Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A 10 GB ingyen mobilnettel kapcsolatban kérdeznék. Ugyebár nemrég automatikusan bekapcsolták, az appban ez "Díjmentes 10 GB"-ként szerepel, de ma az appban ismét be tudtam kapcsolni egy "10 GB Díjmentes Extra Net" opciót, újabb 10 GB nettel bővítve a keretet, ezeket az app mutatja is két különböző opcióként.
A kérdésem arra vonatkozna, hogy ez valós, vagy valami hiba? Én egyszeri 10 GB-ról tudtam az eddigi értesülések alapján, ezek szerint megduplázták? Nem mintha nem jönne jól, csak érdeklődöm. -
snooze
veterán
sziasztok.
nálatok minden ok a szolgáltatással?itt reggel óta se net,térerö meg 0 vagy egy pálcika..igy domino day kuka.. -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy részletre vásároltam egy telót még tavaly, azóta mindent a Telekom alkalmazáson belül intézek. Van arra lehetőség, hogy vagy az alkalmazásban vagy a honlapon belépés után meg tudjam nézni, hogy pontosan mennyi van még vissza a részletből, vagy csak ügyfélszolgálat tud segíteni?
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne Telekom Wifi Extra kuponja, amit nem szeretne felhasználni, nagyon hálás lennék ha elküldené nekem.
Köszönöm!
-
Dency01
aktív tag
Sony XZ1 compact Android 9-essel. Lefedettség teljesen jó.
-
Dency01
aktív tag
válasz
szemesi69 #113825 üzenetére
Értem, most aktiváltattam az ügyfélszolgálaton. Jött az sms is, de egyelőre nem sikerül összehozni. *#*#4636#*#* és ott a VoLTE jelzőt se tudom bekapcsolni, szürkével van.
További kérdésem még az lenne hogy ehhez a híváshoz a másik félnél is aktiválva kell hogy legyen a volte? -
Dency01
aktív tag
A VoLTE akkor csak a szolgáltatótól vett mobilokon működik?
-
anglergab
addikt
válasz
st3v3np3t3r #113813 üzenetére
Megoldható: Samsung tablet, szervizmódban le kell tiltani a CS (Circuit Switched) módot, azaz PS-only (Packet Switched) módba kell tenni.
3G-n, 4G-n ekkor csak adat lesz (hívás nem), ha nincs VoLTE.
Arra figyelni kell, hogy SMS sem lesz.Sőt, úgy is lehet hogy LTE-only mód, kikapcsolt/inaktív VoLTE mellett. Ekkor nem lesz hívás funkció, csak mobiladat.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #113816 üzenetére
Egész procedúra? Beüt egy sort parancssorba, ha nem jó, akkor egy másikat, amivel visszacsinálja.
Ne mondd már, hogy nem éri meg kipróbálni.
Nyilván azért csinálná meg, hogy menjen. Néha abszurdum, amiket reagálsz. De biztos nem arra, amit én írok.
Szóval:
1. Lehet tiltani? Lehet ADB-vel.
2. Hosszú eljárás? Nem.
3. Vissza lehet csinálni? Igen.
4. Biztos működni fog? Nem.Oszt majd eldönti.
-
válasz
hangyász2 #113814 üzenetére
van... pl. faterom volt doogee telefonján a telefon app tilható volt(adb nélkül) de a bejövő hívást ugyan úgy jelezt
értem én mit írsz.. de ha nem fog menni a multisim akkor ez az egész prodecúra csak a pofon a szarnak... pont az lenne a lényeg, hogy a multisim működjön -
nightzone
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #113811 üzenetére
Képernyőt sem lehet vhogy kikapcsolni bejővő hívá esetén?
-
hangyász2
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #113813 üzenetére
Ez igaz, van ritka kivétel, de a telefon általában igen, gyerekeknek le szoktam szedni. Szóval ne mondd, hogy nem lehet. Nem értem, miért nem segíteni próbálsz neki, ahelyett, hogy lebeszélnéd.
Azért próbáld meg értelmezni is, légy szíves, amit írok. Köszi! Analógia, vágod.
-
-
hangyász2
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #113811 üzenetére
Már miért nem tudná? ADB-vel simán lehet. Ettől persze lehet, hogy nem fog működni a multi SIM. Egy próbát megér.
Pl. ha ez egyiken nincs térerő, a másikon, gondolom, kicsöng.
-
-
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Betettem egy multiSim-et tabletbe (Samsung Tab E) hogy a telefonom előfizetett mobilnetét megosszam. Hogyan tudnám megoldani azt, hogy a hìvások ne csőngjenek egyáltalán ki a tableten? (a némítás nekem nem elég mert a kijelző attól még felvillan). A beállításokban nem tudom letiltani a bejövő hívásokat , mert vmi jelszót kér, lásd [kép] . Droid 4.4.4 fut rajta.
Van erre vmi megoldás?
-
hangyász2
aktív tag
Nálam már 25 GB-nál tartanak.
Köszönöm szépen.
-
otps
aktív tag
Kösz az ingyen 10 GB adatot, Telekom! Most egyelőre nem használom ki, nem tudom kihasználni sehogy. A kérdés, hogy elhalaszthatom későbbre, arra az eshetőségre, ha karanténba kerülök? Ha április 30 után, akkor április 30 után. Nekem az a prognózisom, hogy ez a kórság még eltart egy jó ideig.
-
vidaila
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #113800 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest