- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
-
kenguru99
senior tag
A hátsó öngyilkos ajtók elektromos zárja nagyon gyakran elromlik. Ezt úgy szokás palástolni, hogy bekapcsolják rajtuk a gyerekzárat. Ez van hogy időlegesen segít megszüntetni a hibára figyelmeztető idegesítő csipogást. Persze a probléma ettől nem oldódik meg. Vizsgáld meg alaposan a kiszemelt autót. Bár ha most jó is benne a zár, az is bármikor elromolhat. A javítása hatszámjegyű összeg.
-
kenguru99
senior tag
Az összes benzines B Meriva 1.4-es láncos motorral van szerelve.
A 100 lovas szívó a legkevésbé problémás és a legtakarékosabb. Menni olyan nagyon nem fog, de normálisan közlekedni lehet vele.
A 120 lovas turbo, nyilván jobban megy, cserébe többet is fogyaszt. Az ötös manuál váltó nem örök életű bennük. (a szívóban sem, de ott kisebb az igénybevétele is)
A 140 lovas turbo megy a legjobban, értelemszerűen. Cserébe ezt a "kiváló" hatsebességes M32 váltóval szerelték. Ami nagyon szeret csapágyas lenni, de legalább még kettős tömegű lendkereket is szereltek bele, hogy teljes legyen az öröm. -
tboldi
nagyúr
Hogy érdemes-e, azt neked kell eldöntened, de az 1.6-ossal nem lősz mellé. Bosch befecskendezőrendszer, felújítható, ha úgy alakul, és nincs swirl flap sem a szívósorban, ami a 2 literesnél szokott galibát okozni. Egyedül egy gumitömítést kell cserélni az olajteknő alatt rendszeresen, de akár ki is váltható egy ilyennel örökre.
Illetve az összes Giuliettára vonatkozóan 2013-ig előfordultak szinkronproblémák a C635-ös váltókkal, utána már javították.
-
futo001
senior tag
Pont volt Civicem is. Vagyis az a parome volt. 1.4 benzin es 2.2 dizel is volt neki. Mindketto tobb penzt elnyelt mint a Focus, de nem volt veszes szerintem. Sorozatos futomu javitas de legalabb olcso volt mindegyik, meg egesz hamar elengedte magat a kuplung. Kb Ennyi. Es megis azt mondom, hogy az is egy nagyon jo auto volt, kicsit kenyelmetlenebb, de sportosabb futomu, a dizel raadasul megy esz nelkul.
A Focus vezetesi elmenye amugy szerintem kategoriajaban etalon, de a futomu itt is igenyelhet karbantartast, nem veletlenul olyan jo, valamivel bonyolultabb mint a kistesoi. Ha kolteni kell ra dragabb mint a Fiesta, de ritkan keri a karbantartast szoval semmi gond nincs vele. En MK5 Mondeora csereltem, ami mar egy ringatosabb, kevesbe feszes de kenyelmes auto. Aztan 1 hete le lett cserelve egy BYD Sealion 7-re, ami mar olyan mintha egy vizagyon ulnel (nekem kenyelemre a legjobb amugy), de a kanyartartas a Focusban volt a legjobb ezek kozul.
A Civic ulesei kicsit kenyelmesebbek voltak mint a Focuse, viszont a Focusban es a Mondeoban imadtam a drothalos szelvedofutest. Nincs tokeletes auto, valahol ugyis kompromisszumot kotsz.
A felhasznalasi igenyed amugy pont a benzin/dizel hataran mozog, jo lehet mindketto, de mar en is inkabb hanyagolnam a dizelt es vennek valami jobb benzinest. Foleg ha 10+ eves autorol van szo. Mivel erezhetoen szeretnel kenyelmet es stilust is, meg ha nem is irtad igy le, ahogy tobben is ajanlottak mar lehet a Giulietta lesz a te autod: stilus es kenyelem megvan, fogyasztas barati, vezetesi elmeny magasan a Fiesta felett van, idealis meretu, nem zorog, alkatresz pedig elerheto hozza. Csak nagyon keveset vezettem, de engem megvett kilora. -
Auris 1.4 D-4D ugrott be elsőnek, és másodiknak is, és ez is jónak tűnik
benzinesek nem nagyon esznek majd 7 liter alatt, főleg, ha nagyobb a kasztniegyébként ha Fiesta méretet keresel, akkor miért nem tartod meg a Fiestát? másfelet ér, kettő körül keresel autót - no offense, de +500 ezerért kb ugyan olyan méretű, kb ugyan olyan teljesítményű és kb ugyan olyan évjáratú autót fogsz majd kapni.
-
tboldi
nagyúr
-
-
futo001
senior tag
Semmi negativ nincs vele, csak kiemeltem mi mehet felre. De ez minden hasznalt autora igaz. Az 1.6TDCI egy jo konstrukcio, nem beteges fajta, a Focus pedig egy kimondottan jo auto, ha nincs lelakva. Azert a 360e km eleg beszedes.
Velemenyem szerint ennyi idosen minden modern dizel riziko. 14 eves auto eseten raadasul az ido is nyomot hagy, nincs kivetel.
Mondjuk az megdobbent hogy 2M egy 14 eves Focus. En nagyon szerettem, de annyit nem adnek erte. Szerintem 1M-ert adtam el 2020-ban, de lehet meg kevesebbert.Ford eseten ami nagyon fontos: az automatakat keruld el. Abbol 3 fele van: ami majd elromlik, amit mar javitottak de ujra elromlik, vagy ami most is rossz.
-
futo001
senior tag
Nekem volt ilyen, a vilagbol kivitt.
3 alkalommal volt gond vele: turbocso kilyukadt (jo hangja volt), meg tuzgyurut kellett ketszer cserelni, ami filleres. Ja, meg egyszer beragadt a motorhazteto zarja. Ezen felul csak kopo dolgok. Ilyen akkor, ha gondos gazdaja volt elotte. Ha ez nem igy van, es egy 14 eves autonal erre van esely, akkor viszont egy penztemeto lehet belole. Rozsdasodasra hajlamos az ajtok alatt es az ivek aljan. Az aljat is erdemes megnezni. Ha teszteled ki kell vinni rossz minosegu utra, ha kopog a futomu nem a vilag de akkor az ar tartalmazza ezt, 20-150e kozott barmi lehet a javitas. Altalaban nem draga amugy. Ha a generator nyikog, az sem a vilag, de szamolni kell akkor azzal is kesobb. Ha a muszerfal atmegy karacsonyfaba es kb semmi nem mukodik az auton, akkor a muszerfalat el kell vinni atforrasztatni, par 10e Ft. DPF nelkuli verzio is letezik belole, de az csak 90LE azt hiszem, de egyertelmuen kevesebb fejfajast okozhat. Vannak nagyon alapok es kimondottan jol felszereltek, en az alapot kerulnem, az tenyleg fapad.
En eladtam az enyemet vagy 5 eve, de edesanyamnak meg mindig megvan a 2011-es 1.6TDCI, mar vagy 360e km van benne es meg mindig problemamentes. Mondjuk nala pont elojott a muszerfal problema, de 1 nap alatt orvosoltak. De megint csak gondos gazdarol van szo, o a masodik tulaj, az elso pedig az egyik Ford kereskedes volt, szoval nem volt lerugva.
A Ford dizelek erzekenyek az olajra, csak az eloirtat szabad hasznalni. Ha gyanu akad a vasarlando auto eseten, hogy nem eloirt olajat hasznaltak, ne eroltesd, jo esellyel megszivod.
Mi amugy a dizel autokba Dipetane-t toltunk, vagy olyan kuton tankolunk, ahol eleve bele van keverve, ezert sincs gond veluk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest