Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Egy gyors gugli nekem 4L+ ír a 2.3-as motorra, de majd megírja valaki a frankót.
-
TaaT
nagyúr
válasz
atos19881101 #135827 üzenetére
"A 2.3-as motor problémás. Kicsi rajta az olajkarter és ezért kevés olaj megy bele (3l) körül."
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #135731 üzenetére
Nagyon halkan.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #135717 üzenetére
Azt nekem is írja.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #135628 üzenetére
Mivel traktorok is közlekednek azon a földúton, azaz jól összb@sszák, kell mindkettő szerintem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #135625 üzenetére
Aki túl közel repül a naphoz...
-
TaaT
nagyúr
Viszont kérdeznék is.
Rokonék tanyán állattartással foglalkoznak, nincs kiépített út több km-en keresztül. Kellene valami megbízható, igénytelen strapabíró igásló a nívea és a zsiguli helyett, ezeket nem győzik szerelni. Keret pár százezer, nem tudom pontosan.
Én valami régi japán pickup-ra gondoltam, bár nem tudom azok mennyibe kerülhetnek.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #135606 üzenetére
Mondjuk azt a legózást amit a VW kínában csinált.
[link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #135603 üzenetére
"azért megnézem Kínából mennyi lenne, 5534 lett postával."
Áldja meg az isten a kínai népköztársaságot hogy ott is gyártottak "négyesgolfot."
-
TaaT
nagyúr
válasz
Elektrosokk #135596 üzenetére
Mondjuk attól hogy a fiatban a német cuccok mennek tönkre, a fiatot kell szidni. Ha a VW-ben a made in hungary lánc feszítő megadja magát 100e km után, ott sem a magyarokat szidod hanem a VW-t.
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Tsebacsi #135256 üzenetére
Idézem magam.
"Ha lenne pénzem egy hetesgolfra már nem lenne."
Az a fokusz kinézetre sehol sincs a golfhoz képest. Néha szoktam látni egy szürke hetes golfot, mindig megállok megnézni egy kicsit...
De a TC kezdeményezése nagyon jó, a preparált tesztautók helyett a valóban eladott autók tesztelése. Mondjuk az előző cikkben lehet kifogták az ország egyetlen problémás passatját, aztán azóta mindenki azt mondogatja mekkora fosh.
-
TaaT
nagyúr
válasz
ADAM1337 #135098 üzenetére
"De motorról infó mennyire megbízható példány, illetve a váltó mennyire érzékeny?"
A 2.0TFSI koxosodik (mint minden közvetlen befecskendezős motor) és az olajat is szereti enni. Meg mintha olyat is említett volna Mágus hogy van pár közös alkatrésze a 2.0PD-vel.
Váltó ugyanannyira kényes mint minden régimódi hagyományos automata váltó, ha elhanyagolják az olajcseréket akkor sokba fáj a javítás.
-
TaaT
nagyúr
válasz
szőröscica #134893 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
Luck Dragon #134401 üzenetére
Kuvik = Civic
-
TaaT
nagyúr
Ma láttam egy citrom C8-at, osztrák rendszámmal, felnyitott motorháztetővel, elakadásjelzővel állt a parkolóban. Középkorú férfi támasztotta a fát mellette, lehet a tulaj.
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
Termi16 #133488 üzenetére
"Vagy érdemesebb inkább régebbi, de kevesebbet futtot autót venni?"
Elmondhatjuk általában véve, hogy minél újabb egy konstrukció annál nyűgösebb, viszont minél régebbi az autó annál nehezebb belőle nem lerúgott sok km(ről visszetekert)-es darabot kifogni. Meg kell találni az arany közép utat.
-
TaaT
nagyúr
válasz
FrankMonzano #133204 üzenetére
A tiéd biztosan.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #133038 üzenetére
Ez a cikk egy hatalmas BS. De tuti azért hozták le mert kattintás vadász, és az pénz. (nem kéne ebbe az irányba elmennie a TC-nek)
Bemásolom a Facés kommentemet, nem akarom újra leírni.
A villany autók tényleg nem annyira környezet kímélők mint amennyire azt egyesek gondolják/képzelik. De az hogy a gumi és fékbetét kopást hozzuk fel ellenük mint fő érv... hááát a brit tudósok nem hazudtolták meg hírnevüket.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Mike81 #132866 üzenetére
"Igazad van a láncosról írtak nagyon rossz véleményeket."
A probléma fennáll, de közel sem annyira súlyos mint amennyire az interneten terjesztik. Főleg hogy most már olcsón vannak hozzá alkatrészek.
"Ez kb olyan lehetett mint a BMW & PSA fejlesztésű THP motorok."
Ha a prince motorra gondolsz az sokkal rosszabb mint a TSI, a Novoth autószerelő szerint az utóbbi idők legrosszabb konstrukciója volt.
-
TaaT
nagyúr
Bejelöltem az én 1.6-os motorom görbéjén az 1.4TSI nyomatékát
[link]
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
vans? #131400 üzenetére
Négyesgolfból az 1.4-et ki lehet húzni, rosszabb motort nem is választhatnál. Az 1.6 jó, de nem pályázásra, rövid a váltója (100-nál forog 3000-t). 2x50km-re már lehet dízlit venni, abból legyen mondjuk a 110lovas adagolós, de a PD-vel sem lehet nagyon mellényúlni, kivéve ha valami lerúgott 170e-re visszatekert 600-700e km-eset veszel.
Kilométert felejtsd el, "szegény" nepperek is azért tekernek mert van aki csak azt nézi.
-
TaaT
nagyúr
válasz
trassher #131294 üzenetére
A miénkből maradt, de aszem akkor is adnak ha nem. Mondjuk ez csak tipp.
akos727: Lehet hogy ő ésszel rakta össze, ki tudja. Az viszont biztos hogy a használtautó vásárlók többsége az ilyentől menekül ahogy csak tud.
SzlobiG: Hármas mondiba márt volt színes kijelző a műszeregységben?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Handball94 #131260 üzenetére
Engem még mindig az bosszant hogy ebbe az adatbázisba lehet az előzőnél kisebb értéket is megadni. Biztos nagy meló lenne úgy átírni hogy ez ne történjen meg.
"érdemes volt.."
Abszolút.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Handball94 #131258 üzenetére
És 205e-re tekerték vissza? Amatőr hiba, min 170-180-ra kellett volna.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Qtya123 #131149 üzenetére
"Ki fogja majd elhinni eladáskor, hogy nem rommá volt törve az eleje."
1-2 hozzáértőt leszámítva kb senki.
"az intervallumokat meg nem füzetbe írom, hanem excelben, amit mindig felülírtam/felülírok, mikor van a következő km vagy dátum."
Nem volt hely a köv sorban hogy mindig a régit törölted ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest