Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
-
-
Soulfly842
addikt
válasz punky10 #61252 üzenetére
Ne légy ilyen naiv. Néhány mp alatt meglehet nézni a számlát és a kedvezményező sorokat is. Nekik nem bír egészen egyszerűen semmilyen prioritással.
Vannak azért érdekes akciók egyébkét is. Példaként most az üzletekben a class 10-es samsung 16 GB-s memóriakártya 1990 Ft az üzletekben, a gyári Samu S4 flip cover 990Ft.
Csak ki kell fogni
MB-MGCGB/EU
Gyári samsung 64GB mem. Kártya: 14890 Ft
LG POCKET Photo 9900 Ft,
Stb.Amargo,
Szívesen[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Kicsit unalmas már ez a meddő off áradat, értelmetlen szőrszálhasogatással. Ez nem külföld ez Magyarország.
És ez egy, a Telekom mobil szolgáltatásaihoz kötődő topic.
Sayuar,
Esetleg kérhetnél egy témát magadnak, ahol ebben az általad is taglalt kontextusban tárgyalhatóak a magyar, illetve külföldi mobilszolgáltatók.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Pár napja csapnivaló lett a hálózatom, nem kapcsolódik a telefon a netre, ha mégis, pár perc múlva eldobja... másnak is így van mostanában vagy lokális probléma lehet?
A kevés is több a semminél.
-
vwpolopg
őstag
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
A telekom netplusz s csomagot SMS-en keresztül hogyan lehet lemondani? -
lugosi
MODERÁTOR
Szükségem lenne az adatcsomagom egyszeri bővítésére (Next S).
Az elkövetkező egy hét alatt olyan helyzetben leszek, hogy lehet hogy többször is szükség lesz rá.
Megoldható-e az, hogy veszek egy ilyen turbó 3gb csomagot, és tegyük fel, két nap múlva elfogy, és veszek még egyet? [link]+1 kérdés, mekkora a sávszélessége az eseti adatbővítő opcióknak? Ami a csomagomban van egyébként?
-
Teko001
őstag
válasz f(x)=exp(x) #61263 üzenetére
-NETPLUSZS a 1430-ra
(#61264) lugosi: Az adatforgalmi limitet egy cikluson belül akár több alkalommal is kibővítheted. A Turbo eseti adatopciók 150/50 Mbit/s le- és feltöltési sebesség értékkel, bármilyen típusú adatforgalomra felhasználhatóak.
-
kátú
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy most szeretnék új telefont venni a T-mobilnál Dominó csomagban, de nem az a kártya lenne benne, hanem egy előfizus kártya ami egy honvédségi csomagból származik. Lehet e új kártyát kérni úgy, hogy már nem dolgozunk a honvédségnél és a kártya előfizuja is lejárt? Vagy vennem kell az okos telefon mellé egy butát, amibe rendes méretű kártyafér?? Mert a mostani kártyám rendes méretű az új telefonba meg nano sim kell. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv.: Kátú[ Szerkesztve ]
It still works!
-
Soulfly842
addikt
-
-
kátú
őstag
válasz Soulfly842 #61272 üzenetére
be nem jelentem mert 4 en vagyunk benne és ilyen olcsón egy csomag se jön ki, de ezek szerint ha beküldöm apámat akkor neki minden gond nélkül adnak nano simet?
It still works!
-
kátú
őstag
-
Lacko84
aktív tag
Lehet valami értelmes power bankot kapni a Telekomnál Samsung Galaxy Note 3-hoz?? Ha vannak pontjaim az árból pl lehet levonatni?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Teko001
őstag
válasz Lacko84 #61282 üzenetére
Igen, betudod váltani. Itt találod a választékot.
-
Teko001
őstag
válasz Lacko84 #61284 üzenetére
Szerintem ezek lesznek:
GALAXY S4 KÜLSŐ AKKUMULÁTOR-->Samsung EB-K600BEWEGWW
SAMSUNG S4 MINI EXTRA BATTERY KIT-->Samsung EB-K500AEWEGWWDe ez szerintem nagyon telefon specifikus, és lehet tölteni nem tud, csak töltésre szolgál (illetve más az akkumulátor méret)
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz Soulfly842 #61255 üzenetére
10-es samsung 16 GB-s memóriakártya 1990 Ft az üzletekben
Az összesben? Vagy csak bizonyos üzletekben? Meddig tart az akció? És azonkívül, hogy ezt ide beírod nekünk, honnan lehetne ezekről az akciókról tájékozódni?
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #61255 üzenetére
Ez a mem. kártya akció meddig él?
-
Soulfly842
addikt
válasz vwpolopg #61262 üzenetére
Egyébként, mindkét kiszerelésben találkoztam már vele az üzletben. A cikkszáma és minden ugyanaz.
(#61290) pepe091,
Erős a gyanúm, hogy kifuttatják és új fajta samu kártya jön helyette - a készlet erejéig érvényes.
Viszont viszik mint a cukrot.
Egyelőre kaptunk belőle utánpótlást, de ha így fogy, akkor nem sokáig...
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soulfly842 #61291 üzenetére
Partnereknél gondolom nincs?!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Készülékváltással szeretnék előfizetést hosszabbítani.
Eddig néztem, a "visszaszámlálást" ami ma délben jár le. A 2 év aug. 26 jár le tehát elvben 3 hónappal előbb tudok váltani (a mai napon). De reggel óta az aug 26.-i dátumot írja ki a váltásnak. Na már most megint a tökéletesen megcsinált webshop szrakodik vagy változtattak valamit a szabályzaton.
üdv
-
Cilindrik
aktív tag
válasz Soulfly842 #61295 üzenetére
Aranykártyás, és a T oldalán is a kedvezményjogosultság arany.
Arra gondolok hogy kértem tarifakedvezményt és kaptam is, itt az áremelési mizériában. Lehet ez tett be neki, de tegnapig még minden rendben volt.
Mondjuk amikor a kedvezményt kaptam direkt rákérdeztem hogy ez befolyásolja e a készülékváltást és azt mondták nem.
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
válasz Cilindrik #61296 üzenetére
Nálam ugyan az a jelenség jelentkezett.
Eredetileg augusztus 12.-én járt volna le a hűségem, de az online felület azt írta hogy majd csak július 15.-én tudok előrehozottan hosszabbítani. Felhívtam a Telekomot, ahol kiderült hogy azért mutatja ezt az online felület, mert korábban vettem egy egyéb kategóriába sorolt eszközt részletre egy márkaboltjukban. Ez egy Samsung Smart fényképezőgép volt. Elmondták nekem hogy online csak a felületen írt időpontban tudok hosszabbítani, de üzletben már május 12.-én lehetséges a dolog, mert ott ezt ki tudják kerülni.
De ha nálad nincs ilyesmi akkor hívd fel őket és utána néznek mi is okozza ezt.[ Szerkesztve ]
-
hoby36
senior tag
Üdv!Van két régi havidíjas előfizetésem.Mindkettő készülékkel együtt.Az egyik most jár le,de egy hónapja beszéltem az ügyfélszolgálattal és vettem másik készüléket.A maradék részletet kifizettem előre.Most beléptem az online felületre a számláimat megnézni és látom,hogy még ott van a részlet,amit befizettem már.Felhívtam őket telefonon,10 perc zene hallgatás és magyarázás után azt mondták,hogy megpróbálják hozzáírni a befizetésemet.Egy hét múlva hívnak,hogy sikerült-e.Mi ez már? A webshopos látta és megértette a befizetést akkor már, most ezek még lehet,hogy képesek újra befizetteni velem?
A logikában semmi sem véletlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen