Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
1050 "sima" kártyával, arannyal meg - az én esetemben - 2700 beszélhető le, legalábbis ezt írja A zöld zónával nem lenne gond, ugyanis zöld zónában lakok
igen, azt szeretnék , de lehet még várok vele, hogy csökkenjen az ára
a baj az, hogy nem beszélek sokat, ezért is keresem a legolcsóbb havidíjat, de lehetőleg ne ilyen 40ft/perc.[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
Hello
vodás vagyok és mostanában egyre többször kapok tőlük ilyen sorsolásos sms-t hogy 300ft/válaszért nyerhetek ezt-azt stb..holott én nem egyeztem bele ilyesmibe hogy nekem ilyeneket küldjenek..legalábbis nem emlékszem..
t-mobile-nál is van ilyen hogy a szolgáltató küldözget ilyen sms-eket?gondolkozom a szolgáltatóváltáson azért kérdezem..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
1430
senior tag
Azzal a kitétellel, hogy hálózaton belülre! (a társkártya csomag)
gtasystem:
Illetve lehet tiltani, de szerződéskötéskor eleve nyilatkoznod kell arról, hogy engedélyezed e a marketing célú megkereséseket.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz Killing #5361 üzenetére
Én megcsörgetném a 1430-at, szerintem leghamarabb ott fognak tudni segíteni!
(Nekem anno a d750i-vel volt net problémám. A technikai segítőm, sorról sorra, betűről betűre diktálta a helyes beállításokat. Csak az volt a kérése, adjak egy valamilyen telefonszámot, amin vissza tud hívni, hogy a beállítandó készülék "szabad" legyen!)
(Mondjuk aki onnantól kezdve előttem ügyfélszolgálati munkatársat szid, annak simán leugatom a fejét! )
1430:
Ajaj! Ezt nem tudtam! (Pedig abszolút nem mindegy! )
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Kíváncsi lennék, hány napig várnál még itt a válaszra, mire végre felhívnád a 1430-at, és - jelszó ellenében - pár perc után választ kapnál...
Tehát mindkét MIX-es számotokon ugyan az a jelenség. És egy néven van? Hívást tudtok fogadni? Mert ha mindkét kérdésre igen a válasz, akkor 99%, hogy számlaelmaradás miatt korlátozva vagytok. Ezt a tényt az is alátámasztja, hogy nem azt írtad, hogy ez azért nem lehetséges, mert minden számlátok be van fizetve, hanem hogy nem kaptál értesítést, ergo szerintem nem vagy a határidőre fizetés mintaképe.
Érdemes lenne ezt tisztázni, mert ketyeg az idő, és a végén még ki is kapcsolják a hívószámokat, ha nekem van igazam. Már az egyirányúsítás feloldásáért 2500 Ft fizetendő (hívószámonként), de ha még le is tiltják, ez az összeg azt hiszem 5625 Ft-ra ugrik (hívószámonként).
Majd írd meg, hogy mi volt az ok!
-
zeroo93
tag
Hello, azzal a gonddal fordulnék hozzátok, hogy a múlthéten voltunk külföldön és a telóm automatikusan nem váltott át roamingra, és a *104#-tel aktiváltam a dolgot. Mikor hazaértünk visszakapcsoltam a mobilt, mert hazafele úton lemerült, viszont amikor itthon beakartam kapcsolni annyit írt ki, hogy A Sim kártya regisztrációja sikertelen. Most akkor letiltották a kártyámat vagy micsoda?
A wise man does not need advice and a fool won't take it. Tel: +3630/8560390
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Érdekes kérdéssel fordulok hozzátok.
Nagyon tetszik a T-mobile Ikon 200-as díjcsomagja,de nem akarok Iphone-t,mert az nekem sajnos drága mulatság.
A kérdésem,hogy lehet-e ezt a csomagot más telefon mellé rendelni,illetve akkor olcsóbb lesz-e,mint ha csak sima előfizuval venném.Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
-
gooool
őstag
válasz CsuRi101 #5371 üzenetére
Ez olyan érthetetlen a T részéről.A legjobb csomagot csak a szifon mellé adják.Inkább nem írom le mit érzek.
Telefon mindenképp lesz másik.
A MédiaMánia azért nem jó,mert már alapból is 5K és abban nincs lebeszélhető perc,ergó havi szinten lenne vagy 8K a számlám a mostani 4-5 helyett és ugyan azokat a szolgáltatásokat használnám.
Akkor maradok a Pulse Mini-nél(holnap megveszem) és a mostani Relax50+Net500.nál.Üdv, Balázs
-
CsuRi101
tag
-
addikt
Szia!
Miért rajongsz ennyire az ikonért? A MM szerintem sokkal jobb, hiszen mindazt tartalmazza, mint az ikon, de van benne mobil Tv is, ami az ikonban a hozzá vásárolható készülék technikai hiányosságai miatt nincs! Ugyanúgy lebeszélhető, mint a többi T-s díjcsomag, azaz hanghíváson kívül sms-re is fordítható, belföldön, belföldi hálózatokban!
Miért? Nincs 9990 forintod?
(Halkan jegyzem meg, iPhone-t bármilyen díjcsomaggal vehetsz, akár a díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül is!)
Jó szerencsét!
-
gooool
őstag
Közben beszéltem pár emberrel,többek között T-mobile eladókkal is és arra jutottam,hogy elhalasztom a vásárt későbbre.Így tutira bírok csomagot váltani és több tőkém is lesz,így lehet belefér egy komolyabb Android vagy IPhone is.
Köszönöm az eddigi segítséget,hasznos volt!
Üdv, Balázs
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Lassan 2 éve van ikon 400-es előfizum. A 3G már nincs meg. Olyan kérdésem lenne hogy ha majd iPhone 4-et akarok venni a T-nél, de csak szeptemberben lesz náluk, de az én előfizum augusztus végén jár le, akkor rögtön kell hosszabítani a hűséget vagy lehet majd akkor is, amikor megjelenik a készülék? Remélem azért érthető, hogy mire akarok kilyukadni. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
1430
senior tag
Én még annyival megtoldanám a témát (bár már várakozó állásponton vagy), hogy se Ikon se MM díjcsomagokhoz nem használható kisebb (40/100/500MB) net csomag, így ha hűséged van a net csomagra, várd meg, míg letelik! Hiszen akkor nagyobb net csomagra kellene váltanod (pl. RelaxNet M), ami a MM-S csomag havidíján felül számlázódna.
Utána a MM-S díjcsomag szerintem neked megfelelő lenne, kár az Ikonért sírnod.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A webshopból való rendeléskor jár felárral, ha gyors kiszállítást kérek?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Megrendeltem webshop-on keresztül, szóval nincs visszaút
Galaxy S nagyon erősen bejátszott, főleg az Android (Froyo) miatt, de minden kedvezménnyel együtt is 108e Ft-ért tudtam volna elhozni, ami nagyon sok.
(Ha lett volna 70-80e Ft körül HTC Legend, akkor biztosan az lett volna a nyerő, de sajnos nem volt.)
Volt már 1-2 nagyon jó telefonom: Nokia 7210, SE D750i; 1-2 rossz választás: Motorola P7389, Nokia E51, remélem ez az előbbi társaságot fogja bővíteniDive ever, work never.
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok adatforgalom mérő programot ajánlani, notebookhoz? A Net Traffic Meter-t próbáltam, de nem működött.
-
tjb007
nagyúr
válasz copperhead #5397 üzenetére
-
balintXD
tag
Valaki nem tudja megmondani hogy a Samsung Galaxy Apollo (I5800) mennyibe fog kerülni a t-mobilnál 2 éves előfizetéssel? Aki tud légyszi segítsen
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest