Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
BigBlackDog #145486 üzenetére
Most is elfogadják.
-
!Overdose!
őstag
válasz
#94529552 #144768 üzenetére
Én is olvastam már sok mindent.
Egyelőre nincs gondom a futóművel, pedig télen-nyáron 17-es felniken gurul az autó, ráadásul még ültetett is. Én egyébként úgy hallottam, hogy jó minőségű alkatrészekkel felújítva nem lesz olyan vészesen gyors a futómű elhasználódása. Mondjuk ilyen szempontból meg volt kötve a kezem, mert a Honda után nem voltam hajlandó engedni a DW futóműből. Meglátjuk mekkora ára lesz ennek.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Tothgera30 #143934 üzenetére
Ugye nincs gyereked? Te sem gondolhatod komolyan, hogy ez így jó. Egy esetleges ütközésnél repülnének a csomagok, ami nem túl biztonságos a gyerekre nézve. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben célszerűbb, ha az anya hátul ül a gyerek mellett.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Bigemperor #124816 üzenetére
Esetleg még Spidy vagy zse, ha gyári alkatrészekkel szeretnéd szervizelni az autódat.
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
Ez a hozzáállás szép és jó. Elméletben. Annyi, de annyi olyan pont van egy autón, amit már nem lehet vagy gazdaságilag nem éri meg tökéletesre megcsinálni. Nyilván mindenkinek mások az igényei egy használt autónál. Én például sokkal szívesebben válogatok a kínálat tetején szereplő közel kifogástalan autók közül.
-
!Overdose!
őstag
Most tényleg 3-as Golfokról megy a vita?
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
GE Megalight Ultra +120 (2012.12.09-2014.07.30., 37.395 km)
Osram Night Breaker Unlimited (2014.07.30-2016.01.04., 26.994 km)
Philips X-tremeVision +130% (ez lesz a következő tesztalany)
-
!Overdose!
őstag
válasz
hülyegyerek #123530 üzenetére
Egy nem várt meghibásodás egy szívóbenzinessel is bármikor előfordulhat. Olyan autó a világon nincs, aminél garantálni lehetne, hogy mindig, minden körülmények között indulni fog. Ha nem tudod nélkülözni az autót 1-1 napra, akkor mikor fogod szervizeltetni? Évente 60k km-nél 4-6 olajcsere is esedékes.
Igazából annyit spórolnál egy dízellel, hogy a fenti esetekben, akár taxival is elvitethetnéd magad.
Mindegy, a te pénztárcád. A Civic-et bátran veheted, de inkább az 1.8-assal (R18A2).
-
!Overdose!
őstag
válasz
hülyegyerek #123486 üzenetére
Ha kifejezetten fontos az üzemanyagköltség, akkor miért nem nézel "kis dízelt"? Példának okáért egy 9N2 Polo 1.4 TDI 5 liter alatt eljár és nincs benne kettős tömegű, de még a turbo is wastegate-s. Nem egy ördöglakat. Comfortline felszereltségtől még kényelmes is és sokkal jobban autózható, mint egy 1.4-es 8gen Civic. Gyári tempomat fillérekért van bele, ami hatalmas kényelmi és biztonsági extra ilyen hosszú napi szintű ingázásnál.
Igazán nem akarom rád erőltetni a dízelt, de tulajdonképpen az pont olyan felhasználásra való, mint amit te csinálsz.
archee303: Azért nem olyan tragikus. 7 liter körül fogyaszthat 130-nál. Hosszabb váltó pedig azért nincs alatta, mert gyenge a motor.
-
!Overdose!
őstag
válasz
hülyegyerek #123481 üzenetére
1. A Prius akkumulátorai cellánként cserélhetőek és kimondottan nem drága. Gondolom egyáltalán nem ismerik a típust, de azért véleményük van róla...
2. Ekkora futásra egyértelműen dízelt vennék.
Ha tetszik a 8gen Civic, akkor abból keress egy dízelt. A becsületesneppernél is van jelenleg kettő.
-
!Overdose!
őstag
válasz
rwin5 #121595 üzenetére
Az 1.4-es PD elemei elég stabilak. Én óra szerint 310k km-nél járok és egyelőre úgy tűnik rendben vannak. Mivel ezeket a motorokat is elég gyakran szokták tuningolni (nagyobb PD elemmel is), ezért mindig van olcsón jó állapotú használt. Ráadásul gyakran nem is a PD elem romlik el, csak a csatlakozó lesz kontaktos. Ez a szelepfedél alatt van. Én nem félnék a PD elemektől a helyedben.
-
!Overdose!
őstag
válasz
h1ght3chzor #121008 üzenetére
Megkapod a forgalmit és a törzskönyvet (ha van), illetve a 4 példányban kitöltött adás-vételi 2 példányát.
-
!Overdose!
őstag
válasz
roberto211 #120236 üzenetére
Nem tudom, nem vezetek statisztikát, de az enyém pl. ha nem is teljesen sérülésmentes (bal első ajtó horpadt), de 100%-ban gyári fényezésű. Ettől persze nem fogja a dupláját érni, de talán annyit ér a dolog, hogy azonos áron ezt könnyebb eladni, mint egy korábban komolyabban sérült darabot.
Ez kicsit olyan, mint egy motorfelújítás, ami számomra például egyáltalán nem értéknövelő egy gyári, bontatlan motorhoz képest, sőt... Más meg azt hiszi, hogy ettől már 0km-es az autója.
-
!Overdose!
őstag
válasz
roberto211 #120231 üzenetére
Már hogyne csökkenne egy autó értéke egy komolyabb sérüléstől? Gondolj csak bele. Van 2 ugyanolyan autó ugyanolyan áron, de még az egyik sérülésmentes, addig a másikon kiakad a rétegvastagságmérő. Te melyik vennéd? Az egy dolog, hogy esetleg te tudod, hogy jól ki lett javítva a sérülés, de ebben az esetleges vevőd már nem lehet biztos.
-
!Overdose!
őstag
válasz
roberto211 #120173 üzenetére
Az adagoló és a veztengelyek is rendben voltak vajon?
-
!Overdose!
őstag
válasz
kolosanyi #120144 üzenetére
A Grande Punto borzasztó. Vezetni is rossz (túlszervozott kormány, idióta fék), a kilátás is rossz belőle az A-oszlopok miatt és bár a hajtáslánc megbízható, de azon kívül nem túl tartós technika. Fogynak az ajtóhatárolók, a kilincsek, a csomagtérajtózár, a kesztyűtartózár, a kárpitok, az izzók. Egyébként is hanyag az összeszerelés sok helyen.
-
!Overdose!
őstag
válasz
h1ght3chzor #120059 üzenetére
Kb-ra sem tudjuk az adataid nélkül. Számold ki magadnak egy alkusz oldalán.
-
!Overdose!
őstag
válasz
bajnokpityu #119874 üzenetére
Nagyon kéne már egy dislike gomb...
-
!Overdose!
őstag
válasz
runner 125 #119683 üzenetére
Nem igazán ismerte a típust a munkafelvevő, így nem lettem okosabb. A 177 lovas dízelről ő is mondta, hogy problémás lehet, de ez nem titok és most nem is érdekes számodra.
-
!Overdose!
őstag
válasz
runner 125 #119659 üzenetére
Holnap megyek Toyota szervizbe. Rákérdezek majd!
-
!Overdose!
őstag
válasz
(ADAMKA) #119446 üzenetére
6gen Accord (1998-2002) belefér Angliában a keretbe? Nem prémium, de biztonságos, megbízható és van belőle jól felszerelt (nálunk ES a legmagasabb felszereltségi szint, ott nem tudom hogy hívják), akár automata is. Honda vonalon egy Legend angol szervizárakkal fenntarthatatlan kevés pénzből.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Kornel #119421 üzenetére
Nagyon sokat jártam így a legkülönbözőbb autókkal. Valahogy ez a probléma mindig megtalál engem is.
tboy93: Ki lehet cserélni a tőcsavart kerékcsapágy csere nélkül is. Nem szokás, de ki lehet.
kovacsroli: Ezt így távolról nem lehet megmondani, de első körben a belső féltengelycsuklót nézném meg, ha tuti rendben van a felni és a gumi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest