Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Akkor tényleg futár kapta kézhez a telefont.
Egyébként azt akartam írni, hogy ezek a servicedesk rendszerek bedrótozott üzenetekkel dolgoznak, amiknek a testre szabhatósága korlátozott. (Ált. csak az adminoknak van joguk ezeket módosítani, ők viszont ezt egy ekkora szervezetnél csak mindenféle folyamataudit, majd a dokumentáció átírása után tehetik meg.) -
baluka26
veterán
Kérdésem lenne:
Eló vagyok fizetve MédiaMánia S-re, már másfél éve, ugye ez 4990 forinton köttetett meg. Namostmár, én válthatok a jelenlegi árnál olcsóbb, szerződésben foglaltnál drágább Mozaik S díjcsomagba?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
FRENK1988
veterán
A T-mobil nem küld rakszámot, hogy nyomon tudjam követni a telefonom hollétét?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
smooh
csendes tag
Üdv.
Ha MozaikXS díjcsomagra van hűségem, akkor átválthatok minden kötbér nélkül EcoSurf díjcsomagra?Ha igen ezt hogy tehetem? mert a MyTmobile-ben nem látom ezt a EcoSurf díjcsomagot.
-
kertsa
senior tag
Holnap jár le a Vodás előfizetésem, pénteken tudom megszüntetni a szerződést. Szeretnék átnyargalni a T-mobil-hoz, és webshopról rendelnék készüléket. Ennek az átfutási idelye, ha jól sejtem akár egy hét is lehet. Ha jól értem, akkor a Webshop szerződési feltételek 4.1 pontja szerint akkor történik szerződéskötés, mikor átveszem a csomagot a futártól.
A kérdésem a következő lenne. Ha ma megrendelném a készüléket, hogy minél előbb nálam legyen, ami így is szerintem csak jövő hét, akkor nem történik szerződésszegés?
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
go net S net csomag nincs már csak L meg M?
Battletag: hojszi#2983
-
.bruszli.
aktív tag
válasz Intel fan11 #26425 üzenetére
Még van,csak már nem rendelhető. Most az L meg M akciós...
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
sarkanyolo2
őstag
1430 Esetleg jelezhetnéd a vezetőség felé, hogy a kihelyezett központok elérhetősége (Békéscsaba Center) egyszerűen lehetetlen...
Előre is köszönöm: sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!
Van nekem egy Tmobile USB modemem nincs rá szükségem ha beviszem a usb modemet fizet valamit érte?
Angliába így van ha jól tudom.......Nexus 5
-
meroly
veterán
Nyelvtan topik
1430
Az hogy lehet hogy a Partner3-hoz (amiben a flottán belüli beszélgetés eddig benne volt) most rátették a Telematrixot 300 Ft havidíjért?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
raziel01
veterán
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy T-s telóm. Négy éve vettem. Bevittem anno még garanciálisan kamerahibával, háromszor volt miatta szervizbe. Végül is kihozták, hogy ez a normál, de panelt cseréltek belőle. Ugyanaz maradt. A kérdésem ilyenkor újra indul a garancia? Vagy csak meghosszabbodik?
-
1430
senior tag
válasz sarkanyolo2 #26431 üzenetére
Ez "szándékos". Mikor pár évvel ezelőtt bevezették a 80-as T-Pontos számokat (és hivatalosan nincs is más számuk), a szervizek még elérhetőek voltak. Mivel a szám immár a szervizeseknél csörgött, viszont a sok hívás ellenére elenyésző volt a szervizzel kapcsolatos érdeklődés (mert mindenki készletinfót meg egyéb dolgokat akart), ezt is kivezették.
Induláskor amúgy volt is nagy "sírás", mert nem tudták az ügyfelek, hogy nem az üzlettel beszélnek, és annyit sikerült elérnem, hogy az akciók menüpont választása után bemondja az automata, hogy "kapcsoljuk telefonos ügyfélszolgálatunk Ön által választott menüpontját" (a kolléganő is fórumozott erre felé annak idején, aki a bemondást készítette ).
Ügyfélnyomás hatására már több mint egy éve azt is sikerült elérni, hogy a telefonos ügyfélszolgálat is kiadjon T-Pont készletinfót, de ez is cseverből-vederbe, mert nem véletlenül szűnt meg anno ez a funkció (ezért van az, hogy darabszám nem adható ki, legfeljebb annyi, hogy ebben a pillanatban még van).
Várd az SMS-t az elkészülésről vagy írd meg facebookon az IMEI számot, aztán legfeljebb utána néznek (az IMEI számmal szerintem nem lehet így visszaélni, de ha nem szeretnéd így nyilvánosan kiadni, akkor legfeljebb My T-Mobile-on keresztül írd meg).meroly
Vagy változott a megállapodás vagy valami más logikus magyarázat van rá.
Például ha flottán belül ingyen beszélsz, annak jellemzően díja van. Szóval inkább az a fura, ha eddig nem fizettél érte. Mivel a Partner 3 díjcsomag egy általános megnevezés, ezért a részletekért érdeklődj telefonon vagy írásban.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
törölt tag
MI a különbség a 3 napos cseregarancia és a garancia között, ha ígyis-úgyis elküldik bevizsgáltatni a terméket és 15 napot (jobb esetben) ülnek rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen