Hirdetés
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"a Next L díjcsomaggal mobil hálózatán belül havi 15 990 Ft-ért"
16e-ért még korlátozva van a hívásirány...
-
-
sifarr
senior tag
válasz djculture #26641 üzenetére
Sok értelme van, inkább emeljék a legkisebb csomagnál is 10 gigára azt az adatmennyiséget ami után lassítanak. Akkor tényleg versenyképes lenne a mobilnet így egy oltári hülyeség.
Egyáltalán nem hülyeség.
Rövidebb válaszidő + gyorsabb letöltés = rövidebb ideig lefoglalt hálózati kapacitás,
Azaz a cella egységnyi idő alatt több ügyfelet tud kiszolgálni.Eddig csak azért adták az LTE-t a drágább csomagoknál, mert azt remélték, hogy így többen váltanak rájuk. Ez nem igazán jött be.
Az új píár a "mi vagyunk a leggyorsabbak, legjobbak, legügyfélbarátabb" általános képét akarja közvetíteni. Pedig a váltás oka inkább technikai.
Azért ennek is igazi hatása csak akkor lesz, ha jobban elterjednek az LTE-s készülékek a közép és alsó szegmensben. -
djculture
félisten
válasz sifarr #26662 üzenetére
Ezzel az erővel akkor 1 mega letöltést is adhatnának minden csomagba a Koreában már élő 5G mobil hálózattal. egy ezred mp alatt letöltődne az 1mega és utána senki se terhelné a hálózatot tovább.
Itthon szokás ezekkel a mobil hálózati szabványokkal marketingelni de normális használat feltétele meg nem adott hozzá.
Talán nem ártana ha sebességet emelnek akkor hozzá igazítani a leforgalmazhatóságot is mert ez igy egy nagyon nagy blöff.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1430-on érdemes érdeklődni garis csere miatt vagy nem tudnak mondani semmit az ügy állapotáról?
-
erdoke
titán
válasz djculture #26666 üzenetére
Két hónap 4G után az a tapasztalatom, hogy pontosan ugyanazokat az oldalakat nézem meg, ugyanazokat a híreket olvasom el, ugyanúgy és ugyanannyi képet, videót, dokumentumot töltök le-fel LTE-n, mint korábban HSPA+-on. Talán kicsit bátrabban frissítek appokat a telefonon, de ennyi az extra használat. Nem is igazán értem, miért forgalmaznék lényegesen többet azért, mert gyorsabban töltődik be/le valami.
A legjobb aláírás a héten
-
Sztbeni
őstag
Ezt nem hiszem el . Meg akartam ma venni ezt a Domino Web kártyát. 18kor zár a T-Mobile, ezért 17:30-kor elkezdtem sprintelni az innen 5 kilométerre lévő boltig, úgy hogy annyira náthás vagyok, hogy levegőt se kapok . Odaértem időben, gondolom milyen fasza vagyok. Hát bent közlik velem, hogy rábasztam, mert elfogyott a kártya, majd holnap lesz. Hát ez nagyon fasza .
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
törölt tag
válasz sarkanyolo2 #26670 üzenetére
Én kb. 5 percet használtam.
-
zoli62
addikt
Ez a márkaösszevonás már két éve iparági pletyka volt. Gondolom a régi Westelesek "nagyon örülnek" hogy egységesek lesznek a folyamataik a T-Home-éval. Számlázásban a T-Home kritikán aluli, ügyintézésben sokkal rugalmatlanabb, mint T-Home. Most, hogy az egész CRM is egységes lesz, nem lehet tudni hogy színvonalban melyik közeledik a másikhoz.
-
Tim82
nagyúr
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Május közepén jár le a jelenlegi mobilnetes előfizetésem hűségnyilatkozának érvényessége a T-Mobilnál, a T-Mobil oldala szerint Arany kiemeltségű szintű előfizetésnek számít.
Szeretném megújítani az előfizetést + új készüléket venni náluk, de egyben kisebb díjcsomagra is szeretnék váltani, nyilván újabb két éves hűségnyilatkozat aláírásával. A díjcsomagom Relaxnet XL volt (amit elég sokáig ki is használtam, de most már nincsen szükségem ekkora adatforgalmú mobilnet-csomagra), erről váltanék lefelé Net&Roll S-re (és vennék mellé részletfizetésre egy iPad Mini-t -> gondolom, díjmentesen adnak mellé/vágnak nekem a régiből nano-sim-et). A kérdésem: hogy ezt megtehetem-e május közepe (tehát az eddigi hűségnyilatkozatom lejártának időpontja) előtt? Ha megtehetem, akkor mennyivel előbb érdemes megtennem? (Nem egészen két hónapom van ugye a lejáratig.)
Még valami: annak, ha én igénylek Arany Kapcsolat Kártyát valamelyik T-Pontban, annak milyen gyakorlati hasznát láthatom?
Előre is köszönöm a válaszokat. Mindennek igyekszem utánaolvasni, de alapvetően nem T-s ügyfél vagyok, így inkább rákérdezek a nem tiszta pontokra.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
polonic
félisten
-
Tim82
nagyúr
Nem válthatsz kisebbre (csak nagyobbra) amíg nem jár le a hűségidő.
Ez világos lenne, de mintha az Arany kiemeltségi szint kedvezményei között lenne, hogy 1-2 hónappal a lejárat előtt válthatok. Lehet, hogy én értettem félre, persze.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
polonic
félisten
Mobil segítségével vettem vonatjegyeket. Ez eddig rendben is van, minden jól ment.
Később találtam rá a T-nek a mobilfizetési oldalára, ahove bejelentkezve lehet látni a tranzakciókat.Utána később vettem észre, hogy eltűntek a kapcsolat pontjaim, majdnem 2000 pont. Ekkor megint megnéztem az előzőleg említett oldalt és ott látom, hogy alapértelmezésre az volt beállítva, hogy ezekből teljesüljön elsődlegesen a mobilvásárlás.
Ez rohadtul felbosszantott. Miért van ez így? Miért nem alapból a havi számlára megy? Vissza lehet ezt csinálni? Úgy értem, hogy a pontjaimat jó lenne visszakapnom és akkor az összes mobilvásárlás a számla terhére menne.
1430! Kérlek írj erre valamit.
-
St3ven
addikt
-
Wa2x_
veterán
-
St3ven
addikt
Hja, én csak közgazdaságilag vizsgáltam a kérdést, az emberi vetületet nem számoltam bele.
Akkor én azt hiszem, abba a 10%-ba tartozom, aki alapértelmezés szerint a pontjait vásárolja le, pl. lottózás során. Nincs is általában 100-nál több pontom egyszerre.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Tegnap este ellopták a telefonomat, van készülékbiztosításom. Az előfizetés nem az én nevemen van, a rendőrségi feljelentést nekem kell tennem vagy akinek a nevén van az előfizetés? Olvastam a részletes tájékoztatót, de semmi információ nincs erről.
-
HateEternal
tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne, hogy a 0.facebook.com nem megy már a telefonon. Eddig semmi probléma nem volt mindig ment és nem vett le pénzt. Viszont ma már ezt az üzenetet kaptam amikor felpróbáltam menni."Sorry, 0.facebook.com is only supported by select mobile carriers and is not avaliable from your mobile carrier. If you are contacting your mobile carrier, mention that your ip adres ............. is not supported. na már most lefordítani én is letudom de nem értem.... az oldalon 31. ig mennie kellene és mégse.... esetleg más találkozott ezzel a problémával? Köszi a válaszokat.
-
Beca1990
senior tag
válasz HateEternal #26697 üzenetére
nekem is ez van. de csak ritkán. én is kérdeztem ezt nemrégen...
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Beca1990
senior tag
válasz HateEternal #26699 üzenetére
jah hát igen sajnos...
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hegesztés topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen