- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
!Overdose! #146999 üzenetére
Hát 2-3 liter mínusz, ha sokat városozik, elővárosi vagy autópályás üzemben ez még kisebb difi szerintem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
!Overdose! #146696 üzenetére
2002-es 147-et (1.6TS 105LE). Dízel Stiloért indultam, és ezzel jöttem haza
-
rbalint88
addikt
válasz
!Overdose! #145199 üzenetére
Igaz, 2400-at akartam irni.
Amugy ja, reg. Novemberbende lassan kesz lesz mar, hogy el is kezdtek dolgozni rajta masfel honap utan
-
válasz
!Overdose! #145102 üzenetére
Lendületből vagy 80-nál tiporjam le?
-
válasz
!Overdose! #145100 üzenetére
Automata
Ha nem jön közbe valami, akkor megyek 02.02-án.Szerk: persze van manuális módja. 6-at viszont nem biztos, hogy beveszi 80-nál. Melyik fokozatban mérjem, ha úgy alakul?
-
Ace owner
addikt
válasz
!Overdose! #144766 üzenetére
Qru mesélte hogy nem túl jó, plusz ismerősnek is volt és sokat volt szerelőnél.
focvis: Csak tapogatózom egyelőre, de szerintem félre teszem kicsit a vágenezést. Ha már úgyis mindig szívok az autókkal legyen valami különlegesebb. Ebből a szempontból a Jettával mellé nyúltam. Szeretem mert jól fogyaszt és tágas,de nem vagyok szerelmes.
Neked milyen eddig a Saabozás? Meglepett hogy máris eladtad a GTI-t, nem is láttam pedig kiváncsi voltam milyen -
törölt tag
válasz
!Overdose! #144766 üzenetére
Most írták előtted, hogy a futómű nem tartós, és ezt a többi Alfáról is olvastam már itt.
-
Ace owner
addikt
válasz
!Overdose! #144752 üzenetére
Alapvető sztereotípiából indultam ki. Plusz az utódja a GT sem bizonyult túl tartósnak.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
!Overdose! #144752 üzenetére
Mind, nem tudtad?
-
w333
félisten
válasz
!Overdose! #144113 üzenetére
Leon Mk1 az 1.4 motorral mennyire vállalható ?
De gondolom inkább az 1.6 az ajánlott
-
válasz
!Overdose! #143936 üzenetére
Nincs. Egy esetleges ütközés előtt rögzítik a csomagokat az értelmesebbek, lehetőleg még elindulást megelőzően.
#143942 BigBlackDog: Ezt a kis szösszenetet el is felejtettem nézni. Mondjuk nekem a legfőbb gondom az hogy telefonban nem tájékoztatnak megfelelően (elsunyizzák a hibákat).
-
-v-
addikt
válasz
!Overdose! #143796 üzenetére
A nagykozonsegben ennyi marad meg TC-rol, a nemkilometertveszunkhanemallapotot meg a kettostomegumegaturbo
-
törölt tag
válasz
Bocs, de azt se tudtam, hogy van-e benne
. Nekem inkább a km és a szervizek, olajcserék nem tetszenek rajta, amit tisztázva kb. 10x jobb lenne a benyomás róla.
-
Kornel
veterán
válasz
Vannak típusok, ahol nem 2 fillér.
Civicnel kuplunggal, max. kedvezménnyel 400k. -
törölt tag
válasz
!Overdose! #143793 üzenetére
Én is csak kérdeztem, hogy van-e benne, mert mások erre is szoktak figyelmeztetni. Ha van, hát nem árt, ha tudja az érdeklődő. Vagy talán tilos a fórumon beszélgetni az autókról, most komolyan nem értelek
. Máshol nem láttam, hogy rákérdeznél, ha valaki leír egy hiba lehetőséget egy autóról. Ezért van a fórum, nemde?!
-
footy
addikt
válasz
!Overdose! #143307 üzenetére
De van. Kiegeszito futes. Egy elektromos radiator, ami az utaster levegojet futi.
(#143310) molnarpeter
Az 1.9PD-ben is ez volt mar -
molnarpeter
nagyúr
válasz
!Overdose! #143307 üzenetére
1.9-en szokott lenni egy kis cucc a vízkörben, kb 3 izzítógyertyának néz ki.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
!Overdose! #135905 üzenetére
Gratulálok!
jó döntés volt, tényleg lelkük van!
-
roberto211
őstag
válasz
Én is ezt mondtam lagunanal..
Csak miután a bankszámlakivonaton láttam h laguna óta folyamatosan minuszok vannak akkor mondtam azt inkabb elek unalmasan mint csövesen.
Így maradok a kommersz márkáknál ami nagy meglepetést nem okozhat.
Par napja voltam autopiacon, ami most nagyon bejön meg valamennyire komfortos,nem túl nagy de épp elegendő es megfelelő nekem az egy 3ajtós c corsa... Nagyon tetszik az a kicsikocsi. Ha lett volna benne legalabb egy elektromos ablak meg klima azt mondom megveszem. Igy otthagytam. De keresni ugyanugy keresek viszont nagy rá a sansz h kivitetem magam németbe s onnét hozok egyet
. Rengeteg van s rengeteg jó van ami felszerelt is.. Regadó is apró pénz rá. Euro4,1.2 16v.. Csak még erőt kell hozzá meg időt gyűjtenem h elinduljakAmugy a 156 nekem is nagyon tetszik csak mostmár kocsik terén nem vagyok ez a nagy bevállalós..
-
-v-
addikt
válasz
Eh, add el ezt is a g*cibe, egy jó 6 hengeres bimmert kellett volna venned!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
!Overdose! #135900 üzenetére
uuuuristen japan szivobenzines utan egy digo dizel?
hova sullyed a vilag? -
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #135897 üzenetére
A 225/45 r17 se sokkal magasabb 😂
-
aero.
veterán
válasz
!Overdose! #135897 üzenetére
Milyen 156? Mióta van olyanod?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
!Overdose! #135891 üzenetére
azért csúnya lett volna, ha egy GTA gyári futóműve is 2-3 havonta lerogyna a gyári 17"-s felni alatt
vki mar hamar kapott volna Milano-ban egy levágott lófejet az ágyába asszem -
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #127354 üzenetére
Sokallom erte a zsetont.
12 eves.
Igaz ez a peldany jo is lenne. (Nem lerugott, stb.)
Ugye ennyiert vennek egy 8-9 eves bravo t jet, ami ugyanigy menne...
Tobb hellyel, stb.
De csak nem honda -
Bigemperor
senior tag
válasz
!Overdose! #124819 üzenetére
és runner 125:
Nektek!
-
parandroid
félisten
válasz
!Overdose! #124856 üzenetére
Az a baj, hogy a pékek által kezelt autók tulajdonosai is pontosan ezt mondják.
p
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose! #124856 üzenetére
Oké de gondolom nem adjátok oda 650K-ért egyiket sem.
-
Wa2x_
veterán
válasz
!Overdose! #124843 üzenetére
Lehet találni csak keresni kell.
Egy Accordot már találtam is.
-
trassher
addikt
válasz
de olyat, amihez még nem nagyon nyúlt lakatosnak mondott pék.
És ilyet hol lehet találni magyarországon?15 éves vagy idősebb autókról beszélünk.
-
w333
félisten
válasz
Van benne igazság ... de a Civic pl. irreálisan drága (inkább egy Accord)
Ritka szép az ilyen, de számomra az a 90LE elég gyengus
(#124845) !Overdose!
Durva
Hondák nekem is nagyon bejönnek ... csak hát elég nehéz szép darabot találni !
-
válasz
!Overdose! #124780 üzenetére
Nagybatyameknak volt, markaszerviz 3x csereltetett veluk izzot potyara, hetente kiegett...
-
válasz
!Overdose! #124776 üzenetére
Ha jol remlik xenonos, es azzal van valami bibi.
-
lenko
aktív tag
válasz
!Overdose! #124634 üzenetére
Ja igen SRY elírtam, most EP2 sport van neki, hamarosan eladó lesz, patika állapotban.
-
lenko
aktív tag
válasz
!Overdose! #124627 üzenetére
Minden felhasználás kérdése, 5év alatt 1db karcot nem raktam a G3 belsejébe, se a küszöbre, mert meg bírom emelni a lábam.
Ez a [honda_accord_2.4_type-s] bejön külsőre, ezt is nézegettem, belül szintén felejtős nekem, a középrész egy 90-es évek beli mini hifi toronyra emlékeztet, az ülések is gagyik ahoz képest, hogy type-s. Ezt leszámítva jó auto, de hát benne ülök, nekem fontosabb a belső mint a külső. Munkatársam japán auto fan, most fog venni egy EP2-es type-r civicet. Arra kíváncsi leszek. -
Integrale
veterán
válasz
!Overdose! #124627 üzenetére
Ezek a Honda belsok egyre jobban tetszenek.
A 6-os Accord az egyik nagy kedvencem, volt szerencsem hozza egy hosszabb olasz uton, Massaba mentunk kanyargos hegyi autopalyan, kifejezetten jo volt.(Ez a kollegam azota egy 2.4-es 159-et hajt
)
-
w333
félisten
válasz
!Overdose! #124345 üzenetére
szívesebben válogatok a kínálat tetején szereplő közel kifogástalan autók közül.
Egyetértek, nyilván ez a normális hozzáállás ... viszont ha valakinek nincs egyszerre ennyi pénze és úgy gondolja + van hozzá türelme hogy apránként mindent megcsinál rajta annak ez nagyon jó vétel lehet
Én kb. fél évvel ezelőtt kaptam a Vectra -t úgy hogy 2003 -ban lett az országba behozva + kb. 2 évvel ezelőtt volt teljesen kilakatolva, ráköltöttem még kb. durván 100-150 ezer Ft -t és van egy nagyon megbízható autóm ami műszakilag 100% -s mindent cseréltem benne első + hátsó futómű, lengéscsillapítók, olajak + szűrők, elől hátul féktárcsa + fékbetét, gyertyák, visszapillantó tükörlapok, első indexlámpák stb. így tudom hogy miben ülök és nem érhet meglepetés
-
8th
addikt
válasz
!Overdose! #123875 üzenetére
Most miért? Tök jó rohangálós olcsó autó a hármas golf csak nem öt kilóért és nem benzines motorral.
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #123875 üzenetére
A 3F és a dízel után kell valami változatosság
-
lenko
aktív tag
válasz
!Overdose! #123777 üzenetére
1 személlyel meglepően jól megy, mert könnyű az auto, annyira nem kell lebecsülni.
140nél a pályán még simán gyorsult Miskolc-Bp. között a legnagyobb emelkedőn, de nyilván nem versenyautó, egy átlag embernek bőven elég, nekem nem volt ezért váltottam majd 2x erősebbre. -
lenko
aktív tag
válasz
!Overdose! #123752 üzenetére
Egy sima CL-től. +stabrúd van benne, jobb szilentek, vastagabb féltengely (bírja a Magyar utakat 90e km-t tettem meg vele, semmit nem kellett futóműbe cserélni ezalatt) . Mint a GTI-be. Csak kisebb a fék, és a motor.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
!Overdose! #123688 üzenetére
Nem jobb de megbízhatóbb én pl nem vennék kihalt autó típust, nem nagyon van szerviz háttere, és drágább fenntartani nála.
Hasonló kategóriát írtam nem azt hogy jobb amúgy. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #123697 üzenetére
Max. 2 éve vettem, az még a régi?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #123691 üzenetére
Volt Philipsem, NBU sokkal fehérebb.
-
Kornel
veterán
válasz
Adac szerint a bosch +90 jobb...
[link] -
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #123689 üzenetére
Gyári xenon, 2000-től 2015 végéig, és még jó
Csak nincs benne a kocsiban.
-
Kornel
veterán
válasz
Mennyi az annyi?
-
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #123689 üzenetére
"Jobban vilagit" az osram?
Ha nem, akkor veszek egy ge-t, mert olcso -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
!Overdose! #123608 üzenetére
Szerintem arra kevés lesz a 3,5 milla...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
!Overdose! #123531 üzenetére
...meg ha szíjas akkor egy vezérléscsere is.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
!Overdose! #123493 üzenetére
Az a baj, hogy családi kocsiként is funkcionálnia kell, mivel nemsokára szeretnénk egy porontyot is magunk mellé, annak meg a Polo kicsi.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #122187 üzenetére
Inkább 1.9-be fele annyit se rendeltek.
-
zoo8800
veterán
válasz
!Overdose! #122187 üzenetére
Lóerő.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
!Overdose! #121009 üzenetére
Már azon túl vagyok, elintézték nekem mindent. Magyarországon forgalomba van helyezve, az én nevemre átírva, meg minden, csak azt kérdezném, hogy amik voltak papírok, tőlük vissza kapom-e, vagy csak az újakat?
-
g4bb3r
tag
válasz
!Overdose! #121006 üzenetére
Én is így tudom.. nagyot kell alkudni hogy az eladó fizesse
Kötelező: mi úgy csináltuk amikor vettem , hogy amíg ment a papírozás addig neten laptopon megkötöttem netrisken (már előtte kinéztem mi kell) és amint megvan az emailes visszaigazolás a brókertől + küldi a kötvényt pdf-ben él a biztosítás. Ez kb fél órás szüttyögés. Érdemes netrisk-re előre regelni.
-
TheProb
veterán
válasz
!Overdose! #120710 üzenetére
Azt hittem az minden új dieselben van
De a fasz se tudta ezek szerint, mert nem mondta h nincs
-
válasz
!Overdose! #120695 üzenetére
Szotj! Nem azt mondtam hogy eredményesen, csak hogy kezelni!
-
Integrale
veterán
válasz
!Overdose! #120650 üzenetére
Az 170 lovas.
-
tresh
veterán
válasz
!Overdose! #120268 üzenetére
BSI szeret bohóckodni de megoldható, motorikusan viszont ez jó választás bosch rendszer nincs kettős tömegű javítható porlasztó. Viszont az ára mindent elárul az autóról ennyiért nem veszel jó dieselt
.
(#120267) hobizoli : nem tudom miért jó ez, 1.6 turbós psa/bmw motor is olyan lánccal volt szerelve hogy 2x elrúgtad 2be és szakadt a lánc benne.. aztán rájöttek hogy ez így nem buli..
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose! #120233 üzenetére
Azért a balesetes autóról sem mindig mond igazat a rétegvastagságmérő. Kasztnisomnak mikor mutattam a motorháztetőt és a lökhárítót azt mondta a 2 elem fényezése + a műanyag hegesztés 60 de ha kérem tudnak fújni gyári értéket is.
Erre példa egy 2-es octavia amit a parkolóban végighúztak kulccsal minden elemen, még a tetőbe is került egy X és a lámpákba is. Casco-s volt az autó, 600-ért csinálták meg, mindenhol gyári értéket mutatott a műszer. -
Declare
őstag
válasz
!Overdose! #120237 üzenetére
Persze, egy retegvastagsag meres es maris kiderül minden....ha titkolta az elado, mar allnek is tovabb, ha nem titkolta, akkor meg nyilvan azt mondom, hogy baratom, ez törött, minusz x szazalek, vagy megyek a masikhoz, ami nem törött, de kevesbe tetszik mondjuk...egy törött autonal soha nem tudni, ki mit mokolt es a gyürödesi zonak/merevitesek milyen allapotban vannak. Lehet egy következö ütközesnel összecsuklik az auto mint egy harmonika.
En pl ezert nem akarom a motorhaztetöt ujrafenyeztetni a köfelverödesek miatt
vagy max majd valami hivatalos dokumentacioval, hogy esztetikai fenyezes volt nem töres....
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #120237 üzenetére
"Ez kicsit olyan, mint egy motorfelújítás, ami számomra például egyáltalán nem értéknövelő..."
Én azt nem szeretem amikor egy gyűrűzés után azt írják hogy 100km van a motorban
Majd ha innen építenek valamit újra akkor azt mondom oké, tényleg annyi km van benne.
-
roberto211
őstag
válasz
!Overdose! #120233 üzenetére
És szerinted 100ból hány régi autó sérülésmentes?
Szerintem nem sok.. Suzukikból meg pláne nem sok mert törik össze sorba a boyracerek.. Nincs annyi bontott motorháztető amennyire van igény.. Utángyártott meg vagy jó v nem..
-
roberto211
őstag
válasz
!Overdose! #120175 üzenetére
Ez a másik,hogy akkor cseréltettem volna vezérlést, kifizettem regadót, szűrőt olajat cseréltem és akkor még nem költöttem az esetlege hibákra de több elment rá mint amennyit ér a mostani autóm .
MIndjárt linkelem melyik volt az..
hobizoli: Alfát nem szeretnék.
Tudom h vannak köztük jó példányok de valahogy mégsem...
-
kolosanyi
veterán
válasz
!Overdose! #120149 üzenetére
Nekem a II-es Puntoban tetszett a City szervo, szerintem városban baromi kényelmes. A kilátás szerintem megszokható, nekem nem tűnt rossznak amikor üléspróbát csináltam vele. A többi apróság igazából nem zavar, ha amúgy motorikusan, meg futóművileg rendben van.
(#120150) Declare
Én se rajongok a dízelért, de ez van a környéken. Egyébként egy rövid járatás után már melegen indulhatna el.(#120151) Tsebacsi
Az a fék meg a szervo nekem kifejezetten tetszett egyébként a II-es Puntoban. Főleg a régi Swift után volt furcsa, ott ha átnyomom a pedált a padlólemezen, akkor se történik semmi. Mondjuk annál a gáz is ilyen.(#120152) alázógyík
A gyakori olajcserét úgy látszik meghálálja.(#120153) rbalint88
Már voltam náluk, bár akkor még olcsóbb autót néztem. Az A Mercitől félek, ha valami ott tönkremegy, a gatyámat rákölthetem. Az Alfák nagyon szépek, de szintén nem mernék venni, bár ez csak előítélet. -
alázógyík
addikt
válasz
!Overdose! #120154 üzenetére
Van több Grandés ismerősöm az Indexes fórumon, és nem túl sok embernél jöttek elő a te általad írt hibák.
De ismerem ezeket, léteznek. -
válasz
!Overdose! #120149 üzenetére
Meg a linkelt darab szépen le is van lakva szét kopott kormány, váltógomb, km tuti kamu.
-
vjpeti
tag
válasz
!Overdose! #120042 üzenetére
Igazán nagy baj azzal sincs, ki kell cserélni 80.000-enként az olajszivattyút hajtó tengelyt kb 15.000 forint és 2 óra rászánásával, és meg van előzve a probléma
A PD elemek meg simán kibírnak annyit, amennyit a CR befecskendezők.Megéri kicsit utánaérdeklődni a hibáknak a legtöbb tök egyszerűen kis odafigyeléssel és minimális költséggel elkerülhető, tényleg a legjobb példa ez a 6-szögletű tengely cseréje.
Az igazság az, hogy bármelyik CR tdi-re is rá lehet verni 3-500.000-et, ha kifogja az ember.
-
kaszaking
tag
válasz
!Overdose! #119989 üzenetére
évjárat 1997/10
1,8as motor 125 lóerő benzines 1781 cm3 motor -
kaszaking
tag
válasz
!Overdose! #119966 üzenetére
A motorkódot nem tudom sajnos. Fater szerint minden rendben van a kocsival csak még nem tudja hogy érdemes lenne e megvenni
-
válasz
!Overdose! #119966 üzenetére
Na meg mi az évjárat egyáltalán pd vagy sima, esetleg cr. Nem ártana tudni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #119746 üzenetére
Ok, köszi azért!
Igen, a 2.2 D-CAT-ot "ismerem", élből felejtős.
-
-v-
addikt
válasz
!Overdose! #119695 üzenetére
Összkerékkel meg CVT-vel ...
nem megy, sokat fogyaszt de legalább hangja sincs, cserébe a CVT búgatja ha nem csak csorogsz ...
-
Kornel
veterán
válasz
!Overdose! #119695 üzenetére
Usa-ba annyira nem ment, hogy ki is vontak vegul.
Legalabb az aran meglatszana.
De nem -
ADAM1337
nagyúr
válasz
!Overdose! #119653 üzenetére
Értem, a benzines változata mennyire üzembiztos ?
Éves szinten ahogy számoltam 20e km menne bele ebbe a disel már ajánlott bőven. -
footy
addikt
válasz
!Overdose! #119651 üzenetére
Annyira nem beteg az azért. Főleg ha nincs DPF ráakasztva, akkor nem különösebben problémás.
-
mmdms
addikt
válasz
!Overdose! #119471 üzenetére
Nemtom, itt dögivel akad az utakon, mindegyik verziója. De mindegy is, találtam sokkal jobbakat, holnap megyek megnézek 2-t, meg talán egy harmadikat is. 1 2 3
Ezek közül az első tetszik, a szempontjaimnak megfelel, de drágább jóval a biztosítás, így korza és a klió a lényeg, a klión az a kis sérülés szerintem lepkekaki. -
adatfalo
senior tag
válasz
!Overdose! #119392 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, klíma és elektromos ablak, másra nagyon nincs szükségem. Lekopogom de 3-4 évig tervezem megtartani, utána szeretnék kb. 10 évvel újabbra váltani (több extrával).
Köszi a segítséget!
-
adatfalo
senior tag
válasz
!Overdose! #119390 üzenetére
Köszi szépen! Esetleg van valami nagyobb nyűgje ennek a motornak?
Már többször felmerült, egy 1.6-os mk1 fóka a hasonlítási alap, nem száguldozásra, hanem egy megbízható de egyben fiatalos, sportos küllemű kocsira volna szükségem ezért lett ez a kiválasztott. -
adatfalo
senior tag
válasz
!Overdose! #119388 üzenetére
3 ajtós, a faceliftes (sport) változat, amik 2003 után kerültek a piacra (wikipédiáról szedtem a motorkódot). Gondolom akkor a D16W7 -es lesz az amiről meg kéne tudnom a besorolását.
-
8th
addikt
válasz
!Overdose! #119295 üzenetére
-
demars
addikt
válasz
!Overdose! #119051 üzenetére
Meglestem amiket ajánlottál!
A polo tetszetős, illetve a megane is, de a megane ii ... Megpróbálom picit feljebb tornázni a keretet...
Polo motorválaszték közül mi az ajánlott?
Bátyámnak megane ii van, 1.5 dci motorral ( 101 lovas ), azt tudom, hogy jó és keveset fogyaszt, de kellett vele foglalkozni, mert folyatta az olajat... -
raczger
őstag
válasz
!Overdose! #119040 üzenetére
Szerinted tényleg komolyan gondoltam az ajánlást?
-
válasz
!Overdose! #118971 üzenetére
Szerintem mindkettő
Hegynek fel megyek, Örs vezér tér környékéről csillebércre, az 18km nagyjából, az útvonal pedig ugye örs, stadionok, rákóczi, bah, majd jagelló, bürök utca, tornaalja, mártonhegyi, eötvös, konkoly-thege. Lefele ugyanez. Nemtudom lejebb vinni, csak sík úton, ha nincs sok amatőr
Ha pörgetem, szerintem 10 simán belemegy. Vagy dízel lesz ebből, vagy legalább 1.8-as, 2.0 turbóbenyás.
-
raczger
őstag
válasz
!Overdose! #118832 üzenetére
Ismerősöm szívbeteg, neki pl a szíve nem bírja. Ki lehetett bírni a 40 fokot az autójában, de én már manuális klímásat se vennék.
-
válasz
!Overdose! #118835 üzenetére
Akkor nagyon jól bírjátok a meleget
Ugye én -nevemből ismerhetően- képtelen vagyok a rendes hőháztartásra, és így kell a klíma. Minden autómba bőr volt, van az utóbbi 10+ évben és mind olyan meleg volt mint a nagyon
-
mycso
veterán
válasz
Valószínűleg a száraz levegő az elsődleges oka, mag az esetleges megtelepedő bacik.
Húgomnak kiszárad/bevörösödik a szeme, majd taknya-nyála folyni kezd és tüsszög. És nem, nem azért mert ne lenne tiszta a klíma. -
válasz
Nem kell nagy különbség, vagy irányított akkor is megviseli az érzékeny embert. Nekem a szemem kiszárad tőle, könnyezek és ha még rám is van irányítva tuti a megfázás. De alacsonyon meg nincs értelme járatni. Milyen színű a kocsid bele?
-
roberto211
őstag
válasz
!Overdose! #118632 üzenetére
Renaultnál már érződik a török összerakás..
Annak ellenére mondom ezt,hogy amúgy kedvelem a renaultokat.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
!Overdose! #118592 üzenetére
Letisztult a jel, minden további próbálkozásnál a következőt mutatta: 2 villanás - kis szünet 3 - villanás - nagy szünet, majd ez ismétlődik.
Tehát 23-as hibajelzés: Restraint System – Side Air Bag Status (Passenger Seat Side Air Bag Circuit Failure)
utas oldallégzsák áramköri hiba. -
(Bundás)
addikt
válasz
!Overdose! #118551 üzenetére
Arról hallottam, mint más mercinél is a korából, hogy amelyik elkezd rohadni az mindenhol rohad, viszont más nagyobb műszaki problémáról nem volt info.
Egyéb tipp esetleg 2 literes focuson kívül?
-
tresh
veterán
válasz
!Overdose! #118555 üzenetére
sry vagyok akkor
Amúgy nem tudom lehet velem van a baj de nekem a g1,g2,g4 után megállt az élet golf családot tekintve. Ezek az újak nem tudom nem érintenek meg pedig biztos jók de valahogy nem fogadja be a májam őket
LógaGéza: egyikkel se nyúlhatok mellé motorikusan ha kell a nagyobb raktér akkor fiát ha nem én a partnert venném
(ha már olasz akkor max alfa
)
-
tresh
veterán
válasz
!Overdose! #118551 üzenetére
Azért ez a golf téma kicsit túl van lihegve az újak köszönő viszonyba sincsenek a régiekkel amik adták nekik a nevet és a hypot... Golfnál már rég csak a nevet fizeted meg nem pedig az élményt amit mondjuk anno egy g1/g2 gti adott. Mielőtt megint valaki magára venné jó autó csak nem annyiért amennyit kérnek érte.
-
raczger
őstag
válasz
!Overdose! #118434 üzenetére
Kösz mindenkinek, erre majd akkor figyelünk. Előéletet lecsekkolta, azzal elvileg nincs gond, nem volt ropira törve.
-
tresh
veterán
válasz
!Overdose! #118434 üzenetére
+1 jobb oldali illesztésnél elég furcsán állnak az elemek
-
endruboy1
senior tag
válasz
!Overdose! #118363 üzenetére
Abból sajnos ha jól látom csak 2000-es évjárat körüliek vannak ennyiért, az már elég necces sajna. De azért felírom.
kornelka: Vannak már 1.2M körül jól kinéző kis Corollák is, bár ott is pár évvel kicsúszik a követelményekből.
-
válasz
!Overdose! #118215 üzenetére
Megéri?
ToAll:
Nagy autóvásárlásban vagyok, csak nem akad olyan mi jó, tetszik és nem viszik el az orrom elől. Ma olyan élményem volt, hogy majdnem arról kódútam. Megnéztem egy 2007-s touareget. Ami tükör aszfalton úgy recsegett, pattogott és ropogott a belterében, hogy azt hittem menten össze zuhan. Aláfestésnek, volt egy kis olajnyomás és fékbetétkopás jelző mix.
Egy másikat megnéztek nekem Győrött, de abból is kiábrándultam: repedt szélvédő, alul csöpögő olaj (a takarólemezek miatt előre felderíthetetlen), fékek kukásak és a kereskedő -korrekten, bár számomra megmagyarázhatatlan tudásból merítve- előre szól hogy vezérlést kell cserélni egy nem csörgő láncos motoron(?!). Mindezek meghintve egy nem is a legolcsóbb árral...
Há' mi van itt kérem szépen? -
válasz
!Overdose! #118215 üzenetére
Ne
-
8th
addikt
válasz
!Overdose! #118016 üzenetére
Köszi. Hozok kaját és leülök megnézem.
-
válasz
!Overdose! #118016 üzenetére
ezaaaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest