudtam módosítani, kedvezményeket, díjcsomagokat. fedezet az van rá pontokból, van összesen 4620 és abból 3208 levásárolható, azt írja. köszi. üdv
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a T-Mobile-nál fogják forgalmazni a Nokia N82-est, és ha igen előreláthatólag mikor... vagy marad a kártyafüggetlen?
-
1430
senior tag
válasz
sanyixXx #879 üzenetére
Előfizetői vagy Domino a számod?
Domino esetén bekapcsoltad a roamingot? Előfizető esetén nincs roaming tiltásod?
Nemzetközi formátumban adtad meg a számot? (pl. +3630...)
Domino szám esetén több, mint 1125 Ft volt az egyenleged?
Domino esetében egyes országok egyes hálózatairól a hívás csak a *101*+36.....# kódsorral indítható... (illetve ez a kódsor minden szóbajöhető hálózaton működik) -
sanyixXx
senior tag
áhoj
van egy kártyafüggetlen telefonom. t-mobilos vagyok és szeretnék adott esetben külföldről is sms-t küldeni, hívást indítani vagy fogadni. ehhez mit kell csinálnom?
a telefon új és a hétvégén döbbentem rá ausztriában, hogy valami kis extra kéne még, hogy sms-ezhessek.másik kérdésem hasonló, csak az általános mms küldés a lényeg. azt hogyan tudom beállítani?
köszi előre is
-
-
Joe bácsi
őstag
Már előre sorry a lám kérdésért. A másodperc, a 10 mp vagy a perc alapú számlázás a legjobb? (A másodperc alapúnál ugye az van, h. az 1 percre vonatkozó összeget lebontja másodpercre?)
-
Joe bácsi
őstag
Ha flottában vagyok akkor kell fizetnem érte havonta, hogy a számomat kijelezze más telóján, ha hívom? Asszem 200 Ft az előfizusaknak...
Ingyenesen neten vagy ügyfélszolgálaton meg lehet tudni pl. hónap közepén, hogy mennyinél jár már a számlám?
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #868 üzenetére
Igen,közben ki lettem okosítva. Sajnos ez még mindíg elég sok,legalábbis.Még szerencse,hogy 1db esetben kellett csak elmagyaráznom ~1percbe a 3 nap alatt,hogy külföldön vagyok,te Homér...
-
-
Balinov
titán
Srácok,mivel az év végét barátoknál töltöttük nejemmel Bécsben,gondoltam indulás előtt utánanézek,hogy változtak a T-mobile roaming tarifái az EU-s direktrívának,egységesítésnek,olcsósításnak,stb. köszönhetően.Hát,erősen elszomorodtam,ivel a T-Mobile AT hálózatról (de a többi osztrák GSM szolgáltatónál is ugyanez a helyzet) indított hívás percdíja 144Ft/perc,míg a fogadott hívások után 70,80Ft/percet számláznak ki.Hát mi lenne,ha nem lett volna az az EU-s határozat???
-
Joe bácsi
őstag
Hy!
Tudnál nekem abban segíteni, h. utánanézz, persze ha lehet, vagy vmi úton-módon kiderítsd, h. egy bizonyos flotta amit találtam a neten megbízható-e, nem-e vágnak át vele, tényleg él-e?
Lehet egy ilyen nagy kérésem, tőled mint benfentestől?E-mailben tudom csak elküldeni az infókat, mert abban kaptam meg én, akitől érdeklpdtem utánna. Amúgy ő szervezi a flottát.
Előre is THX!!!
-
AMD Power
titán
A T-Mobile telcsik mögött mi az az SL?
-
_seth_
veterán
Tegnap hívott a Trés automata, hogy dec 28-as állás szerint tartozom nekik xxxx forinttal és fizessem be a szerződésben megadott határidőn belül (jah, mindig van nálam 1 példány... na persze) különben letiltanak és a visszakapcsolás is pénzbe fog kerülni.
Hívás közben beugrott, hogy igazuk van, a csekket letettem valahol otthon és nem is tudom már, hogy hova + nem is vagyok otthon... elmentem egy Trépontba: biztonsági őrnek vázoltam a problémát és adott is egy számot na gondoltam én várakozhatok, nagyváros (Debrecen), sokan is voltak de nem... 556 volt kiírva én pedig az 557-es voltam, gondoltam megnézem milyen mobilokat árulnak de nem volt rá időm már én következtem. A pénztáros nőnek is vázoltam a problémámat, kértem a számom mondta, hogy xxxx-et kell befizetnem, be is fizettem és kész, kb 3 percet voltam bent és még csak a csekk sem volt nálamIlyen a korrekt hozzáállás
(lehet csak nekem újdonság, így még csak 1x fizettem ezelőtt de az nem ment ilyen gyorsan főleg, hogy hóközi befizetés kellett... 45e... gprs net
)
-
Mert minden szolgáltató más szolgáltatásért kér külön pénzt...
A T-Mobile a hívószámkijelzésért, a Pannon a hívásértesítőért, a Vodafone pedig az alap e-mail szolgáltatásért.
(Az más kérdés, h. egy ilyen alapszolgáltatásért, mint a számkijelzés, nem szép dolog pénzt kérni...
)
-
Enjoy
addikt
Az miért van, h a T-Mobile előfizetőknek kell hívószámkijelzés után fizetni?
Úgy tudtam, h az előfizetők a legfontosabb ügyfeleik a szolgáltatóknak, s épp neki kell ezután fizetni..:? nevetséges -
Nordik
őstag
Üdv!
Telefonbeszámítási akció él még a T-nél? És ha igen akkor minden telefonnál van beszámítás, Dominonál is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest