- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
deicide #140047 üzenetére
Engem ma megallitottak rend éber őrei. Először közúti ellenőrzésnek indult aztán addig nézegette autót amíg látta nem volt felkapcsolva a tompított fényes nappal. Kérdezi nem működik? Mondom de...
Felkapcsoltam, és azért adott 5ezres csekket mert nem volt felkapcsolva. .Persze aki vagy 130 al száguldott merci mellettem arra oda se figyeltek... sebaj. Így jártam. .
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
deicide #121671 üzenetére
lehet akkor azt kellene vennem a zasszonyak. csak kár, hogy 3 ajtós...
amúgy nem szóltak meg a szlovének, hogy nem volt vasárnap téli gumim a 12 fokban. toszkánában meg 20 fok volt, kicsit bele is tapostunk a tengerbe, így bölcs döntés volt nem felrakatni a télit. ennek ellenére a nyári is kuka, elérte a kritikus profilmélységet. megy a gyereknek a homokozóba.
-
válasz
deicide #120891 üzenetére
Ugyanilyen vagyok, ha én valamit eldöntök, akkor az azonnal kell.
Jó persze előtte komoly utána járás és hezitálás van, de ha egyszer eldöntöttem addig keresgélek ameddig nem találok olyat amit ne vennék meg.
Az a 175k km tényleg nem sok főleg ha pályán rakták bele, nekem most lesz lassan a mondiba 170k, de le nem cserélném az tuti egy 60-70k-t futott darabra.
(#120894) deicide Ez mondjuk nagy baj, hogy ott 120-al ment az NFS, az utóbbi pár hónapba nem egy közutas halt meg ez miatt, mert nem tartották be a sebességhatárokat terelésnél nem hiába ugrott rá a rendőrség ezeken a pontokon lévő sebességmérésre teljesen jogosan. Elvárják az autósok, hogy rendben legyen a pálya, de annyit már nem tudnak várni ameddig elhagyják a terelést.
-
Declare
őstag
válasz
deicide #120894 üzenetére
Cseheknel majdnem belefutottam egy ilyen epitkezeses 60 as tablas mobil trafibaa genyak este beallitottak egy normalis trafipax oszlopot a par km es epitkezeses reszre a palyan. Az volt a mak, hogy ment elöttem egy A7 audi es annak hatul olyan 6000 lux-nyi feklampa kezd vilagitani, ha fekez es ez meg faradtan is feltünt, hogy valami azzal nincs rendjen, ha egy ilyen auto egy üres egyenes szakaszon fekez
Ilyen mobil trafi oszlopokat is jelez/vedhet a trafi blokkolod vajon? A fix kapukkal mit kezd?
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
deicide #117962 üzenetére
mentem a Regi Foti uton elottem levo autot kiintettek a helyszinelo rendorok, mert kalozkent ment egy lampaval
lassitok, kiall, rendor kilep a autok kozul az ajtohoz, ajto nyilik, es meg hatra lepett egyet
en meg pont akkor ertem mellejuk, de olyan 35-l kb, mert lassitottamna amiert ott helyszineltek az egy kikerulos sziget volt, amit egy motoros kivitte a kikerules iranyat jelzo tablat
a rendorauton meg villogott a kek-piros feny, az jo faszan vakit ejjel, nem lattam a szigetet, meg ahogy a rendor hatra lepett a nyilo ajto miatt elhuztam a kormanyt balra, hogy ne sodorjam el
B1 kerek neki a sziget szegelyko szelenek
defekt egybol ahogy a kepen lathato
megalltam
rendor aszondja miert alltam meg itt a savban
(majdnem mondtam neki hogy 'nyadé)
mert defektet kaptam
erre odajon az idosebbik rendor, hogy hatde vilagitott a megkulonbozteto jelzesuk
persze attol elvakitva nem lattam ezt a szigetet itt, amin ahogy nezem perpill tabla sincs
de ilyenkor fokozott ovatossaggal kell elmenni melletuk bla-bla-bla
megneztem a szegelykovet, le volt torve a szele, vki mas is megtalalta azt ott mar rajtam kivul...na mind1, emelo elo, mankokerek ki
nagy nehezen kicsereltem, addig a fitalabbik rendor vilagitott a sotetben nekem, akit majdnem elqrtam
persze a kerek lapos volt, baszhattamtanulsag, mindig nezd meg a benzinkuton a pot/mankokerek nyomasat is
haverok jottek adtak egy 14"-s potkereket, az ment fel B2-re, onnan meg a 15"-s kerek B1-re
a gumis megvigasztalt, hogy hiaba is szerettem volna felfujni a kozeli (x<1km) benzinkuton, ha odaig vhogy elevickelek vele, mert a szelep rossz volt benne... fuckyeahpar nappal kesobb lett mintaazonos gumi is, ugyhogy mostmar mind a 4 kerek egyforma meg a manokerek is jo
de azert remelem mostanaban nem kell megint leszedni -
Declare
őstag
válasz
deicide #117146 üzenetére
es mi az az ütközesig?
En tankoltam mar ugy egy kattanasig, hogy 3/4 fölött volt valamivel a mutato, meg ugyis, hogy kifolyt a dizel...(jo ez utobbi valszeg extrem eset, mert melletem epp befejezete a tankolast egy kamion az 1m atmeröjü slaggal es asszem kapot egy löketet a rendszer, mert meg is mozdult a kezembe a tankolo csö
, de akkor is a lenyeg, hogy nem tudsz egyforman tankolni). Szoval szvsz egy-egy tankolas eredmenyet max egeszre van ertelme kerekiteni, nem tizedesre.
(#117175) stickermajom 1.7cdti J astra? Nem erögep, de az 1.6 dizel golfnal nem hiszem, hogy roszabb es az a motor eleg problemamentes is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
deicide #117169 üzenetére
Ez vajon autóút 110-nél is így működik? Múlt héten motorral berongyoltam óra szerint 138-cal egy trafiba, rögtön kimentem az első lehajtón, most várok 3 hétig... de abban bízom a legjobban h csak szemből kaptak le, vagy egyszerűen abban h még tűréshatáron belül volt a tempóm.
-
Dorien
veterán
válasz
deicide #115331 üzenetére
Minél kevesebbet kérsz érte, annál gyorsabban viszik el.
fkenny: Szerintem is inkább ilyen F Astra vonalon nézelődj. Ez már egy normális méretű, viszonylag kényelmes, olcsón fenntartható autó, még akkor is, ha ennyiért rohadni fog itt-ott. Swiftből valószínűleg szebbeket találnál ennyiből, de a belső komfort sehol sincs az F Astrához képest.
-
válasz
deicide #115331 üzenetére
Nem nagyon fogjak elvinni amig nem talalsz egy embert aki a valos muszaki tartalmat nem nezi. Neke Lujzi eladasa is nehez volt pedig egy kb koromnyi rozsadafolt folt rajta egy repedes a szelvedon es a vezetoules volt a beszallo oldalon bortelenitve. Minden mas jo volt. Mar levittem az arat 300kra amikor megjelent egy nepper. Beleult 2 perc muva kozolte h most azonnal vegyem le a hirdetest itt a zse. Megmondta az alairas utan h viszi uvegcserere majd kozmetikaba es mar van vevoje majd 800k t.
-
runner 125
nagyúr
válasz
deicide #115138 üzenetére
Biztos jó élmény lehet. Mi a vége egyébként?
Hétvégén nálam is elgurult a gyógyszer motoron, kormos 530D próbálkozott az M86 dupla sávjában, utolértem, mentem volna azzal a lendülettel tovább, de jó darabig nem, majd pár perc után nagy nehezen lehúzódott. Hozzáteszem nem villogtattam, csak behúzódtam h észrevegyen. Szépen el akartam menni mellette a belsőben 6.-ban, majd látom h tipossa neki és leseget át balra. Visszaraktam 5.-be, lenyeleztem, 255-nél néztem le az órára, majd a tükörbe de már nem láttam...
Forgalommentes, mindkét irányból elkerített, új útszakasz. -
DeFranco
nagyúr
válasz
deicide #115120 üzenetére
Mi tagadás, én is kíváncsi lennék erre a gépsárkányra
@bitpork: ez a bohócpolír poén nekem is beugrott, de gondoltam nem sütöm el. amúgy most nem políroztatnám le a gépet, még lemosni sincs időm soha, max. út közben megállok leveretni róla a port magasnyomásúval valami önkiszolgálóban. ilyenek, hogy waxolás... ejj soha nem lesz már ilyenre időm. (meg aztán ne áltassuk magunkat, a lökös is szamárfüles, már így vettem, de direkt nem csináltatom meg. kvázi-immo. műanyag alkatrész, nem rohad, nem lóg ki, nem érdekel. ezek után polírozhatnám ezt napestig szebb nem lenne. nem is cél. sonax beltérápolót viszont vadászok már fél éve...)
-
-
runner 125
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest