Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Nekem a 2-es punto volt ilyen. Abba is belefért már hűtő, szárítógép meg mosógép is. De hoztam 206-al 2,5 méteres pallókat is.
műszerfal volt az egyik támaszték.
első ülést fejtámla nélkül közel síkra lehetet lecsukni.
Paszulyba meg úgy befér a mosógép, hogy beül még 4-5 ember. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
dellfanboy #229335 üzenetére
Bocs, de pont ez ugrott be nekem is. Gondtalan autózás csak szélvédő mosó folyadék meg a wunderbaum fogy.
Viszont a BMW nem volt rossz áron a Teslához mérten.Mondjuk én csak a partvonalról vauzok bele a 30 éves rozsdás szarommal, ami jelenleg annyit ér, mint az éves cascoja Kinder autójának. Ráadásul még várhatóan maradni is fog a rozsdás 4-6 évig legalább, eltekintve a jelenlegi nyomorult anyagi helyzetemet.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
BigBlackDog #229232 üzenetére
Értem, oké.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
dellfanboy #228924 üzenetére
Városban? Igen. Vegyesbe kevesebb lesz, mint 5 liter.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
jdani1998 #214519 üzenetére
Vegyünk olcsó autót tanulóautónak kategóriát sosem értettem. Ha megvan rá a keret, akkor szerintem vegyél egy értelmes autót. Polo, Ibiza, Corsa, Rio, i30 stb... esetleg Clio vagy 207-208. nem olyan nagy autók ezek. Biztonsággal tudsz közlekedni velük.
Ha esetleg mégis megnyomod vagy rátolatsz valamire, akkor ezek népszerű, sokat eladott autók. Arányaiban nézve nem drágábbak hozzájuk a karosszéria elemek, mint a régebbi autókhoz. Találsz hozzájuk bontott cuccokat szerintem normális áron. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
f4lcon #214457 üzenetére
2017 i30 ugyan ilyen, hogy terelget jobbra balra. Utasok+police azt hiszi, hogy tintáztam. Ha meg ellentartok, akkor 100km után elzsibbad a kezem. Ráadásul többször csinálta azt, hogy jojóztat jobbra-balra majd egyszer csak elenged. Többször volt, hogy úgy húztam vissza a másik sávból a kocsit. Ha ott egy kamion esetleg az nem buli.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vzsryl #204475 üzenetére
Mert a mutyizós nepper kihozza nullásra a vállalkozást (már ha van és nem 20-an használnak egyet, amit havonta bedöntenek), hogy ne kelljen adót fizetni. Mert a mutyizós neppert az érdekli egyedül, hogy menjen el a vas gyorsan és jöjjön a következő. Mert a mutyizós nepper a mának él és ezt szereti is és nem is fog előrébb lépni ebben.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #204329 üzenetére
Elindítják ezt a nagy faluba, akkor a bkv nagy gondban lesz.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #204320 üzenetére
Ha az EUR II dízellel beszambázok Bp-re, akkor majd küldik a csekket? Vagy a levegő munkacsoport inkubátorba teszi a paszulyt?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Tothgera30 #204025 üzenetére
1.3 multijet jól eltud lépni. Frankón megbolondítja az a kis turbó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #204014 üzenetére
Szerintem ezt: #SDIkell rakd be az aláírásodba. Egyszerűbb.
Lassan csak megtanulja a nép azt a 64 le kályha nevét.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #203600 üzenetére
+1
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Hajas Mao #203427 üzenetére
206 1.4hdi bosch bsi-vel nem lesz gond az elektronikával. Főleg a 2003 utániak a jobb példányok, ott már h7 első fényszóróval látni is lehet. Utólag beszerelhető, ha mégsem lenne benne. Ha nem törték és ápolták nem rohadós. Kényelmes szerintem és aránylag modern. Hátsó híd lehet bajos. Nézni kell nem-e terpeszt. ha terpeszt az plusz 45 ropi.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #203187 üzenetére
Sajnos nem ma csibék azok sem.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #203185 üzenetére
Köszi. Passat V 1.9tdi afn is hasonlóan strapabíró lehet? Eléggé dicsérik azokat is.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vzsryl #203183 üzenetére
VW-t csak azért hagytam a kalapban, hogy hátha beleesik valami, de eddig csak 22-23 éves vasak vannak. Annyira azért nem akarok időset venni. 307-ből is csak a fl utánikat nézem, de sok a km... Stilo az ára miatt megtetszett meg van/volt vagy 5 fiat a családban és olcsóságukról és megbízhatóságukról ismertük meg...eddig aztán majd kiderül mit hoz a jövő.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #203180 üzenetére
Igazából nem ragaszkodom az Astrához. Amúgy is elég karcsú az 50kw.
Márkafüggetlenül dízel kombit keresek 700 ezerig+átírás+első szerviz.
307+Stilo+Astra G+Golf IV+Passat V vonalat nézegettem, de sok a lelakott, tekert, leélt kotla. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #203180 üzenetére
X17DTL 50kw.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
parandroid #200496 üzenetére
Ahhoz képest alig találok jó áron kint épkézláb etykilencpádétádéí Passatot.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
anorche1 #200398 üzenetére
1.5 dci nagyon jól mozgatja és alig eszik. Én sokat használtam Lodgy-t+Dokker-t+Logan-t. Mind egy nagy kalap műanyag. Nincs ami tönkremenjen, mert egy nagy fapad az egész. Szélben borulékony a magas építése miatt. Cserébe árkon bokron keresztül átmegy, nagyon jól pakolható, gyerekek ha összeganézzák a belét, slaggal lecsapatod.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #200335 üzenetére
Most kicsit talán forgalomlassító, más értelme nincs, bár ahhoz meg messze van a faluhoz.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #200319 üzenetére
Most jelentették be, hogy lesz hozzá elkerülő, így már lesz értelme is.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
-FreaK- #199702 üzenetére
Mindkét típust használtam rendszeresen viszont dízel motorral. Véleményem szerint a VW minőségibb. Megbízhatóságra viszont a Toyotával nem volt semmi gond. Kb 150 ezerig követtem az élet útjukat. VW új korában forralta a vizet. Ülés oldala hamar bolyhosodott. Egy egy szerviz is drágább volt a VW-nél. Kormány viszont hamarabb elkezdett málni a Toyotában. VW indító kulcs körül elkoszolódott a műszerfal (vaj belső) és nem is jött le róla.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Yiggdrasil #199433 üzenetére
Az az Audi még 270.xxx km-et elfog vinni nagyobb hiba nélkül. Picit alkudj az árból a festékhibák miatt és lesz egy jó autód.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
IMIIKE1998 #199355 üzenetére
Leszeded a kiegy tartály fedelét, ha nem pucolták ki, akkor olajos barnás hab árulkodó lehet. Olajban világos habos csíkok úgyszintén. Járatod alapjáraton, ha nem kapcsol a termosztát+venti, akkor az is egy jel, hogy valami nem oké a hűtéssel.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
IMIIKE1998 #199350 üzenetére
Motorhibát azt nem szűrik ki. Senki nem lát bele a motorba. Hangja és a teljesítménye alapján sokminden megállapítható. Esetleg egy hibakód olvasás. Persze ha engedi az eladó...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
IMIIKE1998 #199346 üzenetére
A legközelebbi vizsga állomásra vagy szervízbe kérni kell rá teljes átvizsgálást. 5 ezerért átnézik. Egyből kepbe kerülsz.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Gyb001 #199332 üzenetére
Ez sem igaz, mert múltkor vezettem egy renault clio-t 2017 és 60 ezer km. Úgy le volt lakva, hogy nem akartam elhinni. Tele volt karcolásokkal és parkolási nyomokkal a kaszni. Felni+gumik szétpatkázva. Kormány morzsolódik szét. Néhány kapcsoló már kezdett kifehéredni/kifényesedni. Szívesebben veszek meg egy 200 ezret futottat ami szép állapotú.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Luck Dragon #199013 üzenetére
Ha' pedig béjjemvé.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
runner 125 #198920 üzenetére
Auris tényleg jó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
runner 125 #198856 üzenetére
Szvsz túl van hájpolva a Jazz. Már hánynom kell attól, hogy kb mindenre azt ajánlják. Városi kisautó, Jazz ( ez még ok) csaladi autó jazz. Telekjáró Jazz. Pakolós mindent elhozós Jazz. Csak úgy Jazz. Jazzon túl is van élet. Nem mondom, hogy rossz, de nekem ez a modell inkább játék autó kinézetű.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
yodamester10 #198512 üzenetére
Mem erre gondoltam, bár régen mondták ezt a prius tulajokra is. Inkább arra gondolok, hogy egy régebbi autó vezetése nagyobb élményt adhat. Számomra, legalábbis biztos.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
yodamester10 #198500 üzenetére
Olyat majd vesz, ha 40 lesz. Fiatalon még nem biztos, hogy racionális döntéseket hoz az ember.
Viszont valóban jók a GTE-k.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Cpt.Price #198360 üzenetére
Csak az erő és a fényszóró a gond? Én nem cserélném le, ha ennyire megvagy vele elégedve, akkor meg főleg, hogy nem. Egy kis motor optimalizálás a megfelelő szakműhelyben, illetve kideríteni, hogy kompatibilis-e jobb lámpával. Szerintem a Golf 7 az utolsó normális Golf.
8 se rossz, nem mondom, de külsőre olyan mint egy kis 8-as Passat, amit egyékét nagyon kedvelek. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
BigBlackDog #198349 üzenetére
Amikor az elsőt megvettük, előtte nem olvastam ezt a cikket. Már meg volt vagy 3 hónapja, akkor olvastam ezt a cikket meg még vagy másik 3 cikket erről. Akkor filóztunk, hogy adjuk el a fenébe, nem hiányzik ez nekünk. Viszont utána olyan jól bevált, hogy inkább vettünk másikat is belőle. A fogyasztása tud még parádésan alacsony lenni.
Ezen felbuzdulva mertünk 1,4hdi motoros PSA autókat is venni. Azokra is vanak pozitív személyes iletve futár tapasztalatok is. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #198333 üzenetére
Igen, most már tudom mire gondolsz. Igen, nyilván Daewoo lett belőle.
Cseheknek is volt Skodájuk meg Tátrájuk, Ukrajnának a ZAZ volt, Nekünk is volt csak gyenguszok voltunk, Osztrákoknak is volt, nyilván még a monrchia alatt, Szerbeknek is volt vagy inkább Jugónak saját autógyára. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
BigBlackDog #198336 üzenetére
2 autónk is volt ilyen motorral. Igaz csak 200 ezret tekertünk bele, de semmi hiba nem jelentkezet. 3 céges autónk volt ilyen motorral 400+ km-el, a kötelező szervízen kívül semmit nem kértek, pedig ebből 2 kulcsos autó volt amit tapostak ám rendesen.
Városban van 4 futár ismerősöm, ugyan ilyen motorral szerelt Puntókat taposnak. 400+ van bennük, de mennek még mindíg. Bár Ők nem nyilatkoztak a szervízköltségekről illetve nagyobb meghibásodásról. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #198330 üzenetére
Vegyetek nagypolákot!
[link]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #198328 üzenetére
Lengyeleket látod, azoknak van megkülönböztető jelzésük. Kani nagy cb antennával zsavelnek.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #197983 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest