Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kornel #115649 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy rendellenes. A Puntónkban 150k km után is így néz ki a kormány, nem tudom ebben a Seátban mi számít normál amortizációnak, azért nem írtan neki, hogy ok vagy sem csak írtam neked hogy ő mire gondolt.
aero: Ha amúgy jó kondiban van a gép akkor mehet simán. Max egy újragyűrűzés és elmegy még ez újabb 300k-t lazán.
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #115531 üzenetére
En direkt nezem mostanaban a hatosokat, valoban jellemzo a hatso sarvedoiv rohadasa, de tokre nem az van amit becsuletesnepper mond, hogy mindegyik rohad ott es nagyitoval kell keresni amelyik nem, en csomot latok amin egy szem rozsda sincs ott sem. Figyelni kell ra, meg kell nezni ott es ennyi, van csomo ami rendben van.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kornel #115514 üzenetére
Korrekt áron fenntartható pérmiumot kell választani, jó motorral, kis futással a piac tetejéről és akkor sokkal kisebb eséllyel megy rá az ember gatyája.
Jah csak ezt ugye ki kell várni türelmesen, utána kell olvasni, a magyar használtautó-vásárlónak meg tegnapra kell másik autó, lehetőleg max 25km-es körzetből. -
-
-
-
TaaT
nagyúr
-
válasz
Kornel #115423 üzenetére
Agipnál múlt hónapban még volt 98-as. Az más kérdés, hogy nekem nemrég vészüzemmódra állt az autóm az Agip 95-től (Szfvári kút). Azóta inkább kerülöm, hiába a 8 Ft/liter kedvezmény.
Szerk: utóbbi időben, az Agipos sztori óta többször Auchannál tankoltam, eddig semmi baja. Kopp-kopp-kopp.
-
válasz
Kornel #115358 üzenetére
mindig az fizeti az egész éveset akinek az óév utolsó munkanapján a nevén van
kivéve ha ki van vonatva a forgalomból, mert akkor az fogja fizetni az egész éveset (az év azon részére ahol forgalomban van) akinek a nevén először forgalomba helyezésre kerültehát ha valakinek idén már forgalomban volt a nevén, az kifizette, neked nem kell
-
-
deicide
veterán
válasz
Kornel #115338 üzenetére
Hát, az OPC-be aztán tuszkolhatnám akárhogy a bringát, kilógna.
Bár, már elgondolkodtam egy tetőcsomagtartón, csak gyorsan el is vetettem. Jó az, ha van egy második autó, ha az egyikkel hirtelen lesz valami.Na igen, jó-jó a 3 ajtó, de ha család van, már nem annyira vidám.
-
-
deicide
veterán
válasz
Kornel #115332 üzenetére
Egyelőre csak megfordult a fejemben, el azért adnám, mert valami kombit vennék helyette, amibe kényelmesen elfér a bringa, ha versenyre kell menni. Ebbe azért kell logisztikázni, hogy az MTB beférjen, meg még csomagok is.
bitpork: ettől félek én is, hogy meglátják ezeket a dolgokat és elriadnak a vételtől. Még alszom rá párat, aztán meglehet, hogy kirakom, felsorolva mik a hibái, fotókkal a rozsdáról, aztán kiderül, milyen a piac. Neked legalább a vége felé szerencséd volt.
-
-
deicide
veterán
válasz
Kornel #115145 üzenetére
A szerkesztést most látom csak. Nem, egyelőre semmi gond nem volt. Van a kormány alatt egy kapcsoló, ha olyan trafinál jelez be, ami autóban van, akkor ha lelassítottam, ki is kapcsolom, ne jöjjenek utánam. Ha kint van a 3 lábú, akkor nem érdekel, úgy sem fognak utánam rohanni.
-
BigBear
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #114886 üzenetére
rájöttem, hogy igen, fontos, h jól nézzen ki belül, vagy legalább fogjon meg benne valami, mint az 1es fokában, de újabban még fontosabb, hogy ne kelljen rá költenem. és oké, buzuki rettenet kőbalta a mai autókhoz képest, de amit kapott tőlem, nemtom hány mai autó bírta volna ki.
8évesen vettük. első évben egy generátor, aztán központi zár, aztán komplett hátsó futómű, komplett hátsó fék, 2x kézifékkötél. most rohad, kéne neki új kipuff rendszer, aztán nemsoká jön az új kuplung, az első futómű, fék.
többször le akartuk cserélni, de végül mindig megmentette, hogy valamiért alig fogyaszt. erről többször beszéltünk, érthetetlen, de nálunk a nagy totál az olyan 6.2körül van 1.6 16V benya, télen,nyáron, naponta 2x inditva.
-
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Kornel #114753 üzenetére
Leirtam, hogy mire kell. Nem szepauto kell, hanem egy futarauto, utni-vagni. Ne legyen szetrohadva es menjen. Tisztaban vagyok vele, hogy a patika mennyi. Olyan auto kell, ami gurul es nem, vagy minimalisan kell rakolteni. Apam szerelo, lakatos ismeros is van, de nem akarok ezzel foglalkozni pluszban. Uzemkepes legyen, nem feltetel, hogy szep is legyen.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kornel #114651 üzenetére
ugye most nem az lesz, hogy hirtelen minden ford szar, mert egyszer vettél egy betegágyat az ársáv aljáról, ami érdekes módon addig volt állítólagosan hibamentes (már amikor nem prüszkölt nem füstölt és épp nem volt valami nyűgöd vele vagy nem akartál rajta épp beméretni valamit, adagoló, porlasztócsúcs stb.) amíg el nem adtad, utána meg kiderült, hogy már untál vele szerelőhöz járni?
@Dorien: nekem sem volt szempont, amíg nem volt klímás autóm, meg amíg meg nem született a kisfiam.
letoltam 30 évet egy trabiban meg egy full fapad c corsában, de pont a hétvégén jelentettem ki, hogy nem vennék még egyszer autót klíma nélkül.
országúton még elvagy, ott kihagyható, de pályán már piszok zavaró a hiánya (és ha nem akarsz fül-orr-gégészetre törzskártyát kapni, nem is próbálsz ablakozni), pesten meg én nem szívatnám se magam se a családom azzal, hogy szívatom velük azt a mocskot ami a középső sávra jut a dugóban levegő címén. a szűrő legalább valamennyit megszűr ebből. plusz utóbbi esetben a kipufogógázok még tovább is forrósítják a levegőt. -
t1
veterán
válasz
Kornel #114670 üzenetére
Kb én is ennyit, lehet élni nélküle, Mazdában van egyik legjobb döntés volt, hogy nem vettem olyat amiben nincs, 25 fok felett be kapcsolom, sokkal nagyobb a komfort érzet nem zúg be a szél és hűvös is van .
Roberto:
Amúgy te nem tudom, hogy vezetsz, de katasztrófa a fogyasztásod, szintén 1.0-val járok dolgozni 5-5.3 között megyek vele kb 70%főút 30% város arányban 2x18km
-
rbalint88
addikt
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kornel #114396 üzenetére
Ahhoz képest megy de csodát ne várj, főleg ne fogyasztásban egy TD után. Nyomatékszegény motor (4000 rpm alatt kb semmi nem történik és felette sem sok), nagy légellenállás...
Ahhoz, meg, hogy városban elcsettegj nem eszik elég keveset, terepre sem való... Országúton mondjuk jól eszik de ott kb minden autó...
-
parandroid
félisten
válasz
Kornel #114494 üzenetére
"az a baj, hogy már egy scross-ra is egy vagyon egy szett gumi"
Jaja, és akkor még kiderülnek olyan apróságok, hogy kisebb kereket a speckó kiadás nagyobb féke miatt fel sem tudsz tenni, meg hogy a guminyomás-jeladó szenzora még 50 EUR / kerék. Én is odatoltam a szervíznek az 1000 EUR-t a Mazda téli kerekeiért, igaz Conti ment rá, meg kértem hozzá egy garnitúra acélfelnit is, de 17-esnél kisebb nem ment, meg kellettek a rohadt szenzorok is. És a gumikat még jó áron is adták, ahogy nézegettem netes gumikereskedőket.
Ehhez képest a Mini-n 175/65R15 kerekek vannak, előre örül a májam, hogy potom áron lehet majd rájuk téli gummákat venni (gyári felniből meg már szereztem egy extra garnitúrát ebayről).
p
-
szőröscica
addikt
válasz
Kornel #114494 üzenetére
Mert a japánokon mindig rohadt idióta méretek vannak, szerintem ezt a 205/50 R17-et egyetlen európai kocsira sem szerelték gyárilag. Pont olyan szar, mint az enyémen a 205/60 R16, minden európai középkategóriást 205/55-tel szereltek, persze a japánoknak az nem volt jó, 30%-kal többe is kerül gumizni.
-
Bati0501
őstag
válasz
Kornel #114489 üzenetére
Miért,8 év alatt mennyinek kellene benne lenni?
Ez sem kevés.Ekkor sem kevés az évi 30e+.
Lehet,h azokat pizzafutárok használták.
Ebben meg azért van LPG,mert ha nem úgy akarja használni a böhöm nagy vasat,mint egy kis városi autót,akkor kinyílik a torka és úgy elnyeli a tank tartalmát,h "öröm" nézni milyen jó étvágya van.
De a számlát azért fizethetné vki más.Am lehet,h tényleg tekerve volt,de már ez a szám sem kevés,sőt...
(Sztem nem egészséges,ha meglátsz egy évjáratot és egy km állást,akkor rögtön készpénznek veszed,h pörgették) -
Dorien
veterán
válasz
Kornel #114463 üzenetére
Anno a Berlingót használtam slick-re kopott gumival.
Aztán figyelmeztettek, hogy ezt így talán mégse kéne...
Majd használt gumik voltak a verdán egy ideig, de csak a folyamatos szopás volt vele. Folyton leeresztettek, akárhányszor vittem gumishoz, az egyikkel volt olyan defektem, hogy a komplett oldalfal cafatokra robbant, stb. Aztán kapott egy új Debica Frigo-t és azzal csodák-csodája semmi gond nem volt. Azóta csakis az új gumi, ami nálam szóba jöhet.
-
KAMELOT
titán
válasz
Kornel #114431 üzenetére
Igen azt írtam....600euro volt a munkadíj a gyerek az ilyen őrült valahonnét szerzett 3000euroért 3.0 dízel motort az 5-ös BMW-be váltóval együtt! Amúgy meg szétnyírta a gyűrűket és a 2 henger elszállt neki!
(#114432) aero.: Szlovákiában élek és szlovákiában veszem a kocsit, így az átiratás csak 66euro más költség nincs + kifizetem a biztosítást egész évre!
(#114433) peterkeT: A szerelőben 1000% megbízok! LPG meg be van írva a kocsi könyvébe hivatalosan. Ahol szerelve volt garanciát is vállalnak az LPG-re. Továbbá talán 5% teljesítménycsökkenés van LPG-vel amit észre sem venni! Én is tankolnék V-power racing 100-at csak az 1,60euro / liter!
-
raczger
őstag
válasz
Kornel #114376 üzenetére
+1 Mazdára, az újabbak, facelifteseknél már nem olyan vészes a rozsda ügy, megveszed, egy igényes alvázvédelem és kész
Mazda 3
Mazda 6
Kis rozsda nem gáz, csak ne rohadjon. Mazda 6 faceliftnél már sokat javult a gyári alvázvédelem (bár így sem tökéletes), nálam a kerékjárati íveken nyoma sincs rozsdának, így alvázvédelem után nem is kell aggódnom szerintem emiatt egy ideig -
roberto211
őstag
válasz
Kornel #114371 üzenetére
Nekem sem jött be amúgy. Engem ilyenbe hoztak haza aaa autótól mikor vettük a kocsit ott. Nem alapfelszereltség volt , dizel volt ráadásul de a sofőr se mondott ra valami szépeket neki se tetszett annyira.
Ülés kicsit keskeny volt nekem meg kemény. Lábtér elfogadható. De 130 nal mar ennek is kezdett hangja lenni pedig új volt. Jetta tényleg nem rossz. De ha mar vw akkor b6 passat variantot választanék. Ez tetszett elegge nekem csak túl nyugis volt. -
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Kornel #114355 üzenetére
Azt se felejts ki a képletből, hogy a Te használatodban többet amortizálódik az autó 130 000km alatt, mint mondjuk egy céges vas, ami 2 év alatt megfut ennyit pályán. Ergó, nálad többmindent kell majd cserélni 8 év alatt a 130 000kmig, mint az ugyanennyit futott, de kizárólag hosszú ukakon használt, sokak által lesajnált céges autókon.
roberto211 [link]
-
interstate76
addikt
válasz
Kornel #114338 üzenetére
"nekem pl. egy swift is elég lenne, de amíg újan 3M, addig 4-5 évesen is elkérnek 2,5M-et érte"
Ez erős túlzás. 5 éves, 5 ajtós, 1,3-as, GS-es Swiftet vettem 5 éve 1,4 milláért (1 éve nőttük ki végleg és visszavonhatatlanul, akkor adtam el 1,2-ért). Jelenleg pedig találtam 3 éveset 2,38 millióért, szintén GS felszereltséggel, 5 ajtóval, automata váltóval, szervízkönyvvel, stb-vel, és ez nem 3 M volt új korában, hanem kb. 4, ill. ennél nyilván olcsóbbak is vannak gyengébb felszereltséggel és 4-5 éves korban. Szóval remélem, nem beszerzőként dolgozol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest