- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
Beca1990 #22493 üzenetére
"előrehozott" készülékváltás:
- legalább arany szint
- 24 hónapos hűségből 21 hónap eltelt"normál" készülékváltás:
- 30 napon belül lejáró hűség vagy egyáltalán nincs hűség
- ha nincs arany szint, akkor legalább 7 hónapos hívószám (illetve utóbbi esetben WS-on csak egy összegű vásárlás tarifahűség vállalása nélkül)Gazsi00
A te konstrukciód valóban emelkedett, de összességében inkább csökkentek az árak.[ Módosította: radi8tor ]
-
djculture
félisten
válasz
rayoliviero #22486 üzenetére
Hát üdv a való világban, az adók adója miatt emelkednek folyton az árak.
-
1430
senior tag
Lehet rosszul tudom, de valami olyasmit hallottam, hogy ha be is jönnek az LTE képes díjcsomagok, az I5 csak szoftverfrissítés után lesz rá alkalmas, ami jövő év elején várható... De ne legyen igazam!
Vangelis és Beca1990
Új MOP elófizetéshez csak az alap Samsung van, meglévő MOP-hoz (ha a készülékváltás feltétele adott) viszont mehet bármi az árlistából.pana0017
Akkor ez rád is vonatkozik, mert ha a híváskérő tiltást állítottad be, akkor kikapcsolt állapot után sem kapsz SMS-eket (bár ha ezt nem igényled, akkor így is jó). -
baltibb
csendes tag
Vettem egy kártyafüggetlen Samsung s3- at, de a régi domino kártyámat nem lehet bele tenni, mi a lehetőség?
-
rayoliviero
veterán
Felemelték az S3-at Mozaik L-ben? 99000 az új ára, eddig mintha 89 lett volna.
Jön a karácsony és emelnek ezek szerint, nem engednek? 99000 irreális ár érte már havi 12 ropis csomagban 2 évig. Így drágább az iPhone 5-nél 10 ropival Mozaik L-ben.
Mozaik M-ben viszont az iPhone drágább 40 ropival.
Ezt aztán nem értem. -
Beca1990
senior tag
Hűségidős Mozaik XS -ről (3200Ft) lehetne e váltani Like vagy Like 300 tarifára kötbér nélkül? Ez ugye nem "leváltásnak" minősül?
-
begrimisu
aktív tag
A haverod se telefon vásárlás vagy tartozás miatt kapott 1,5 évet az tuti volt ott más is tartozásért Magyarországon nem jár börtön ott valami csalás lehetett vagy más valami !
-
Malachi
addikt
válasz
djculture #22474 üzenetére
"Eladták neki a telót az előfizetéssel együtt és átíratták a nevére amin már ott vigyorgott a rengeteg tartozás..."
hát, az nagyon szép.
azt nem értem, hogy az átiratásnál miért nem derült fény a tartozásra, gondolom kellett mindkét fél hozzá. annak a T-s alkalmazottnak is gratulálnék, aki nem hívta fel rá a barátod figyelmét.
-
djculture
félisten
"De egy teljesen vadidegentől én sem mernék venni semmi ilyet, papír ide vagy oda."
Egy ügyvédhaver mondja mindig ha nem kell a papír akkor feleslegesen görcsöl rajta az ember de ha kellene meg tuti hogy nem volt szabályosan tanukkal kitöltve és ellenjegyezve.
Ez téma végszónak akkor jó is
-
kp78
addikt
válasz
djculture #22471 üzenetére
Anno én is elég nehezen adtam el ezt itt PH-n, mert mindenki zizegett tőle, hogy hűség így+úgy.
Én sem tudtam mással érvelni, mint azzal, hogy nézze meg az értékeléseimet (meg az előfizum, ami nem 3XL-es, hanem egy nagyon jó flottás, ami nyilván marad), és döntsön, hogy megbízik-e bennem.
Megbízott, és a mai nap is megy a telefon, hacsak el nem adta.
De egy teljesen vadidegentől én sem mernék venni semmi ilyet, papír ide vagy oda. -
djculture
félisten
válasz
Malachi #22472 üzenetére
Eladták neki a telót az előfizetéssel együtt és átíratták a nevére amin már ott vigyorgott a rengeteg tartozás csak azt elfelejtették közölni. Jóformán vett egy kafa telót 20 ezerért 1 milliós tartozással, amit nem tudott kifizetni és kamatnak a kamatának a kamata ment rá plusz 500000ft jött a behajtó cég meg ilyenek.
Végén lett 3 millió. -
Malachi
addikt
válasz
djculture #22471 üzenetére
nem mondtam, hogy vegye meg. azt írtam le, hogy ha megveszi, azt csak adásvételivel tegye és mi az, ami szerepeljen benne. gondolom az itt összeszedett infók alapján el tudja dönteni, érdemes-e belevágni egy ilyen üzletbe.
hogy volt ez a haveroddal? akkor még össze voltak kötve a telefonok a SIM kártyával? vagy hogy büntették meg más előfizetése miatt?
-
djculture
félisten
válasz
Malachi #22469 üzenetére
Az a baj ez a használt telefon biznisz a legrosszabb üzletek egyike. Én a saját káromon tanultam meg 2000 körül. Csak egy telefont buktam szerencsére volt aki rosszabbul járt.
Ha valaki gyorsan olcsóé akar megszabadulni valamitől akkor annak már régen rossz aki beveszi ezt a maszlagot.
Volt egy jó haverom annak a vége az lett hogy vett egy ilyen telót ami után a hozzá tartozó előfizetéshez csináltak 3 milliós tartozást, a haver ült érte 1,5 évet az lett a vége az utána következő behajtási meg bírósági eljárásoknak.
Most priusza van ilyen baromság miatt és dolgozhat kuli egészségre veszélyes munka helyen, ahova nem kell erkölcsi mert örülnek ha jön oda valaki.
Az ilyen bizniszek mindig jónak tűnnek de utána ha baj van foghatja az ember a fejét. -
Malachi
addikt
válasz
blueye #22464 üzenetére
az hülyeség, hogy egyáltalán nem biztosítja magát. az más kérdés, hogy itthon jelenleg mennyire hatékony egy bíróság, ha ilyen üggyel fordulsz hozzá. de ha akarsz, fordulhatsz, ott a papír a kezedben. azért van, érted.
mindenki képes eldönteni, vállalja-e a kockázatot. de ennyi erővel semmit ne vegyél, ami használt, mert lehet, hogy másnap kopogtatnak a zsaruk, egy sorozatszám ellenőrzés és viszik a cuccot. az elmúlt években a környezetemben jártak már így németországból lopott több százezres hegesztőberendezéssel is, telefonnal, az autós sztorikat mindenki ismeri, azokat is szívfájdalom nélkül elevszik, hiába vetted jóhiszeműen.
ez egy ilyen műfaj sajnos.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Like díjcsomagban vagyok, és ha barátnőm hív, akkor ugye mindig kinyomom és visszahívom, azonban mindig kapok a T-től egy sms-t, hogy nem fogadott hívásom volt. Ki lehetne ezt valahogy kapcsolni? (nekem iphoneom van, barátnőmnek egy régi nokiaja ha ez számít)
-
djculture
félisten
válasz
Varszegig #22460 üzenetére
Ezért mondtam jobb hanyagolni az ilyen üzleteket, nem ér annyit az egész. Inkább vennék a T-mobile tól egy készüléket garanciával mint használtat. Kitudja nem lett e belemókolva és majd bármi baj van akkor szét tárják a kezüket a szervizben és veszik a gari. Telónak az előéletét se tudja senki csak az eredeti tulaj.
Manapság az útszéli pista bácsi is képes ezeket úgy mókolni hogy észre se veszi csak az aki naponta javítja őket. -
Varszegig
veterán
válasz
Vangelis #22456 üzenetére
A letiltás elleni garancia egy papír, amivel kitörölheted... Ha esetleg mégis tiltják a telefont, akkor perelheted vele az eladót. Ez a mai magyar viszonyok közepette pár év (5-10?) alatt lemegy, ő a végén széttárja a karját, és közli nincs pénze, bocs.
Malachi: És hogy hajtod be rajta?
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #22456 üzenetére
Marketing bulshit, mi más. Letiltás ellen max akkor van garancia ha a szolgálatóhoz már nem köt hűség, meg az eszköz is kifizetve.
De vagy egybe lerakja az ember a kötbért meg teló részleteit ami után ha kiszámolod kijön a befizetésre olyan összeg hogy kettő új telót vehetett volna az illető.
Vagy pedig kivárja az időt és szépen fizeti, akkor meg már mire eljut a végére a teló egy lyukas garast se ér annyira elavult. -
djculture
félisten
válasz
begrimisu #22452 üzenetére
Jó de hűség sincs a készülékhez tartozó előfizetéshez? Mert ha van akkor szerintem csak kötbérrel lehet nullásba tenni de majd megmondja 1430. Hiába fizeti ki valaki a telefon részleteit egybe ha ott van hozzá tartozó előfizetésen egy hűség. Egyszer nem fizeti be a számlát és te nálad lévő telót szépen letiltják.
-
begrimisu
aktív tag
Ezt ö állitja mármint az eladó na és ezt szeretném hivatalosan lekérdezni mivel messziről jött ember azt mond amit akar hiába egy hölgyről van szó nem ismerem!
-
begrimisu
aktív tag
válasz
djculture #22451 üzenetére
NEM érted az a lényeg pont hogy nullás legyen!! Pont az a lényeg hogy azt kérdezem meg hogy minden ki van e fizetve tehát nincs részletfizetés a készülékre mert ki van fizetve minden törlesztő részlet! Most felhívtam a T mobilt és azt mondták minden további nélkül megmondják ha a tulajdonos is ott van és ö kéri és igazolja magát!
-
djculture
félisten
válasz
begrimisu #22449 üzenetére
T-mobilnál nem fognak ilyennel foglalkozni előre megmondom. Az illetővel állnak szerződésben ami addig tart amíg a hűség tart és atelefont ez alatt kinem fizeti részletekben,legföljebb utána lehet róla nullás igazolást kérni.
Az hogy most nincs tartozás perpillanat semmit se jelent, vagy át vállalod az egészet vagy tuti a bukta, mert az illető utána majd nem fogja fizetni erre fogadnék. Rengetegen megszívták már így .
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest