Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
néha
aktív tag
Sziasztok! abban esetleg tudnátok segiteni(lehet már sokan kérdezték,de még nem találtam rá választ), hogy lenne egy sony xperia s-em-->t-mobile-os! most lesz 11hónapos(még bőven garis) és jelentkezett egy szép kis pixelpötty a kijelző közepén ami eléggé szembetünő, ezt garanciában cserélik,vagy visszadobják mondván h ez csak 1db?
Előre is köszi a válaszokat!
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
Gedeon31
addikt
Most kaptam sms-t.
Tisztelt Ügyfelünk! A 2013. màrcius 15-én kialakult hòhelyzet miatti 10 dìjmentes percet elöfizetésén aktivàltuk, azt 2013. màrcius 30. és àpr. 1. között belföldön hazai mobil vagy vezetékes irànyba hasznàlhatja fel. T-Mobile
-
HofiZoli
senior tag
válasz Gedeon31 #26603 üzenetére
Nekem minden irányba, minden időben 0 (nulla)ft a percdíjam.. Én is kapok 10 ajándék percet?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
legenda
válasz zoli62 #26584 üzenetére
150 e ft volt egy hónapja, de azóta drágult - most nem hagytam magam, mint korábban az iphone 4s esetén, hogy kivártam, és a drágítás után vettem meg - bár még utána is drágult...
az i4s után nem tűnik annnyira fakónak a kijelző, de a korábbi sgs2 mellett bántóbb lett volna a különbség.
a méret nagy, de már megszoktam, ahogy az sgs2 után a kis i4s kijelzőt is.
ezt legalább esőben/havazásban sem félek elővenni, ha hívásom...stb van, az i4s ilyen szempontból problémás volt, mert kell az az indikátor a telefon tetején lévő jack aljzatba...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HofiZoli
senior tag
-
1430
senior tag
válasz dptrsk #26605 üzenetére
Igen, mindenki 10 percet kap, de a "normál" havidíjasok "már meg is kapták", míg a MIX típusú díjcsomagos havidíjasok vagy a Domino számok a hosszú hétvégén használhatják fel.
cris78
Ez a Te mérésed vagy lekérted az adatforgalmi egyenleged a T-Mobile-tól?blueye & dedike
Azért ne véssétek kőbe ezt a hónap elejét, mert "a Szolgáltató a fordulónap megváltoztatásának jogát fenntartja".
Mondjuk a számlázási fordulónaptól elkülönült adatforgalmi fordulónapja csak túlforgalmazási díj mentes csomagoknak van, a régi Ikon 200 meg nem ilyen, ha esetleg zzeN még ilyet használna...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
polonic
félisten
Miért nem látszódik az első számlám a befizetett számlák között?
Valamelyik nap néztem, akkor még ott volt. -
djculture
félisten
-
Beca1990
senior tag
én most valamit nem értek.
mostanában egyre gyakrabban mikor használom a zéró. fészbukot az az üzenet fogad hogy ez csak T-hálózatából elérhető csak!
most lemaradtam valamiről?GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
törölt tag
sziasztok,
gonets netem van, de úgy látom, hogy már megszűnt ez a csomag?
valakinek van pontos infója arról, hogy mi is a helyzet ilyenkor? -
Bling95
őstag
Napok ota hivogatnak a T-tol de oran vagyok es nem tudom felvenni ... Visszahivni nemlehet es semmilyen szamon nemtudok szervizest elerni ( csere iphonera varok )
Tegnap voltam bent szemelyesen de masik szervizes volt fogalma nemvolt rola mirol beszelek , aztmondta hogy a kollege hiv majd ... Dehat megint oran hivtak
Szerintetek mi lenne a teendo ?
-
Gedeon31
addikt
Nem minden szerdán van az egy napos telefon akció?
-
Soulfly842
addikt
Immáron hivatalos:
Eljött a korlátlan beszélgetés ideje a T-mobile-nál is!! -
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #26629 üzenetére
Van még itt egy elég jó dolog:
"További változás, hogy áprilistól az olcsóbb Mozaik nevű díjcsomagokkal is elérhetővé válnak a 4G-s szolgáltatások megfelelő készülék birtokában. Ezekkel a díjcsomagokkal korábban csak a lassabb HSPA+ mobilinternetes szolgáltatásokat használhatták az ügyfelek."
Akkor akár a mozaik xs csomagommal is elérhető lesz az lte?
-
club1
veterán
válasz Soulfly842 #26629 üzenetére
Ez így nekem eléggé haloványnak/versenyképtelennek tűnik...
(A konkurenciánál a prepaid előfizetők havi 7000 Ft feltöltésért korlátlan hálózaton belüli beszélgetést kapnak, nem kell éveket aláírniuk. A RED-hez képest meg az előfizetők számára nem nyújt annyival többet (3G->LTE 2GB havi netre), mint amennyivel drágább.) -
Sztbeni
őstag
az igaz, hogy megszűnik a T-Mobile márkanév, és Telekom néven lesz a mobilszolgáltatás?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
blueye
veterán
válasz polonic #26634 üzenetére
Milyen leírásra gondolsz?
Én tapasztalatból mondom hogy 200 MB-t másodpercek alatt letölt az LTE és a te csomagodat utána 32 kbit/s-ra lassítják. A Net&Roll 1 GB LTE adatforgalmi limitbővítő opció egyelőre külön van, na ott már lenne értelme ha ezt mostantól engednék XS-hez is.[ Szerkesztve ]
-
crhis86
tag
válasz polonic #26630 üzenetére
"2013. április 1-jétől a 4G/LTE hálózat előnyeit okostelefonon már további két, a Mozaik S és M díjcsomaggal is élvezhetik az ügyfelek. Sőt, a legkisebb, Mozaik XS díjcsomaggal is elérhető lesz a 4G/LTE hálózat, amennyiben az ügyfél „Net&Roll 1GB LTE” kiegészítő adatopciót vásárol díjcsomagjához."
Forrás: Telefonguru (nekik pedig a T-mobile a forrásuk, de én nem találtam a T holnapján a sajtóközlemények között.
-
neo-geo
aktív tag
Nem tudja véletlen valaki hogy a Médiamánia M csomagban ha elfogy az 500MB akkor küldenek smst? Mivel 80%-nál küldtek.
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
djculture
félisten
válasz polonic #26630 üzenetére
Sok értelme van, inkább emeljék a legkisebb csomagnál is 10 gigára azt az adatmennyiséget ami után lassítanak. Akkor tényleg versenyképes lenne a mobilnet így egy oltári hülyeség. Lassan ha így haladunk a csomaghoz járó adatmennyiséget a fejlesztésnek köszönhetően 1percalatt el lehet majd használni milyen jó dolog. A hónap többi percében meg majd 32kb/s nyomul az ember
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
Végül is, a Pannon is átállt a nemzetközi Telenor névre.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
GLOCK34
aktív tag
Padfone 2 kapható lesz a T-nél.
Eddig vajon miért nem állították hadrendbe? -
GLOCK34
aktív tag
Idézet a sajtóközleményből."A Telekom folyamatosan szélesíti a 4G/LTE hálózaton működni képes mobil eszközök választékát is. A már 4G/LTE-képessé vált iPhone 5 és új iPad készülékek mellett kínálatában már megtalálhatók a HTC OneSV és a Sony Xperia Z okostelefonok is, továbbá hamarosan megkezdi az ASUS Padfone 2 értékesítését is, amely telefon és táblagép egyben."
Innen vettem az infót,igaz én is csodálkozom rajta. -
Wa2x_
veterán
válasz GLOCK34 #26649 üzenetére
A G Pro-ra inkább, az nekem is bejön, meg remélem a F sorozat is lesz. Eddig is volt szelektálás ám.. pl. anno a Galaxy W-t akartam megvenni, de nem tették fel a palettára, csak a Telenor, de nem is baj utólag, így lett az Ace 2.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen