- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
copperhead #6297 üzenetére
Úgy látszik ez elkerülte a figyelmemet, tehát van 12 hónappal is. Jó ezt tudni, bár én még mindig nem akarok sem így, sem úgy iPhone-t venni...
madarasz92:
Értem! tehát neked a minél kisebb havidíj lenne a megfelelő, igaz? Eco díjcsomag, net 500-al?
-
válasz
copperhead #5404 üzenetére
Relaxnet mellé minek dominós net is?
(Tudsz számolni különben? Mert ha az előtagokkal tisztában vagy, akkor nem lehet gond a790947840Byte átváltása nagyobb mennyiségre!)
-
tjb007
nagyúr
válasz
copperhead #5397 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
copperhead #5147 üzenetére
Hát felhívod őket, és megvárod míg bemondják
De asszem a 0.
-
club1
veterán
válasz
copperhead #4138 üzenetére
Gondolom a XIII. kerületben használják rendesen az UMTS hálózatot, ezért adatra ennyi jut. Szerintem ez bőségesen elég mobilnetnek, ezzel a sebességgel nem kell 20 óra ahhoz, hogy el lehessen fogyasztani a legnagyobb Relaxnet csomag havi adatkeretét. Nálunk (egy Budapest környéki faluban) ennél kb. 1.5x gyorsabb a letöltés, a feltöltés viszont kisebb.
-
copperhead
aktív tag
válasz
copperhead #4121 üzenetére
XP alatt is megy már, Pannont kellett átállítani. A "sebesség" nem változott.
Nem hiszem, hogy a XIII. kerület 7. emeletén nem lenne megfelelő a térerő. -
meroly
veterán
válasz
copperhead #4102 üzenetére
Nekem is 3GB-os van, bőven elég.
Szerintem t-nél a mobilon való különdíjcsomagos netezést hívják web'n'walk-nak, a stickel vagy úgy hogy a fő előfizetés nem hangalapú, azt pedig relaxnetnek. Igazából csak elnevezés.... -
meroly
veterán
válasz
copperhead #4099 üzenetére
Hali!
Én is pannonról váltottam át a T-s netre. Nekem ez a stickem van, teljesen meg vagyok vele elégedve. -
club1
veterán
válasz
copperhead #4099 üzenetére
Mivel korlátos mobilnetet veszel, szinte teljesen mindegy, hiszen néhány óra tömény letöltéssel, el tudod fogyasztani egy 3.6 Mbit/s-es letöltési sebességes stick-el is a havi keretedet. Ha a feltöltési sebesség is számít, akkor Mobile Broadband Stick IV-et ne vegyél (364kbit/s-et tud fel és 3.6 Mbit/s-et tud le).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest